Champeval J-P-Luthier

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • Champeval J-P-Luthier
Private companiesInsurance Carriers • Champeval J-P-Luthier

Contactgegevens Champeval J-P-Luthier: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Champeval J-P-Luthier: address, phone, fax, email, website, opening hours

Champeval J-P-Luthier

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de F茅tinne 122; 4020; Li猫ge 1 (Li猫ge 2), België

Telefoon (phone): 04 343 19 02 (+32-04 343 19 02) 04 343 19 02 (+32-04 343 19 02)

Fax (fax): 04 343 19 02 (+32-04 343 19 02) 04 343 19 02 (+32-04 343 19 02)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Champeval J-P-Luthier: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Champeval J-P-Luthier"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Champeval J-P-Luthier"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Champeval J-P-Luthier, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Champeval J-P-Luthier. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Champeval J-P-Luthier, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Champeval J-P-Luthier. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Champeval J-P-Luthier
Products information Champeval J-P-Luthier

BTW identificatienummer (tax): BE08245758056
Ondernemingsnummer: 5334106445
Hoofdstad (capital): 641,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 744,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Musical instruments - Mainten. & Repair

Product categorie (product category): Musical instruments - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Champeval J-P-Luthier
(Get full report from official database of BE for Champeval J-P-Luthier)

Aanvulling soorten activiteiten voor Champeval J-P-Luthier
Addition kinds of activities for Champeval J-P-Luthier

6324. Ziekenhuis- en medische dienstplannen | Hospital and medical service plans
703202. Jeugdkampen | Youth camps
10990502. Titaniferous-magnetiet mijnbouw | Titaniferous-magnetite mining
28759901. Compost | Compost
38739904. Horloges, montage van | Clocks, assembly of

Werken bij Champeval J-P-Luthier: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Champeval J-P-Luthier: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Champeval J-P-Luthier. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Champeval J-P-Luthier. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur sanitair verwarming & ventilatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de montage en de installatie van sanitair centrale verwarming & ventilatie. Je doet vooral nieuwbouwprojecten: appartementsgebouwen en woningbouw. Je legt bv. vloerverwarming plaatst verwarmingstoestellen. Je legt buizen en leidingen en maakt de aansluitingen. Dagelijks vertrek je vanuit het magazijn de werven bevinden zich voornamelijk in West-Vlaanderen.

  • Technieker (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken: Technieker Je trekt kabels door voor het plaatsen van installaties . Je werkt aan de klimaatsregelingsinstallaties (HVAC) . Je plaatst kabelgoten en leidingen . Je stelt diagnoses van storingen aan installaties en herstelt de defecte onderdelen .

  • Automation engineer (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functionele analyse opstellen van project. Werkings- en bedieningsprincipe van machinelijn bepalen op basis van de wensen en noden van de eindklant. Bepalen benodigde componenten (sensoren motorsturingen PLC?) ondersteuning bieden aan elektrisch tekenaars installateurs bordenbouwers? Ontwerp en programmatie van software en bedieningsschermen. Opstart van machinelijn binnen het bedrijf. Functionele testen van volledige machinelijn uitvoeren. Opstart en afstelling van de machinelijn bij de eindklant. Opleiding eindgebruiker en opvolging installatie tot oplevering. Service op bestaande installaties.

  • Klusjesman (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze polyvalente functie mag je rekenen op een afwisselende jobinhoud. Je taken omvatte onder meer : - Het algemeen onderhoud van het bedrijf (parking, koer, refter, trappenhal...). Dit houdt in vuilnisbakken en asbakken ledigen, vegen, toiletpapier aanvullen etc... - Je staat in voor het uitkuisen van regenereermachines en het kuisen van de omgeving rond de machines. - Je helpt mee met de technische dienst voor het lossen van tankwagens. - Je helpt mee buiten op de koer om afval met de heftruck te sorteren. - Je houdt een maandelijkse controle van de heftrucks (waterpeil en tellers nazien, controle van de banden, bijhouden data onderhoud...), alle luchtfilters van het bedrijf en de verschillende waterbehandelingen.

  • PROJECTLEIDER ELEKTRICITEIT (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider elektriciteit zijn we op zoek naar iemand die projecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor de voorbereiding uitvoering en opvolging van projecten; Plannen van personeel en materiaal; Toezien op kwaliteit en veiligheid; Budget nauwlettend in de gaten houden; Administratieve opvolging van het project; Aansturen en motiveren van medewerkers op de werf en op kantoor; Contacten onderhouden met opdrachtgever leveranciers en onderaannemers.

  • Werken als huishoudhulp regio Diest? Kies voor Domestic Services! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,combineren mogelijk! (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Zaventem (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zaventem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • student medewerker verkoop m/v (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een Hobbycenter in de regio zijn we op zoek naar een student om wekelijks op zaterdag volgende taken uit te voeren: Kassawerk, aanvullen van de winkelrekken en onderhoud van de zaak

  • Representative Spare Parts - Brabant en Henegouwen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als External Sales Advisor sta je in voor het realiseren van de vooropgestelde verkoop doelstellingen door middel van actieve verkoop en prospectie, en dit in nauwe samenwerking met de interne verkoopafdeling. Je staat in voor de uitbreiding en opvolging van onze klanten in de regio Brabant en Henegouwen: Je houdt van prospectie en van het overtuigen en verwerven van nieuwe klanten met wie je een lange termijnrelatie weet op te bouwen. Door onderzoekswerk en netwerking bouw je de nodige marktkennis op om potentiële klanten te benaderen. Je voorziet de klant van een goed advies, eventueel ondersteund door een demonstratie op locatie. Je werkt nauw samen met je collega's van de binnendienst om de gestelde doelstellingen te realiseren. Je geeft marktopportuniteiten intern door, en ondersteunt de nodige marketingacties. Je werkt van thuis uit en werkt gemiddeld één dag per week vanuit je thuisbureau om administratieve opvolging te doen.

  • STANSER MET ERVARING (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: HARDY VERPAKKINGEN

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een enthousiaste stanser. Ervaring vereist. U wordt tewerkgesteld in een bedrijf met veel groeipotentieel. Jouw taken: Zelfstandig instellen en bedienen van de stansmachine Monteren en bijstellen van de stansvorm Produceren (stansen) van karton verpakkingen. Het oplossen van kleine storingen

  • KELNER DEELTIJDS LEREN / LEERCONTRACT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Leercontract

    u geniet een opleiding kelner

Zoek naar antwoorden van Champeval J-P-Luthier in sociale netwerken
Look for responds of Champeval J-P-Luthier in social networks

Lees alle opmerkingen voor Champeval J-P-Luthier. Laat een reactie achter voor Champeval J-P-Luthier. Champeval J-P-Luthier bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Champeval J-P-Luthier. Leave a respond for Champeval J-P-Luthier. Champeval J-P-Luthier on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Champeval J-P-Luthier op de google maps. Adres en contacten Champeval J-P-Luthier
Location of Champeval J-P-Luthier on the google maps. Address and contacts of Champeval J-P-Luthier

Andere gerelateerde bedrijven als come Champeval J-P-Luthier Champeval J-P-Luthier: Vanhaverbeke G & J BVBA | CAPUCINE | DE VRIENDT | MARCEL MALIN | VARIA

Other related companies as Champeval J-P-Luthier: Vanhaverbeke G & J BVBA | CAPUCINE | DE VRIENDT | MARCEL MALIN | VARIA

Champeval J-P-Luthier is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Champeval J-P-Luthier, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08245758056. Het bedrijf Champeval J-P-Luthier bevindt zich op het adres: Rue de F茅tinne 122; 4020; Li猫ge 1 (Li猫ge 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 641,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 744,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Musical instruments - Retail. Lijst met producten zijn Musical instruments - Mainten. & Repair.
De hoofdactiviteit van Champeval J-P-Luthier is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Champeval J-P-Luthier is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Champeval J-P-Luthier, openstaande posities, locatie van Champeval J-P-Luthier op de kaart.

Champeval J-P-Luthier is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Champeval J-P-Luthier, company assigned to the tax number BE08245758056. The company Champeval J-P-Luthier is located at the address: Rue de F茅tinne 122; 4020; Li猫ge 1 (Li猫ge 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 641,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 744,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Musical instruments - Retail. List of products are Musical instruments - Mainten. & Repair.
The main activity of Champeval J-P-Luthier is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Champeval J-P-Luthier is not available. You also can look at reviews of Champeval J-P-Luthier, open positions, location of Champeval J-P-Luthier on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Champeval J-P-Luthier, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Champeval J-P-Luthier, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Champeval J-P-Luthier, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Champeval J-P-Luthier, employees, financial statistics.