Archet D'Art (L')-Patigny P

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • Archet D'Art (L')-Patigny P
Private companiesMembership Organizations • Archet D'Art (L')-Patigny P

Contactgegevens Archet D'Art (L')-Patigny P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Archet D'Art (L')-Patigny P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Archet D'Art (L')-Patigny P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue d'Heppignies 47; 6043; Charleroi (Ransart), België

Telefoon (phone): 071 35 18 29 (+32-071 35 18 29) 071 35 18 29 (+32-071 35 18 29)

Fax (fax): +32 (10) 735-12-91 +32 (10) 735-12-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Archet D'Art (L')-Patigny P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Archet D'Art (L')-Patigny P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Archet D'Art (L')-Patigny P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Archet D'Art (L')-Patigny P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Archet D'Art (L')-Patigny P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Archet D'Art (L')-Patigny P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Archet D'Art (L')-Patigny P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Archet D'Art (L')-Patigny P
Products information Archet D'Art (L')-Patigny P

BTW identificatienummer (tax): BE04163238525
Ondernemingsnummer: 3624633789
Hoofdstad (capital): 938,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 275,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Archet D'Art (L')-Patigny P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musical instruments - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Archet D'Art (L')-Patigny P
(Get full report from official database of BE for Archet D'Art (L')-Patigny P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Archet D'Art (L')-Patigny P
Addition kinds of activities for Archet D'Art (L')-Patigny P

177199. Betonwerk, nec | Concrete work, nec
509200. Speelgoed en hobbyartikelen en benodigdheden | Toys and hobby goods and supplies
22990212. Gestempelde velden | Punched felts
26740103. Winkelzakken: gemaakt van aangekochte materialen | Shopping bags: made from purchased materials
35240104. Rototillers (tuinmachines) | Rototillers (garden machinery)
35799911. Ticket tellen machines | Ticket counting machines
37950000. Tanks en tank componenten | Tanks and tank components
51379905. Uniformen, vrouwen en kinderen | Uniforms, women's and children's
76940000. Armature rewinding winkels | Armature rewinding shops
76990909. Tent reparatie winkel | Tent repair shop

Werken bij Archet D'Art (L')-Patigny P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Archet D'Art (L')-Patigny P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Archet D'Art (L')-Patigny P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Archet D'Art (L')-Patigny P. Looking for open vacancies in other companies

  • Meestergast - Plaatser schrijnwerkerij (ZOERLE-PARWIJS)

    Regio: ZOERLE-PARWIJS

    Bedrijf: DRAULANS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Taken : Je staat in voor het plaatsen van houten binnen- en buitenschrijnwerk (ramen, deuren, poorten, trappen, binnendeuren, houtbekledingen, ...) en bent hierin leidinggevend en aansturend in het team van plaatsers Je kan goed samenwerken in teamverband met collega's. Je bent een vakman met oog voor kwaliteit en gaat nauwkeurig te werk. Je kan zelfstandig en proper werken en kan probleemoplossend denken. Je bent vlot in het gebruuik van verschillende machines. Je werkt voornamelijk op verplaatsing, maar je bent ook bereid om in te springen in het atelier indien nodig. Je vertrekt steeds vanuit de firma naar de klanten in de regio.

  • Magazijnier frigo (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deins je niet terug voor een koudere werkomgeving? Kun je nauwgezet, gestructureerd en veilig werken? Dan is onderstaande functie je wellicht op het lijf geschreven. Als magazijnier frigo beheer je de flow van onze afgewerkte producten. Ze worden door jou geïdentificeerd, afgevoerd en verzendklaar gemaakt. Meer concreet wil dit zeggen dat je de temperatuur meet van de grondstof, doorstuurt om in te vriezen, orde en netheid in de frigo’s behoudt etc. Je bent ook verantwoordelijk voor het beheren van de stockage van grondstoffen en de grondstofflow. Naast deze taken ben je ook verantwoordelijk voor het opmaken van de stock.

  • Destelbergen: Chauffeur CE voor levering aan centrale depots & groothandels (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start je dag gemiddeld op rond tussen 2 en 4 uur in Destelbergen. Per week doe je ongeveer een 38 uren, in een 4-dagen stelsel. Dit betekend ongeveer een 9u30 per dag werken en 1 dag extra vrij in de week. Gemiddeld heb je een 4-tal stops per dag.

  • Technieker Bus M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar een Technieker Bus M/V. Je voert onderhoud & herstellingen uit, je stelt diagnoses en werkt aan de elektronische systemen van bussen en voert softwareprogrammaties uit, je maakt nieuwe voertuigen klaar, doet depannages, zowel binnen als buiten de werkuren.

  • Operator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tot je taken behoren: Je bent verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt produceren en afvullen van verven, lijmen,harsen,… Afwegen van pigmenten, harsen, additieven,… Maken van verven, lijmen,… Instellen van afvulmachines Afvullen van lijmen, harsen, verven,… Je draagt zorg voor de orde en netheid Je ziet er op toe dat de veiligheidsvoorschriften worden nageleefd! Je meldt, registreert en bespreekt eventuele werkingsproblemen met je teamleider en/of de productieverantwoordelijke Registreren van productie-onderhoudsgegevens in een computerprogramma Je werkt steeds creatief mee aan oplossingen en brengt deze over naar zowel je teamgenoten als naar de teamleader en /of de productieverantwoordelijke

  • Onderhoudstechnieker - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Gentse Zeehaven zijn wij op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor: - Oplossen van storingen aan machines door een doeltreffende interventie. - Uitvoeren van de preventieve onderhoudswerkzaamheden aan de machines. - Opsporen van abnormaliteiten die schade aan de machines kunnen veroorzaken onmiddellijk melden aan de Maintenance Engineer. - Stockbeheer van onderhoudsartikelen beheren. - Herstellen van gedemonteerde stukken en onderdelen en onmiddellijk klaarmaken voor transport. - Actief meehelpen om het machine park continu te verbeteren.

  • Huishoudhulp regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tremelo Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Poetshulp Dilbeek/Ternat (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • adjunct hoofdverpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RVT AVONDVREDE

    Type: Vaste Job

    De Adjunct-Hoofdverpleegkundige is gedeeltelijk vrijgesteld om de Hoofdverpleegkundige te ondersteunen in de vormgeving, coördinatie en optimalisatie van het totale zorgpakket op de afdeling

  • Projectingenieur bouw (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt de commerciële medewerkers en klanten met uw technische kennis en know-how. Je staat in voor het uitwerken van dossiers, studies en brekeningsnota's met focus op stabiliteitsstudies. Je werkt daaromtrent offertes uit en staat de commerciële medewerkers te woord wanneer zij technische vraagstukken hebben. Indien nog begeleidt je hen naar de werf. Je werkt nauw samen in team met je collega's.

  • zaalmedewerker flexi (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Vjeu Djeu

    Type: Flexijob

    Wij zijn DRINGEND' op zoek naar zaalmedewerker. ( m/v) U bent gedreven, collegiaal en loyaal t.o.v. uw collega 's . U hebt de wil en de passie om het vak te leren en bent bereid hard te werken ... ? Dan bent u de m/ v die wij zoeken. Wij bieden u een flexi contract en interne opleiding.. Niet te vergeten ... u werkt in een ploeg met superfijne en gedreven collega's!! Neem contact en weet ons te overtuigen! Enige ervaring is een pluspunt . voorwaarden flexi: uw werkt 4/5e of voltijds bij een andere werkgever

Zoek naar antwoorden van Archet D'Art (L')-Patigny P in sociale netwerken
Look for responds of Archet D'Art (L')-Patigny P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Archet D'Art (L')-Patigny P. Laat een reactie achter voor Archet D'Art (L')-Patigny P. Archet D'Art (L')-Patigny P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Archet D'Art (L')-Patigny P. Leave a respond for Archet D'Art (L')-Patigny P. Archet D'Art (L')-Patigny P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Archet D'Art (L')-Patigny P op de google maps. Adres en contacten Archet D'Art (L')-Patigny P
Location of Archet D'Art (L')-Patigny P on the google maps. Address and contacts of Archet D'Art (L')-Patigny P

Andere gerelateerde bedrijven als come Archet D'Art (L')-Patigny P Archet D'Art (L')-Patigny P: FLDE WAAL SCHILDERWERKEN NV | VOSSCHEMIE BRUGGE | CENTRE P.M.S. | MEUBLES DISCOUNT (FLANDRIA-HOME) | HUIS HACCOUR

Other related companies as Archet D'Art (L')-Patigny P: FLDE WAAL SCHILDERWERKEN NV | VOSSCHEMIE BRUGGE | CENTRE P.M.S. | MEUBLES DISCOUNT (FLANDRIA-HOME) | HUIS HACCOUR

Archet D'Art (L')-Patigny P is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Archet D'Art (L')-Patigny P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04163238525. Het bedrijf Archet D'Art (L')-Patigny P bevindt zich op het adres: Rue d'Heppignies 47; 6043; Charleroi (Ransart). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 938,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 275,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Musical instruments - Retail. Producten gemaakt in Archet D'Art (L')-Patigny P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Archet D'Art (L')-Patigny P is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Archet D'Art (L')-Patigny P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Archet D'Art (L')-Patigny P, openstaande posities, locatie van Archet D'Art (L')-Patigny P op de kaart.

Archet D'Art (L')-Patigny P is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Archet D'Art (L')-Patigny P, company assigned to the tax number BE04163238525. The company Archet D'Art (L')-Patigny P is located at the address: Rue d'Heppignies 47; 6043; Charleroi (Ransart). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 938,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 275,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Musical instruments - Retail. Products created in Archet D'Art (L')-Patigny P were not found.
The main activity of Archet D'Art (L')-Patigny P is Membership Organizations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Archet D'Art (L')-Patigny P is not available. You also can look at reviews of Archet D'Art (L')-Patigny P, open positions, location of Archet D'Art (L')-Patigny P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Archet D'Art (L')-Patigny P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Archet D'Art (L')-Patigny P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Archet D'Art (L')-Patigny P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Archet D'Art (L')-Patigny P, employees, financial statistics.