Allegretto

Contactgegevens Allegretto: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Allegretto: address, phone, fax, email, website, opening hours

Allegretto

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tuinstraat 59; 9090; Melle, België

Telefoon (phone): 09 231 26 11 (+32-09 231 26 11) 09 231 26 11 (+32-09 231 26 11)

Fax (fax): +32 (57) 836-67-22 +32 (57) 836-67-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Allegretto: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Allegretto"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Allegretto"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Allegretto, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Allegretto. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Allegretto, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Allegretto. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Allegretto
Products information Allegretto

BTW identificatienummer (tax): BE09368011474
Ondernemingsnummer: 7447326660
Hoofdstad (capital): 625,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 102,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Allegretto zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musical instruments - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Allegretto
(Get full report from official database of BE for Allegretto)

Aanvulling soorten activiteiten voor Allegretto
Addition kinds of activities for Allegretto

7021. Kamer- en pensionhuizen | Rooming and boarding houses
072499. Katoen ginning, nec | Cotton ginning, nec
083101. Verzamelen van bosproducten | Gathering of forest products
821199. Elementaire en middelbare scholen, nec | Elementary and secondary schools, nec
25149908. Roken stands: metaal | Smoking stands: metal
37149904. Vijfde wiel, motorvoertuig | Fifth wheel, motor vehicle
50510301. Koper | Copper

Werken bij Allegretto: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Allegretto: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Allegretto. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Allegretto. Looking for open vacancies in other companies

  • Serremedewerker Astene - BASF (ASTENE)

    Regio: ASTENE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant BASF zijn wij op zoek naar een tijdelijke serremedewerker voor de vestiging in Astene. Het verplanten, verpotten en algemene plantenverzorging vallen hierbij onder jouw takenpakket. Daarnaast neem je ook op regelmatige basis stalen. Fijn en nauwkeurig werken zijn hierbij zeer belangrijk.

  • Schrijnwerker M/V (357/17564) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de ervaren schrijnwerker die wij zoeken? Onze klant is een familiebedrijf, actief als houthandel. Ze verkopen plaatmateriaal, dak- en constructiewerken en hebben ook een ruime interieurafdeling waar hun klanten terecht kunnen voor op maat gemaakte kasten, dressings, parket, binnendeuren, .... Als schrijnwerker voor het atelier staat u in voor het bedienen van CNC-machines voor het verwerken van plaatmateriaal en de voorbereidende werkzaamheden zoals afplakken. Je werkt steeds maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u.

  • Technieker (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken: Technieker Je trekt kabels door voor het plaatsen van installaties . Je werkt aan de klimaatsregelingsinstallaties (HVAC) . Je plaatst kabelgoten en leidingen . Je stelt diagnoses van storingen aan installaties en herstelt de defecte onderdelen .

  • Franstalige callagents /telefonisten (met optie vast) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - actief in de commerciele sector - zijn we op zoek naar franstalige call - agents. Jouw taken: - Je wordt  ingezet op één van de uitdagende projecten van hun opdrachtgevers. In de projecten waarvoor je belt is het doel altijd om commercieel resultaat te behalen. Dit kan zijn door het telefonisch verkopen van abonnementen, contracten of het maken van afspraken voor één van hun klanten. -  Jij weet in je rol als Callcenter Agent als geen ander een visitekaartje te zijn voor de klant.   - Ieder gesprek is weer anders en geeft je de mogelijkheid om je te onderscheiden van je collega's

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Sint-amandsberg - Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Studentenjob horeca regio De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Plopsaland De Panne heeft verschillende gethematiseerde restaurants met studio 100 figuren. Je werkt in de verschillende restaurants of mobiele verkooppunten en je zorgt hierbij voor een vriendelijk onthaal (bestelling opnemen), vlotte bediening (buffet) en juiste afrekening van de bestellingen. Daarnaast kan je ook in de keuken ingeschakeld worden. Je wordt dus 'ambassadeur' van het Plopsa restaurantteam. Wij bieden studenten de kans in een leuke omgeving verschillende werkervaringen op te doen. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

  • Baliemedewerker - parttime (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een fitnesscentrum in regio Roeselare zijn we op zoek naar een enthousiaste onthaalbediende met commerciële vaardigheden (ongeveer 25 uur per week). Je komt terecht in een team van 5-tal gedreven mensen. Je zit aan de balie en onthaalt de bezoekers met een lach. Je beantwoordt alle vragen van de bezoekers. Je neemt ook een deel administratieve taken voor je rekening : nieuwe inschrijvingen, verlengen van abonnementen... Daarnaast verstuur je mailings om de fitness online in de kijker te zetten. Na verloop van tijd ga je ook een aantal commerciële taken verrichten zoals het verkopen van abonnementen.

  • JOBSTUDENTEN RECEPTIE CAMPING TER HOEVE (weekends, juli & augustus) (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Je onthaalt de nieuwe bezoekers Je werkt met het inschrijvingsyssteem Je staat in voor de verkoop van Merchandising-producten Je bent verantwoordelijk voor de omgang met een kassa en geld Je staat in voor de reservaties en volgt deze zorgvuldig op Je bent het eerste aanspreekpunt voor de gasten en staat hun bij met raad en daad Je bent verantwoordelijk voor het telefonisch contact met bezoekers Je onderhoudt en verzorgt samen met het team de camping Je werkt alleen en zelfstandig aan de receptie van de camping

  • LESGEVER KLEUTERZWEMMEN (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks kleuterzwemmen op vrijdag (start 9/11) van 13:45-14:45uur in Maldegem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen worden gegeven aan gedetineerden. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • keukenmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Les Parisiennes

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuw concept in Leuven, zijn wij op zoek naar keukenmedewerkers. - Deze heeft alle traditionele keukenhandelingen onder de knie, nl: voorbereiding en uitvoeren onderhoud en hygiëne binnen de keuken - Voert de mise en place uit van een duidelijk omschreven menukaart - Bereiden van gerechten van de vaste kaart, zowel warm als koud. - Uitvoeren van bestellingen voor take-away

  • Loodgieter CV / Sanitair (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een installateur van verwarming, sanitair en ventilatie. Dit gaat over nieuwbouw en renovatieprojecten van groot tot klein bij particulaire klanten en bedrijven. Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen Oude installaties demonteren en verwijderen Vloerverwarming plaatsen Defecte onderdelen vervangen of herstellen

  • Logopedist (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van Allegretto in sociale netwerken
Look for responds of Allegretto in social networks

Lees alle opmerkingen voor Allegretto. Laat een reactie achter voor Allegretto. Allegretto bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Allegretto. Leave a respond for Allegretto. Allegretto on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Allegretto op de google maps. Adres en contacten Allegretto
Location of Allegretto on the google maps. Address and contacts of Allegretto

Andere gerelateerde bedrijven als come Allegretto Allegretto: DOOSAN INFRACORE EUROPE SA | A.C.S.A. | PISTE "LES MONTAGNAIS" | S?CURIT? ET AVENIR | PROJECT SYSTEMS

Other related companies as Allegretto: DOOSAN INFRACORE EUROPE SA | A.C.S.A. | PISTE "LES MONTAGNAIS" | S?CURIT? ET AVENIR | PROJECT SYSTEMS

Allegretto is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Allegretto, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09368011474. Het bedrijf Allegretto bevindt zich op het adres: Tuinstraat 59; 9090; Melle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 625,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 102,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Musical instruments - Retail. Producten gemaakt in Allegretto zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Allegretto is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Allegretto is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Allegretto, openstaande posities, locatie van Allegretto op de kaart.

Allegretto is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Allegretto, company assigned to the tax number BE09368011474. The company Allegretto is located at the address: Tuinstraat 59; 9090; Melle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 625,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 102,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Musical instruments - Retail. Products created in Allegretto were not found.
The main activity of Allegretto is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Allegretto is not available. You also can look at reviews of Allegretto, open positions, location of Allegretto on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Allegretto, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Allegretto, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Allegretto, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Allegretto, employees, financial statistics.