Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA

Contactgegevens Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rootputstraat 11; 8501; Kortrijk (Bissegem), België

Telefoon (phone): 056 37 14 24 (+32-056 37 14 24) 056 37 14 24 (+32-056 37 14 24)

Fax (fax): +32 (67) 594-53-32 +32 (67) 594-53-32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA
Products information Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07439361572
Ondernemingsnummer: 2075561523
Hoofdstad (capital): 672,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 275,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Musical instruments - Retail

Product categorie (product category): Musical instruments - Mainten. and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA
(Get full report from official database of BE for Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA
Addition kinds of activities for Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA

6361. Titel verzekering | Title insurance
7352. Verhuur van medische apparatuur | Medical equipment rental
20450202. Deeg, bevroren of gekoeld: van gekochte bloem | Doughs, frozen or refrigerated: from purchased flour
28430202. Textielafwerkingsmiddelen | Textile finishing agents
32119902. Kathedraal glas | Cathedral glass
35230301. Dusters, mechanisch: landbouw | Dusters, mechanical: agricultural
35450106. micrometers | Micrometers
35850404. Verdampingskondensatoren, warmteoverbrengingsapparatuur | Evaporative condensers, heat transfer equipment
41110302. Luchthavenvervoer, regelmatige route | Airport transportation services, regular route
50120207. Truck trekkers | Truck tractors

Werken bij Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegchef inpak - 2 ploegen - voeding (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wielsbeke, actief in de voeding, ben ik op zoek naar een gedreven ploegchef die wenst te werken in een productieomgeving. Deze functie betreft een job in 2 ploegen. Jouw takenpakket als ploegchef in de inpakafdeling: Doorlopen opleidingsprogramma Aansturen van jouw team + aanspreekpunt vragen/problemen Opleiden, begeleiden en motiveren van jouw team Coördinatie en organisatie van de dagelijkse activiteiten via de productieplanning Opvolging kwaliteit en rendement + optimaliseren Technische storingen aan de machines verhelpen en/of analyseren Je zal tewerkgesteld worden in een 2-ploegensysteem. De ene week werk je van 5u-13u en de andere week werk je van 13u-21u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekend familiebedrijf dat instaat voor de verwerking van aardappel.

  • huishoudhelden regio Aalter SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Stefanie is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden regio Aalter. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EASY LIFE en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

    Type: Dienstenchequebaan

    Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

  • MANAGEMENT TRAINEE (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1675507-inline.html?cid=Partner_VDAB Ons bedrijf is je misschien niet bekend, maar onze producten des te meer. CULINOR convenience cuisine, met hoofdkantoor te Destelbergen (bij R4), is de belangrijkste producent van verse kant-en-klaarmaaltijden in de Benelux. Het bedrijf speelt in op de trend van gezonde, smaakvolle en snel te bereiden verse maaltijden. Dagelijks zijn een 500-tal medewerkers actief in 5 productievestigingen – waarvan 3 gelegen in de Gentse regio en 2 in de Kempen - en borgen kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid. Voor één van onze sites in regio Gent zoeken we momenteel een (m/v) Ben je gedreven, betrokken en professioneel? Dan horen wij graag van jou. Om je de Culinor filosofie en werkwijze eigen te maken, is de initiële periode intensief, leerrijk en ‘hands-on’. Je kunt hierbij rekenen op onze steun en begeleiding waarbij je alle middelen en knowhow worden aangereikt om je doel te bereiken.   Een jaar lang ben je in één van onze sites actief en ga je meewerken aan de optimalisatie van onze productieafdelingen of warehouse, help je met het verbeteren van rendementen en het opzetten van best practices,… · Je vervult ook operationele taken op de werkvloer waarbij je erin slaagt diverse leidinggevende functies in de productie of logistiek te beheersen· Tevens help je bij het succesvol opzetten van nieuwe productielijnen ihkv de uitbreiding van ons assortiment · Met je technische kennis los je eenvoudige technische problemen in een handomdraai op· Bij dit alles heb je oog voor kwaliteit, veiligheid en milieu· Geleidelijk worden er meer taken gedelegeerd wat je zal toelaten om later ruimere verantwoordelijkheden op te nemen· Je rapporteert rechtstreeks aan de respectievelijke manager

  • Regio Sales Manager HVAC (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vaste Job

    Gentis is een Belgisch recruitmentbedrijf met de hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van permanente personeelsbezetting evenals project sourcing-oplossingen voor meerdere sectoren wereldwijd. Voor een producent van o.a. HVAC installaties zijn wij op zoek naar een regio sales manager. Naast HVAC produceren zij ook andere producten zoals verschillende soorten huishoudelijke apparaten. Als producent hebben zij een goede naam op de markt maar ook zeker als werkgever staan ze goed aangeschreven. Het is een organisatie die veel in zijn medewerkers investeert en bovendien zijn er mooie carrièrekansen. Wat ga je doen? Als regio sales manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een sales strategie in de aan jouw toegewezen regio. Je bepaald de KPI`s, doelen, en budgetten. Je zorgt er voor dat deze gehaald worden door middel van account management maar ook zeker door het aantrekken van nieuwe klanten, zoals groothandels, engineerings- en studiebureau`s. Je streeft er altijd naar een goede en lange-termijnrelatie met ze op te bouwen. Je geeft advies aan je klanten en voorziet in de nodige producttrainingen. Deze trainingen werk je uit in samenwerking met de marketingafdeling. Ook zit je regelmatig samen met het management om nieuwe plannen voor te leggen en rapport uit te brengen van de stand van zaken. Door jouw teamspirit en ambities voor de toekomst weet je samen met de andere mensen binnen jouw team de afdeling naar het volgende niveau te tillen.

  • Diensthoofd dienst informatica (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: P. C. SINT AMANDUS

    Type: Vaste Job

    De Dienst Informatica (5 medewerkers) maakt deel uit van het facilitair departement en staat in voor het hardware-, software- en netwerkbeheer van het Psychiatrisch Centrum. Je werkt als diensthoofd van de dienst informatica. Je geeft leiding aan de medewerkers van de dienst informatica (ca. 4 medewerkers). Je doet beleidsvoorbereidend werk voor het informaticabeleid in het centrum en werkt hierin samen met de Centrale Dienst Informatica van de vzw Provincialaat der Broeders van Liefde. Je bent een belangrijke partner bij de informatisering van zorg- en andere processen binnen het centrum (deelname aan werkgroepen). Je staat in voor het netwerkbeheer en voor de uitwerking en opvolging van taken, projecten en helpdesk. Je bent verantwoordelijk voor het hardware- en softwarebeheer. Je bent verantwoordelijk voor de informaticabeveiliging in samenwerking met de informatieveiligheidsconsulent. Je voert contractuele onderhandelingen met leveranciers van de hardware en applicaties. Je volgt de informaticabudgetten op. Je rapporteert aan de Facilitair Directeur.

  • Machinist bandenkraan (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je voert graafwerken uit voor rioleringswerken en wegenwerken in een ploeg van 2 tot 3 mensen. Je zal hiervoor een moderne graafkraan gebruiken, uitgerust met de nieuwste technologieën (GPS-sturing, rototilt, ..). Je draagt een grote verantwoordelijkheid over de publieke veiligheid.

  • Freelance docent Kleermaker-Naaitechnieken Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Logopedist(e) op zelfstandige basis (Tervuren) (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: HANNA BELMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    LOGOPEDIST (M/V) (TERVUREN) - Wij zoeken een collega om ons team van zeven logopedisten zo snel mogelijk te versterken! - Je onderzoekt en behandelt voornamelijk kinderen met leerstoornissen, taalstoornissen en articulatieproblemen. - Je kan starten met vijftien uren. De hoeveelheid uren kan worden uitgebreid naar eigen wens. Een voltijds uurrooster is op korte termijn mogelijk. - De therapieën zullen doorgaan in de praktijkruimte. - Neem gerust eens een kijkje op onze website: www.detaaltuin.be

  • Adviseur watercoolers (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ECO-SERV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in die diensten sector, zowel het B2B als B2C segment. Als erkend partner van een Belgisch bedrijf dat actief is op de markt van watercoolers, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers over gans Vlaanderen om deskundig advies op maat te verlenen aan nieuwe klanten, zowel gezinnen als bedrijven. Je toont hen de vele voordelen & mogelijkheden van dit topproduct met bijgaande all-in-service formule. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

  • Werkstage in een therapie- en opleidingscentrum (M/V) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Leercontract

    Over ACT Academie De ACT Academie is een instituut dat als missie heeft zoveel mogelijk mensen, particulieren en hulpverleners, te helpen een zo rijk en waardevol mogelijk leven op te bouwen. Particulieren worden hierbij ondersteund aan de hand van individuele ACT-therapie en groepstherapie. Hulpverleners kunnen een uitgebreid parcours volgen van basisopleiding en een verdiepingstraject. We bieden open opleiding aan en in-huis trainingen. (ziekenhuizen, CGG’s, OCMW’s). Ons team bestaat uit gepassioneerde hulpverleners en administratieve krachten die allen ACT integreren in hun leven. Een nieuw domein waar de ACT Academie zich mee bezig houdt is nutritionele psychologie, gecombineerd met ACT-technieken. Dit domein gaat over de invloed van voeding op het psychisch welzijn. Kijk voor meer info op https://act-academie.be/cvp/ De werkstage Een werkstage is ook een ideale formule voor psychologen die later hun diploma hebben behaald of gedurende lange tijd niet als klinisch psycholoog hebben gewerkt. Indien je uitkeringsgerechtigd bent kan je navragen of je je uitkering kan behouden gedurende je stageperiode. Opdracht: Assisteren bij de opleidingen voor hulpverleners en (groeps-) therapie voor particulieren Ondersteunende taken in het kader van opleiding en therapie Achter de schermen werken in een opleidingscentrum Geven van individuele ACT-begeleiding onder supervisie

  • ZAALMEDEWERKERS FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerkers voor de bediening van onze klanten. U neemt de bestelling op, serveert gerechten en dranken en ontvangt ook geld. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA. Laat een reactie achter voor Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA. Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA. Leave a respond for Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA. Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA op de google maps. Adres en contacten Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA
Location of Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA on the google maps. Address and contacts of Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA: Aqua-Dream | DE BLAY | M. JOACHIMOWICZ | DE NEVE | RAFS REIZEN

Other related companies as Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA: Aqua-Dream | DE BLAY | M. JOACHIMOWICZ | DE NEVE | RAFS REIZEN

Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07439361572. Het bedrijf Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA bevindt zich op het adres: Rootputstraat 11; 8501; Kortrijk (Bissegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 672,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 275,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Musical instruments - Mainten. and Repair. Lijst met producten zijn Musical instruments - Retail.
De hoofdactiviteit van Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA, openstaande posities, locatie van Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA, company assigned to the tax number BE07439361572. The company Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA is located at the address: Rootputstraat 11; 8501; Kortrijk (Bissegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 672,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 275,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Musical instruments - Mainten. and Repair. List of products are Musical instruments - Retail.
The main activity of Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA is not available. You also can look at reviews of Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA, open positions, location of Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Muziekhandel Molenaar-De Vlaminck BVBA, employees, financial statistics.