Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet
Private companiesOil and Gas Extraction • Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet

Contactgegevens Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Jamioulx 343; 6110; Montigny-le-Tilleul, België

Telefoon (phone): 071 21 56 24 (+32-071 21 56 24) 071 21 56 24 (+32-071 21 56 24)

Fax (fax): 071 21 56 24 (+32-071 21 56 24) 071 21 56 24 (+32-071 21 56 24)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet
Products information Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet

BTW identificatienummer (tax): BE05433532714
Ondernemingsnummer: 7822784423
Hoofdstad (capital): 193,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 488,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Musical instruments - Retail; Musical instruments - Rental

Product categorie (product category): Musical instruments - Mainten. and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet
(Get full report from official database of BE for Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet
Addition kinds of activities for Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet

20660302. Chocoladerepen, solide | Chocolate bars, solid
26790701. Gebouw papier, gelamineerd: gemaakt van aangekocht materiaal | Building paper, laminated: made from purchased material
27520701. Schema's, vervoer: gelithografeerd | Schedules, transportation: lithographed
28160301. Dierzwart | Animal black
34210200. Scharen, scharen, knippers, snips en soortgelijke gereedschappen | Scissors, shears, clippers, snips, and similar tools
35850100. Airconditioning apparatuur, compleet | Air conditioning equipment, complete
72990503. Trouwkapel, privébediend | Wedding chapel, privately operated

Werken bij Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker dagwerk M/V (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een functie als orderpicker in dagwerk? Een groeiend bedrijf in de regio Wetteren is op zoek naar enkele orderpickers die wensen te werken in dagwerk. Je zorgt voor orderpicking via pick - to - light systeem, voor het orderpicken van allerhande elektronicaproducten. Dit is jouw hoofdtaak, daarnaast zorg je mee voor het uitvoeren van kwaliteitscontrole van de verzendingen met behulp van een scansysteem. Je houdt tijdens jouw taken het magazijn steeds op orde.

  • Onderhoudstechnieker - automatisch magazijn 2 ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij aan de slag gaan bij een bedrijf dat: luistert naar zijn werknemers? zijn werknemers soigneert? een job op lange termijn aanbiedt? en verschillende doorgroeimogelijkheden heeft? Dan stellen wij jou graag volgende job voor om je vingers bij af te likken!Geen ervaring noodzakelijk Forum Jobs zoekt namelijk een operator die interesse heeft om door te groeien naar een technieker. Je hoeft hiervoor geen technische opleiding te hebben maar wel wat technisch inzicht hebben. Het bedrijf is bereid om jou alles intern aan te leren. Binnen het bedrijf zijn er verschillende lijnen die bemand worden door productiemedewerkers, operatoren en een ploegchef. Wegens de bouw van een volautomatisch hoogbouwmagazijn gaat de firma op zoek naar versterking voor de technische dienst.Takenpakket als technisch operator Je bent verantwoordelijk voor het functioneren van het hoogbouwmagazijn. Je voert regelmatig controles uit op kritische punten. Je biedt ondersteuning bij het onderhoud van rollend materieel (heftrucks, reachtrucks, etc.), gebouwen en installaties. Je lost technische storingen op, zowel op mechanisch als elektrotechnisch vlak. Je werkt in een 2 ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag.

  • Operator afzakmachine (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: t-interim Izegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: Het afzakken van zakgoed Klaarzetten van zakgoedbestellingen Laden en lossen van vrachtwagens Onderhoud van de werkvloer Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiaal bedrijf dat streeft naar kwaliteit. Zij bieden innovatieve en klantgerichte concepten aan met respect voor de verschillende belanghebbenden.

  • HUISHOUDHULP VOOR SINT MARTENS LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Sint Martens Latem.

  • Jobstudent animator/animatrice mascotte (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Studentenjob

    Holiday Suites is op zoek naar enthousiaste jobstudenten die tijdens de schoolvakanties en op eventuele events ons animatieteam wil versterken! Je bent de geliefde mascotte van Holiday Suites (Suity) en staat in voor het entertainment van kinderen. Door jouw enthousiasme zorg je voor een onvergetelijke ervaring voor de kinderen en een leuke herinnering voor de ouders.

  • Student studierelevante bijbaan: Onderhoudsplannen reliability (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het ter beschikking stellen van standaard onderhoudsplannen voor veel voorkomende machines in SAP. Initieel mee helpen opstellen in Excel op basis van feedback van de Reliability Engineers Aanmaken van de standaard plannen en strategieën in SAP. Documenteren van de procedure om die lokaal te gebruiken. Te kopiëren en aan te passen bij gebruik door de lokale afdeling.

  • Zaalverantwoordelijke Restaurant Colmar (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Vaste Job

    Als zaalverantwoordelijke - shiftverantwoordelijke werk je samen met de Manager en Assistent Manager en zal je o.a. instaan voor volgende taken: Operationeel meewerken in zaal en wanneer verantwoordelijke van dienst, het leiden van de service in de zaal Opleiden van nieuwe medewerkers (on the job training) Stockcontrole en ontvangen van leveringen Kas- en koffercontrole Verrichten van de openings- en sluitingsprocedures van het restaurant

  • CNC Draaier/frezer - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een CNC Draaier/Frezer voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als CNC’er word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Je staat in voor het draaien, frezen en eventueel kotteren van grote staalconstructie, stukwerk. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor het maken van onderdelen op maat voor onder andere de machinebouw. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig.

  • Poetsmedewerker - kamermeisje/kamerjongen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: CAROTEL KUURNE

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een nieuwe medewerker voor onze vestiging te Rumst. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen van de volledige inrichting maar vooral het reinigen van hotelkamers, vervangen van bed- en badlinnen en het grondig poetsen van de kamers en badkamers. Daarnaast zorg je voor het vlot beantwoorden van de binnenkomende telefoons. Verder voorzie je onze gasten van drank/snacks via roomservice-kast.

  • EMDR Psychotherapeut (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: THERAPIE MECHELEN - STEFFIE PEETERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    TherapieMechelen is een groeiende psychotherapeutische praktijk in Mechelen (Muizen). Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie in EMDR voor jongeren en volwassenen. Onze organisatie Therapie Mechelen is een groepspraktijk die staat voor toegankelijke en kwaliteitsvolle zorg. Hiervoor rekenen we op enthousiaste medewerkers. De praktijk richt zich naar jongeren en volwassen voor begeleiding en psychotherapie binnen een ambulante setting. We zijn gespecialiseerd in rouw- en traumaverwerking. Plaats in de organisatie Je werkt op zelfstandige basis (hoofd- of bijberoep) in een multidisciplinair team. Taakomschrijving en verantwoordelijkheden Je zult binnen het team ingezet worden als psychotherapeut. Je werkt individueel met de jongere of volwassene. Indien interesse kan er ook gewerkt worden met het gezin/de ouders/partner/… Verder verwachten we dat je overleg pleegt met externe partners zoals artsen, etc. Je werkt minstens 1 avond per week of op zaterdag. Intervisie woon je regelmatig bij (huidige frequentie: 1x om de 8 weken).

  • Head of networkmarketing & sales Flanders (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Château de Brie heeft een uniek productengamma van wijnen tot de meest prestigieuze Grand Cru Champagnes. Ons familiaal bedrijf bestaat reeds verschillende generaties en is actief in zowat geheel Europa en de VS. Tot onze klanten behoren de beste ***-restaurants, bedrijven allerlei, golfevenementen, sportwagenmerken, wijnliefhebbers,… Meer informatie over ons domein vindt u op www.debrie.biz Wij ontvangen uw CV en motivatiebrief graag op [email protected]

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in de regio Leuven - Kessel-Lo (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in de regio Leuven - Kessel-Lo. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet in sociale netwerken
Look for responds of Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet. Laat een reactie achter voor Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet. Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet. Leave a respond for Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet. Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet op de google maps. Adres en contacten Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet
Location of Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet on the google maps. Address and contacts of Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet

Andere gerelateerde bedrijven als come Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet: LECOT NV | JEAN-LOUIS WOLFS | EZEM | AD Finance | MOBISTYL

Other related companies as Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet: LECOT NV | JEAN-LOUIS WOLFS | EZEM | AD Finance | MOBISTYL

Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05433532714. Het bedrijf Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet bevindt zich op het adres: Rue de Jamioulx 343; 6110; Montigny-le-Tilleul. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 193,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 488,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Musical instruments - Mainten. and Repair. Lijst met producten zijn Musical instruments - Retail; Musical instruments - Rental.
De hoofdactiviteit van Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet, openstaande posities, locatie van Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet, company assigned to the tax number BE05433532714. The company Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet is located at the address: Rue de Jamioulx 343; 6110; Montigny-le-Tilleul. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 193,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 488,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Musical instruments - Mainten. and Repair. List of products are Musical instruments - Retail; Musical instruments - Rental.
The main activity of Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet is not available. You also can look at reviews of Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet, open positions, location of Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lutherie (Atelier de)-Luc Gillet, employees, financial statistics.