Louppe Gauthier Luthier

Contactgegevens Louppe Gauthier Luthier: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Louppe Gauthier Luthier: address, phone, fax, email, website, opening hours

Louppe Gauthier Luthier

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Rotterdam 52; 4000; Li猫ge 1, België

Telefoon (phone): 04 252 62 70; 084 31 50 11 (+32-04 252 62 70; 084 31 50 11) 04 252 62 70; 084 31 50 11 (+32-04 252 62 70; 084 31 50 11)

Fax (fax): +32 (56) 127-89-46 +32 (56) 127-89-46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Louppe Gauthier Luthier: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Louppe Gauthier Luthier"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Louppe Gauthier Luthier"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Louppe Gauthier Luthier, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Louppe Gauthier Luthier. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Louppe Gauthier Luthier, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Louppe Gauthier Luthier. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Louppe Gauthier Luthier
Products information Louppe Gauthier Luthier

BTW identificatienummer (tax): BE09487762451
Ondernemingsnummer: 5760925292
Hoofdstad (capital): 680,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 759,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Musical instruments - Retail

Product categorie (product category): Musical instruments - Mainten. and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Louppe Gauthier Luthier
(Get full report from official database of BE for Louppe Gauthier Luthier)

Aanvulling soorten activiteiten voor Louppe Gauthier Luthier
Addition kinds of activities for Louppe Gauthier Luthier

7933. Bowling centra | Bowling centers
449299. Sleep- en sleepbootdienst, niet inbegrepen | Towing and tugboat service, nec
509302. Metalen afval en afvalstoffen | Metal scrap and waste materials
20770205. Menhaden olie | Menhaden oil
25429904. Schappen, kantoor en winkel, behalve hout | Shelving, office and store, except wood
28360100. Bloedderivaten | Blood derivatives
37140602. Stuurbekrachtiging, motorvoertuig | Power steering equipment, motor vehicle
37959900. Tanks en tankcomponenten, anders | Tanks and tank components, nec
50830402. Milking machines en apparatuur | Milking machinery and equipment
87340104. X-ray inspectiedienst, industrieel | X-ray inspection service, industrial

Werken bij Louppe Gauthier Luthier: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Louppe Gauthier Luthier: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Louppe Gauthier Luthier. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Louppe Gauthier Luthier. Looking for open vacancies in other companies

  • Koerman/heftruckchauffeur 2 ploegen (tijdelijk ) (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf zijn we op zoek naar een koerman. Logistiek en housekeeping werk. Bij lekken in of aan de installatie sta je in voor industrieel kuiswerk. Je staat tevens in voor het verhandelen van materialen met de heftruck:het aanvoeren van grondstoffen en afvoeren van afvalproducten. Je zal werken in 2 ploegen.

  • Customer Care Professional (WATERMAAL-BOSVOORDE)

    Regio: WATERMAAL-BOSVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een 'customer care professional': Zo nauwkeurig en volledig mogelijk de vragen van klanten beantwoorden (telefonisch, e-mail of per post) Administratieve taken uitvoeren met betrekking tot de inschrijving van nieuwe klanten Programmatie en activatie van de verkoopterminals Kleine technische problemen oplossen De rekeningen van klanten nakijken en eventuele fouten rechtzetten  

  • Schadebeheerder (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar een schadebeheerder. - Je bent verantwoordelijk voor de opening en opvolging van de schadedossiers van onze klanten en zorgt er voor dat de klant een perfecte dienstverlening krijgt. - Je bewaakt mee de herstelduur en zorgt de recuperatie van de fondsen zodat het dossier op de meest efficiënte wijze kan afgesloten worden.de reparatieduur en neemt bij overschrijding actie richting de leverancier en/of de bestuurder - Je bent het aanspreekpunt voor de interne en externe klanten en leveranciers en houdt iedereen op de hoogte van de voortgang van het dossier. - Je neemt actie om de klachten naar tevredenheid op te lossen - Je beheerst de afspraken uit de SLA’s op jouw vakgebied en komt ze na - Je draagt bij om de KPI’s van je afdeling te bereiken

  • Inside Sales Medewerker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Rumst zijn we op zoek naar een inside sales medewerker voor een vervanging tot eind april 2019. - Administratieve ondersteuning van de 2 account managers (BENELUX) - Prijs offertes opmaken en doorgeven aan de klant (goedkeuringen intern opvolgen) - Ondersteuning bij claims of leveringsproblemen - Ondersteuning bij het maken van credit notas - Veel contact onderhouden met interne departementen (finance, CSR, claims) om alles goed op te volgen

  • Handlanger voor plaatsen van rolluiken (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Houthalen zijn we dringend op zoek naar een handlanger voor het helpen plaatsen van rolluiken en zonweringen. Heb je een eerste ervaring in de bouwsector en ben je onmiddellijk beschikbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Bediende IT (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U maakt databases gebruiksklaar voor mailmerges. Hiervoor zal u "query's, modules, macro's in MS Acces gebruiken en schrijven. U maakt de mailmerges print- en postklaar en brieft aan de operators van de printafdeling. U gaat klantgericht te werk en zorgt daarbij voor de nodige communicatie naar de accounts.

  • HUISHOUDHULP ANZEGEM (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Anzegem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Nederokkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NEDEROKKERZEEL)

    Regio: NEDEROKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • LERAREN (regio ANTWERPEN) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.been http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SA2018.

  • Zaalbediende student (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: DE WITTE VLEUGEL

    Type: Studentenjob

    klanten bedienen: bestelling opnemen, eten en drank serveren. toogwerk, opruimen na sluiting toe. Verantwoordelijkheid en ordelijkheid. Beleefdheidsvorm goed onder de knie hebben.

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Hasselt 2018 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Geel zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

Zoek naar antwoorden van Louppe Gauthier Luthier in sociale netwerken
Look for responds of Louppe Gauthier Luthier in social networks

Lees alle opmerkingen voor Louppe Gauthier Luthier. Laat een reactie achter voor Louppe Gauthier Luthier. Louppe Gauthier Luthier bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Louppe Gauthier Luthier. Leave a respond for Louppe Gauthier Luthier. Louppe Gauthier Luthier on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Louppe Gauthier Luthier op de google maps. Adres en contacten Louppe Gauthier Luthier
Location of Louppe Gauthier Luthier on the google maps. Address and contacts of Louppe Gauthier Luthier

Andere gerelateerde bedrijven als come Louppe Gauthier Luthier Louppe Gauthier Luthier: HUYGE A. & FILS/A. HUYGE ET FILS | Elst Chantal | MICHEL VANDENBROUCKE | TOP RADIO PRIMERA | Dufrasne

Other related companies as Louppe Gauthier Luthier: HUYGE A. & FILS/A. HUYGE ET FILS | Elst Chantal | MICHEL VANDENBROUCKE | TOP RADIO PRIMERA | Dufrasne

Louppe Gauthier Luthier is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Louppe Gauthier Luthier, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09487762451. Het bedrijf Louppe Gauthier Luthier bevindt zich op het adres: Rue de Rotterdam 52; 4000; Li猫ge 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 680,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 759,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Musical instruments - Mainten. and Repair. Lijst met producten zijn Musical instruments - Retail.
De hoofdactiviteit van Louppe Gauthier Luthier is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Louppe Gauthier Luthier is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Louppe Gauthier Luthier, openstaande posities, locatie van Louppe Gauthier Luthier op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Louppe Gauthier Luthier is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Louppe Gauthier Luthier, company assigned to the tax number BE09487762451. The company Louppe Gauthier Luthier is located at the address: Rue de Rotterdam 52; 4000; Li猫ge 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 680,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 759,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Musical instruments - Mainten. and Repair. List of products are Musical instruments - Retail.
The main activity of Louppe Gauthier Luthier is Services, Not Elsewhere Classified, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Louppe Gauthier Luthier is not available. You also can look at reviews of Louppe Gauthier Luthier, open positions, location of Louppe Gauthier Luthier on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Louppe Gauthier Luthier, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Louppe Gauthier Luthier, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Louppe Gauthier Luthier, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Louppe Gauthier Luthier, employees, financial statistics.