M茅thode Kostman ASBL

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • M茅thode Kostman ASBL
Private companiesSocial Services • M茅thode Kostman ASBL

Contactgegevens M茅thode Kostman ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M茅thode Kostman ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

M茅thode Kostman ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Liedekerke 34; 1210; Bruxelles (Saint-Josse-ten-noode), België

Telefoon (phone): 02 230 97 54; 0475 26 92 22 (+32-02 230 97 54; 0475 26 92 22) 02 230 97 54; 0475 26 92 22 (+32-02 230 97 54; 0475 26 92 22)

Fax (fax): +32 (2) 680-45-85 +32 (2) 680-45-85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M茅thode Kostman ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M茅thode Kostman ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M茅thode Kostman ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M茅thode Kostman ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M茅thode Kostman ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M茅thode Kostman ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M茅thode Kostman ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M茅thode Kostman ASBL
Products information M茅thode Kostman ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE02378509521
Ondernemingsnummer: 4070129394
Hoofdstad (capital): 739,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 591,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Education - Private schools

Product categorie (product category): Music teachers - Private

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M茅thode Kostman ASBL
(Get full report from official database of BE for M茅thode Kostman ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor M茅thode Kostman ASBL
Addition kinds of activities for M茅thode Kostman ASBL

2083. Mout | Malt
349500. Draadveren | Wire springs
382607. Instrumenten die thermische eigenschappen meten | Instruments measuring thermal properties
864105. Woongebonden verenigingen | Dwelling-related associations
27540501. Tijdschriften: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Magazines: gravure printing, not published on site
35230502. Gronden maaimachine | Grounds mowing equipment
38220305. Thermokoppels, vacuüm: glas | Thermocouples, vacuum: glass
38299924. Viscosimeters, behalve industriële procestype | Viscosimeters, except industrial process type
39440602. Auto's en vrachtwagens, speelgoed | Automobiles and trucks, toy
72619903. Begrafenishuis | Funeral home

Werken bij M茅thode Kostman ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M茅thode Kostman ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M茅thode Kostman ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M茅thode Kostman ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Facility Coördinator (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je fungeert als aanspreekpunt voor gebouwbeheerders en doet gericht voorstellen om technische en facilitaire problemen op te lossen - Na een plaatsbezoek stel je een plan van aanpak op in overleg met de leidinggevende - Je begeleidt eigen medewerkers en onderaannemers bij opstart van de werkzaamheden, en je volgt verder het project van kortbij op - Je werkt steeds binnen de contractuele afspraken en in goed overleg met de opdrachtgever/klant - Je rapporteert aan de Project- of Onderhoudscoördinator van de opdrachtgever/klant

  • Gemotiveerde Verpakker in vaste shift (HOREBEKE)

    Regio: HOREBEKE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je stuurt de verpakkingslijn aan: je stelt de printers en de wegers in en zorgt ervoor dat het correcte programma wordt gebruikt. Je pakt de producten in volgens de doorgekregen bestelling en stapelt ze nadien op de pallet (tussen de 5 en de 10kg per zak). Je houdt doorheen het productieproces alles proper zodat er geen contaminatie ontstaat. Je doet ook aan kwaliteitscontrole: Op geregelde tijdstippen voer je onderwater testen uit, je doet aan metaaldetectie, je meet de restwaarde van zuurstof en de sulfietwaarden. Vooraleer je alles naar expeditie stuurt, voer je ook nog een goede visuele controle uit.

  • Orderpicker Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vanuit het distributiecentrum in Olen voorziet CASA al haar winkels van voorraad in heel Europa. CASA beschikt over een gloednieuw magazijn met de nieuwste technologie om het picken te vergemakkelijken. Het distributiecentrum bevindt zich in Olen. Wij zoeken orderpickers die in een toffe omgeving aan de slag willen. Ben je iemand die nauwkeurig kan werken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je maakt de bestellingen klaar voor onze winkels. Je werkt zelfstandig maar ziet je collega's regelmatig passeren. Je bent constant in beweging, je staat niet heel de dag op dezelfde plaats te werken. Er is een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Je werkt met een manuele of electrische transpallet.

  • Werfleider (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

     Als werfleider sta je in voor het voorbereiden en coördineren van het dagdagelijkse reilen en zeilen, zodat iedereen op de werf of werven zijn werk naar behoren kan uitvoeren.  Je zorgt voor een goede planning, de voorbereiding, de uitvoering van het werk, de administratieve taken en het leiden van bijeenkomsten en werfvergaderingen. Je bent verantwoordelijk voor de controle op de werf inzake kwaliteit en veiligheid van personeel, onderaannemers en materieel. Je brengt dagelijks verslag uit op kantoor met de verantwoordelijken. Dit bedrijf specialiseert zich zich in bouw-en schilderwerken. Dagelijks staan ze klaar om verzorgd werk af te leveren, conform de details uit lastenboeken en projectbeschrijvingen.   

  • Projectleider Elektriciteit (PERVIJZE)

    Regio: PERVIJZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectleider elektriciteit staat u (na een grondige inwerkperiode) in voor de coördinatie en opvolging van uitdagende projecten van aanbesteding tot oplevering. Dit behelst o.a.: de volledige voorbereiding van het project de uitwerking van elektrische schema's de organisatie en het halen van de deadlines per afwerkingsfase de aankoop van materialen de opvolging van de werken in samenwerking met de werfleider en techniekers de deelname aan werfvergaderingen en de dagelijkse communicatie met alle betrokken partijen (studiebureaus aannemers klanten leveranciers...) tot aan de indienststelling en oplevering U rapporteert rechtstreeks aan de projectmanager en zaakvoerder. Tevens staat u in voor de projectorganisatie van de jouw toegewezen werven zowel commercieel technisch als administratief.

  • ZAALMEDEWERKER BRASSERIE M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een brasserie in het centrum van Gent, zijn wij op zoek naar een ervaren horecamedewerker. Je staat in voor de bediening in de zaal en bar, alsook soms kleine bereidingen of afwas in de keuken.

  • Student M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor TVH te Waregem zoeken wij dringend studenten die meerdere weken beschikbaar zijn. Wij zoeken nog studenten voor onderstaande periodes. Je bent telkens de volledige periode beschikbaar. 02/07/18 - 27/07/18 16/07/18 - 17/08/18 23/07/18 - 17/08/18 30/07/18 - 31/08/18 20/08/18 - 21/09/18

  • Student(e) Avance Kuurne (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AVANCE KUURNE

    Type: Studentenjob

    Avance is een specialist in de schoenenwereld! Avance telt verschillende modern ingerichte winkels in de grote en middelgrote steden van België. Voor onze winkel in Ring Shopping te Kuurne zijn we op zoek naar een gemotiveerde kandidaat om ons team te versterken. Als verkoopsassistent sta je onder andere in voor: advies en begeleiding van klanten bij hun aankopen; kassawerk; realiseren van bijverkoop; openen en afsluiten van de winkel; ...

  • Medewerkers gezocht voor flexibele pool H&M (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor H&M zijn wij op zoek naar extra medewerkers voor de flexibele pool. Wat is de flexibele pool? Volgens de drukte in de winkel en de levering van goederen worden er extra medewerks ingeschakeld om die drukte mee te helpen ontvangen. Deze planning kan dus heel flexibel zijn. Dit kan zowel zijn voor de stock, winkel en/of kassa. Ben jij op zoek naar een bijverdienste? Ben je student en ben je toch wel 2 à 3 dagen per week beschikbaar of beschikbaar in de vakanties? Ben je op zoek naar een vaste job en wil je ondertussen graag op flexibele basis aan het werk blijven? Dan is dit de job voor jou! Wij schakelen je in bij H&m volgens jouw beschikbaarheden en de mogelijkheden bij H&M.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Scooter Charger (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674326-inline.html?cid=Partner_VDAB Earn money by helping Lime shape the future of transportation one scooter at the time! Lime's new Lime-S electric scooters are about to change the way people commute. We are looking for motivated individuals to help us ensure there's always enough power to for riders to use our scooters.   As a part of our Lime Juicer program, you'll collect Lime-S scooters, charge them at home and redeploy them throughout the city. This is a flexible and fun way to earn cash! Job description: Responsibilities:   Locate, collect, and deploy Lime-S. Report scooters with issues to our support team.

  • Project Manager Electricity (h/f) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: XatraX

    Type: Werfreserve

    Le desciptif de fonction est repris en pièce jointe, nous recherchons activement une personne parfaitement bilingue NL/FR.

Zoek naar antwoorden van M茅thode Kostman ASBL in sociale netwerken
Look for responds of M茅thode Kostman ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor M茅thode Kostman ASBL. Laat een reactie achter voor M茅thode Kostman ASBL. M茅thode Kostman ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M茅thode Kostman ASBL. Leave a respond for M茅thode Kostman ASBL. M茅thode Kostman ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M茅thode Kostman ASBL op de google maps. Adres en contacten M茅thode Kostman ASBL
Location of M茅thode Kostman ASBL on the google maps. Address and contacts of M茅thode Kostman ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come M茅thode Kostman ASBL M茅thode Kostman ASBL: LEGO BELGIUM | RENE MULLENDER | ISABELLA DEPRAETERE | SHS ATH | QBEL

Other related companies as M茅thode Kostman ASBL: LEGO BELGIUM | RENE MULLENDER | ISABELLA DEPRAETERE | SHS ATH | QBEL

M茅thode Kostman ASBL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M茅thode Kostman ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02378509521. Het bedrijf M茅thode Kostman ASBL bevindt zich op het adres: Rue de Liedekerke 34; 1210; Bruxelles (Saint-Josse-ten-noode). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 739,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 591,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Music teachers - Private. Lijst met producten zijn Education - Private schools.
De hoofdactiviteit van M茅thode Kostman ASBL is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M茅thode Kostman ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M茅thode Kostman ASBL, openstaande posities, locatie van M茅thode Kostman ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

M茅thode Kostman ASBL is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is M茅thode Kostman ASBL, company assigned to the tax number BE02378509521. The company M茅thode Kostman ASBL is located at the address: Rue de Liedekerke 34; 1210; Bruxelles (Saint-Josse-ten-noode). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 739,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 591,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Music teachers - Private. List of products are Education - Private schools.
The main activity of M茅thode Kostman ASBL is Social Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of M茅thode Kostman ASBL is not available. You also can look at reviews of M茅thode Kostman ASBL, open positions, location of M茅thode Kostman ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over M茅thode Kostman ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M茅thode Kostman ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M茅thode Kostman ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M茅thode Kostman ASBL, employees, financial statistics.