LA LAVANDIERE DU CENTRE

Contactgegevens LA LAVANDIERE DU CENTRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA LAVANDIERE DU CENTRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA LAVANDIERE DU CENTRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE MAX BUSET 38; 7100; LA LOUVIبRE, België

Telefoon (phone): 64238846 (+32-64238846) 64238846 (+32-64238846)

Fax (fax): +32 (65) 359-98-88 +32 (65) 359-98-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA LAVANDIERE DU CENTRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA LAVANDIERE DU CENTRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA LAVANDIERE DU CENTRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA LAVANDIERE DU CENTRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA LAVANDIERE DU CENTRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA LAVANDIERE DU CENTRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA LAVANDIERE DU CENTRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA LAVANDIERE DU CENTRE
Products information LA LAVANDIERE DU CENTRE

BTW identificatienummer (tax): BE03622985839
Ondernemingsnummer: 9457550048
Hoofdstad (capital): 849,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 552,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Activités: Repassage, Services de Nettoyage Spéciaux, Teinturerie, Nettoyage de Vêtements en Cuir, Nettoyage de Vêtements en Fourrure, Raccommodages, Blanchisserie. Services: Ramassage & Livraison à Domicile, Service de Luxe, Service en un Jour.. Activités: Teinturerie, Nettoyage de Vêtements en Cuir, Repassage, Services de Nettoyage Spéciaux, Nettoyage de Tissus d'Ameublement, Réparations, Nettoyage de Vêtements en Fourrure, Nettoyage de Rideaux, Nettoyage de Tapis. Services: Service en un Jour, Ramassage & Livraison à Domicile, Service de Luxe.

Product categorie (product category): Blanchisserie, Nettoyage à Sec and Salons-Lavoirs. Blanchisseries and teintureries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA LAVANDIERE DU CENTRE
(Get full report from official database of BE for LA LAVANDIERE DU CENTRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA LAVANDIERE DU CENTRE
Addition kinds of activities for LA LAVANDIERE DU CENTRE

598300. Brandstof olie dealers | Fuel oil dealers
20660101. Chocolademelk | Chocolate liquor
25220000. Kantoormeubelen, behalve hout | Office furniture, except wood
32810401. Blackboards, leisteen | Blackboards, slate
39999951. fluitjes | Whistles
51129900. Kantoorbenodigdheden, kantoorbenodigdheden, nec | Stationery and office supplies, nec

Werken bij LA LAVANDIERE DU CENTRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA LAVANDIERE DU CENTRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA LAVANDIERE DU CENTRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA LAVANDIERE DU CENTRE. Looking for open vacancies in other companies

  • ARBEIDER BOUW (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: BOUWWERKEN CALLEEUW P.

    Type: Vervanging brugpensioen

    Op verschillende werven voert u voornamelijk allerhande bouw- en verbouwingswerken uit. Ook helpt u mee met de aanleg van opritten, terrassen, vloeren, ...

  • Flexijob verkoper in tankstation Sint-Niklaas / Kemzeke / Lokeren / Gent (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar mensen die graag als flexi willen werken in een tankstation. Je staat in voor het beleggen van broodjes, kassawerk en de rekken aan te vullen in de winkel. Er zijn 4 verschillende vestigingen : Sint-Niklaas, Kemzeke, Lokeren en Gent. Je bent bereid om in minstens 2 vestigingen in te springen waar nodig. Je plant zelf je werktijden in! Je krijgt een planning wanneer ze mensen nodig hebben en jij kijkt wanneer het voor jou past. Je bent wel op regelmatige basis beschikbaar. Dit wil zeggen één keer per week of per twee weken. Er kan gewerkt worden in de week en in het weekend. Zowel overdag als 's avonds als 's nachts (enkel vestiging in Lokeren) Interesse ? Bel 03 778 71 66 of mail naar [email protected]!

  • Heftruckchauffeur vaste ploeg : Voormiddag / Namiddag / Nacht (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO ONSITE VAN MARCKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zoekt een job als heftruckchauffeur regio Menen? Werken in vaste ploeg van 6 tot 14u / 14 tot 22u / 22u tot 6u spreekt je aan ? Dan hebben wij de perfecte match voor jou! Van Marcke is een firma gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming. Voor de logistieke site in Kortrijk is Adecco Van Marcke op zoek naar orderpicker / magazijnier. Jouw taken als heftruckchauffeur zijn onder meer: orders klaarmaken / klaarzetten goederen voor chauffeurs, orders verpakken, laden van vrachtwagens, opkuisen van het magazijn.

  • Huishoudhulp (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: t-interim Brugge

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp (M/V) in de regio Brugge.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Voltijdse huishoudhulp Anzegem M/V. (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Mechelen zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • Onderhoudstechnieker/Koerman Bouw (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: G.L.K.

    Type: Vaste Job

    Taken: Je staat in voor het klein onderhoud en de herstellingen van: - bouwplaatsmachines, kleine machines en wagenpark; - je hebt ervaring met diverse machines zoals kraan, wiellader, zeefmachine en heftruck; - via preventief onderhoud voorkom je defecten en storingen; - je staat in voor het onderhoud en de herstellingen aan (elektrisch) handgereedschap; - je regelt afspraken met garages, zorgt dat het wagenpark tijdig naar keuring kan. Je staat in voor het overzicht van de stock van het materiaal op de site: - je zorgt dat het depot ordelijk en net blijft - je houdt overzicht op de stock; - je ontvangt en controleert leveringen op de koer; - je maakt de ladingen voor de werven klaar en staat in voor het transport naar de werven indien er zaken tekort zijn; - je komt uit de bouwsector, hebt affiniteit/kennis met bouwmaterialen.

  • Plaatser van zonnepanelen (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: DEFISAT

    Type: Vaste Job

    DEFISAT WERFT AAN MEERDERE PLAATSERS VAN ZONNEPANELEN !

  • Architect (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een jong en dynamisch bedrijf in bouw- en renovatieprojecten is op zoek naar een architect/technisch tekenaar (freelance) om het team te versterken in Ronse. Dankzij de enorme groei is er nood aan een extra kracht die als rechterhand gaat fungeren om samen mooie projecten te verwezenlijken! Functie: Opmeten, uittekenen van bouwplannen maar ook 3D modellen (Sketchup). Techniekenplannen uittekenen voor woningbouw, een technische voorkennis is niet noodzakelijk maar een pluspunt. Je onderhoudt klantenrelaties met bedrijven en aannemers Je werkt op freelance basis en dit 5 dagen in de week

  • Target Recruitment - PM (Digital Projects) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opdracht in Zaventem tot zeker eind 2019!     Bedrijf   Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van hun huidige team zijn ze nu op zoek naar een freelance Project Manager voor een opdracht op lange termijn (tot eind 2019).   De deadline voor het voorstellen van kandidaten is 22/10!     Taken   Als freelance PM digital projects word je ingeschakeld voor de invulling van verschillende projecten.  Je bent verantwoordelijk voor de projecten van opstart tot uitvoering. Je maakt daarbij de voorstellen en business cases op en vertaalt die naar concrete projecten. Je let daarbij op scope, planning, budgetten, timelines, resources en kwaliteit. Je stuurt de projecten bij waar nodig en speelt in op mogelijke risico's    Profiel   Als freelance Project Managervoldoe je aan volgende vereisten:  Minstens 5 jaar ervaring in een functie als PM in technische projecten Sterk in stakeholder management PMI methodologie - Agile/Scrum bij voorkeur Goede kennis van MS Office en MS projects Actief, hands-on, oplossingsgericht Je bent een sterke communicator op alle niveaus en kan goed prioriteiten bepalen in complexe en internationale omgevingen Drietalig (NL - FR - ENG)   Aanbod   Als freelance PM digital mag je je verwachten aan:  Een uitdagende opdracht met veel verantwoordelijkheid in regio Zaventem Een contract van lange duur - voorzien tot eind 2019 + mogelijke verlengingen Startdatum voorzien op 15/11/18   Opgelet: kandidaten moeten Voor 22/10 voorgesteld zijn, dus graag een snelle reactie.     Spreekt deze opportuniteit je aan of heb je hier nog vragen bij? Aarzel niet en stuur je CV via de knop hieronder.

  • Koerier delicious Fried chicken (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TIJARI

    Type: Flexijob

    Koerier met B rijbewijs om maaltijden aan huis te brengen. liefst flexijob

Zoek naar antwoorden van LA LAVANDIERE DU CENTRE in sociale netwerken
Look for responds of LA LAVANDIERE DU CENTRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA LAVANDIERE DU CENTRE. Laat een reactie achter voor LA LAVANDIERE DU CENTRE. LA LAVANDIERE DU CENTRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA LAVANDIERE DU CENTRE. Leave a respond for LA LAVANDIERE DU CENTRE. LA LAVANDIERE DU CENTRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA LAVANDIERE DU CENTRE op de google maps. Adres en contacten LA LAVANDIERE DU CENTRE
Location of LA LAVANDIERE DU CENTRE on the google maps. Address and contacts of LA LAVANDIERE DU CENTRE

Andere gerelateerde bedrijven als come LA LAVANDIERE DU CENTRE LA LAVANDIERE DU CENTRE: ARMASTEEL SA | CHEZ PAN PAN | CENTEA | FLEUROFERCO NV | Caerlens G

Other related companies as LA LAVANDIERE DU CENTRE: ARMASTEEL SA | CHEZ PAN PAN | CENTEA | FLEUROFERCO NV | Caerlens G

LA LAVANDIERE DU CENTRE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA LAVANDIERE DU CENTRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03622985839. Het bedrijf LA LAVANDIERE DU CENTRE bevindt zich op het adres: AVENUE MAX BUSET 38; 7100; LA LOUVIبRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 849,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 552,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Blanchisserie, Nettoyage à Sec and Salons-Lavoirs. Blanchisseries and teintureries. Lijst met producten zijn Activités: Repassage, Services de Nettoyage Spéciaux, Teinturerie, Nettoyage de Vêtements en Cuir, Nettoyage de Vêtements en Fourrure, Raccommodages, Blanchisserie. Services: Ramassage & Livraison à Domicile, Service de Luxe, Service en un Jour.. Activités: Teinturerie, Nettoyage de Vêtements en Cuir, Repassage, Services de Nettoyage Spéciaux, Nettoyage de Tissus d'Ameublement, Réparations, Nettoyage de Vêtements en Fourrure, Nettoyage de Rideaux, Nettoyage de Tapis. Services: Service en un Jour, Ramassage & Livraison à Domicile, Service de Luxe..
De hoofdactiviteit van LA LAVANDIERE DU CENTRE is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA LAVANDIERE DU CENTRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA LAVANDIERE DU CENTRE, openstaande posities, locatie van LA LAVANDIERE DU CENTRE op de kaart.

LA LAVANDIERE DU CENTRE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA LAVANDIERE DU CENTRE, company assigned to the tax number BE03622985839. The company LA LAVANDIERE DU CENTRE is located at the address: AVENUE MAX BUSET 38; 7100; LA LOUVIبRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 849,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 552,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Blanchisserie, Nettoyage à Sec and Salons-Lavoirs. Blanchisseries and teintureries. List of products are Activités: Repassage, Services de Nettoyage Spéciaux, Teinturerie, Nettoyage de Vêtements en Cuir, Nettoyage de Vêtements en Fourrure, Raccommodages, Blanchisserie. Services: Ramassage & Livraison à Domicile, Service de Luxe, Service en un Jour.. Activités: Teinturerie, Nettoyage de Vêtements en Cuir, Repassage, Services de Nettoyage Spéciaux, Nettoyage de Tissus d'Ameublement, Réparations, Nettoyage de Vêtements en Fourrure, Nettoyage de Rideaux, Nettoyage de Tapis. Services: Service en un Jour, Ramassage & Livraison à Domicile, Service de Luxe..
The main activity of LA LAVANDIERE DU CENTRE is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LA LAVANDIERE DU CENTRE is not available. You also can look at reviews of LA LAVANDIERE DU CENTRE, open positions, location of LA LAVANDIERE DU CENTRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA LAVANDIERE DU CENTRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA LAVANDIERE DU CENTRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA LAVANDIERE DU CENTRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA LAVANDIERE DU CENTRE, employees, financial statistics.