ELITE

Contactgegevens ELITE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELITE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELITE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARIAKERKSESTEENWEG 182; 9031; GENT, België

Telefoon (phone): 92265874 (+32-92265874) 92265874 (+32-92265874)

Fax (fax): +32 (86) 110-39-67 +32 (86) 110-39-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELITE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELITE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELITE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELITE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELITE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELITE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELITE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELITE
Products information ELITE

BTW identificatienummer (tax): BE03481811523
Ondernemingsnummer: 7152069091
Hoofdstad (capital): 775,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 351,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Activités: Nettoyage de Tapis.. Activités: Nettoyage à Sec, Blanchisserie. Services: Ramassage & Livraison à Domicile.

Product categorie (product category): Blanchisserie, Nettoyage à Sec and Salons-Lavoirs. Blanchisseries and teintureries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELITE
(Get full report from official database of BE for ELITE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELITE
Addition kinds of activities for ELITE

01339902. Suikerriet boerderij | Sugarcane farm
28340505. laxeermiddelen | Laxatives
29529902. Coating verbindingen, teer | Coating compounds, tar
31719902. Portemonnees, vrouwen | Purses, women's
33669904. Gietstukken (behalve sterven), nec, brons | Castings (except die), nec, bronze
38299922. Ultrasone testapparatuur | Ultrasonic testing equipment
50510209. Vorms, betonconstructie (staal) | Forms, concrete construction (steel)
79990500. Fiets- en motorfietsverhuur | Bicycle and motorcycle rental services

Werken bij ELITE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELITE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELITE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELITE. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker voeding (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het technisch onderhoud aan installaties en machines. - Het gaat hier zowel over mechanisch als elektrisch onderhoud. - Je voert preventief onderhoud uit volgens de vooropgestelde planning.

  • Carrossier in Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een garage gelegen in Borgloon zijn we op zoek naar een carrossier. Als carrossier voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Je takenpakket bestaan onder andere uit: - Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren - Monteren en demonteren van onderdelen - Uitdeukwerken - Herstelling van het koetswerk van voertuigen

  • Administration Officer - tijdelijk project (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een full-time administration officer om het team in Brussel te vervoegen. Hierbij kom je terecht in een zeer dynamische omgeving waar geen enkele dag dezelfde is. Het groeiend aantal klanten met steeds hogere verwachtingen, de wijzigende regelgeving, de verdere digitalisering van onze business, de brede waaier aan projecten en onze grote commerciële campagnes, zorgen ervoor dat geen enkele dag dezelfde is. Het team waarin jij terecht zal komen zal de motor vormen in dit alles. Je zal instaan voor de volledige administratieve verwerking voor onze klanten en staan ze met raad en daad bij als ze hierrond vragen of bemerkingen hebben. Dit betekent dat we heel vaak rechtstreeks in contact komen met klanten, maar ook met KBC-/CBC-kantoren en andere interne diensten. Heldere communicatie en 5*-service zijn hierbij troef. De opdrachten omvatten de volledige levensloop: van het openen van een rekening, het transfereren van effecten, het overschrijven van gelden, het vervangen van defecte toestellen, tot het afsluiten van rekeningen. Aangezien dit werk rechtstreekse impact heeft op onze klant, zijn tijdigheid en accuraatheid van cruciaal belang. Als team staan we voor verschillende belangrijke uitdagingen, zoals de toenemende regelgeving, het verder automatiseren van onze processen, het verbeteren van onze customer experience,…

  • Elektromecanicien (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het algemeen onderhoud van werfmaterieel - Je onderzoekt en herstelt elektrische en mechanische storingen van het machinepark - Je zorgt voor de uitvoering van de werfinrichtingen op diverse werven - Periodiek sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van de bouwkranen op de werven - Je bent flexibel inzetbaar voor diverse kleine karweien op het depot of in de rest van het magazijn

  • Monteur centrale verwarming en sanitair (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Waregem zijn we op zoek naar 2 monteurs! Heb je al de nodige ervaring opgedaan in sanitair en centrale verwarming? Ben je een gepassioneerde, harde werker? Dan ben jij degene die we zoeken!

  • Receptionist vrachtwagens | dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de automotive sector zoeken we een allround receptie bediende. In deze functie ga je de receptie bemannen, inkomende telefoons beantwoorden, algemene administratie behandelen, ... Voor deze job zoeken we iemand met een brede en toch doorgedreven technische kennis van vrachtwagens. Je zal immers al een eerste diagnose moeten stellen indien mensen met een defect bellen of langskomen. Verder werk je zeer nauw samen met het hele team en is het de bedoeling dat je multi-ineztbaar zal zijn.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LOCHRISTI (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Lochristi zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Mol-Balen (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, .…). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student Winkelbediende benzinestation (zaterdag) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een benzinestation regio Dendermonde met bijhorende shop zijn we op zoek naar een student die zeer zelfstandig kan werken. Je staat in voor de winkel en bediening van de klanten. Je bent verantwoordelijk voor de kassa, maar ook het schoonmaken van de winkel, aanvullen van stock enz zijn jouw dagdagelijkse taken. Je start 's morgens om 7u45 's morgens tot 16u15 's avonds

  • Vertaler tolk gezocht! (student) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar een student voor vertalingen Nederlands-Frans Mogelijkheid om vanuit thuis te werken Interesse ? Neem asap contact met ons op 056/48.37.07

  • Machineoperator computergestuurde installatie - VASTE NACHT (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Na een interne opleiding kun je de computergestuurde installatie zelfstandig opstarten, besturen en bijsturen. Je werkt hiervoor zelfstandig. Bij verstopping grijp je in en je zorgt voor het dagelijks onderhoud van de machine. Je helpt bij kleine herstellingen en meldt storingen of onregelmatigheden aan de technische dienst. Je houdt nauwkeurig de produktiefiches bij. Je garandeert de veiligheid rond de machine.

Zoek naar antwoorden van ELITE in sociale netwerken
Look for responds of ELITE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELITE. Laat een reactie achter voor ELITE. ELITE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELITE. Leave a respond for ELITE. ELITE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELITE op de google maps. Adres en contacten ELITE
Location of ELITE on the google maps. Address and contacts of ELITE

Andere gerelateerde bedrijven als come ELITE ELITE: Gemar (Siersmederij) | A.T. KEARNEY | Verschueren Recycling BVBA | DIGA VERDE | St-Maarten/Campus

Other related companies as ELITE: Gemar (Siersmederij) | A.T. KEARNEY | Verschueren Recycling BVBA | DIGA VERDE | St-Maarten/Campus

ELITE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELITE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03481811523. Het bedrijf ELITE bevindt zich op het adres: MARIAKERKSESTEENWEG 182; 9031; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 775,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 351,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Blanchisserie, Nettoyage à Sec and Salons-Lavoirs. Blanchisseries and teintureries. Lijst met producten zijn Activités: Nettoyage de Tapis.. Activités: Nettoyage à Sec, Blanchisserie. Services: Ramassage & Livraison à Domicile..
De hoofdactiviteit van ELITE is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELITE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELITE, openstaande posities, locatie van ELITE op de kaart.

ELITE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELITE, company assigned to the tax number BE03481811523. The company ELITE is located at the address: MARIAKERKSESTEENWEG 182; 9031; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 775,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 351,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Blanchisserie, Nettoyage à Sec and Salons-Lavoirs. Blanchisseries and teintureries. List of products are Activités: Nettoyage de Tapis.. Activités: Nettoyage à Sec, Blanchisserie. Services: Ramassage & Livraison à Domicile..
The main activity of ELITE is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ELITE is not available. You also can look at reviews of ELITE, open positions, location of ELITE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELITE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELITE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELITE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELITE, employees, financial statistics.