METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA

Particuliere bedrijvenBosbouw • METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA
Private companiesForestry • METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA

Contactgegevens METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jan Van Rijswijcklaan 7; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 259 09 85 (+32-03 259 09 85) 03 259 09 85 (+32-03 259 09 85)

Fax (fax): 03 259 09 88 (+32-03 259 09 88) 03 259 09 88 (+32-03 259 09 88)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA
Products information METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03800964355
Ondernemingsnummer: 6620880126
Hoofdstad (capital): 584,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 771,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Music publishers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA
(Get full report from official database of BE for METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA
Addition kinds of activities for METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA

3494. Ventielen en buisleidingen, nec | Valves and pipe fittings, nec
9431. Administratie van volksgezondheidsprogramma's | Administration of public health programs
325900. Structurele kleiproducten, nec | Structural clay products, nec
24290300. Kiezel- en kiezelfabrieken | Shingle and shingle mills
27410304. Directories, telefoon: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Directories, telephone: publishing only, not printed on site
28920214. Nitrosugars (explosieve) | Nitrosugars (explosive)
34979902. Foliecontainers voor bakkerijproducten en diepvriesproducten | Foil containers for bakery goods and frozen foods
50440000. Kantoorartikelen | Office equipment
63319903. Ketelverzekering | Boiler insurance
91110101. Uitvoerend adviesbureau | Executive advisory commission

Werken bij METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Gouden operator gezocht (Puurs, 2 ploegen) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gouden operator bedien je de installaties en volgt het proces op van de machines. Eventueel kan je ook de heftruckchauffeurs vervangen indien nodig. Orde en netheid is een must voor jou en je respecteert de hygiëne en veiligheidsvoorschriften.

  • MACHINEBOUWERS - RIJBEWIJS B NOODZAKELIJK (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf dat zich bezig houdt met het uitsturen van ervaren techniekers en/of technische profielen, zijn wij op zoek naar een meerdere machinebouwer - machineombouwers met ervaring binnen de industriele sector. Wat verstaan wij onder de industriele sector? productiebedrijven werven motoren machines ... Als monteur zal je instaan voor een variabel takenpakket waar je op termijn na een postieve uitzendperiode, kans maakt op een vast contract. Onze klant bied een firmawagen als je vast in dienst gaat. Het kan ook zijn je tijdens je uitzendperiode als een firmawagen aangeboden krijgt.

  • Administratief medewerker planningen (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gevestigd te Oost-Vlaanderen (Verrebroek). Wegens de continue groei zijn wij op zoek naar een administratief medewerker planningsdienst. Jouw voornaamste taken: • Als Administratief Medewerker heb je een administratief uitvoerende functie. Je staat in voor de controle en de opvolging personeelsdossiers bij inzet van onderaannemers. Je volgt de dossiers van de onderaannemers op van A tot Z en vraagt de vereiste documenten (Identiteitsbewijzen en werkdocumenten van arbeiders: A1, Limosa, VCA,…) op. Je volgt de geldigheid van deze documenten op en voert tijdig de nodige verlengingen van deze documenten door. Hiervoor maak je gebruik van een intern ERP-systeem. • Je maakt deel uit van het planningsteam en rapporteert aan het hoofd van de Planning. Waar nodig ondersteun je uw collega’s op de planning in hun taken(telefoon opnemen, doorgeven en noteren van aan- en afwezigheden,…). Je treedt zowel via telefoon als via email in contact met de onderaannemers. Deze communicatie verloopt voornamelijk in het Nederlands, Frans en het Engels. Je werkt nauw samen met de verschillende interne afdelingen van onze klant. Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Verrebroek is gespecialiseerd in stellingbouw.

  • Verkoper telecom (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Orange Belgium, zijn we dringend op zoek naar een Shop Sales executive voor de Orange-Verkooppunt van de Mediamarkt in Zwijnaarde. Je helpt de klanten met alle vragen en speelt in op hun noden Je informeert de klant over de producten en mogelijkheden Daarnaast zorg je voor de algemene orde van de winkel

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: T-INTERIM HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Villa Kruiscalsyde (Pittem) (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Villa Kruiscalsyde (Pittem) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Jobstudent (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • MEDEWERKER VERWERKING EFFECTEN BANK (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Beschik jij over een Bachelor- of Masterdiploma en heb jij een sterke interesse in effecten/beurswezen? Werk je daarenboven zeer nauwkeurig? Dan ben jij dé Effectenmedewerker die wij zoeken!   Jouw takenpakket : Verwerking van effecten transacties, dit specifiek voor trades en optie verwerking en settlement Dagelijks opvolgen en oplossen van binnenkomende aanvragen van de front, back-office en externe partijen via mail, telefoon, post Meewerken aan rapportages: dagelijks in kaart brengen van volumes en fouten per securities tak Zoeken naar niet efficiënte processen en de implementatie van verbeteringen   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector. Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een medewerker die instaat voor de verwerking van effecten, meer specifiek trades en opties.

  • Product Specialist/Trainer (m/v) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KARCHER

    Type: Vaste Job

    Het doorlopen van de verschillende stadia tijdens het 'product introductieproces' is voor jou vertrouwde materie : na een eerste kennismaking met het nieuwe product en een grondige concurrentie analyse en 'product testing', weet jij perfect het potentieel van het nieuwe product in te schatten in overleg met de marketeer bepaal je het plan van introductie zowel intern als extern. Je weet op een overtuigende manier het nieuwe product over te brengen naar de sales afdeling en dealers. Verder speel je alle relevante informatie overzichtelijk door naar interne afdelingen. In overleg met sales en marketing ontwikkel je de gepaste trainingen per doelgroep

  • Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een: Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven Gewoon schoonmaken? Care Expert Cleaning helpt mee nieuwe geneesmiddelen ontdekken en produceren. Care Expert Cleaning reinigt en desinfecteert cleanrooms en labo’s in de farmaceutische, medische en technologische industrie. Werken in een cleanroom is niet evident, dit vergt structuur, organisatie en discipline. Procedures moeten strikt gevolgd worden en je maakt schoon wat visueel niet vuil is. Daarom werkt Care Expert Cleaning met perfectionisten, met mensen met een grote drive, die daarenboven leergierig zijn. Functie Als teamleader ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Bij de klant ben jij verantwoordelijk voor het georganiseerde verloop van de reinigingswerkzaamheden. Dit doe je door de werkzaamheden te plannen, te inspecteren maar bovenal door de juiste leiding te geven aan onze medewerkers op de werkvloer. Je weet je team te coachen zodat onze cleaning operators probleemloos alle procedures volgen en voldoen aan de veiligheids- en kwaliteitsvereisten van de klanten. Een greep uit je takenpakket: Opstellen van de planning van de cleaning operators Opvolging van de werkzaamheden Controle van de kwaliteit van de werkzaamheden Single point of contact voor de aan jou toegewezen klanten Je geeft leiding aan de cleaning operators die tewerkgesteld zijn bij je klanten Aanwerven van cleaning operators in samenwerking met HR Enkele administratieve taken, zoals het opmaken van rapportages, plaatsen van bestellingen, beheren van gepresteerde uren, voorbereiding van facturatie

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Antwerpen (B)-Noord-brabant (NL))

    Regio: Regio Antwerpen (B)-Noord-brabant (NL)

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

Zoek naar antwoorden van METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA. Laat een reactie achter voor METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA. METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA. Leave a respond for METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA. METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA op de google maps. Adres en contacten METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA
Location of METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA on the google maps. Address and contacts of METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA: Christex NV | Mera | Swinnen M | Wara | CARROSSERIE VANDAMME

Other related companies as METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA: Christex NV | Mera | Swinnen M | Wara | CARROSSERIE VANDAMME

METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03800964355. Het bedrijf METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA bevindt zich op het adres: Jan Van Rijswijcklaan 7; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 584,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 771,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Music publishers. Producten gemaakt in METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA is Bosbouw, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA, openstaande posities, locatie van METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA, company assigned to the tax number BE03800964355. The company METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA is located at the address: Jan Van Rijswijcklaan 7; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 584,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 771,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Music publishers. Products created in METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA were not found.
The main activity of METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA is Forestry, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA is not available. You also can look at reviews of METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA, open positions, location of METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA, employees, financial statistics.