CHEM-DRY PERFECT

Contactgegevens CHEM-DRY PERFECT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHEM-DRY PERFECT: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHEM-DRY PERFECT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROMBOUT KELDERMANSSTRAAT 11; 2320; HOOGSTRATEN, België

Telefoon (phone): 33144824 (+32-33144824) 33144824 (+32-33144824)

Fax (fax): +32 (55) 280-11-86 +32 (55) 280-11-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHEM-DRY PERFECT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHEM-DRY PERFECT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHEM-DRY PERFECT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHEM-DRY PERFECT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHEM-DRY PERFECT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHEM-DRY PERFECT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHEM-DRY PERFECT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHEM-DRY PERFECT
Products information CHEM-DRY PERFECT

BTW identificatienummer (tax): BE01955535888
Ondernemingsnummer: 3256042480
Hoofdstad (capital): 633,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 777,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Activités: Blanchisserie.. Activités: Nettoyage de Tissus d'Ameublement.

Product categorie (product category): Blanchisserie, Nettoyage à Sec and Salons-Lavoirs. Blanchisseries and teintureries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHEM-DRY PERFECT
(Get full report from official database of BE for CHEM-DRY PERFECT)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHEM-DRY PERFECT
Addition kinds of activities for CHEM-DRY PERFECT

6221. Commodity contracten makelaars, dealers | Commodity contracts brokers, dealers
26780202. Papierpapier en pads: gemaakt van aangekochte materialen | Newsprint tablets and pads: made from purchased materials
37210101. Vliegtuigen, vaste of roterende vleugel | Airplanes, fixed or rotary wing
44990305. Steamship leasing | Steamship leasing
55310103. Automotive onderdelen | Automotive parts

Werken bij CHEM-DRY PERFECT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHEM-DRY PERFECT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHEM-DRY PERFECT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHEM-DRY PERFECT. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers voor merken zoals Kipling, Vans, Napapijri, Timberland ...! 2 ploegen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De goederen die binnenkomen worden op een correcte wijze gelost, gepicked, verpakt en geladen. Alsook zijn er klanten die een speciale behandeling vragen voor hun goederen o.a. labelen, etiketteren, ... Dit is steeds anders en maakt het werk zeer gevarieerd. Het bedrijf is zeer ergonomisch en werkt enkel met nieuwe technologie, zoals bvb voicepicking. Dat zijn orders die verzameld worden via spraakherkenning, door een headset en een terminal dat hen langs de stellingen begeleidt waar de artikelen liggen opgeslagen. We zoeken personen die onmiddellijk aan de slag kunnen! Wat kunnen we je aanbieden? Er wordt gewerkt in een tweeploegensysteem. Dat zijn uren van 6u00 tot 14u00 en van 14u00 tot 22u. Elke vrijdag mag je een uurtje vroeger stoppen. Er is een competitief uurloon aangevuld met extralegale voordelen. Het bedrijf is bereikbaar met het openbaar vervoer, je krijgt jouw woonwegverkeer terug betaald. In eerste instantie is het een tijdelijke job, maar heel wat medewerkers wordt een vast contract aangeboden na een positieve interimperiode.

  • Hotelreceptionist(e) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het merendeel van de tijd ligt jouw focus op de hotelreceptie. Je staat in voor het in orde brengen van reservaties alsook de bijhorende administratie. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor de hotelgasten en help je hen zo veel mogelijk verder. In drukke perioden is het mogelijk dat je ook een helpende hand bent in de bar, restaurant en seminariezalen.

  • Loodgieter (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Kontich zijn wij op zoek naar een LOODGIETER (M/V). Je monteert en herstelt sanitaire installaties en zal zelfstandig werken uitvoeren.  

  • Events & Office Assistant | Energie | Regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven en enthousiaste Office/Management Assistant voor een onderneming actief in duurzame energie gelegen in regio Tongeren. Wil jij terechtkomen in een tof team, waar de werknemer centraal staat en je kan genieten van een tal van voordelen zoals een strijkatelier, sportfaciliteiten en broodservice, … voor de werknemers. Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het organiseren van events. Je zorgt voor de volledige logistieke uitvoering, een grondige voorbereiding en stelt een draaiboek op; Je garandeert een professionele samenwerking met alle betrokken partijen en zorgt voor een duidelijke communicatie. Je staat ook in voor het office management en administratie. Je staat in voor het professioneel onthaal van klanten en leveranciers; Je bent verantwoordelijk voor het bestellen van kantoormateriaal; Je bent het aanspreekpunt van de werknemers in verband met het gebruik van de aangeboden diensten; Je ondersteunt de manager bij het opmaken van offertes, de facturatie en marketingtaken. Je werkt mee aan de interne en externe communicatie, zoals mededelingen op social media, video's, presentaties, … Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Bakkersgast/Patissier M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Bereiden van patisserie op een ambachtelijke manier. Je werkt in een team van 2 mensen. - Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden - Patisserie bereiden (snijden, versieren, bestrijken met een laagje eigeel, ...) - Voedingswaren bereiden: Gebakjes - Ingrediënten uitkiezen (bloem, gist, additieven, ...) en doseren voor het maken van brooddeeg of patisseriedeeg Het deeg mengen, kneden en uitrollen - Het deeg in deegstukken verdelen, rollen en vormgeven De gisting controleren - De deegstukken en patisserie voorbakken, bakken en uit de oven halen

  • Magazijnier te Wijnegem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hulp voor het magazijn (lossen, goederen op zijn plaats zetten, enz..) gezocht voor donderdag 25/10 met daguren in Wijnegem.

  • SALES ADVISOR (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales advisor: Behartig je de commerciële belangen van het bedrijf. Hiervoor houdt je contact met bestaande klanten distributeurs en leveranciers maar ga je ook actief op zoek naar nieuwe eindklanten. Adviseer je klanten bij de juiste keuze en samenstelling van hun aan te kopen materiaal. Sta je in voor alles van A-Z : Opmaak offerte Deze bezorgen aan jouw klanten Volg je je klanten zeer nauw op Sluit je de verkoop af. Dit alles gebeurt volgens de afgesproken voorwaarden en procedures die binnen het bedrijf van toepassing zijn. Ben je actief aanwezig op beurzen en legt er contacten met mogelijke prospecten. Behandel je het administratieve gedeelte op een correcte manier. Bewerk je de regio Oost- en West -Vlaanderen.

  • productiemedewerker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    uw taken: De productieafdeling bij Meat&More bestaat uit diverse subafdelingen zoals gehaktbereidingen vleesbereidingen slicing salades keuken? > u bent verantwoordelijk voor de aan en afvoer van producten. > controle van afgewerkte producten en paletfiches

  • Picker/Packer (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Stanley Black&Decker, een toonaangevend bedrijf in Tessenderlo, dat je ongetwijfeld wel kent van de talrijke doe-het-zelf producten, zijn wij op zoek naar orderpickers. Als orderpicker vervul je een logistieke functie binnen het bedrijf op het gebied van ontvangst, opslag, voorbereiding en distributie van goederen. Je staat in voor volgende taken: bestelbonnen klaarzetten in het magazijn, producten overstapelen / her-stapelen, bestellingen labelen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een transpalet en handscanner.

  • Bijlesgever fysica (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Ervaren Architect - VAST CONTRACT (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Je zal meewerken aan diverse projecten van nieuwbouw en renovatie. Je volgt deze op van A-Z : voorbereiding van het project ontwerp uitvoeringsstudie opvolgen uitvoering zelf

  • Freelance docent 'praktische psychologie' campus Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van CHEM-DRY PERFECT in sociale netwerken
Look for responds of CHEM-DRY PERFECT in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHEM-DRY PERFECT. Laat een reactie achter voor CHEM-DRY PERFECT. CHEM-DRY PERFECT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHEM-DRY PERFECT. Leave a respond for CHEM-DRY PERFECT. CHEM-DRY PERFECT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHEM-DRY PERFECT op de google maps. Adres en contacten CHEM-DRY PERFECT
Location of CHEM-DRY PERFECT on the google maps. Address and contacts of CHEM-DRY PERFECT

Andere gerelateerde bedrijven als come CHEM-DRY PERFECT CHEM-DRY PERFECT: HET PLEINTJE | A.V.W. NV | Toboggan (Le) ASBL | Van Achter M | CINTRA

Other related companies as CHEM-DRY PERFECT: HET PLEINTJE | A.V.W. NV | Toboggan (Le) ASBL | Van Achter M | CINTRA

CHEM-DRY PERFECT is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHEM-DRY PERFECT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01955535888. Het bedrijf CHEM-DRY PERFECT bevindt zich op het adres: ROMBOUT KELDERMANSSTRAAT 11; 2320; HOOGSTRATEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 633,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 777,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Blanchisserie, Nettoyage à Sec and Salons-Lavoirs. Blanchisseries and teintureries. Lijst met producten zijn Activités: Blanchisserie.. Activités: Nettoyage de Tissus d'Ameublement..
De hoofdactiviteit van CHEM-DRY PERFECT is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHEM-DRY PERFECT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHEM-DRY PERFECT, openstaande posities, locatie van CHEM-DRY PERFECT op de kaart.

CHEM-DRY PERFECT is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHEM-DRY PERFECT, company assigned to the tax number BE01955535888. The company CHEM-DRY PERFECT is located at the address: ROMBOUT KELDERMANSSTRAAT 11; 2320; HOOGSTRATEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 633,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 777,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Blanchisserie, Nettoyage à Sec and Salons-Lavoirs. Blanchisseries and teintureries. List of products are Activités: Blanchisserie.. Activités: Nettoyage de Tissus d'Ameublement..
The main activity of CHEM-DRY PERFECT is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CHEM-DRY PERFECT is not available. You also can look at reviews of CHEM-DRY PERFECT, open positions, location of CHEM-DRY PERFECT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHEM-DRY PERFECT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHEM-DRY PERFECT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHEM-DRY PERFECT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHEM-DRY PERFECT, employees, financial statistics.