MEGA CLEAN

Contactgegevens MEGA CLEAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEGA CLEAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEGA CLEAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WEZEMBEEKSESTEENWEG 114; 1950; KRAAINEM, België

Telefoon (phone): 011422431^^027842699 (+32-011422431^^027842699) 011422431^^027842699 (+32-011422431^^027842699)

Fax (fax): +32 (83) 766-93-30 +32 (83) 766-93-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEGA CLEAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEGA CLEAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEGA CLEAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEGA CLEAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEGA CLEAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEGA CLEAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEGA CLEAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEGA CLEAN
Products information MEGA CLEAN

BTW identificatienummer (tax): BE09266937255
Ondernemingsnummer: 9613830566
Hoofdstad (capital): 908,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 650,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Activités: Nettoyage de Tapis, Teinturerie, Nettoyage de Vêtements en Fourrure, Réparations, Repassage, Nettoyage de Rideaux, Nettoyage de Vêtements en Cuir. Services: Service en un Jour, Service de Nuit.^^Services: Service de Nuit.

Product categorie (product category): Blanchisserie, Nettoyage à Sec and Salons-Lavoirs. Blanchisserie, Nettoyage à Sec and Salons-Lavoirs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEGA CLEAN
(Get full report from official database of BE for MEGA CLEAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEGA CLEAN
Addition kinds of activities for MEGA CLEAN

508803. Vliegtuig- en ruimtevoertuigbenodigdheden en onderdelen | Aircraft and space vehicle supplies and parts
511204. Computer- en fotokopieerapparaten | Computer and photocopying supplies
10610300. Molybdeenmalmwinning | Molybdenum ores mining
20340209. rozijnen | Raisins
37140118. Mufflers (uitlaat), motorvoertuig | Mufflers (exhaust), motor vehicle
52110504. Kalk en gips | Lime and plaster
59450103. Hobby's, nec | Hobbies, nec
89999905. Technische handmatige voorbereiding | Technical manual preparation

Werken bij MEGA CLEAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEGA CLEAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEGA CLEAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEGA CLEAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt deel uit van het carrosserie-team. Zodanig voer je mee herstellingen uit. Dit doe je op een professionele, efficiënte en kwalitatieve manier.

  • Monteur - Assemblage m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het monteren op verplaatsing bij klanten.

  • Deeltijds buschauffeur (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken nog deeltijdse chauffeurs D voor Oost-Vlaanderen Wij zoeken mensen om enerzijds werklieden te vervoeren naar de bedrijven vanuit het station, anderszijds zoeken wij chauffeurs die voor scholen willen rijden in een vroege en late shift. Ook zoeken wij regelmatig chauffeurs voor het vervoer van mindervaliden naar scholen en centra. Ben jij op zoek naar werk als chauffeur D en ben jij graag met mensen bezig, dan is dit misschien wel iets voor jouw. Wij bieden werk aan van ongeveer 20u-24u per week in verschillende regio's en functies. Het schoolbussenvervoer is van bepaalde duur (wel langetermijn,) vervoer voor werklieden en personen met een beperking is onbepaalde duur. Voor meer info kan je ons zeker bereiken.

  • Medewerker plaatser afsluitingen en poorten (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je hebt zin voor verantwoordelijkheid * Je beschikt over eeen eigen wagen * Je kan goed werken in teamverband * Je bent leergierig * Je bent nauwkeurig * Fysiek zwaarder werk schrikt je niet af

  • Commerciële Binnendienst (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers. Bedrijfsprofiel: Je zal het bedrijf leren kennen als een familiaal en dynamisch bedrijf met een team van collega’s die er zijn voor elkaar (waar je veel aan hebt). Een gezonde dynamiek zorgt voor een goede sfeer. Als nieuwe collega word je goed begeleid in je nieuwe job en werkomgeving. Groeien in je job door de mogelijkheid om continu bij te scholen.

  • Mecanicien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote klant van Let\\\'s Work regio Izegem zoeken we gemotiveerde mecaniciens met dat extra tikkeltje pit in zich! Je komt in een betrouwbaar bedrijf terecht waar stevige, langdurige relaties met de klanten heel belangrijk zijn. Ze kunnen dat grotendeels garanderen door hun goede ingesteldheid en het inspelen op de behoeftes van de klant. Een goede en correcte communicatie met alle betrokken partijen van de onderneming zijn van groot belang, samen met eerlijkheid, snelheid en transparantie tussen de firma en de werknemers. Tot jouw takenpakket behoort het sleutelen aan machines en onderhouden uitvoeren. Daarnaast sta je in voor het oplossen van problemen of storingen. Je zorgt ook voor het vervangen van zowel filters als slangen. Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en met plezier naar het werk komt? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

  • Tuinarbeiders / groenarbeiders Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij tuinarbeiders mét ervaring. Je taken zijn het aanleg en het onderhoud van grote groenprojecten.

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • LESGEVER YOGA (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks yoga aan volwassenen (start 6/11 - 18/12) in Kruibeke zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op dinsdag van 12:30-13:30u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Chauffeur - Jobstudent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een transportfirma zijn wij op zoek naar studenten die op regelmatige basis als chauffeur willen werken op maandag (ongeveer van 14u-22u) en eventueel ook op andere dagen van 15u-21u. Je rijdt rond met koelwagens om producten tot bij de klanten te brengen. Je vertrekt vanuit Oostakker.

  • .Net Developer (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONS

    Type: Vaste Job

    Ben jij een gedreven developer met een passie voor het vak? Is C# als een tweede taal van je en ben je een fan van .NET en de Microsoft stack? SOLID, DevOps en automation zijn niet louter buzzwords voor je? Ben je een fan van feedback en open communicatie? Ben je Agile, en wil je deel uitmaken van een dynamisch team waar je samen met je collega’s het IT landschap van ONS uitbouwt? Ben je op zoek naar een job langs waar je impact kan uitoefenen op de zorgsector in Vlaanderen? Dan ben jij misschien op zoek naar ONS. Ter versterking van onze dienst Informatica zijn wij op zoek naar een M/V: .NET Developer Wat houdt de job in? Samen met je team sta je in voor de in-house ontwikkelde applicaties binnen ONS. Je onderhoudt de ontwikkelstraat en automatiseert waar mogelijk in een omgeving waar kwaliteit primeert. Je schrijft niet enkel code, maar werkt proactief mee om de beste oplossing uit te werken.

  • Java Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verliefd op Java maar ook verliefd op je partner? Combineer het beide bij onze klant in het Gentse! Flexibiliteit en innovatie zijn belangrijke waarden voor hen. Geen schrik dus, u kan tijdig uw kind oppikken van school en steeds gezellig uit eten met de partner!     Bedrijf   Het bedrijf ontwikkelt zowel back-end als front-end (Web) applicaties. Momenteel zijn ze op zoek naar een Freelance Fullstack Java Developer om hun team te versterken. Initieel zou dit voor 5 maand zijn maar bij een goede beoordeling mag u zich aan een voorstel tot extensie verwachten.     Functiebeschrijving   Er zijn meerdere projecten dus eenieders rol is afhankelijk van zijn of haar kennis. De voornaamste staan hieronder maar individueel krijg je nog specifieke taken toegewezen.  Je werkt op het project van analyse tot acceptatiefase. De codes review je en je zorgt dat ze makkelijk te testen zijn. Je communiceert goed met het volledige team. Nieuwe Javaversies verken je en leer je. Je kijkt waar verbetering mogelijk is en neemt initiatief. En de hoofdtaak is natuurlijk Ontwikkelen in Java.   Profiel Minstens 4 jaar ervaring in Java. Vlot Nederlands en Engels is geen probleem. Goede kennis van: JSF, JPA, HTML en JavaScript Je bent onmiddellijk beschikbaar   Aanbod Regio Gent, vlot bereikbaar! Een aantrekkelijke dagelijkse verloning. Een jong gemotiveerd team die veel sfeer creëert op de werkvloer. Ruimte voor initiatief en persoonlijke inbreng.   Natuurlijk wil je meer weten hé? Stuur een mail met jouw C.V. via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van MEGA CLEAN in sociale netwerken
Look for responds of MEGA CLEAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEGA CLEAN. Laat een reactie achter voor MEGA CLEAN. MEGA CLEAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEGA CLEAN. Leave a respond for MEGA CLEAN. MEGA CLEAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEGA CLEAN op de google maps. Adres en contacten MEGA CLEAN
Location of MEGA CLEAN on the google maps. Address and contacts of MEGA CLEAN

Andere gerelateerde bedrijven als come MEGA CLEAN MEGA CLEAN: DE ZWARTE AREND | BELLINCKX BVBA | IC Intracom Benelux NV | BANCONTACT-MISTER CASH | Usines & Industries SA

Other related companies as MEGA CLEAN: DE ZWARTE AREND | BELLINCKX BVBA | IC Intracom Benelux NV | BANCONTACT-MISTER CASH | Usines & Industries SA

MEGA CLEAN is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEGA CLEAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09266937255. Het bedrijf MEGA CLEAN bevindt zich op het adres: WEZEMBEEKSESTEENWEG 114; 1950; KRAAINEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 908,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 650,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Blanchisserie, Nettoyage à Sec and Salons-Lavoirs. Blanchisserie, Nettoyage à Sec and Salons-Lavoirs. Lijst met producten zijn Activités: Nettoyage de Tapis, Teinturerie, Nettoyage de Vêtements en Fourrure, Réparations, Repassage, Nettoyage de Rideaux, Nettoyage de Vêtements en Cuir. Services: Service en un Jour, Service de Nuit.^^Services: Service de Nuit..
De hoofdactiviteit van MEGA CLEAN is Tabaksproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEGA CLEAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEGA CLEAN, openstaande posities, locatie van MEGA CLEAN op de kaart.

MEGA CLEAN is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEGA CLEAN, company assigned to the tax number BE09266937255. The company MEGA CLEAN is located at the address: WEZEMBEEKSESTEENWEG 114; 1950; KRAAINEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 908,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 650,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Blanchisserie, Nettoyage à Sec and Salons-Lavoirs. Blanchisserie, Nettoyage à Sec and Salons-Lavoirs. List of products are Activités: Nettoyage de Tapis, Teinturerie, Nettoyage de Vêtements en Fourrure, Réparations, Repassage, Nettoyage de Rideaux, Nettoyage de Vêtements en Cuir. Services: Service en un Jour, Service de Nuit.^^Services: Service de Nuit..
The main activity of MEGA CLEAN is Tobacco Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MEGA CLEAN is not available. You also can look at reviews of MEGA CLEAN, open positions, location of MEGA CLEAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEGA CLEAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEGA CLEAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEGA CLEAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEGA CLEAN, employees, financial statistics.