Limburgs Compostbedrijf NV

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Limburgs Compostbedrijf NV
Private companiesMotion Pictures • Limburgs Compostbedrijf NV

Contactgegevens Limburgs Compostbedrijf NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Limburgs Compostbedrijf NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Limburgs Compostbedrijf NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lochtemanweg 98; 3550; Heusden-Zolder (Heusden), België

Telefoon (phone): 011 45 34 19 (+32-011 45 34 19) 011 45 34 19 (+32-011 45 34 19)

Fax (fax): 011 45 51 54 (+32-011 45 51 54) 011 45 51 54 (+32-011 45 51 54)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Limburgs Compostbedrijf NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Limburgs Compostbedrijf NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Limburgs Compostbedrijf NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Limburgs Compostbedrijf NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Limburgs Compostbedrijf NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Limburgs Compostbedrijf NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Limburgs Compostbedrijf NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Limburgs Compostbedrijf NV
Products information Limburgs Compostbedrijf NV

BTW identificatienummer (tax): BE04475524902
Ondernemingsnummer: 3313995361
Hoofdstad (capital): 649,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 841,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Limburgs Compostbedrijf NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Mushrooms

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Limburgs Compostbedrijf NV
(Get full report from official database of BE for Limburgs Compostbedrijf NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Limburgs Compostbedrijf NV
Addition kinds of activities for Limburgs Compostbedrijf NV

355504. Gravure machines en uitrusting, met uitzondering van platen | Engraving machinery and equipment, except plates
504400. Kantoorartikelen | Office equipment
14110303. Trap Rock, Dimension-Quarrying | Trap rock, dimension-quarrying
23950307. Scalloping: voor de handel | Scalloping: for the trade
24319901. Haken, hout | Brackets, wood

Werken bij Limburgs Compostbedrijf NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Limburgs Compostbedrijf NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Limburgs Compostbedrijf NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Limburgs Compostbedrijf NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Koeltechnieker Regio Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een koeltechnieker dat technische installaties van grote utiliteitsgebouwen kan beheren. Met beheren bedoelen we natuurlijk ook dat deze installaties onderhouden en geoptimaliseerd moeten worden . Als Koeltechnieker begrijp je wel dat technische installaties heel divers kunnen zijn, gaande van elektrische, verwarmings-, klimatisatie-, koel-, sanitaire tot (brand)beveiligingsinstallaties. Dankzij ons gedreven, technisch onderlegd en klantvriendelijk team van HVAC-specialisten slagen we erin om langetermijnrelaties uit te bouwen met zeer uiteenlopende bedrijven. Zo blijven we groeien en daarom zijn we op zoek naar een bijkomende ervaren.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Boortmeerbeek en omgeving

  • Huishoudhulp regio Ursel/Zomergem - 20u. bij éénzelfde gezin (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor 1 gezin in Ursel (op de grens met Zomergem) zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, ....en dit gedurende +/- 20 u per week bij éénzelfde gezin. We zoeken een gemotiveerde en dynamische persoon die dit gezin graag wil helpen! UREN BESPREEKBAAR!

  • Student kerstvakantie / klantendienst m/v (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student voor de kerstvakantie - bedrijf te Beernem. Ondersteuning van de klantendienst. Algemene administratie

  • (Junior) Elektricien met pit (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een gedreven elektricien: - Je vertrekt vanuit de firma of verplaatst je meteen naar de werf - Je voert allerhande elektriciteitswerken uit: leggen van kabels, maken van aansluitingen, installeren van stopcontacten en verlichting,... De projecten zijn overwegend appartementsgebouwen.

  • Jobstudent gezocht te Lummen (16/8 tot 27/8) (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: Care

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten voor de periode van 16 tot 27 augustus te Lummen. Je staat in voor het poetsen kantoren, meubels en sanitairen. Dagelijks werk je van 6u tot 9u30.  Heb je interesse? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen:  ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: KAPSALON HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Marketing/ communicatie manager (PERUWELZ)

    Regio: PERUWELZ

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwfirma, gespecialiseerd in grondwerken, zijn wij dringend op zoek naar een marketing/communicatiemanager. Je staat in voor de communicatie en het externe imago van het bedrijf. Je ondersteunt de de algemene werking en projecten van de marketingafdeling. Je staat in voor een creatieve, tweetalige (Nl/FR) externe en interne communicatie. Verder biedt je taalkundige ondersteuning aan alle collega's. Je beheert de online communicatie (website, CMS,CMR, nieuwsbrieven, sociale media).

  • Dispatcher/Planner (m/v) regio Gent (1282812) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Vaste Job

    Als dispatcher (lees: professioneel puzzelaar) zorg jij voor een perfecte voorbereiding en vlekkeloos verloop van evenementen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? - Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers; - Je kent de medewerkers en weet perfect waarvoor je hen kan inschakelen; - De transportplanning: je huurt de wagens en iedereen weet wanneer hij welke wagen ter beschikking heeft; - Je checkt en dubbelcheckt alle afspraken, zodat alles tijdens het evenement zeker in orde is; - Lastminutewijzigingen vang jij probleemloos op; - Is social media jouw ding? Dan laat onze klant dit met plezier aan jou over!

  • Ervaren CNC operator Hout (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: DESMET G

    Type: Vaste Job

    Je taak bestaat er in om de veiligheidsvoorzieningen van de productie-installaties controleren (werktuigen, montageband, ...), productie- en verwerkingshandelingen uitvoeren met: CNC-gestuurde werktuigmachines, preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren, bewerkings- en afwerkingshandelingen uitvoeren op houten werkstukken: Houtstof verwijderen.

  • HR coördinator (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Om de sterke groei te ondersteunen zoeken wij een HR coördinator voor onze hoofdzetel in Kortrijk. Jouw takenpaket? - Enerzijds ben je verantwoordelijk voor de personeelsadministratie voor de diverse vestigingen. Je werkt nauw samen met ons sociaal secretariaat. Daarnaast sta je in voor de rapportering van de aan het personeelsbeleid verbonden KPI’s en het onderhouden van de contacten met onze parters in recrutering en selectie. - Anderzijds ben je de ondersteunende kracht in het verder optimaliseren van het personeelsbeleid : het opzetten van aanwervingsprocedures, onthaal en integratie, interne en externe HR communicatie, coördinatie van evolutiegesprekken. Je werkt hierbij zeer nauw samen met de HR Manager.

  • Klusjesman West-Vlaanderen Regio Ieper - Poperinge - Wervik (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Limburgs Compostbedrijf NV in sociale netwerken
Look for responds of Limburgs Compostbedrijf NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Limburgs Compostbedrijf NV. Laat een reactie achter voor Limburgs Compostbedrijf NV. Limburgs Compostbedrijf NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Limburgs Compostbedrijf NV. Leave a respond for Limburgs Compostbedrijf NV. Limburgs Compostbedrijf NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Limburgs Compostbedrijf NV op de google maps. Adres en contacten Limburgs Compostbedrijf NV
Location of Limburgs Compostbedrijf NV on the google maps. Address and contacts of Limburgs Compostbedrijf NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Limburgs Compostbedrijf NV Limburgs Compostbedrijf NV: COIFFURE JAN | AGLIO E ROSMARINO | BOUWBEDRIJF P & L,WOONADVIES & VERKOOP | DIRK LUYPAERT | Braeckman M

Other related companies as Limburgs Compostbedrijf NV: COIFFURE JAN | AGLIO E ROSMARINO | BOUWBEDRIJF P & L,WOONADVIES & VERKOOP | DIRK LUYPAERT | Braeckman M

Limburgs Compostbedrijf NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Limburgs Compostbedrijf NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04475524902. Het bedrijf Limburgs Compostbedrijf NV bevindt zich op het adres: Lochtemanweg 98; 3550; Heusden-Zolder (Heusden). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 649,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 841,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mushrooms. Producten gemaakt in Limburgs Compostbedrijf NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Limburgs Compostbedrijf NV is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Limburgs Compostbedrijf NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Limburgs Compostbedrijf NV, openstaande posities, locatie van Limburgs Compostbedrijf NV op de kaart.

Limburgs Compostbedrijf NV is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Limburgs Compostbedrijf NV, company assigned to the tax number BE04475524902. The company Limburgs Compostbedrijf NV is located at the address: Lochtemanweg 98; 3550; Heusden-Zolder (Heusden). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 649,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 841,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mushrooms. Products created in Limburgs Compostbedrijf NV were not found.
The main activity of Limburgs Compostbedrijf NV is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Limburgs Compostbedrijf NV is not available. You also can look at reviews of Limburgs Compostbedrijf NV, open positions, location of Limburgs Compostbedrijf NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Limburgs Compostbedrijf NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Limburgs Compostbedrijf NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Limburgs Compostbedrijf NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Limburgs Compostbedrijf NV, employees, financial statistics.