Zuivelmuseum BVBA

Contactgegevens Zuivelmuseum BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Zuivelmuseum BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Zuivelmuseum BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brugse Steenweg 68; 8370; Blankenberge (Uitkerke), België

Telefoon (phone): 050 41 18 75; 050 28 16 46 (+32-050 41 18 75; 050 28 16 46) 050 41 18 75; 050 28 16 46 (+32-050 41 18 75; 050 28 16 46)

Fax (fax): +32 (53) 467-91-41 +32 (53) 467-91-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Zuivelmuseum BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Zuivelmuseum BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Zuivelmuseum BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Zuivelmuseum BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Zuivelmuseum BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Zuivelmuseum BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Zuivelmuseum BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Zuivelmuseum BVBA
Products information Zuivelmuseum BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04014923095
Ondernemingsnummer: 2988525390
Hoofdstad (capital): 258,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 225,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Zuivelmuseum BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Museums

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Zuivelmuseum BVBA
(Get full report from official database of BE for Zuivelmuseum BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Zuivelmuseum BVBA
Addition kinds of activities for Zuivelmuseum BVBA

10440200. Zilvererts verwerking | Silver ores processing
26210306. Filter papier | Filter paper
29920100. Smeeroliën | Lubricating oils
33259904. Rollenmolenrollen, gegoten staal | Rolling mill rolls, cast steel
37130206. Cementmixerlichamen | Cement mixer bodies
48229904. Stock ticker service | Stock ticker service
73359901. Luchtfotografie, behalve mapmaking | Aerial photography, except mapmaking
86410502. Huiseigenarenvereniging | Homeowners' association
94510402. Administratie van veteranen, staatsregering | Administration of veterans' affairs, state government

Werken bij Zuivelmuseum BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Zuivelmuseum BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Zuivelmuseum BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Zuivelmuseum BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Conventioneel draaier (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen  en/of  walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding : je spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Je zorgt voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid op de werkvloer !

  • Magazijnier (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als je om 7u start is je taak vooral het leeggoed sorteren en ordenen. Vanaf 12u30 worden aan de hand van bestelbonnen de bestellingen voor hun verschillende filialen klaargezet. Je staat in voor de ontvangst, opslag en het klaarmaken van bestellingen. Je kijkt de lading na en verzamelt de orders. Je werkt in een team van 5 personen. Je verplaatst manueel lasten.

  • Administratief Medewerker Verzekeringen (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Westmalle zijn wij op zoek naar een deeltijds administratief medewerker. Beschik jij over een PCP-attest? Ben jij een echte administratieve duizendpoot? Bekijk dan zeker onderstaande vacature: Takenpakket: Je zal instaan voor de administratieve afhandeling van polissen; Je verwerkt schadedossiers in een bedrijfseigen systeem; Je helpt klanten verder met hun vragen omtrent verzekeringen; Je helpt bij het opmaken van polissen.

  • Magazijniers gezocht! Geen ervaring vereist! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Oudenaarde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de grootste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons op 0492/158943 Jij bent fysiek sterk en organisatorisch? Dan kan je aan de slag als magazijnier! Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van bestellingen. Dit gebeurt vooral manueel. Je kan ook ingezet worden als orderpicker.

  • Tuinarbeider (BOEZINGE)

    Regio: BOEZINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze boeiende functie zijn we op zoek naar iemand die de handen uit de mouwen wil steken. Opkuiswerken schoffelen en wieden behoren tot je takenpakket

  • Teamleader 2 ploegen (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Lendelede, regio Roeselare zijn wij op zoek naar Een teamleader 2 ploegen Als teamleider heb je de hoofdrol in het teamproces. Je stuurt, schept voorwaarden, ruimt hindernissen uit de weg, creëert uitdagingen en stuurt bij als het nodig is. Daarnaast staat de teamleader ook in voor de opmaak van de planningen, bespreekt de evaluaties en keurt de verloven goed Teamleden moeten weten wat de doelstelling is van de organisatie, welke rol het team daarin speelt en wat daarin de bijdrage is van ieder teamlid. De teamleider geeft die helderheid. Liggen koers en doelstellingen vast, dan is het zaak knopen door te hakken over de omvang, samenstelling en werkwijze van het team. Essentieel voor teambuilding is dat teamleden onbevreesd hun bijdrage kunnen leveren en dat ze problemen of hindernissen onbelemmerd kunnen uiten. Als teamleider heb je voortdurend oog en oor voor teamleden. Dat komt bijvoorbeeld tot uiting in het geven en ontvangen van feedback, het omgaan met kritiek en open communicatie. Een effectieve teamleider schept voorwaarden voor samenwerking en teamprestaties. Dat begint met een duidelijk mandaat: het team moet het vertrouwen krijgen van het management en moet –binnen kaders- zelfstandig beslissingen kunnen nemen en vrij kunnen functioneren. Ondersteuning gaat ook over materiële zaken: het team moet over de middelen beschikken die nodig zijn om de doelstelling te halen.  

  • TIG lassers (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Componenten lassen voor industriële installaties, pijpleiding systemen en drukapparaten. TIG lassen aan de hand van specifieke lasprocedures.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zemst M/V (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Gezocht; Studenten voor een delicatessenzaak te Aalter (M/V) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een delicatessenzaak te Aalter, zijn wij op zoek naar studenten voor de afdeling beenhouwerij. Ben jij beschikbaar het volledig jaar door om in het weekend bij te werken? Zo ja, dan kan deze vacature iets zijn voor jou. Je staat in voor de verkoop, behandelen van klanten, snijden van vlees, maken van broodjes, verpakken van kaas/vlees.

  • Elektrische renovatie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Voor een grootschalig project in Antwerpen zijn wij op zoek naar een 4-tal extra elektriciens. Het project omvat het vernieuwen van kabelgoten, verlichting, borden,... in een tunnel in Antwerpen. De collega's verzamelen iedere ochtend rond 5u om met een bedrijfscamionette naar de werf te vertrekken. Voor de verre verplaatsingen is een financiële tegemoetkoming voorzien.

  • Hulpbekister | betoncentralist (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Absolute@work

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant met site in Deerlijk zijn we op zoek naar een hulpbekister | betoncentralist Je past bestaande bekistingen aan volgens een productieplan. Je helpt mee bij het plaatsen van de wapening en alle toebehoren in de bekisting, het storten en afwerken van het element en de ontkisting ervan. Als betoncentralist sta je in voor de aanmaak van de gevraagde hoeveelheid betonsamenstelling voor architectonische betonelementen en dit volgens de geldende procedures en normen.

  • Heftruckchauffeur dag- en nachtwerk (werfreserve) (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: ASAP.be

    Type: Werfreserve

    Afhankelijk van de afdeling staat u in voor het laden en lossen van vrachtwagens en / of voor orderpicking.

Zoek naar antwoorden van Zuivelmuseum BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Zuivelmuseum BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Zuivelmuseum BVBA. Laat een reactie achter voor Zuivelmuseum BVBA. Zuivelmuseum BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Zuivelmuseum BVBA. Leave a respond for Zuivelmuseum BVBA. Zuivelmuseum BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Zuivelmuseum BVBA op de google maps. Adres en contacten Zuivelmuseum BVBA
Location of Zuivelmuseum BVBA on the google maps. Address and contacts of Zuivelmuseum BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Zuivelmuseum BVBA Zuivelmuseum BVBA: B. WINTERS | VERBEECK PIETER | Etnic Deco | Verdickt R | D. SCLAVONS

Other related companies as Zuivelmuseum BVBA: B. WINTERS | VERBEECK PIETER | Etnic Deco | Verdickt R | D. SCLAVONS

Zuivelmuseum BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Zuivelmuseum BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04014923095. Het bedrijf Zuivelmuseum BVBA bevindt zich op het adres: Brugse Steenweg 68; 8370; Blankenberge (Uitkerke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 258,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 225,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Museums. Producten gemaakt in Zuivelmuseum BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Zuivelmuseum BVBA is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Zuivelmuseum BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Zuivelmuseum BVBA, openstaande posities, locatie van Zuivelmuseum BVBA op de kaart.

Zuivelmuseum BVBA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Zuivelmuseum BVBA, company assigned to the tax number BE04014923095. The company Zuivelmuseum BVBA is located at the address: Brugse Steenweg 68; 8370; Blankenberge (Uitkerke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 258,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 225,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Museums. Products created in Zuivelmuseum BVBA were not found.
The main activity of Zuivelmuseum BVBA is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Zuivelmuseum BVBA is not available. You also can look at reviews of Zuivelmuseum BVBA, open positions, location of Zuivelmuseum BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Zuivelmuseum BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Zuivelmuseum BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Zuivelmuseum BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Zuivelmuseum BVBA, employees, financial statistics.