Trammuseum Brussel

Contactgegevens Trammuseum Brussel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Trammuseum Brussel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Trammuseum Brussel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de Tervueren 364B; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre), België

Telefoon (phone): 02 515 31 08 (+32-02 515 31 08) 02 515 31 08 (+32-02 515 31 08)

Fax (fax): +32 (83) 306-61-10 +32 (83) 306-61-10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Trammuseum Brussel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Trammuseum Brussel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Trammuseum Brussel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Trammuseum Brussel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Trammuseum Brussel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Trammuseum Brussel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Trammuseum Brussel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Trammuseum Brussel
Products information Trammuseum Brussel

BTW identificatienummer (tax): BE08746459960
Ondernemingsnummer: 1131561279
Hoofdstad (capital): 489,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 507,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Trammuseum Brussel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Museums

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Trammuseum Brussel
(Get full report from official database of BE for Trammuseum Brussel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Trammuseum Brussel
Addition kinds of activities for Trammuseum Brussel

809303. Gezinsplanning en preventieklinieken | Family planning and birth control clinics
17210301. Vliegtuig schilderij | Aircraft painting
20139915. Gerookte vlees, van gekocht vlees | Smoked meats, from purchased meat
20430000. Granen ontbijt eten | Cereal breakfast foods
23719900. Varkenswaren, Nood | Fur goods, nec
27410100. Kunstkopie en posteruitgeverij | Art copy and poster publishing

Werken bij Trammuseum Brussel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Trammuseum Brussel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Trammuseum Brussel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Trammuseum Brussel. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren Technieker / Mekanieker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: DEMERSTEE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Als ervaren technieker/mekanieker sta je in voor de diagnose-herstelling en service van lijnbussen en autocars. Dit gaat van het compleet service pakket uitvoeren tot het stellen van diagnoses zowel op technisch als elektronisch vlak.

  • Vorkliftchauffeur (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Laden/lossen van vrachtwagens Stickers kleven, strapping, wikkelen,... Aan- en afkoppelen van slangen/pompen/ventielen

  • 2 Klimmer met basiskennis elektriciteit (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Halen zoekt Trixxo gemotiveerde klimmers. Je zal instaan voor monteren en aansluiten van kabels op hoogte (max 12 meter). Je beschikt over een goede conditie en hebt (basis)kennis van montage en elektriciteit. Ben je bijvoorbeeld een gepassioneerd muurklimmer? Dan is dit jouw droomjob!

  • Werfleider (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Halen dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van grondwerken en het leggen van bekabeling voor spoorwegen en luchthavens zoeken wij een ervaren werfleider. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van de werven, zowel op vlak van kwaliteit als van veiligheid, rekening houden met de contractuele voorschriften, met de afgesproken termijn en het wettelijke kader. Hoofdtaken Als werfleider sta je in voor: De voorbereiding, studie, de dagelijkse leiding op de werf en opvolging van projecten Coördineren en plannen van personeel en materiaal op de werf Realiseren van de toegewezen projecten Het optimaliseren van de projecten op technisch vlak Verantwoordelijk voor kwaliteit van het werk en de veiligheid op de werf Het contact met de opdrachtgever en de dagelijkse leiding van je personeel Je zorgt voor alle nodige informatie, communicatie, opvolging en controle op de werf

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 36 u Regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp DEELTIJDS Damme en omstreken (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Damme en omstreken zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Proximus Young Professional Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676522-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Young Professionals programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om jezelf op korte tijd te ontwikkelen tot een expert in je domein. Door contacten met verschillende departementen en andere Young Professionals leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Welk expertisedomein kan je kiezen? Het Young Professionals programma 2019 biedt je de kans om te starten in een van onderstaande functies: Junior Project Manager: als projectmanager ben je verantwoordelijk voor (in het begin kleinere) technische of business projecten. Je zorgt ervoor dat ze binnen de afgesproken tijd, scope en budget opgeleverd worden volgens de methodologie en coördineert de verschillende stakeholders en teams zodat ze gealigneerd blijven. IT analyst: je designt oplossingen op basis van de noden van de business (requirements) en technische mogelijkheden in termen van development en impact op de bestaande infrastructuur. Data architect: je bewerkt en structureert grote datasets om deze bruikbaar te maken voor concrete toepassingen op vlak van statistieken/reporting of het voeden van applicaties. Security engineer: je analyseert de security en mogelijke threats op ons eigen netwerk of bij klanten. Je verdiept je in identity & access management, forensics (De oorzaak van een incident bepalen aan de hand van de log files), verdediging of PEN testing. Netwerk ingenieur: je verdiept je in de opbouw van onze netwerkinfrastructuur, met een focus op de uitrol van ons glasvezelnetwerk in de komende jaren. Het is niet nodig om al een expert te zijn in deze domeinen, maar een basiskennis van het domein en een sterke interesse om je hier verder in te verdiepen zijn essentieel. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën in het algemeen en je expertisedomein specifiek, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière als expert binnen Proximus lanceren.

  • CHAUFFEUR onmiddellijk (Aalter) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: INTERGROW NV

    Type: Vaste Job

    - laden en lossen, zelf klaarzetten bestellingen - ingangscontrole - orde en netheid magazijn - orders picken - optie tot vast!

  • Drukker - Afwerker (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: VERDUYN

    Type: Vaste Job

    - papiersnijder - bediening van de plooimachine - drukwerk leveren bij de klanten met bestelwagen (rijbewijs in eerste instantie niet vereist, maar wenselijk) - andere afwerkingen o.a. handwerk - bedienen van digitale printers en toestellen (plastificatie, digitale foliedruk, bookletmaker) - drukker GTO éénkleur - rillen, kappen, perforeren, nummeren op typopersen en digitale toestellen

  • Elektro Maintenance Specialist (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EDF LUMINUS SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Missie EDF Luminus Solutions staat in voor het operationeel beheer en technisch onderhoud bij industriële klanten. Voor één van deze klanten in Evergem zijn wij op zoek naar een Elektro Maintenance Specialist waarbij u verantwoordelijk bent voor zowel het beheer als de uitvoering van het elektrisch onderhoud binnen de project scope van EDF Luminus Solutions. De elektrische installaties bevinden zich in een industriële omgeving en omvatten zowel de verschillende hvac-installaties als de utilities zoals stoomproductie, perslucht en koude compressoren. Takenpakket · Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de onderhoudstaken en interventies van de elektrische installaties in scope van EDF Luminus Solutions; · Je neemt de verantwoordelijkheid voor de rapportage van alle elektrische interventies; · Je neemt initiatief om problemen te detecteren en op te lossen; · Je hebt contact met interne of externe specialisten indien noodzakelijk; · Je stelt verbeteringsvoorstellen voor en kunt deze uitwerken; · Je maakt deel uit van de wachtdienst; · Je rapporteert aan de Maintenance Manager van EDF Luminus Solutions. Profiel · Je hebt minimum 3 jaar ervaring als onderhoudstechnicus in een productieomgeving; · Je genoot een hogere opleiding of je behaalt een gelijkwaardig niveau door ervaring; · Je hebt een geldig BA4/BA5 attest; · Je hebt oog voor veiligheid; · Optimalisaties en verbeteringen zijn een continue uitdaging voor jou; · Je hebt ervaring in zowel onderhoudsactiviteiten als projectmanagement; · Je kunt vlot en gestructureerd communiceren; · Je spreekt vlot Nederlands.

  • Diëtiste/voedingsconsulente (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • SHIPPING QUALIFICATION - COLD CHAIN DISTRIBUTION COORDINATOR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668840-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Shipping Qualification & Distribution Coordinator GDP and IATA Knowledge Pharma - Brussels As Shipping Qualification & Distribution Coordinator, you execute the shipping risk analysis for every product (API to Finished Goods). You also test the packaging configuration on a mechanical and thermal level. You are also responsible for defining the temperature transport conditions with the stability data provided. Are you convinced you are the Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your CV today through LinkedIn or our website!

Zoek naar antwoorden van Trammuseum Brussel in sociale netwerken
Look for responds of Trammuseum Brussel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Trammuseum Brussel. Laat een reactie achter voor Trammuseum Brussel. Trammuseum Brussel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Trammuseum Brussel. Leave a respond for Trammuseum Brussel. Trammuseum Brussel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Trammuseum Brussel op de google maps. Adres en contacten Trammuseum Brussel
Location of Trammuseum Brussel on the google maps. Address and contacts of Trammuseum Brussel

Andere gerelateerde bedrijven als come Trammuseum Brussel Trammuseum Brussel: CONTAINERPARK SINT-KATELIJNE-WAVER | MARCQ & ROBA SA | ROBIN'S | A J M | ELS VERHAEGHE

Other related companies as Trammuseum Brussel: CONTAINERPARK SINT-KATELIJNE-WAVER | MARCQ & ROBA SA | ROBIN'S | A J M | ELS VERHAEGHE

Trammuseum Brussel is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Trammuseum Brussel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08746459960. Het bedrijf Trammuseum Brussel bevindt zich op het adres: Avenue de Tervueren 364B; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 489,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 507,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Museums. Producten gemaakt in Trammuseum Brussel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Trammuseum Brussel is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Trammuseum Brussel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Trammuseum Brussel, openstaande posities, locatie van Trammuseum Brussel op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Trammuseum Brussel is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Trammuseum Brussel, company assigned to the tax number BE08746459960. The company Trammuseum Brussel is located at the address: Avenue de Tervueren 364B; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 489,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 507,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Museums. Products created in Trammuseum Brussel were not found.
The main activity of Trammuseum Brussel is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Trammuseum Brussel is not available. You also can look at reviews of Trammuseum Brussel, open positions, location of Trammuseum Brussel on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Trammuseum Brussel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Trammuseum Brussel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Trammuseum Brussel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Trammuseum Brussel, employees, financial statistics.