Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.

Particuliere bedrijvenPetroleumraffinage en aanverwante industrieën • Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.
Private companiesPetroleum Refining and Related Industries • Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.

Contactgegevens Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Citadelpark; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 221 17 03 (+32-09 221 17 03) 09 221 17 03 (+32-09 221 17 03)

Fax (fax): 09 221 71 09 (+32-09 221 71 09) 09 221 71 09 (+32-09 221 71 09)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.
Products information Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.

BTW identificatienummer (tax): BE06047119140
Ondernemingsnummer: 2154388427
Hoofdstad (capital): 898,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 253,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Museums

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.
(Get full report from official database of BE for Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.
Addition kinds of activities for Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.

411100. Lokale en voorstedelijke doorvoer | Local and suburban transit
516905. Lijmen en sealants | Adhesives and sealants
20460111. Graan gluten | Wheat gluten
22110700. Netten en netting producten en stoffen, katoen | Nets and netting products and fabrics, cotton
26790603. Teletypewriter papier, rollen met koolstof | Teletypewriter paper, rolls with carbon
32110103. Spectacle glas | Spectacle glass
33510101. Banden, koper en koperlegering | Bands, copper and copper alloy
33989900. Metalen hittebehandeling, nec | Metal heat treating, nec
73899918. Vulcontainers vullen | Filling pressure containers

Werken bij Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR MET ERVARING HEFTRUCK - NIEL (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf in Niel zoeken wij een productieoperator met ervaring. Vanuit de controle kamer bedien je het modern computergestuurd machinepark voor de volautomatische productie van elementen in beton. Daarnaast rij je ook de producten af met de heftruck (kan aangeleerd worden), maar ervaring is zeker een pluspunt. Deze job zorgt voor een veelzijdig takenpakket,waardoor je veel ervaring kan op doen. Taken: - Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen. - Je hebt verantwoordelijkheidszin en je respecteert de veiligheidsregels. - In samenspraak met het labo controleer je de kwaliteit van de geproduceerde producten. - Je werkt in twee ploegen.

  • Adviseur Schade | Voltijds | Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant dat een gevestigde waarde heeft binnen de verzekeringssector zijn wij op zoek naar een Adviseur Schade. Als adviseur schade sta je in voor een professioneel beheer van de schadedossiers. Je zorgt ervoor dat schadedossiers op een correcte en klantvriendelijke manier worden afgehandeld. Complexe vragen schrikken je niet af, je kan deze beantwoorden op een juridisch onderbouwde manier. Je verdedigt de belangen van de klant. Wanneer nodig ga je ook ter plaatse om de klant bij te staan tijdens expertises. Je bent de interne gesprekspartner van jouw klanten betreffende hun schadedossiers en dit binnen diverse takken.

  • Huishoudhulp regio Nevele/Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tremelo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Huishoudhulp regio Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Studentenjob sportbegeleider (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: SILHOUELLE

    Type: Studentenjob

    Silhouelle in Nazareth is een centrum die werkt naar versteviging en afslanking van het lichaam. We werken met het principe High intensity training in een TFM (Termische Fysische Methode) warmte cabine. Deze cabines worden verwarmd tot ongeveer 35 C met infraroodlampen en de oefeningen voer je uit met riemen aan handen of voeten met weerstand (rekkers) met gewichtjes van +/- 2 kilo. De groepslessen zijn telkens 25 min en dit 2x per week. Het zijn telkens kleine groepslessen van max 6 dames. De reeksen die in september starten duren 6 weken, dus 12 lessen. Het is de bedoeling dat er lessen samengesteld worden (normaal doe ik dit) maar als dit deel is van je opleiding, kan jij dit ook wel doen (of samen). Je legt de oefengen aan de groep uit (+voortonen) en zij voeren de oefeningen uit op leuke muziek, terwijl dat jij rondgaat en corrigeert waar nodig. We werken een programma af in die 6 weken, we proberen telkens de grenzen te verleggen. Na deze reeks volgen er nog, als het klikt doen we verder! :)

  • Rupskraanmachinist (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: CNOCKAERT

    Type: Vaste Job

    Voor het bedienen van een rupskraan Voornaamste werk is sleuven graven en buizen leggen Vrachtwagens laden en werken met een breekhamer

  • Controller (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UZ Brussel

    Type: Vaste Job

    Binnen de afdeling Begroting en Budgetcontrole ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de controlling activiteiten van de jou toegewezen domeinen, in het bijzonder de niet-medische diensten en het budget van financiële middelen. Daardoor ben je verantwoordelijk voor de controlling van 215 miljoen euro omzet en 210 miljoen euro kosten. Functie: Je draagt actief bij aan de financieel-economische stuurbaarheid van het ziekenhuis door in te staan voor de opmaak en de opvolging van de begroting en specifieke budgetten, door het uitwerken van economische analyses en door het verder ontwikkelen van de rapportering van financiële beleidsinformatie. Je ondersteunt de verantwoordelijken van de niet-medische diensten bij de opmaak van hun begroting en de analyse van hun rekeningen. Je voert de controle van de cijfers uit betreffende juistheid en volledigheid en analyseert de verschillen tussen budget en realiteit, rekening houdend met operationele indicatoren en omgevingsfactoren. Je volgt de wijzigingen in de ziekenhuisfinanciering, de relevante regelgeving en nieuwe trends en ontwikkelingen binnen je domeinen mee op. Je identificeert financiële opportuniteiten en risico’s, formuleert conclusies en biedt ondersteuning in het uitwerken van toekomstgerichte actieplannen. Je werkt mee aan het tijdig en correct afleveren van financiële rapporten. Je bent het aanspreekpunt voor externe en interne audits voor de jou toegewezen domeinen. Je werkt nauw samen met de verantwoordelijken van de niet-medische diensten en de collega’s van de financiële dienst. Je rapporteert aan de manager Begroting en Budgetcontrole.

  • Senior Redacteur Interactieve Media (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: METISELECT

    Type: Vaste Job

    Leidinggeven aan een team van redacteurs binnen de afdeling Interactieve Media. Het digitale bereik en kijkgedrag van de zenders en programma’s verhogen. Mee de inhoudelijke koers bepalen van de verschillende digitale kanalen. Het aanspreekpunt zijn voor andere afdelingen binnen het bedrijf en productiehuizen voor de digitale communicatie over programma’s. Het digitale contentbudget beheren.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • logopedist(e) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: LOGOSENSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandeling en diagnostiek van o stotteren o leerstoornissen o neurogene communicatiestoornissen o stemstoornissen o articulatiestoornissen o taalontwikkelingsstoornissen o …

  • Pedicure/medische pedicure (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

Zoek naar antwoorden van Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K. in sociale netwerken
Look for responds of Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.. Laat een reactie achter voor Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.. Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.. Leave a respond for Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.. Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K. op de google maps. Adres en contacten Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.
Location of Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K. on the google maps. Address and contacts of Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.

Andere gerelateerde bedrijven als come Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K. Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.: ETABLISSEMENTEN DE RONDE & DRUBBEL NV | R.N. Construct | Voeding Els | A.P.F. SA | BAKKERIJ PAUL

Other related companies as Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K.: ETABLISSEMENTEN DE RONDE & DRUBBEL NV | R.N. Construct | Voeding Els | A.P.F. SA | BAKKERIJ PAUL

Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K. is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06047119140. Het bedrijf Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K. bevindt zich op het adres: Citadelpark; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 898,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 253,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Museums. Producten gemaakt in Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K. is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K., openstaande posities, locatie van Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K. is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K., company assigned to the tax number BE06047119140. The company Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K. is located at the address: Citadelpark; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 898,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 253,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Museums. Products created in Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K. were not found.
The main activity of Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K. is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K. is not available. You also can look at reviews of Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K., open positions, location of Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stedelijk Museum Voor Actuele Kunst S.M.A.K., employees, financial statistics.