PREHISTOSITE DE RAMIOUL

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • PREHISTOSITE DE RAMIOUL
Private companiesEducational Services • PREHISTOSITE DE RAMIOUL

Contactgegevens PREHISTOSITE DE RAMIOUL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PREHISTOSITE DE RAMIOUL: address, phone, fax, email, website, opening hours

PREHISTOSITE DE RAMIOUL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Grotte 128; 4400; Fl茅malle (Ivoz-Ramet), België

Telefoon (phone): 04 275 49 75 (+32-04 275 49 75) 04 275 49 75 (+32-04 275 49 75)

Fax (fax): 04 275 71 23 (+32-04 275 71 23) 04 275 71 23 (+32-04 275 71 23)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PREHISTOSITE DE RAMIOUL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PREHISTOSITE DE RAMIOUL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PREHISTOSITE DE RAMIOUL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PREHISTOSITE DE RAMIOUL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PREHISTOSITE DE RAMIOUL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PREHISTOSITE DE RAMIOUL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PREHISTOSITE DE RAMIOUL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PREHISTOSITE DE RAMIOUL
Products information PREHISTOSITE DE RAMIOUL

BTW identificatienummer (tax): BE01134582519
Ondernemingsnummer: 4785064697
Hoofdstad (capital): 744,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 617,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Tourism - Sights of interest

Product categorie (product category): Museums

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PREHISTOSITE DE RAMIOUL
(Get full report from official database of BE for PREHISTOSITE DE RAMIOUL)

Aanvulling soorten activiteiten voor PREHISTOSITE DE RAMIOUL
Addition kinds of activities for PREHISTOSITE DE RAMIOUL

704101. Broederschap en meiden | Fraternities and sororities
12410104. Test saai, bitumineuze of bruinkoolwinning | Test boring, bituminous or lignite mining
20139904. Gehakt vlees, van gekocht vlees | Corned meats, from purchased meat
28619900. Gom- en houtchemicaliën, nec | Gum and wood chemicals, nec
32590203. Lijmvoering, klei | Flue lining, clay
38240200. Mechanische en elektromechanische tellers en apparaten | Mechanical and electromechanical counters and devices
50650403. Gesloten circuit tv | Closed circuit tv
51690205. Droog ijs | Dry ice
72170100. Tapijt en stoffering op klantgebouwen | Carpet and upholstery cleaning on customer premises

Werken bij PREHISTOSITE DE RAMIOUL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PREHISTOSITE DE RAMIOUL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PREHISTOSITE DE RAMIOUL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PREHISTOSITE DE RAMIOUL. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende voedingsfirma te Roeselare zijn we op zoek naar een gedreven kwaliteitscontroleur/laborant. Je voert in de productie- en inpakafdelingen permanente kwaliteitscontroles uit, doet labo analyses op afgewerkte producten en geleverde grondstoffen, meldt problemen aan de afdelingsverantwoordelijken en neemt de nodige maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor de correcte naleving van de hygiëne- en kwaliteitsvoorschriften. Je stelt kwaliteitsonderzoeken in, werkt mee aan dossiers m.b.t. BRC/IFS/HACCP en rapporteert aan het diensthoofd labo.

  • Metser-diender (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag werken in de bouw maar je hebt geen ervaring? Ben je bereid om je handen uit de mouwen te steken en bij te leren? Dan is deze functie zeker iets voor jou! Onze klant, gelegen te Damme, is sinds 2001 uitgegroeid tot een professioneel bedrijf die zich specialiseert in woningbouw. Zowel nieuwbouw als renovatie. De traditionele bouwmethodes gaan er hand in hand met de hedendaagse moderne bouwtechnieken. Voor hen zijn we op zoek naar een metser-diender.

  • CHAUFFEUR CE KRUISHOUTEM M/V (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio van Kruishoutem, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE voor het transport van vleesproducten. Nachtwerk, 3-4 dagen per week uitslapen, BENELUX + FRANKRIJK, altijd net over de grens.

  • Monteur hekwerken (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Agilitas Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Truiden is t- interim Sint-Truiden op zoek naar een monteur voor geautomatiseerde hekwerken. Onze klant is een gerenommeerd bedrijf binnen de sector van toegangsautomatiseringen. Het bedrijf heeft een gevestigde reputatie, en staan bekend om hun klantenservice en kwalitatief geleverd werk. Heb jij ervaring in automatisatie? Ben jij klantgericht, en wil je deel uitmaken van dit team? Solliciteer dan snel!

  • Ploegbaas (nieuw) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ambitieuze klant van Let\\\'s Work regio Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste ploegbaas buitenschrijnwerk die dat extra tikkeltje pit in zich heeft! Je komt terecht in een bedrijf dat gespecialiseerd is in ramen en deuren uit verschillende soorten materiaal. Dankzij een hecht team van ervaren werknemers, slaagt de firma erin om mooie, kwaliteitsvolle resultaten te boeken. Als ploegbaas demonteer je het bestaande schrijnwerk en controleer je de constructie. Je verzaagt schrijnwerkelementen volgens het plan of de afmetingen van de werf. Daarnaast sta je ook in voor het plaatsen en vastzetten van elementen met haken, geleiders, hoekijzers... Klinkt dat allemaal iets voor jou? Heb je al enige ervaring binnen het schrijnwerk achter de rug en sta je te springen om deel uit te maken van dit topteam? Bel snel 051 58 20 32 of stuur een mail naar [email protected]

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Tienen en omgeving

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Geraardsbergen Voltijds (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent winkelmedewerker (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Carrefour DON BOSCO

    Type: Studentenjob

    Op zaterdag (halve of volledige dag) helpt u mee aan de kassa, aan het vers of in de winkel.

  • allround medewerker in de bouw (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: MARTHA BVBA

    Type: Vaste Job

    Allround medewerker in de bouw U wordt ingezet in een team op verschillende werven, zowel in de voorbereidende als in de afwerkfase. U bent van vele markten thuis waardoor uw job zeer gevarieerd is én boeiend blijft. Wij verwachten van U Teamplayer Kennis elektriciteit, schrijnwerk en tegelwerken U genoot een technische opleiding en heeft een passie voor bouwen en renoveren U spreekt Nederlands Wij bieden U Werk in de regio Antwerpen bij een jong en dynamisch bedrijf Zeer afwisselende job Alle dagen bijleren Goede verdienste

  • Klinisch Psycholoog volwassenen Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de vestiging Leuven van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    FT Solutions, de oplossing voor uw intern transport. Intern transport is een belangrijke factor op het gebied van effici?ntie, kwaliteit, continu?teit, ruimte en arbeidsomstandigheden. Een goed opgezet transportsysteem zorgt ervoor dat de beschikbare capaciteit zo optimaal mogelijk benut wordt. Intern transport is de gangmaker van uw proces. Vaak valt er nog veel te winnen door het intern transport te verbeteren. Misschien ook bij u? Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar regio Wilrijk Functieomschrijving Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?zorg je voor een vroege betrokkenheid in nieuwe projecten m.b.t. het mechanisch design. Je vertrekt van een bestaand ontwerp of werkt een volledig concept uit. Bij het ontwerp van de concepten hecht je veel aandacht aan de haalbaarheid. Je overlegt met de collega?s van elektrisch ontwerp en productie. Je blijft betrokken doorheen het verdere verloop van het project tot finale oplevering. Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?zorg je voor het continu updaten van het design bij eventuele kwaliteitsklachten. Profielomschrijving Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?ben je in het bezit van een Bachelor of Master richting Elektromechanica. Ervaring in een soortgelijke functie is een meerwaarde. Engineering is jouw passie en je haalt voldoening uit het vinden van geslaagde oplossingen. Je hebt oog voor detail en kan perfect in team werken. Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?is je Nederlands sterk genoeg om vlot te communiceren. Aanbod FT Solutions biedt je een uitdagende functie als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar . Je komt terecht binnen een dynamische onderneming waar je de kans krijgt om te groeien in je vak. Wij bieden een aantrekkelijk salaris naargelang je profiel en ervaring. ? Interesse? Zie jij een baan als Mechanical Engineer?/ Technisch Tekenaar bij FT Solutions in Wilrijk wel zitten? Stuur?dan je CV en motivatiebrief op via de rode sollicitatieknop?

  • Arbeidstherapeut (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FORENSISCH PSYCHIATRISCH CENTRUM

    Type: Leercontract

    FPC Antwerpen is een forensisch psychiatrisch centrum voor de behandeling en re-integratie van geïnterneerden, met als doel het risico op het plegen van nieuwe strafbare feiten te verminderen en de achterliggende oorzaken van delict gedrag weg te nemen of beheersbaar te maken, zodat een (hernieuwd) verblijf in de samenleving veilig en mogelijk is. Binnen FPC Antwerpen vormen behandelen en beveiligen één ondeelbaar geheel. Samen met alle medewerkers willen we de kwaliteit van de zorg voor en het welzijn van de patiënten op een zo hoog mogelijk niveau brengen. De sleutel van ons succes is hierbij de diversiteit in onze profielen en uiteenlopende ervaringen van onze medewerkers. FUNCTIEOMSCHRIJVING Als arbeidstherapeut kom je terecht in een arbeidsomgeving waarbij methodisch aanleren en ontwikkelen van specifieke competenties op gebied van diverse werkblokken zoals crea, assemblage, houtatelier, naaiatelier, ... aan patiënten met een complexe psychiatrische stoornis of mentale beperking centraal staat. Dit kadert in het behandel- of resocialisatie traject van de patiënt met als doel hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten en/of te werken aan een zinvolle dagbesteding. Jouw belangrijkste taken zijn: o Je ontwikkelt, organiseert en evalueert activiteiten en producten binnen het vakgebied; o Je begeleidt werk gerelateerde activiteiten; o Je bereidt patiënten voor op de terugkeer naar de arbeidsmarkt; o Je houdt bedrijfsmatige administraties bij van onder meer voorraadbeheer etc. PROFIEL o Je beschikt minimum over een bachelordiploma; o Je hebt bij voorkeur kennis van (forensische) psychiatrische ziektebeelden; o Je houdt van doen en denken met praktische inslag; o Je kan jezelf goed inleven in de situatie van de patiënt en je kan patiënten motiveren en stimuleren; o Je kan omgaan met soms opstandige patiënten; o Je bent oplettend en nauwkeurig; o Je bent besluitvaardig in spoedeisende situaties; o Je bent integer, deskundig en getuigt van een echte teamgeest; o Je staat sterk in je schoenen, bent stressbestendig en staat open voor feedback; o Je bent communicatief sterk en leergierig; o Je bent geduldig en hebt doorzettingsvermogen. AANBOD o Je komt terecht in een dynamische en gezonde organisatie, waar teamwork centraal staat; o Je oefent deze boeiende functie voltijds uit in een aangename, moderne werkomgeving; o We bieden je goede opleidingsmogelijkheden; o Je krijgt een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen; o Jouw werkplaats is gevestigd in Antwerpen (Linkeroever). INTERESSE? Vind je je terug in dit profiel? Aarzel dan niet en solliciteer online. Wens je meer informatie over deze vacature? Contacteer HR via [email protected].

Zoek naar antwoorden van PREHISTOSITE DE RAMIOUL in sociale netwerken
Look for responds of PREHISTOSITE DE RAMIOUL in social networks

Lees alle opmerkingen voor PREHISTOSITE DE RAMIOUL. Laat een reactie achter voor PREHISTOSITE DE RAMIOUL. PREHISTOSITE DE RAMIOUL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PREHISTOSITE DE RAMIOUL. Leave a respond for PREHISTOSITE DE RAMIOUL. PREHISTOSITE DE RAMIOUL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PREHISTOSITE DE RAMIOUL op de google maps. Adres en contacten PREHISTOSITE DE RAMIOUL
Location of PREHISTOSITE DE RAMIOUL on the google maps. Address and contacts of PREHISTOSITE DE RAMIOUL

Andere gerelateerde bedrijven als come PREHISTOSITE DE RAMIOUL PREHISTOSITE DE RAMIOUL: JOHAN VAN DAMME | De Becker R | BERNARD MAILLEN ET CIE | KURT TEMMERMAN | MONT & VANDENWILDENBERG

Other related companies as PREHISTOSITE DE RAMIOUL: JOHAN VAN DAMME | De Becker R | BERNARD MAILLEN ET CIE | KURT TEMMERMAN | MONT & VANDENWILDENBERG

PREHISTOSITE DE RAMIOUL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PREHISTOSITE DE RAMIOUL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01134582519. Het bedrijf PREHISTOSITE DE RAMIOUL bevindt zich op het adres: Rue de la Grotte 128; 4400; Fl茅malle (Ivoz-Ramet). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 744,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 617,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Museums. Lijst met producten zijn Tourism - Sights of interest.
De hoofdactiviteit van PREHISTOSITE DE RAMIOUL is Educatieve diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PREHISTOSITE DE RAMIOUL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PREHISTOSITE DE RAMIOUL, openstaande posities, locatie van PREHISTOSITE DE RAMIOUL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PREHISTOSITE DE RAMIOUL is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is PREHISTOSITE DE RAMIOUL, company assigned to the tax number BE01134582519. The company PREHISTOSITE DE RAMIOUL is located at the address: Rue de la Grotte 128; 4400; Fl茅malle (Ivoz-Ramet). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 744,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 617,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Museums. List of products are Tourism - Sights of interest.
The main activity of PREHISTOSITE DE RAMIOUL is Educational Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PREHISTOSITE DE RAMIOUL is not available. You also can look at reviews of PREHISTOSITE DE RAMIOUL, open positions, location of PREHISTOSITE DE RAMIOUL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PREHISTOSITE DE RAMIOUL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PREHISTOSITE DE RAMIOUL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PREHISTOSITE DE RAMIOUL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PREHISTOSITE DE RAMIOUL, employees, financial statistics.