OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE
Private companiesNondepository Credit Institutions • OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE

Contactgegevens OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Godshuizenlaan 2; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 225 11 06 (+32-09 225 11 06) 09 225 11 06 (+32-09 225 11 06)

Fax (fax): +32 (59) 165-73-63 +32 (59) 165-73-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE
Products information OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE

BTW identificatienummer (tax): BE04232727050
Ondernemingsnummer: 6072662353
Hoofdstad (capital): 743,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 398,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Museums

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE
(Get full report from official database of BE for OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE
Addition kinds of activities for OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE

22210411. Spandex breedgeweven stoffen | Spandex broadwoven fabrics
36249904. Elektrische koolwaterstoffen | Electric carbons
38410421. Chirurgische nietmachines | Surgical stapling devices
39999936. Stage hardware en apparatuur, behalve verlichting | Stage hardware and equipment, except lighting
73610101. Executive plaatsing | Executive placement

Werken bij OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, regio Ternat, zijn we op zoek naar een lasser: Je zal instaan voor metaalbewerking aan allerhande machines voor de bouw en de insustrie. Je zal instaan voor laswerken (baguette en halfautomaat) aan machines.

  • Bediende After Sales Support (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief sedert 1997 in de internationale aan- en verkoop van ICT-componenten (groothandel) / Trading. ze zijn specialist in het lokaliseren en aanbieden van smartphones, high-tech IT-producten zoals HDD’s en CPU’s, multimedia, gameconsoles en andere gesofisticeerde elektrische toestellen uit iedere hoek van de wereld. Het bedrijf heeft een solide reputatie opgebouwd als een waardevolle en betrouwbare handelaar in grote volumes. Voor de groei van het bedrijf  is men dringend op zoek naar een nieuwe collega om het support team te versterken. Jouw verantwoordelijkheden; Eenmaal een aankoop of verkoop is onderhandeld, ben jij verantwoordelijk voor de verdere afhandeling ervan.  In functie van de door jou opgestelde cashflowplanning wordt de finale leverdatum bepaald, de bevestigingen gegeven aan leveranciers en klanten en afspraken gemaakt met transporteurs en magazijnen. Je hebt contact met klanten en leveranciers in binnen- en buitenland. Finaal eindigt elke transactie met het adminstratief verwerken van deze order. Jouw concrete taken: - Opstellen van de cashflowplanning, uitvoeren en opvolgen van betalingen,  valuta aankopen,  orderplanning en communicatie met leverancier, klant. - Verkoopondersteunende after sales door verantwoordelijk te zijn voor de afhandeling van de aan-en verkoop wat betreft betalingen, transport en vrijgave van goederen. - Afspraken maken met  transporteurs en externe magazijnen en aansturen van ons intern magazijn. - Ons bedrijf een hoger rendement laten behalen door het helpen bewaken van de gemaakte afspraken en interne procedures.

  • ERVAREN Productie en inpakoperatoren voeding - NL (2-ploegen of vaste nacht) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in ROESELARE zijn wij op zoek naar een productiemedewerker MET ERVARING in de voedingssector Je kan ingeschakeld worden op verschillende werkposten binnen de zowel de ovenafdeling als inpakafdeling. Machinaal / manueel aanmaken van premixen en het assisteren van de ovenoperatoren. Afvullen van bigbags met halffabrikaten een het aan- en afvoeren van materiaal / halffabrikaten met een transpallet. Maken van boxen voor bulkproducten. Het verpakken van consumentendoosjes in kartonnen overdozen en het assisteren van inpakoperatoren. Het manueel bijstorten van garnituren en het aan- en afvoeren van materiaal / halffabrikaten met een transpallet. Je voert permanent visuele controles uit, vult de nodige documenten in, bent alert, stelt vragen en rapporteert problemen. Je staat samen met je collega's in voor de orde en netheid binnen je afdeling en leeft steeds strikt de hygiëne-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften na.

  • Buiten Schrijnwerker Aluminium (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in het plaatsen van Aluminium constructies. Wij zoeken een gemotiveerde plaatser die geen 9 tot 5 mentaliteit heeft. U staat in voor het plaatsen van constructies op werven van ziekenhuizen, casino's, rusthuizen, industriebouw.... U kan in team werken en kan s'morgen opstarten omstreeks 6u. U vertrekt steeds vanuit Wervik.

  • x VRACHTWAGEN TECHNIEKER (M/V) voor onmiddellijke indiensttreding 🏴 REGIO WOMMELGEM (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ✅ Functie beschrijving • Je voert onderhoud & herstellingen uit, je stelt diagnoses en werkt aan de elektronische systemen van vrachtwagens en voert softwareprogrammaties uit, je maakt nieuwe voertuigen klaar, doet depannages, zowel binnen als buiten de werkuren, je wordt hiervoor vergoed met een aantrekkelijke depannagevergoeding.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Ieper. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Jobstudent bediende - webshopmedewerker (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Studentenjob

    Heb jij een echte taalknobbel, wil je jouw communicatieve vaardigheden wat bijschaven en tegelijk heel wat leren over verschillende producten en thema¿s? Voor een winkel zijn we op zoek naar een jobstudent webshopmedewerker, voor in de weekends en vakanties. Je vult de omschrijvingen op de webshop aan. Jouw teksten zorgen voor een betere ervaring van de klant, zowel op als buiten onze website.Je vult de omschrijvingen en meta-gegevens in van producten, categorieën en webpagina¿s op onze webshop. Dit kan gaan van eetstoelen voor baby¿s tot isolatiematerialen voor het huis. Ook andere categorieën zoals speelgoed en dieren komen aan bod.

  • MECANICIEN VRACHT- EN BESTELWAGENS (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Turbotrucks

    Type: Vaste Job

    Je bent als technieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot: controle, diagnose, reparaties en onderhoud van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, elektronica, uitlezen, ...etc.)

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Endocrinoloog (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    In dit ziekenhuis krijg je de kans om een goede basiszorg op vlak van endocrinologie te kunnen voorzien. Hierbij zal je bijgestaan worden door een gemotiveerd en goed werkend team van diabetes educatoren. Tevens en is er een goede samenwerking met andere diensten in het ziekenhuis alsook met huisartsen uit de streek. Binnen dit ziekenhuis is er zeker ruimte om eigen accenten te leggen binnen de dienst endocrinologie en is potentieel om dieper in te gaan op osteoporose en/of schildklier chirurgie. Vanuit deze functie zal je de dienst endocrinologie verder kunnen vorm geven en managen.

  • Security Officer M/V - Geel - Voltijds/deeltijds - Werfreserve (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de bewaking en de toegangscontrole op de site van een wereldbefaamd bedrijf gesitueerd in de Antwerpse Kempen en dit zowel overdag, s 'nachts alsook in het weekend. Je weet bezoekers en leveranciers correct aan te spreken, te registreren en bent aldus het eerste aanspreekpunt waar je optreedt als een “host”(gastheer) met aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat o.a. ook mee in voor de veiligheidsopleidingen die contractors en leveranciers dienen te volgen alvorens ze de site kunnen betreden. Je bent dan ook verantwoordelijk voor de daarmee gepaarde administratieve taken. Een goede talenkennis is dan ook van groot belang voor deze functie zijnde Nederlands, Frans en Engels. Je staat ook in voor controlerondes op de site en je signaleert en rapporteert alle mogelijke onveilige en ongewenste situaties en waarbij je ook steeds weet het hoofd koel te houden teneinde de juiste acties te ondernemen. In deze verantwoordelijke en afwisselende functie werk je soms alleen maar ook regelmatig samen met verschillende collega's waar teamwork van groot belang is. Onthaal van bezoekers en leveranciers in een internationale omgeving Registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Bezoekers informatie geven over de veiligheidsregels Bezoekers wegwijs maken op de site Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security Hulp en bijstand bieden aan personen of de hulpdiensten ontvangen Onregelmatigheden en incidenten voorkomen en rapporteren zoals omschreven in de procedures. De stroom van binnen- en buitengaande personen en goederen controleren Interventie- en activiteitendocumenten invullen (rapporten, nota's, veiligheidsverslagen, ...) Toegangen, plaatsen en de veiligheids- en preventiesystemen en -uitrustingen controleren (afsluitingen, aanwezigheid van objecten of personen, ...) doormiddel van bewakingsrondes met een ronderegistratiesysteem

Zoek naar antwoorden van OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE in sociale netwerken
Look for responds of OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE. Laat een reactie achter voor OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE. OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE. Leave a respond for OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE. OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE op de google maps. Adres en contacten OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE
Location of OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE on the google maps. Address and contacts of OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE

Andere gerelateerde bedrijven als come OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE: HUBERT JAGER | VANROY | Quality Gardens | JACQUES GOUVERNEUR | DESART WERKHUIZEN

Other related companies as OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE: HUBERT JAGER | VANROY | Quality Gardens | JACQUES GOUVERNEUR | DESART WERKHUIZEN

OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04232727050. Het bedrijf OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE bevindt zich op het adres: Godshuizenlaan 2; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 743,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 398,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Museums. Producten gemaakt in OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE, openstaande posities, locatie van OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE op de kaart.

OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE, company assigned to the tax number BE04232727050. The company OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE is located at the address: Godshuizenlaan 2; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 743,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 398,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Museums. Products created in OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE were not found.
The main activity of OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE is not available. You also can look at reviews of OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE, open positions, location of OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OUDHEIDKUNDIG MUSEUM BIJLOKE, employees, financial statistics.