Mus茅e Dernier QG de Napol茅on

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Mus茅e Dernier QG de Napol茅on
Private companiesBusiness Services • Mus茅e Dernier QG de Napol茅on

Contactgegevens Mus茅e Dernier QG de Napol茅on: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mus茅e Dernier QG de Napol茅on: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mus茅e Dernier QG de Napol茅on

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Bruxelles 66; 1472; Genappe (Vieux-Genappe), België

Telefoon (phone): 02 384 24 24 (+32-02 384 24 24) 02 384 24 24 (+32-02 384 24 24)

Fax (fax): 02 387 22 64 (+32-02 387 22 64) 02 387 22 64 (+32-02 387 22 64)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mus茅e Dernier QG de Napol茅on: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mus茅e Dernier QG de Napol茅on"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mus茅e Dernier QG de Napol茅on"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mus茅e Dernier QG de Napol茅on, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mus茅e Dernier QG de Napol茅on. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mus茅e Dernier QG de Napol茅on, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mus茅e Dernier QG de Napol茅on. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mus茅e Dernier QG de Napol茅on
Products information Mus茅e Dernier QG de Napol茅on

BTW identificatienummer (tax): BE07081756591
Ondernemingsnummer: 7441833496
Hoofdstad (capital): 853,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 673,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Mus茅e Dernier QG de Napol茅on zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Museums

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mus茅e Dernier QG de Napol茅on
(Get full report from official database of BE for Mus茅e Dernier QG de Napol茅on)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mus茅e Dernier QG de Napol茅on
Addition kinds of activities for Mus茅e Dernier QG de Napol茅on

308300. Gelamineerde kunststof plaat en vel | Laminated plastics plate and sheet
28610104. Methanol, natuurlijk (houtalcohol) | Methanol, natural (wood alcohol)
32910403. Wielen, schuurmiddelen | Wheels, abrasive
35779905. Filmlezerapparaten | Film reader devices
37310106. Aanstekers, mariene: bouw en reparatie | Lighters, marine: building and repairing
38250222. Radioapparatuuranalysatoren, nec | Radio apparatus analyzers, nec
50460304. Food warming apparatuur | Food warming equipment
59320301. Manuscripten, zeldzaam | Manuscripts, rare
73530100. Verhuur van olieapparatuur | Oil equipment rental services

Werken bij Mus茅e Dernier QG de Napol茅on: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mus茅e Dernier QG de Napol茅on: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mus茅e Dernier QG de Napol茅on. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mus茅e Dernier QG de Napol茅on. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur op verplaatsing (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaal- en inox sector (poorten, afsluitingen, ramen, deuren, trappen, balustrades,..), zijn wij op zoek naar een handige Harry om op verplaatsing te monteren.

  • Flexibele winkelbediende met commerciële uitstraling (m/v) - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met verschillende tankstations verspreid over heel België zijn we op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende in de regio van Waregem. Taken: - Vlotte bediening van de klanten - Aanvullen van de rekken - Kassawerk - Klaarmaken van broodjes - Correcte afhandeling van de administratie Aanbod: - Leuke en afwisselende omgeving - Correcte verloning - Je werkt in ploeg, ook weekendwerk - Variabel uurrooster - Opleiding wordt voorzien Vereisten: - Je hebt een goed voorkomen en bent klantvriendelijk. - Ervaring is een broodjeszaak, retail, of een tankstations kan een pluspunt zijn - Je bent commercieel aangelegd en hebt zin voor verantwoordelijkheid. - Je bent in staat om zelfstandig te werken - Je bent flexibel naar uren - Avond- en weekendwerk schrikt u niet af

  • Technisch Commercieel medewerker (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio zijn we dringend op zoek naar een Technisch Commercieel medewerker. Deze persoon zal instaan voor: dagelijkse facturatie dienst na-verkoop: receptie herstellingen, opmaken van herstellingsrapporten, opmaken van bestekken, prijsaanvragen verantwoordelijk showroom voorbereiding bestelling onderdelen bij leveranciers telefonisch klanten tewoord staan

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO HEULE-GULLEGEM-BISSEGEM (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Heule-Gullegem-Bissegem zoeken een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Kruibeke (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Spooler operator 2-ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een non woven textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een spooler operator nacht. Als spooler sta je aan het eindstation van de hygienelijn: onderdelen van luiers op basis van polyestervezels. Aan het eindstation wikkel je alle textielwaren op in grote rollen die vooraf versneden werden in kleinere reepjes. Daarnaast bedien je ook de verpakkingslijn. Je werkt met verschillende soorten machines: de ene iets meer geautomatiseerd dan de andere.

  • Autoverkoper Junior (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: WAASLANDMOBIEL

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega om ons sales team aan te vullen. Door de aanhoudende groei en versterking van onze marktpositie zijn we opzoek naar een junior autoverkoper. U staat in voor het adviseren, informeren en opvolgen van de potentiële klanten in onze toonzaal. Dagelijks werk je actief aan de promotie van onze merken en denkt mee aan de marketing strategie die we kunnen volgen. Als officieel verdeler zijn we verantwoordelijk voor de regio Waasland voor het merk KIA en zijn tevens ook actief in het 2dehands premium/exclusief segment onder de naam Autobedrijf NVD. Wat op zich zorgt voor een grote afwisselingsfactor en natuurlijk een leuke uitdaging. Ons familiebedrijf bestaat reeds 32 jaar en staat garant voor een aangename sfeer om in te werken, waar professionaliteit en mogelijkheid tot zelfontplooiing gestimuleerd worden. Wij zijn uitsluitend opzoek naar engagement op langere termijn en standvastige personen die zich willen inwerken in de fundamenten van ons bedrijf.

  • zelfstandig psycholoog/psychologe (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. Om ons team te verrijken zijn we op zoek naar een klinisch psycholoog/psychologe: doelgroep volwassenen, te starten vanaf november. Een bijkomende therapie-opleiding is een meerwaarde, zeker als die aanvullend is aan de stromingen van de collega's. De doelgroep en probleemgebieden waarmee je aan de slag gaat, is erg divers en bepaal je grotendeels zelf aan de hand van jouw aanbod en werkwijze. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij (jong)volwassenen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

  • Diëtist (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK ZOTTEGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij Gezondheidspraktijktijk Zottegem graag aanvullen en versterken? We zijn een multidisciplinair team van gezondheidszorgberoepen. Neem zeker een kijkje op onze website www.gezondheidspraktijkzottegem.com We zijn op zoek naar een gemotiveerde diëtiste die ons team op zelfstandige basis kan versterken, en dit voor een aantal uur per week (dit kunnen we samen bepalen). We mikken op een spoedige indiensttreding. We denken aan iemand die de individuele begeleiding van eigen cliënten en cliënten van andere disciplines uit de praktijk opneemt. Het geven van groepslessen zou een meerwaarde zijn. De doelgroep van onze praktijk is zeer divers, ervaring met een brede leeftijdsdoelgroep is een pluspunt (volwassenen en kinderen). Voor vragen met betrekking tot de functie kan steeds telefonisch contact genomen worden.

  • Zaalmedewerkers & maître (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    U gaat mee feesten verzorgen

  • Bewakingsagent evenementen (M/V) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: P.A.S. Security bvba

    Type: Werfreserve

    P.A.S. Security is een jong, dynamisch en groeiend bedrijf dat steeds op zoek is naar extra bewakingsagenten voor alle soorten evenementen (bv sport, festival, concerten,..enz.) Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van bewakingsdiensten op evenementen. Goederenbewaking, voor- en nabewaking, toegangscontrole, interventieploegen tijdens het evenement. Veiligheid primeert en wordt opgevolgd met evaluatiegesprekken en verslagen met klanten. Je observeert, rapporteert en maakt verslagen. Je gaat preventief te werk. Je bent steeds het aanspreekpunt naar de klant toe. Spreek deze functie je aan? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Tijdens een gesprek geven wij graag verdere toelichting. Hopelijk tot binnenkort!

  • Flexijob - chef (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Plannen en organiseren van de werkzaamheden • Instructies geven aan keukenpersoneel • Alle bereidingen uitvoeren • Vlees, vis en gevogelte braden • Gerechten afwerken • Respecteren van tijdsplanning, receptuur en werkmethode • Uitleg geven over de samenstelling van gerechten

Zoek naar antwoorden van Mus茅e Dernier QG de Napol茅on in sociale netwerken
Look for responds of Mus茅e Dernier QG de Napol茅on in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mus茅e Dernier QG de Napol茅on. Laat een reactie achter voor Mus茅e Dernier QG de Napol茅on. Mus茅e Dernier QG de Napol茅on bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mus茅e Dernier QG de Napol茅on. Leave a respond for Mus茅e Dernier QG de Napol茅on. Mus茅e Dernier QG de Napol茅on on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mus茅e Dernier QG de Napol茅on op de google maps. Adres en contacten Mus茅e Dernier QG de Napol茅on
Location of Mus茅e Dernier QG de Napol茅on on the google maps. Address and contacts of Mus茅e Dernier QG de Napol茅on

Andere gerelateerde bedrijven als come Mus茅e Dernier QG de Napol茅on Mus茅e Dernier QG de Napol茅on: MURIEL MEERSMAN | WILLIAM MATTHYS | SANDRA K | BUR. CEDEF HONHON & ASS. | SYLVAIN KRIER

Other related companies as Mus茅e Dernier QG de Napol茅on: MURIEL MEERSMAN | WILLIAM MATTHYS | SANDRA K | BUR. CEDEF HONHON & ASS. | SYLVAIN KRIER

Mus茅e Dernier QG de Napol茅on is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mus茅e Dernier QG de Napol茅on, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07081756591. Het bedrijf Mus茅e Dernier QG de Napol茅on bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Bruxelles 66; 1472; Genappe (Vieux-Genappe). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 853,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 673,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Museums. Producten gemaakt in Mus茅e Dernier QG de Napol茅on zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mus茅e Dernier QG de Napol茅on is Bedrijfsdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mus茅e Dernier QG de Napol茅on is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mus茅e Dernier QG de Napol茅on, openstaande posities, locatie van Mus茅e Dernier QG de Napol茅on op de kaart.

Mus茅e Dernier QG de Napol茅on is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mus茅e Dernier QG de Napol茅on, company assigned to the tax number BE07081756591. The company Mus茅e Dernier QG de Napol茅on is located at the address: Chauss茅e de Bruxelles 66; 1472; Genappe (Vieux-Genappe). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 853,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 673,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Museums. Products created in Mus茅e Dernier QG de Napol茅on were not found.
The main activity of Mus茅e Dernier QG de Napol茅on is Business Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Mus茅e Dernier QG de Napol茅on is not available. You also can look at reviews of Mus茅e Dernier QG de Napol茅on, open positions, location of Mus茅e Dernier QG de Napol茅on on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mus茅e Dernier QG de Napol茅on, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mus茅e Dernier QG de Napol茅on, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mus茅e Dernier QG de Napol茅on, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mus茅e Dernier QG de Napol茅on, employees, financial statistics.