MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS
Private companiesFood Stores • MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS

Contactgegevens MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Mus茅e 9; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 508 32 11 (+32-02 508 32 11) 02 508 32 11 (+32-02 508 32 11)

Fax (fax): 02 508 32 32 (+32-02 508 32 32) 02 508 32 32 (+32-02 508 32 32)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS
Products information MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS

BTW identificatienummer (tax): BE06606597900
Ondernemingsnummer: 2903930664
Hoofdstad (capital): 542,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 367,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Museums

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS
(Get full report from official database of BE for MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS
Addition kinds of activities for MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS

17420104. Pleisterwerk, gewoon of sierlijk | Plastering, plain or ornamental
28510105. Verf, asfalt of bitumineus | Paints, asphalt or bituminous
45810200. Onderhoud en reparatie van vliegtuigen | Aircraft maintenance and repair services
50840102. Brouwerij producten productie machines, commercieel | Brewery products manufacturing machinery, commercial
73499902. Schoonmaakdienst, industrieel of commercieel | Cleaning service, industrial or commercial
79999914. Verhuur van sportartikelen, niet inbegrepen | Sporting goods rental, nec
86999902. Kunstraad | Art council

Werken bij MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Traffic Officer Cargo (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de vracht op de vluchten, dit houdt ondermeer in: Invoer van gegevens in bedrijfsspecifiek datasysteem Controleren van documenten (inclusief douane-gerelateerde) Verwerken van documenten volgens de vastgelegde procedures Uitwisselen van gegevens met douane, klanten en andere diensten omtrent de kenmerken van de vracht (aard, kwantiteit,…)

  • Onderhoudsteam restaurant - vroege uren - deeltijds (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek voor deze klant naar 5 mensen die zullen instaan voor het onderhoud. Samen met 4 collega's sta je in voor:  Onderhouden van de zaal, vloer, meubilair, binnenkant ramen en binnenkant muren  Speelruimte kinderen Onderhoud van de personeelsruimte Alle sanitair Onderhoud terras Onderhoud parking Het onderhoud van de keuken Uurrooster:  Je begint om 6 uur en werkt tot ongeveer 10 à 11 uur Je hebt wekelijks 2 dagen vrij Ook op zaterdag, zondag en op feestdagen zal je ingeschakeld worden Het uurrooster kan ook besproken worden, afhankelijk van wat mogelijk is voor jou Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van 's werelds grootste voedingsketens. Eind september 2018 is het volledige keukengedeelte vernieuwd en gemoderniseerd. 

  • Ploeg asfaltering (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerd bedrijf actief in beton, asfalt en recyclage zoeken wij een ploeg van 5 personen voor de uitvoering van asfalteringswerken.

  • Junior Brand Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Go4Jobs Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiend bedrijf in Antwerpen centrum zijn we op zoek naar een junior brand/merchandising manager. Het bedrijf ontwerpt gadgets & promo materiaal op maat van de klant. Ze staan gekend voor hun creativiteit & hun out of the box-denken. Wat houdt deze geweldige functie in? Je start eerst als assistent van de managing director, van hem leer je de kneepjes van het vak. Zo groei je door naar je eigen projecten & je eigen klanten. Je staat in voor de sales, maar ook voor de creatieve kant. Je gaat op klantenbezoeken waarbij je een gedetailleerd bedrijfsprofiel schetst. (Wie is het bedrijf, wat doen ze, wat is hun doelgroep,....) Luisteren is dus zeer belangrijk! Je gaat netwerken, lunchen, .... er komt dus ook avondwerk bij kijken. Hiervan maak je een pitchboek & werk je ideeën uit voor gadgets & merchandising op maat. Wat denk je? Klinkt fantastisch toch?! Wie zoeken we? Iemand creatief, je denkt mee met je klanten en werkt ideeën uit. Je bent trendgevoelig. Nieuwe trends volg je op de voet! Instagram, pinterest, facebook,... je hebt overal een account. Jouw commerciële skills zijn ideaal voor deze functie, je bent persoonlijk & geen 'gladde verkoper'. Je bent flexibel & hebt geen 9 to 5 mentaliteit. Een rijbewijs B heb je op zak. Ons hoofdkantoor zit in Nederland, waar jij dus ook 1x per week moet gaan samenwerken met de andere top collega's! Uiteraard voorzien we daar alles voor jou, zelfs eten & een overnachting indien nodig. Verder zoek je een job op lange termijn en wil je mee je schouders onder een groeiend bedrijf zetten. Spreekt deze vacature jou volledig aan? Stuur dan snel je cv door naar [email protected] Heb je nog vragen? Bel ons op het nummer 03 612 55 50 Hopelijk tot snel!

  • JOBSTUDENT WERFCOÖRDINATOR REGIO OOST- EN WEST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Studentenjob

    Ben je een opleiding bouwkunde aan het volgen? Ben je op zoek naar een studentenjob waarin je reeds kan proeven van het echt werk? Dan is dit dé job voor jou! Voor een bouwbedrijf, gespecialiseerd in wegenbouw en infrastructuurwerken, zijn we op zoek naar een jobstudent werfcoördinator voor september en/of oktober. Je zal als werfcoördinator intensief worden begeleid door de werfleider. Je takenpakket zal bestaan uit: het aansturen van de arbeiders; contacten onderhouden met klanten en onderaannemers; bestellingen plaatsen en opvolgen; opmeting uitvoeren op de werf; vorderingsstaten stellen.

  • STUDENT VERKOPER VERO MODA Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA KORTRIJK IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper voor de kerstvakantie! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Commercieel projectleider (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    In aanvangsfase zal je samenwerken met de bestaande werfleiders en technisch commerciële mensen. Wanneer je na de inwerkperiode klaar bent om zelfstandig te werken, is het de bedoeling dat je eigen projecten/klanten gaat beheren/zoeken. In deze functie ben je veel op de baan en is het de bedoeling dat je de werkdag zo optimaal mogelijk organiseert. Taken die in de gemiddelde werkdag voorkomen zijn: Werfbezoeken / werfinspecties (kwaliteit, veiligheid en milieu) Onderhoud van klantenrelaties en verder uitbouwen van het eigen klantennetwerk Offertes opmaken Werfanalyse voor toekomstige jobs + bijhorende materiaallijsten opmaken Nacalculatie van uitgevoerde werven Communiceren met de planning en andere betrokken partijen Als projectleider is het ook de bedoeling dat je bij zoveel mogelijk opstartende werven aanwezig bent. Dit betekent dat je niet vies mag zijn van vroeg opstaan. Je moet mensen kunnen ondersteunen/motiveren om de werkzaamheden zo accuraat, correct en veilig mogelijk uit te voeren. Goede sociale vaardigheden zijn een must. Je moet op verschillende niveau's kunnen praten met mensen. Veiligheid krijgt de hoogste prioriteit binnen ons bedrijf. Je bent als commerciële ook afhankelijk van diverse diensten/mensen waarmee je moet samenwerken. Kunnen onderhandelen, assertief zijn en relativeren zijn 3 eigenschappen die je moet bezitten om vlot te kunnen functioneren in ons bedrijf. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

  • Op zoek naar een nieuwe uitdaging? (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Als selectiekantoor leggen we de focus op bediendeprofielen en werken we met specialisaties: Sales & Marketing: inside sales, account manager, marketing assistant,... Office & Finance & Logistics: administratief bediende, accountant, logistiek teamleader,... Technics & HR & Customer Service: technieker, HR officer, klantendienstmedewerker,... Bedrijfsprofiel: Select is een Human Resources onderneming die je helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Daarnaast zijn wij een erkend loopbaancentrum. Onze ervaren coaches staan klaar om je te begeleiden in jouw loopbaanvraagstukken zodat je opnieuw plezier kunt vinden in uw carrière.

  • Chauffeur C (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: QUALITYTRANS

    Type: Vaste Job

    laden en lossen vrachtwagen leveren bij derden

  • Assistant Department Manager Megastore - Fashion - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

    Type: Vaste Job

    SB Recruitment & Services is een rekrutering- en headhunter kantoor gespecialiseerd in de verschillende functies gelinkt aan mode, textiel, cosmetica, juwelen, decoratie, lederwaren & accessoires. Onze klant is een Belgisch bedrijf dat verschillende textielmerken verdeelt in het hogere gamma. Uw uitdaging: Als assistent van de afdelingsmanager is uw belangrijkste doelstelling: de klanttevredenheid. Daarnaast assisteert u de afdelingsmanager in zijn dagelijkse taken: - Implementatie van het commerciële beleid van de directie - Leiden en coachen van het team om een onberispelijke service te garanderen. - Budgettaire doelstelling - Omkadering en planning werk van het team zodat iedereen de klanten kan onthalen en adviseren zodra de winkel zijn deuren opent - Optimalisatie, verrekening en veiligstellen van de goederenstroom. - Organisatie inventarissen - Naleven veiligheidsregels

  • Loopbaancoach (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TALENT'

    Type: Zelfstandige activiteit

    id punt is… …een huis waar je talenten ontdekt en ontwikkelt om persoonlijk of als organisatie te groeien. Voor id punt is elke persoon en elke organisatie uniek. Daarom werken wij met een persoonlijke aanpak op maat, lokaal, betrokken en nabij. Wij creëren dynamiek en enthousiasme. id punt coacht en versterkt al doende. Wij gaan samen op pad en gaan verder waar anderen stoppen. Wij verhuizen binnenkort naar Waregem en zijn hierdoor op zoek naar een loopbaancoach om ons team te versterken. Als loopbaancoach… …help je mensen om verdere stappen te zetten in hun eigen loopbaan. Via een persoonlijke aanpak laat je de mensen stilstaan bij wie ze zijn en wat hun talenten en dromen zijn. Samen met hen denk je out-of-the box over de verschillende mogelijkheden om hun dromen te kunnen realiseren. Wij zijn een erkend loopbaancentrum, wat wil zeggen dat wij werken met VDAB loopbaancheques. Vanuit ons id huis te Waregem begeleid je mensen uit de regio van Waregem, Harelbeke en Deerlijk. We hebben een eigen methodiek en tools ontwikkeld die je gebruikt als leidraad. Je kan bij ons team terecht voor vragen, brainstorming…

  • Projectleider Bouw (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672258-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Projectleider Bouw ben je gedurende de bouwfase verantwoordelijk voor het dagelijks beheer, de controle & opvolging en de realisatie van de bouwwerven. Dit doe je onder begeleiding van de Senior Project Manager. • Verzekeren van de bouwkundige kwaliteiten afgeleverd door de studiebureaus, architecten- en ingenieursbureaus tijdens alle fasen van de uitvoering • Opvolgen van architecturale- en technische bouw werkzaamheden en nagaan of deze conform de bouwkundige regels werden uitgevoerd • Opvolgen van de openstaande punten door de studiebureaus en door de architecten –en ingenieurbureaus. • Rapporteren van problemen gelinkt aan de bouwprojecten tijdens de wekelijkse coördinatiemeetings • Samen met project planner verzekeren dat de planning van het bouwproject door alle (onder-) aannemers nageleefd wordt. • Dagelijkse/wekelijkse werf meetings met de (onder-) aannemers • Administratieve en financiële opvolging • Ondersteunen van de Senior project manager bij de voorlopige en definitieve oplevering • Rapporteren van vooruitgang en mogelijke problemen aan de Senior Project Manager

Zoek naar antwoorden van MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS in sociale netwerken
Look for responds of MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS. Laat een reactie achter voor MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS. MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS. Leave a respond for MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS. MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS op de google maps. Adres en contacten MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS
Location of MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS on the google maps. Address and contacts of MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS

Andere gerelateerde bedrijven als come MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS: RUDI ONGENA | BUA NV | CORDEMANS CHRIS | Agora Marketing NV | WILLY STIERNON

Other related companies as MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS: RUDI ONGENA | BUA NV | CORDEMANS CHRIS | Agora Marketing NV | WILLY STIERNON

MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06606597900. Het bedrijf MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS bevindt zich op het adres: Rue du Mus茅e 9; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 542,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 367,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Museums. Producten gemaakt in MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS, openstaande posities, locatie van MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS, company assigned to the tax number BE06606597900. The company MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS is located at the address: Rue du Mus茅e 9; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 542,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 367,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Museums. Products created in MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS were not found.
The main activity of MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS is not available. You also can look at reviews of MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS, open positions, location of MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MUSEES ROYAUX DES BEAUX ARTS, employees, financial statistics.