Agora Marketing NV

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Agora Marketing NV
Private companiesFood Stores • Agora Marketing NV

Contactgegevens Agora Marketing NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Agora Marketing NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Agora Marketing NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ottergemsesteenweg 455 9000 Gent, België

Telefoon (phone): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

Fax (fax): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Agora Marketing NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Agora Marketing NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Agora Marketing NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Agora Marketing NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Agora Marketing NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Agora Marketing NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Agora Marketing NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Agora Marketing NV
Products information Agora Marketing NV

BTW identificatienummer (tax): BE04466461181
Ondernemingsnummer: 6125122070
Hoofdstad (capital): 988,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 233,000,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Market research, opinion research

Product categorie (product category): Market Research, Opinion Research

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Agora Marketing NV
(Get full report from official database of BE for Agora Marketing NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Agora Marketing NV
Addition kinds of activities for Agora Marketing NV

20840203. Neutrale brandewijn | Neutral brandy
27960200. Gravure platen diensten | Engraving platemaking services
34629904. Flens-, klep- en pijpbevestigings smeden, ferro | Flange, valve, and pipe fitting forgings, ferrous
36340315. Muurverwarmers, elektrisch: huishouden | Wall heaters, electric: household
38610200. Fotografische apparatuur en chemicaliën | Photographic processing equipment and chemicals
50130103. Auto-accu's | Automotive batteries
93110104. Belastingdienst, overheid | Taxation department, government

Werken bij Agora Marketing NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Agora Marketing NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Agora Marketing NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Agora Marketing NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste lasser halfautomaat (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in Arendonk zijn we op zoek naar een gedreven lasser. Heeft een halfautomatisch lasapparaat geen geheimen meer voor jou? Dan ben jij degene die we zoeken! Aarzel niet om ons te contacteren via [email protected] of 014404330

  • Customer Service Medewerker Ziekenfonds te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de interne klantendienst van onze klant, actief in de dienstensector, zijn we op zoek naar een customer service medewerker. Als eerstelijnshulp probeer je de klant ten aller tijde zo adequaat mogelijk te helpen. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 90% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls. De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail. Je rapporteert de indrukken die de klant had over de dienstverlening. Je verwerkt dus elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo’n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig stuur je de vraag door naar de experts op de back office.

  • SOS Service Technieker Hydrauliek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor het (de)monteren en assembleren van hydrauliekslangen en koppelingen op locatie (op storings- of projectbasis) bij onze klanten. Dit kan zowel op vaste hydraulische installaties als op mobiele kranen, graafmachines, vaartuigen, e.d. zowel on-shore als off-shore. Je staat in voor de uitvoering van alle werkzaamheden nauwkeurig en conform met klanteisen en dit met behulp van een zeer modern ingerichte mobiele werkplaats. Je promoot onze services bij prospects, assisteert op de vestiging of bereid je komende projecten voor wanneer je niet bezig bent bij klanten.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Roeselare,dringend! (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving. Je werkt op volgende uren; Ma:16:30-19:30 Di:16:30-19:30 WOE:/ Do:16:30-19:30 Vrij:16:30-19:30 Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Studenten 22/06/2018 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor de persconferentie van de Lokerse Feesten (op vrijdag 22/06) zijn wij nog op zoek naar enkele gemotiveerde studenten. Je zal instaan voor de ontvangst en de bediening van de genodigden. Het evenement vindt plaats in het Verloren Bos te Lokeren (open lucht). Gezien het avondwerk betreft, dien je zeker 18 jaar oud te zijn.

  • Studenten vanHaren Schoenen LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VAN HAREN SCHOENEN

    Type: Studentenjob

    Kies je voor vanHaren, dan kies je voor een groeiend en succesvol bedrijf met een uitstekende werksfeer en korte communicatielijnen. We geven daadwerkelijk betekenis aan de juiste waardering, werkplezier en talentontwikkeling van onze werknemers. Deze laatsten delen hun liefde voor schoenen en hebben een groot hart voor de zaak. De groei en continuïteit van onze organisatie stellen ons in staat om onze doelen te realiseren. Voor de uitbreiding van onze activiteiten naar België zoeken we Studenten M/V (8u per week) voor ons filiaal in LEUVEN. Je bent een adviseur voor de klanten. Je geeft advies over onze schoenen, het onderhoud of onze leuke accessoires. Je bijdrage is belangrijk om ervoor te zorgen dat de klanten tevreden de winkel verlaten. Daarnaast sta je in voor het op de juiste wijze presenteren van onze artikelen volgens het vanHaren winkelconcept, een correct gebruik van de kassa en het voeren van verkoopgesprekken. We bieden jou een uitdagende functie in een leuke werkomgeving. Ben jij dé kandidaat die past in het profiel en wil jij werken voor de nieuwe uitdager in de schoenenretail in België, dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur jouw motivatiebrief en curriculum vitae naar [email protected]

  • geschoolde schilder (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: COSAS BONITAS

    Type: Vaste Job

    we zijn op zoek naar één of twee geschoolde arbeiders met voldoende kennis van schilderwerken.

  • DV00518 Q&D / Pre-press medewerker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het drukklaar maken van de digitale bestanden die door de klanten worden aangeleverd. Met oog voor detail controleer je de verschillende parameters van de digitale bestanden. Je staat in voor het vervaardigen van drukplaten voor verschillende drukpersen. Je voert kwaliteitscontroles uit inzake ingaande en uitgaande goederen. Je ontwikkelt nieuwe verpakkingen.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie West Vlaanderen Oostende (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

  • Gentis - .NET Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a great multinational consultancy, that is operating within different sectors. Role... As a Full stack .NET Developer, you'll join the .NET team and you'll work on diverse internal and client facing projects. Based on the client's actual needs, they willl expect the following from you: You're able to analyze incoming requests. You'll take full responsibility of the complete LifeCycle of an application, from analysis to final deployment. You're able to update existing applications (Web and Windows) in framework 4.5 using C#. You'll participate in the development of new applications using .NET Core, C#, ASP.NET, Web AP.. Skills, Knowledge and qualifications... A bachelor's degree in IT of equivelant work experience A minimum of 3 years' working experience in .NET programming Excellent skills with C# / .NET core / Web API / ASP.NET / Entity framework Test Driven Development oriented mind The ability to follow application lifecycles from start to end (analysis, design, development, documentation, tests, bug fixes) Excellent analytical and communication skills A creative mind and a problem-solving attitude Details Location: Brussels area Duration: 6+ months

  • Interim Verpleegkundige ANTWERPEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor regio Antwerpen zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleegkundigen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van Agora Marketing NV in sociale netwerken
Look for responds of Agora Marketing NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Agora Marketing NV. Laat een reactie achter voor Agora Marketing NV. Agora Marketing NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Agora Marketing NV. Leave a respond for Agora Marketing NV. Agora Marketing NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Agora Marketing NV op de google maps. Adres en contacten Agora Marketing NV
Location of Agora Marketing NV on the google maps. Address and contacts of Agora Marketing NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Agora Marketing NV Agora Marketing NV: MEYNZER WILLY & ZN | De Wilde L | CASA | T S M NV | MARC DEPREZ

Other related companies as Agora Marketing NV: MEYNZER WILLY & ZN | De Wilde L | CASA | T S M NV | MARC DEPREZ

Agora Marketing NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Agora Marketing NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04466461181. Het bedrijf Agora Marketing NV bevindt zich op het adres: Ottergemsesteenweg 455 9000 Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 988,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 233,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Market Research, Opinion Research. Lijst met producten zijn Market research, opinion research.
De hoofdactiviteit van Agora Marketing NV is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Agora Marketing NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Agora Marketing NV, openstaande posities, locatie van Agora Marketing NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Agora Marketing NV is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Agora Marketing NV, company assigned to the tax number BE04466461181. The company Agora Marketing NV is located at the address: Ottergemsesteenweg 455 9000 Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 988,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 233,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Market Research, Opinion Research. List of products are Market research, opinion research.
The main activity of Agora Marketing NV is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Agora Marketing NV is not available. You also can look at reviews of Agora Marketing NV, open positions, location of Agora Marketing NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Agora Marketing NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Agora Marketing NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Agora Marketing NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Agora Marketing NV, employees, financial statistics.