Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW
Private companiesMiscellaneous Retail • Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW

Contactgegevens Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grote Markt 13; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 220 81 28 (+32-03 220 81 28) 03 220 81 28 (+32-03 220 81 28)

Fax (fax): 03 220 81 94 (+32-03 220 81 94) 03 220 81 94 (+32-03 220 81 94)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW
Products information Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW

BTW identificatienummer (tax): BE06439331054
Ondernemingsnummer: 3236541748
Hoofdstad (capital): 816,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 721,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Museums

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW
(Get full report from official database of BE for Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW
Addition kinds of activities for Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW

229503. Gegoten glas en gecoate glasvezel stoffen | Varnished glass and coated fiberglass fabrics
07230106. Hay cubing diensten | Hay cubing services
20539902. Cakes, bakkerij: bevroren | Cakes, bakery: frozen
50850700. Kabel, koord en draad | Rope, cord, and thread
61530300. Afbetalingspapier | Installment paper
73810203. Lie detectie service | Lie detection service
75499905. Ondercoating / roestwerende auto's | Undercoating/rustproofing cars

Werken bij Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Vleesafdeling - Deeltijds - Metro Antwerpen Zuid (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gespecialiseerd medewerker op de vleesafdeling bij Metro Antwerpen Zuid heb jij een sterke feeling met kwalitatieve verse voeding! Je zorgt voor een correcte, snelle en hygienische behandeling van de vleesproducten. Je bent een rasechte verkoper, en kan door jouw uitgebreide kennis sterk advies geven aan klanten. Je raadt nieuwe producten enthousiast aan. Je houdt je werkplek steeds netjes. Je werkt op een positieve manier samen met collega's.

  • Onderhoudstechnieker mechaniek (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dan nog niet met ons komen praten?

  • Machineoperator (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in Kruishoutem, is AGO Jobs & HR op zoek naar een machine-operator. Als machine-operator sta je in voor het klaarzetten van de hulpstoffen voor het opstarten van de productie. Daarnaast ben je binnen je functie ook verantwoordelijk voor het coördineren van de hulp-operator en de inpakkers. Je werkt daarbij de vooropgestelde machine-order af en controleert de fruitcontainers voor en na gebruik.. Alsook zal je alle noodzakelijke kwaliteitscontroles uitvoeren, zoals gewichtscontrole en staalname. Naast deze hoofdtaken zal je ook instaan voor het manueel reinigen van de machines, samen met je collega\\\'s.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tremelo Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Minderhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MINDERHOUT)

    Regio: MINDERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Jobstudent bediening (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE POTTEKIJKER

    Type: Studentenjob

    Voor de bediening zowel tijdens het academiejaar als tijdens de vakanties zijn wij op zoek naar toffe studenten om ons team te versterken. Je ontvangt de gasten en wijst hen een tafel toe. Je geeft hen de menukaart en neemt even later hun bestellingen op. Je serveert de gerechten en de dranken. Daarna reken je af en ruim je de tafels op.

  • JOBSTUDENT BEDIENING TAVERNE SPEELTUIN (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: DE KLOEK

    Type: Studentenjob

    De kloek is een binnen- en buitenspeeltuin met inbegrip van een taverne. Onze nieuwe collega zal meedraaien in de bediening van onze taverne. Je staat mee in voor het opdienen van gerechten, afruimen en opkuisen van tafels, klanten ontvangen voor de binnenspeeltuin, ... In de zomer bediening op het terras, scheppen van ijs,...

  • AUTOMATION ENGINEER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als automatisatie ingenieur word je geïntegreerd in een team van ervaren professionals die samenwerken op het gebied van elektriciteit en automatisering Je neemt deel aan en / of bent verantwoordelijk voor alle fasen (van de E & A-aspecten) in deze projecten: projectspecificaties, engineering, voorbereiding, (follow-up van) inbedrijfstelling en aanloop, ondersteuning bij het oplossen van resterende technische problemen, enz. ) • Voor projecten die voornamelijk door externe leveranciers worden uitgevoerd, neem je deel aan de begeleiding en follow-up van deze externe bedrijven met betrekking tot E & A • Voor projecten die intern worden uitgevoerd, ontwerpt en voert u zelf onderdelen van de hardware / software uit, in samenwerking met collega's van de automatiseringsafdeling van Aperam Genk • Je bent verantwoordelijk voor de instructies, documentatie en ondersteuning bij de overdracht van de nieuwe of gewijzigde technische systemen aan de afdeling elektrisch onderhoud • Je bent verantwoordelijk voor zowel de functionele veiligheid van de technische systemen (en de aanpassing van bestaande systemen) als voor de veiligheid van het personeel tijdens de uitvoering van deze projecten Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een Automation engineer.

  • Teamleader (M/V) OTOMAT Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: OTOMAT

    Type: Vaste Job

    “Otomat, heavenly pizza” is sinds oktober 2015 dé stek voor een compleet nieuwe pizza-beleving in België. “Speciaal, lokaal én met een verhaal” zijn onze vaste ingrediënten. Bovendien wordt de glimlach van onze gemotiveerde medewerkers keer op keer gesmaakt. Op die manier zorgden we er samen voor dat Otomat in een mum van tijd ‘the talk of the town’ in Antwerpen en Gent werd. Voor onze gloednieuwe 'pizza heaven' in Leuven zijn we momenteel op zoek naar volgende, nieuwe smaakmakers. Teamleader Taken: Als teamleader sta je samen met de rest van het team garant voor een perfecte operationele uitvoering. Jij zorgt voor een duidelijke briefing van de andere zaalmedewerkers (studenten). Het team weet dus wat zijn verantwoordelijkheden zijn voor, tijdens en na de service. Er wordt bijgestuurd indien nodig en ondernemingszin wordt aangemoedigd door feedback. Als teameader besteed je de nodige aandacht aan het creëren van een goede en productieve werksfeer en je draagt daar met je sterke communicatie-vaardigheden aan bij. Snelheid, kwaliteit en netheid doorslaggevend. De teamleader waakt erover dat elke klant een onvergetelijke ervaring beleeft. Dit geldt zowel voor wat gastvrijheid als culinaire kwaliteit betreft. Als teamleader weet jij dat als geen ander aan je team over te brengen. Als meerwaardezoeker werk je mee aan de permanente verbetering van onze kwaliteit. Je stuurt mee het team aan om dit te verwezenlijken. Alle wettelijke verplichtingen en interne organisatie afspraken worden nageleefd. De voedselveiligheid is steeds gegarandeerd. Tot slot: een goede communicatie creëert ondernemerschap, kwaliteit, ontplooiing team en schept werkvreugde. Als shiftleader houd je dit steeds in gedachten.

  • Onderhoud en verpakking (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Flexijob

    Verpakken van vlees en vleeswaren Reiniging en ontsmetten van ruimtes en machines en tafels.

Zoek naar antwoorden van Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW in sociale netwerken
Look for responds of Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW. Laat een reactie achter voor Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW. Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW. Leave a respond for Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW. Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW op de google maps. Adres en contacten Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW
Location of Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW on the google maps. Address and contacts of Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW: STUDIO LOMBARDO | Scheers Design | ANDREAS VAN DRIESSCHE | MOUTSCHEN L | Valentyn Ph

Other related companies as Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW: STUDIO LOMBARDO | Scheers Design | ANDREAS VAN DRIESSCHE | MOUTSCHEN L | Valentyn Ph

Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06439331054. Het bedrijf Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW bevindt zich op het adres: Grote Markt 13; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 816,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 721,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Museums. Producten gemaakt in Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW, openstaande posities, locatie van Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW op de kaart.

Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW, company assigned to the tax number BE06439331054. The company Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW is located at the address: Grote Markt 13; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 816,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 721,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Museums. Products created in Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW were not found.
The main activity of Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW is not available. You also can look at reviews of Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW, open positions, location of Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Financieel Beheer Promotie Stad Antwerpen VZW, employees, financial statistics.