Billen Frans NV

Contactgegevens Billen Frans NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Billen Frans NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Billen Frans NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Truidersteenweg 298; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 27 23 44 (+32-011 27 23 44) 011 27 23 44 (+32-011 27 23 44)

Fax (fax): 011 27 45 94 (+32-011 27 45 94) 011 27 45 94 (+32-011 27 45 94)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Billen Frans NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Billen Frans NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Billen Frans NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Billen Frans NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Billen Frans NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Billen Frans NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Billen Frans NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Billen Frans NV
Products information Billen Frans NV

BTW identificatienummer (tax): BE08139739990
Ondernemingsnummer: 6579406738
Hoofdstad (capital): 782,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 596,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Automobile dealers - Used cars; Automobile - Import, export & transit

Product categorie (product category): Museums

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Billen Frans NV
(Get full report from official database of BE for Billen Frans NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Billen Frans NV
Addition kinds of activities for Billen Frans NV

28699928. Oplosmiddelen, organisch | Solvents, organic
35899900. Service industrie machines, nec, nec | Service industry machinery, nec, nec
36479901. Vliegtuig verlichting fixtures | Aircraft lighting fixtures
38230415. Programmeurs, proces type | Programmers, process type
59439903. Schoolspullen | School supplies

Werken bij Billen Frans NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Billen Frans NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Billen Frans NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Billen Frans NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Polyvalent arbeider (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Go4Jobs Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De job bestaat uit twee delen: Je legt de slangen klaar, spuit de chape en ruimt de werf op. Je werkt mee in de fabriek.

 • Polyvalente arbeider - productiemedewerker tijdelijk (KOOLSKAMP)

  Regio: KOOLSKAMP

  Bedrijf: Adecco Roeselare

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant actief in de veevoeders zoeken wij een gemotiveerde arbeider voor een tijdelijke opdracht van 2 maand. Als productiemedewerker zal je instaan voor het persen van tarwegluten voor het filiaal in Koolskamp. Jouw takenpakket bestaat uit: Het lossen van bulkvrachtwagens en occaioneel met de heftruk rijden. Laden van vrachtwagens (wegen en bulk laden). Via een computerprogramma de persing sturen. De pers onderhouden (smeren en reinigen). Stalen afnemen van het ingangsproduct, de productiebatch en kwaliteitsanalyse en het uitgangsproduct.

 • Operator nachtploeg m/v (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We bieden je een job aan als technisch operator in de nachtploeg voor een bedrijf in de kunststofsector te Erembodegem. Je staat in voor het instellen van de machines, bijsturen van de productieparameters, kwaliteitscontrole, opmetingen uitvoeren en administratieve verwerking van de resultaten.

 • bakker / cremebereider (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een crèmemaker met passie voor chocolade. Aan de hand van het receptenblad weeg je grondstoffen af en maak je de vullingen voor pralines en paaseitjes. Je staat in de voor de controle van de productieparameters en zorgt er steeds voor dat je werkpost net is.

 • Huishoudhulpen - Merelbeke (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

 • LESGEVER OMNISPORT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les omnisport op 10 december 2018 (14:30-15:30) in Gent zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Bandenmonteur (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: BANDEN WOMMELGEM

  Type: Vaste Job

  Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een bandenmonteur. Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van diverse voertuigen (personenwagen, camionette,...). Je beschikt over een goede fysieke conditie. Je ziet werk en je steekt de handen uit de mouwen. Je bent (klant)vriendelijk en je kan in team werken. Je bent collegiaal, professioneel, eerlijk en betrouwbaar. Je hebt respect voor mensen en materiaal. Je bent technisch aangelegd

 • Storemanager Mechelen 37u (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: HOLLAND & BARRETT MECHELEN

  Type: Vaste Job

  Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

 • Werkvoorbereider (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: TORMANS

  Type: Vaste Job

  Als verantwoordelijke voor een plaatbewerkingsmachine sta je in voor: - Vragen van de klanten bespreken/analyseren en haalbaarheid naar productie toe bepalen - Cad tekeningen beoordelen, en eventueel zelf iets uittekenen - Een ploeg van 2 à 3 operatoren aansturen die de machine bedienen - Nadat de bewerking op deze machine voltooid is, sta je mee in voor de verpakking

 • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) MOL (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: MIAUWW

  Type: Zelfstandige activiteit

  Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

 • Vertegenwoordiger (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: PROPEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  je bent geboeid door de wereld van de coaching en training. In samenspraak met de zaakvoerder stel je jouw potentiële klantenportefeuille samen, werkt een strategie uit om de markt te bewerken en voegt de daad bij het woord door klanten te bezoeken. Je zorgt ervoor dat deuren opengaan bij klanten. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

 • Brainbridge - Medior or Senior Java Developer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Description  Within the client there are multiple Agile teams. Some dedicated to single applications, others for multiple applications. This job description is meant for a person who will be able to join one of the Agile teams. These applications cover backend systems (WebServices) or user facing application (Spring MVC JavaScript + Twitterbootstrap + Oracle). You will be helping the team making the deadlines of these applications. It is END-2-END development, hence you have to work with all technologies described below. The perfect profile is a person who picks up tasks and makes sure he delivers what is asked. Who doesn't t take things for granted and is willing to challenge what is handed to him.    Technical skills  Core Accountabilities: Experience in Java (7+8) is mandatory Experience in Spring 3 & 4 (focus on data accessibility towards the database) is mandatory Experience in Maven is mandatory Experience in Hibernate is mandatory Experience in WebServices (WSDL, Rest+JSON/XML) is mandatory Experience of 5 year plus in all the above is mandatory.  Essential qualities: Experience in Agile Methodologies is very important Experience in Test Driven Development is very important Experience in working with multiple Terabytes of data is very important 5 years plus experience Team player Taking ownership Problem solving Good English language skills  Desirable qualities: Degree level or equivalent International transport / Postal industry/Telecom   Location: Brussels Job type: Development

Zoek naar antwoorden van Billen Frans NV in sociale netwerken
Look for responds of Billen Frans NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Billen Frans NV. Laat een reactie achter voor Billen Frans NV. Billen Frans NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Billen Frans NV. Leave a respond for Billen Frans NV. Billen Frans NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Billen Frans NV op de google maps. Adres en contacten Billen Frans NV
Location of Billen Frans NV on the google maps. Address and contacts of Billen Frans NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Billen Frans NV Billen Frans NV: CENTEA | Générale de Banque SA | ROGER DECLERCQ | COIFFURE DANIEL HENRY | BUR. BRADLEY RESIDENTIAL

Other related companies as Billen Frans NV: CENTEA | Générale de Banque SA | ROGER DECLERCQ | COIFFURE DANIEL HENRY | BUR. BRADLEY RESIDENTIAL

Billen Frans NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Billen Frans NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08139739990. Het bedrijf Billen Frans NV bevindt zich op het adres: Sint-Truidersteenweg 298; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 782,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 596,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Museums. Lijst met producten zijn Automobile dealers - Used cars; Automobile - Import, export & transit.
De hoofdactiviteit van Billen Frans NV is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Billen Frans NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Billen Frans NV, openstaande posities, locatie van Billen Frans NV op de kaart.

Billen Frans NV is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Billen Frans NV, company assigned to the tax number BE08139739990. The company Billen Frans NV is located at the address: Sint-Truidersteenweg 298; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 782,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 596,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Museums. List of products are Automobile dealers - Used cars; Automobile - Import, export & transit.
The main activity of Billen Frans NV is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Billen Frans NV is not available. You also can look at reviews of Billen Frans NV, open positions, location of Billen Frans NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Billen Frans NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Billen Frans NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Billen Frans NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Billen Frans NV, employees, financial statistics.