Belgisch Centrum van het Beeldverhaal

Particuliere bedrijvenPetroleumraffinage en aanverwante industrieën • Belgisch Centrum van het Beeldverhaal
Private companiesPetroleum Refining and Related Industries • Belgisch Centrum van het Beeldverhaal

Contactgegevens Belgisch Centrum van het Beeldverhaal: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Belgisch Centrum van het Beeldverhaal: address, phone, fax, email, website, opening hours

Belgisch Centrum van het Beeldverhaal

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Sables 20; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 219 19 80 (+32-02 219 19 80) 02 219 19 80 (+32-02 219 19 80)

Fax (fax): +32 (60) 531-55-19 +32 (60) 531-55-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Belgisch Centrum van het Beeldverhaal: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Belgisch Centrum van het Beeldverhaal"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Belgisch Centrum van het Beeldverhaal"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Belgisch Centrum van het Beeldverhaal, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Belgisch Centrum van het Beeldverhaal. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Belgisch Centrum van het Beeldverhaal, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Belgisch Centrum van het Beeldverhaal. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Belgisch Centrum van het Beeldverhaal
Products information Belgisch Centrum van het Beeldverhaal

BTW identificatienummer (tax): BE02954193115
Ondernemingsnummer: 9339172363
Hoofdstad (capital): 650,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 360,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Halls - Rental

Product categorie (product category): Museums

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Belgisch Centrum van het Beeldverhaal
(Get full report from official database of BE for Belgisch Centrum van het Beeldverhaal)

Aanvulling soorten activiteiten voor Belgisch Centrum van het Beeldverhaal
Addition kinds of activities for Belgisch Centrum van het Beeldverhaal

3211. Vlakglas | Flat glass
242601. Meubel voorraad en onderdelen, hardhout | Furniture stock and parts, hardwood
24260104. Meubelmaat voorraad, hardhout | Furniture dimension stock, hardwood
34329901. Kranen en spijkers, metaal en kunststof | Faucets and spigots, metal and plastic
37280504. Tow targets | Tow targets
50330100. Dak- en bekledingsmaterialen | Roofing and siding materials
73890500. Reserveringsdiensten | Reservation services
73899913. Opstellen service, behalve tijdelijke hulp | Drafting service, except temporary help

Werken bij Belgisch Centrum van het Beeldverhaal: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Belgisch Centrum van het Beeldverhaal: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Belgisch Centrum van het Beeldverhaal. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Belgisch Centrum van het Beeldverhaal. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur ramen en deuren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze opdrachtgever gevestigd in Lokeren is dringend op zoek naar een monteur voor ramen en deuren - Plaatsen van alu ramen en deuren - Assistentie verlenen aan jouw collega

 • Reachtruckcauffeur (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Bocholt zijn wij op zoek naar reachtruckchauffeurs. Je takenpakket bestaat uit: - Het wegbrengen van de goederen naar het magazijn met de reachtruck - Stapelen van de goederen in de rekken met de reachtruck - Bevoorraden van de productielijnen - Laden van vrachtwagen

 • Medewerker inkomende goederen + magazijn - Dagploeg in Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een familiebedrijf is op zoek naar een extra medewerker. Je werkt in een kleine productiehal. Je werkt als medewerker 'receptie': dit is het onthaal goederen die binnen komen. Je controleert wat binnenkomt en labelt deze producten Je controleert de geleverde goederen met een kweekstaaf, laat de testcomputer deze analyuseren maar jij leest de resultaten en onderneemt actie indien nodig (doorgeven aan leidinggevende.) Daarnaast werk je mee in het magazijn als magazijnier met bediening reachtruck. Hun nieuw magazijn heeft rekstapelingen in de hoogte. Je helpt ook mee in het produceren: het bereiden van vleesprocuten en versnijden van procudcten. Dit die je samen met de zaakvoerder (hij werkt ook zelf mee) Dit is een afwisselende job in dapgloeg, je kent er alle collega's. Ook de leidinggevende werken mee met jullie. De drukste periode is november en december, tegen kerst is het al kalmer dus je moet geen overuren doen in de feestperiode.

 • Werfleider (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: ASAP WILRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant ontwerpt, engineert, assembleert en plaatst op maat gemaakte elektriciteitsinstallaties. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering  van projecten van A tot Z, van op maat gemaakte totaalconcepten volgens de wensen van de klant en volgens geldende kwaliteits-, veiligheids - en milieunormen.

 • CNC Operator M/V (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij naar een nieuwe uitdaging als CNC operator? Voor een bedrijf te Arendonk dat zich toespitst op het maken van houten meubilair voor de gezondheidssector, is Adecco op zoek naar een CNC operator. Je zal intern opgeleid worden en daarna zelfstandig in het werkhuis aan de slag gaan.Je staat te werken in dagdienst en maakt af en toe overuren tijdens drukke periodes. Je komt in een aangenaam en jong team terecht waar teamspirit heerst!

 • POETSHULP VOOR THUISZORG (Regio Niel, Schelle, Hemiksem) (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: SOWEL vzw.

  Type: Dienstenchequebaan

  Je zal werken als poetshulp. Je staat in voor het onderhoud van woning in de regio Niel, Schelle, Hemiksem, zowel bij jonge gezinnen als oudere personen

 • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Zelzate (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Poetshulp Pepingen (PEPINGEN)

  Regio: PEPINGEN

  Bedrijf: PUUUR HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Hoofdarts (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als lid van het directiecomité geeft u mee vorm aan de missie en de visie van het ziekenhuis. U neemt de organisatie en coördinatie van de medische activiteiten voor uw rekening met oog voor kwaliteit en samenwerking. U neemt initiatieven om de ziekenhuisartsen te betrekken bij een geïntegreerde werking via effectieve medische stafwerking. U werkt mee aan de uitbouw van het ziekenhuisnetwerk Oost-Vlaams-Brabant, en de verdere uitbouw van de transmurale zorg naar de eerstelijnszone. U werkt samen met alle belanghebbenden een regionaal zorgstrategisch plan uit. U ontwikkelt een duidelijke visie op de gezondheidszorg en denkt mee op strategisch niveau. Als lid van het directiecomité bent u nauw betrokken bij de voorbereidingen en realisatie van het nieuwbouwziekenhuis. U rapporteert aan de algemeen directeur.

 • Store Support zoekt nieuwe mystery shoppers! (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: STORE SUPPORT BVBA

  Type: Flexijob

  Wil jij ook altijd goed geholpen worden als klant en vind je het leuk om organisaties en hun medewerkers te verbeteren door ze feedback te geven? Dan is mystery shoppen wat voor jou! Bij mystery shopping doe je je voor als klant en word je ingezet om het serviceniveau en de verkoopgerichtheid van medewerkers te verbeteren. Je kunt bij ons opdrachten uitvoeren in verschillende branches. Mystery shoppen heeft een incidenteel karakter. Een mystery shopper is: Kritisch, analytisch, klantgericht, objectief, heeft commercieel inzicht en haalt motivatie uit het observeren van organisaties en hun medewerkers. Een mystery shopper heeft: Goede communicatieve vaardigheden Goede beheersing van het Nederlands (in woord en geschrift) Kennis van Frans en/of Engels is een meerwaarde Een smartphone (pré) En is 18 jaar of ouder

Zoek naar antwoorden van Belgisch Centrum van het Beeldverhaal in sociale netwerken
Look for responds of Belgisch Centrum van het Beeldverhaal in social networks

Lees alle opmerkingen voor Belgisch Centrum van het Beeldverhaal. Laat een reactie achter voor Belgisch Centrum van het Beeldverhaal. Belgisch Centrum van het Beeldverhaal bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Belgisch Centrum van het Beeldverhaal. Leave a respond for Belgisch Centrum van het Beeldverhaal. Belgisch Centrum van het Beeldverhaal on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Belgisch Centrum van het Beeldverhaal op de google maps. Adres en contacten Belgisch Centrum van het Beeldverhaal
Location of Belgisch Centrum van het Beeldverhaal on the google maps. Address and contacts of Belgisch Centrum van het Beeldverhaal

Andere gerelateerde bedrijven als come Belgisch Centrum van het Beeldverhaal Belgisch Centrum van het Beeldverhaal: Berteyn M | AGRI-GALLE | VRIJE BASISSCHOOL | ROBERT R.H. VAN DE VYVER | LA POSTE

Other related companies as Belgisch Centrum van het Beeldverhaal: Berteyn M | AGRI-GALLE | VRIJE BASISSCHOOL | ROBERT R.H. VAN DE VYVER | LA POSTE

Belgisch Centrum van het Beeldverhaal is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Belgisch Centrum van het Beeldverhaal, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02954193115. Het bedrijf Belgisch Centrum van het Beeldverhaal bevindt zich op het adres: Rue des Sables 20; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 650,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 360,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Museums. Lijst met producten zijn Halls - Rental.
De hoofdactiviteit van Belgisch Centrum van het Beeldverhaal is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Belgisch Centrum van het Beeldverhaal is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Belgisch Centrum van het Beeldverhaal, openstaande posities, locatie van Belgisch Centrum van het Beeldverhaal op de kaart.

Belgisch Centrum van het Beeldverhaal is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Belgisch Centrum van het Beeldverhaal, company assigned to the tax number BE02954193115. The company Belgisch Centrum van het Beeldverhaal is located at the address: Rue des Sables 20; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 650,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 360,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Museums. List of products are Halls - Rental.
The main activity of Belgisch Centrum van het Beeldverhaal is Petroleum Refining and Related Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Belgisch Centrum van het Beeldverhaal is not available. You also can look at reviews of Belgisch Centrum van het Beeldverhaal, open positions, location of Belgisch Centrum van het Beeldverhaal on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Belgisch Centrum van het Beeldverhaal, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Belgisch Centrum van het Beeldverhaal, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Belgisch Centrum van het Beeldverhaal, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Belgisch Centrum van het Beeldverhaal, employees, financial statistics.