Bakkerijmuseum

Contactgegevens Bakkerijmuseum: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bakkerijmuseum: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bakkerijmuseum

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Albert I laan 2; 8630; Veurne, België

Telefoon (phone): 058 31 38 97 (+32-058 31 38 97) 058 31 38 97 (+32-058 31 38 97)

Fax (fax): 058 31 24 71 (+32-058 31 24 71) 058 31 24 71 (+32-058 31 24 71)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bakkerijmuseum: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bakkerijmuseum"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bakkerijmuseum"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bakkerijmuseum, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bakkerijmuseum. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bakkerijmuseum, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bakkerijmuseum. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bakkerijmuseum
Products information Bakkerijmuseum

BTW identificatienummer (tax): BE06666473388
Ondernemingsnummer: 2060729980
Hoofdstad (capital): 570,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 695,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Bakkerijmuseum zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Museums

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bakkerijmuseum
(Get full report from official database of BE for Bakkerijmuseum)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bakkerijmuseum
Addition kinds of activities for Bakkerijmuseum

13899915. Pompen van olie- en gasputten | Pumping of oil and gas wells
25210300. Houten kantoor tafels en tafels | Wood office desks and tables
28360300. Vaccins en andere immuniserende producten | Vaccines and other immunizing products
29520101. Mastiek dakcompositie | Mastic roofing composition
35310102. Log splitters | Log splitters
45810300. Luchthavens en vliegvelden | Airports and flying fields
50120401. bromfietsen | Mopeds
87420500. Zakelijke planning en organisatiediensten | Business planning and organizing services

Werken bij Bakkerijmuseum: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bakkerijmuseum: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bakkerijmuseum. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bakkerijmuseum. Looking for open vacancies in other companies

 • TECHNISCH TEKENAAR (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, gespecialiseerd in het maken van kranen, zijn wij op zoek naar een TEKENAAR. Bij de aanvang van een project pas je het 3D-model aan naar de wensen van de klant. Hierbij sta je in voor het implementeren van zowel hydraulische als elektrische aspecten. Nadien ben je verantwoordelijk voor het maken van productie tekeningen en lasplannen. Als technisch tekenaar denk je actief mee met de klanten en dit doe je door oplossingen te creëren. Van zodra de componenten klaar zijn, dienen deze toegevoegd te worden aan de database voor de aankoopdienst.

 • Chauffeur C/CE (Korte ritten) Nederlands of Frans of Engels (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  voor een bedrijf in interieur te Roeselare zijn wij op zoek naar een enthousiaste Chauffeur C die mee kan de handen uit de mouwen steken!

 • Bekister - polierder (OESELGEM)

  Regio: OESELGEM

  Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn dringend op zoek naar een bekister/polierder voor onze klant uit Oeselgem (Dentergem). Het is een familiebedrijf die gespecialiseerd is in gepolierde betonvloeren voor woningbouw. Je werkt voornamelijk in de regio West- en Oost-Vlaanderen.

 • Heftruckchauffeurs - Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar vijf gemotiveerde en ervaren heftruckbestuurders die in 2 ploegen kunnen werken. Als heftruckbestuurder ben je verantwoordelijk voor de putaway van de goederen en het laden en lossen langs de zijkant van de camions. Hiernaast kan je ook gevraagd worden om mee te helpen bij andere taken in het magazijn (laden en lossen, orderpicking, kitting, stocktelling,... ). Manueel werk schrikt jou dus zeker niet af. Je zal steeds gebruik maken van een scansysteem. Hiervoor is het van groot belang dat je computervaardig bent of op z'n minst aanleg hebt om vlot met een computer te werken. Een heftruckattest is geen vereiste, een praktijk- en theorietest wordt steeds ter plaatse afgenomen. Job met optie vast. Onmiddellijke opstart na een succesvolle screening. Ben jij de persoon die wij zoeken? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • Zaterdaghulp Zara Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ZARA

  Type: Studentenjob

  Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

 • Student ondersteuning HR departement (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: AGO Jobs&HR

  Type: Studentenjob

  Voor een klant in merksem zijn wij op zoek naar een student voor de ondersteuning van de HR afdeling. Je verzorgt de voorbereiding van vergaderingen,doet klasseerwerk op de personeelsdienst,staat in voor algemeen balie en onthaalwerk. Je werkt 1 of 2 dagen per week

 • Werkvoorbereider met IT-achtergrond - Regio Deinze (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: HARVEY NASH

  Type: Vaste Job

  Affiniteit voor de Bouwsector? En meer specifiek de niche 'Afwerking'? Dan kan je maar beter meteen solliciteren om deel uit te maken van één van de beste teams in Vlaanderen. Lees hier meer over ons aanbod: Je werkt graag ondersteunend in de bouw, waar je instaat voor de voorbereiding van meerdere projecten. Je hebt een voeling voor IT en vormt een team met het tekenbureau. Op deze manier bereid je de productie voor op administratief vlak en sta je in voor de opvolging van de productieactiviteiten van verschillende projecten. Daarnaast sta je ook in voor de opmaak van orders voor inkoop, productie en logistiek en maak je materiaalstaten op. Je geeft technisch advies aan de klant. De firma werkt met een extern tekenbureau en de werkvoorbereider moet alle plannen analyseren en voorbereiden, ... Kortom, je regelt alles i.v.m. de werven van binnenuit. Om de functie optimaal te kunnen uitvoeren krijg je de nodige interne en externe opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

 • Kinderpsycholoog Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek • je verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa Leuven • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofd- of bijberoep waarbij wekelijks minimum drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

 • Bewakingsagenten Evenementen (HAALTERT)

  Regio: HAALTERT

  Bedrijf: CLOSE PROTECTION SECURITY

  Type: Werfreserve

  Gezocht: Bewakingsagenten voor evenementen in de regio Vlaanderen.

 • Vlogger/Blogger in 'Moestuinieren' (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: HPA

  Type: Flexijob

  Scava is actief in de productie en verkoop van moestuinbakken- & tafels en wij zoeken een gedreven FlexiJobber met pit, passie en durf die de wereld van tweets, likes en clicks kent als de beste, iemand die volledig autonoom kan werken en sterk uit de hoek komt. Jouw taak is het ontwerpen van creatieve communicatie voor onze klanten, gaande van nieuwsartikelen tot communicatie via allerlei Sociale Media. Jij wordt het nieuwe gezicht van onze afdeling en dankzij jou breng je mensen op een positieve manier aan het moestuinieren. Jou volgers zien in jou dan ook het voorbeeld hoe het anders en beter kan. Je bent vlot in de omgang & sympathiek. Een optimistisch persoon. Je weet wat commercieel ok is en je voelt de producten perfect aan. Je denkt mee en zoekt naar creatieve oplossingen.

Zoek naar antwoorden van Bakkerijmuseum in sociale netwerken
Look for responds of Bakkerijmuseum in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bakkerijmuseum. Laat een reactie achter voor Bakkerijmuseum. Bakkerijmuseum bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bakkerijmuseum. Leave a respond for Bakkerijmuseum. Bakkerijmuseum on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bakkerijmuseum op de google maps. Adres en contacten Bakkerijmuseum
Location of Bakkerijmuseum on the google maps. Address and contacts of Bakkerijmuseum

Andere gerelateerde bedrijven als come Bakkerijmuseum Bakkerijmuseum: Aquatrend NV | Pyfferoen BVBA | Bonotto O | IMMOASSUR | VERZEKERINGEN VERELLEN

Other related companies as Bakkerijmuseum: Aquatrend NV | Pyfferoen BVBA | Bonotto O | IMMOASSUR | VERZEKERINGEN VERELLEN

Bakkerijmuseum is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bakkerijmuseum, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06666473388. Het bedrijf Bakkerijmuseum bevindt zich op het adres: Albert I laan 2; 8630; Veurne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 570,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 695,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Museums. Producten gemaakt in Bakkerijmuseum zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bakkerijmuseum is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bakkerijmuseum is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bakkerijmuseum, openstaande posities, locatie van Bakkerijmuseum op de kaart.

Bakkerijmuseum is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bakkerijmuseum, company assigned to the tax number BE06666473388. The company Bakkerijmuseum is located at the address: Albert I laan 2; 8630; Veurne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 570,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 695,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Museums. Products created in Bakkerijmuseum were not found.
The main activity of Bakkerijmuseum is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bakkerijmuseum is not available. You also can look at reviews of Bakkerijmuseum, open positions, location of Bakkerijmuseum on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bakkerijmuseum, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bakkerijmuseum, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bakkerijmuseum, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bakkerijmuseum, employees, financial statistics.