Automuseum "Old Timer"

Contactgegevens Automuseum "Old Timer": adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Automuseum "Old Timer": address, phone, fax, email, website, opening hours

Automuseum "Old Timer"

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tempelaere 12; 8647; Lo-Reninge (Lo), België

Telefoon (phone): 057 40 04 42 (+32-057 40 04 42) 057 40 04 42 (+32-057 40 04 42)

Fax (fax): +32 (11) 269-36-46 +32 (11) 269-36-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Automuseum "Old Timer": n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Automuseum "Old Timer""? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Automuseum "Old Timer""? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Automuseum "Old Timer", België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Automuseum "Old Timer". Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Automuseum "Old Timer", Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Automuseum "Old Timer". Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Automuseum "Old Timer"
Products information Automuseum "Old Timer"

BTW identificatienummer (tax): BE01447143554
Ondernemingsnummer: 3025604248
Hoofdstad (capital): 963,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 377,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Tourism - Sights of interest; Oldtimers

Product categorie (product category): Museums

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Automuseum "Old Timer"
(Get full report from official database of BE for Automuseum "Old Timer")

Aanvulling soorten activiteiten voor Automuseum "Old Timer"
Addition kinds of activities for Automuseum "Old Timer"

0273. Dierlijke aquacultuur | Animal aquaculture
492501. Gemengd natuurlijk en gefabriceerd gas, behalve aardolie | Mixed natural and manufactured gas, except petroleum
37140405. Hoorn, motorvoertuig | Horns, motor vehicle
78120200. Video productie | Video production
86110201. Growers 'marketing adviesdienst | Growers' marketing advisory service

Werken bij Automuseum "Old Timer": vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Automuseum "Old Timer": vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Automuseum "Old Timer". Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Automuseum "Old Timer". Looking for open vacancies in other companies

 • Meestergast - Plaatser schrijnwerkerij (ZOERLE-PARWIJS)

  Regio: ZOERLE-PARWIJS

  Bedrijf: DRAULANS

  Type: Vervanging brugpensioen

  Taken : Je staat in voor het plaatsen van houten binnen- en buitenschrijnwerk (ramen, deuren, poorten, trappen, binnendeuren, houtbekledingen, ...) en bent hierin leidinggevend en aansturend in het team van plaatsers Je kan goed samenwerken in teamverband met collega's. Je bent een vakman met oog voor kwaliteit en gaat nauwkeurig te werk. Je kan zelfstandig en proper werken en kan probleemoplossend denken. Je bent vlot in het gebruuik van verschillende machines. Je werkt voornamelijk op verplaatsing, maar je bent ook bereid om in te springen in het atelier indien nodig. Je vertrekt steeds vanuit de firma naar de klanten in de regio.

 • Schrijnwerker in atelier (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een schrijnwerker in atelier: - Maken van kasten - Zelfstandig werken - Je werkt zelfstandig, soms wordt er in team gewerkt - Totaalinrichting van woningen, kantoren of bedrijfsruimte

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in je eigen regio en de omgeving

 • HUISHOUDHULP (M/V) DEINZE (deeltijds - zelf te kiezen) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Studenten bediening - Kortrijk - november (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant gaan wij op zoek naar studenten die zullen meehelpen met de bediening aan hun beursstand. Wat zal je doen: Tappen van (non)alcoholische dranken Glazen afwassen Zorgen dat de stand proper blijft Lege glazen ophalen ... Wanneer gaat deze beurs door? 25, 26 & 27 november Waar? Kortrijk We zoeken per dag 3 studenten als volgt: Uurrooster 1: 8u30 – 15u (1 student) Uurrooster 2: 15u- 22u (2 studenten) Kan jij één of meerdere dagen werken? Bel of mail ons!

 • Studenten met een passie voor mode (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: ADECCO AALTER

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v) met een passie voor mode! Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice, leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staat deze af te werken aan een hoog tempo.

 • Commercieel medewerk(st)er (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: A.C.S. & A.C.S. TELECOM

  Type: Vaste Job

  Je wordt verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van onze klantenportefeuille en de opvolging ervan met een uitmuntende klantvriendelijkheid. Met kennis van zaken weet je elke klant het juiste advies te verstrekken, steeds rekening houdend met ieders budget en smaak. Het spreekt voor zich dat een verzorgd voorkomen en de nodige vriendelijkheid onontbeerlijk zijn voor deze functie.

 • Tekenaar (LINT)

  Regio: LINT

  Bedrijf: WaW

  Type: Vaste Job

  Als Technisch Tekenaar werk je projecten uit in Solidworks Je vertrekt van een eigen ontwerp of van het ontwerp van de klant, waarbij jij het tekenwerk doet Je verwerkt de technische gegevens en vertaalt ze naar de productieafdeling Je zet een vraag van een klant om in een optimale oplossing Je gaat ter plaatse bij klanten om opmetingen te doen Je staat in nauw contact met onze nieuwe en huidige klanten Je staat de commercieel directeur bij Een interne opleiding is voorzien  

 • ruitenwasser (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: BRILJANT GLAZENWASSERIJ

  Type: Vaste Job

  ruiten wassen, KMO, particulier, scholen, winkels

 • Buizenfitter Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: FARYS

  Type: Vaste Job

  Uitvoeren van diverse werkzaamheden zodat de aanleg en het onderhoud van de waterinfrastructuur klantgericht, tijdig, kwaliteitsvol en veilig afgewerkt wordt.

 • FINANCIEEL VERANTWOORDELIJKE KMO KORTRIJK (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ARGON SELECTIE

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de boekhouding/controlling van een aantal vennootschappen. Je verricht de boekhouding van A tot Z van het bedrijf. Je registreert en verwerkt de boekhoudkundige verrichtingen met betrekking tot aan- en verkoop. U bent tevens verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, vennootschapsbelasting) Je doet ook debiteurenbeheer en voert betalingen uit. Je verricht de maandelijkse afsluitingen. Je werkt mee aan het opmaken en bijhouden van kostenanalyses. Je assisteert bij de opmaak van budgetten en forecasts. Je vraagt financiële informatie op van bepaalde klanten en geeft die in. Een assistent verricht het inputwerk. Je rapporteert aan de zaakvoerder en werkt nauw samen met de extern accountant.

 • Zaal- en keukenmedewerker (POEDERLEE)

  Regio: POEDERLEE

  Bedrijf: CASA LUNA

  Type: Flexijob

  Ter versterking van het team is brasserie Ferm op zoek naar flexi-job medewerkers voor het weekend en dit zowel voor in de keuken als in de bediening.

Zoek naar antwoorden van Automuseum "Old Timer" in sociale netwerken
Look for responds of Automuseum "Old Timer" in social networks

Lees alle opmerkingen voor Automuseum "Old Timer". Laat een reactie achter voor Automuseum "Old Timer". Automuseum "Old Timer" bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Automuseum "Old Timer". Leave a respond for Automuseum "Old Timer". Automuseum "Old Timer" on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Automuseum "Old Timer" op de google maps. Adres en contacten Automuseum "Old Timer"
Location of Automuseum "Old Timer" on the google maps. Address and contacts of Automuseum "Old Timer"

Andere gerelateerde bedrijven als come Automuseum "Old Timer" Automuseum "Old Timer": Veraclean | G. DALED | TIENSE BRIDGE CLUB | New Jev Screen nv NV | VORMINGSINSTITUUT KMO

Other related companies as Automuseum "Old Timer": Veraclean | G. DALED | TIENSE BRIDGE CLUB | New Jev Screen nv NV | VORMINGSINSTITUUT KMO

Automuseum "Old Timer" is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Automuseum "Old Timer", bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01447143554. Het bedrijf Automuseum "Old Timer" bevindt zich op het adres: Tempelaere 12; 8647; Lo-Reninge (Lo). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 963,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 377,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Museums. Lijst met producten zijn Tourism - Sights of interest; Oldtimers.
De hoofdactiviteit van Automuseum "Old Timer" is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Automuseum "Old Timer" is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Automuseum "Old Timer", openstaande posities, locatie van Automuseum "Old Timer" op de kaart.

Automuseum "Old Timer" is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Automuseum "Old Timer", company assigned to the tax number BE01447143554. The company Automuseum "Old Timer" is located at the address: Tempelaere 12; 8647; Lo-Reninge (Lo). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 963,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 377,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Museums. List of products are Tourism - Sights of interest; Oldtimers.
The main activity of Automuseum "Old Timer" is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Automuseum "Old Timer" is not available. You also can look at reviews of Automuseum "Old Timer", open positions, location of Automuseum "Old Timer" on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Automuseum "Old Timer", N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Automuseum "Old Timer", medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Automuseum "Old Timer", N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Automuseum "Old Timer", employees, financial statistics.