Atelier 340

Contactgegevens Atelier 340: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Atelier 340: address, phone, fax, email, website, opening hours

Atelier 340

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dr猫ve de Rivieren 340; 1090; Bruxelles (Jette), België

Telefoon (phone): 02 424 24 12; 02 424 23 90 (+32-02 424 24 12; 02 424 23 90) 02 424 24 12; 02 424 23 90 (+32-02 424 24 12; 02 424 23 90)

Fax (fax): 02 424 23 90 (+32-02 424 23 90) 02 424 23 90 (+32-02 424 23 90)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Atelier 340: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Atelier 340"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Atelier 340"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Atelier 340, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Atelier 340. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Atelier 340, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Atelier 340. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Atelier 340
Products information Atelier 340

BTW identificatienummer (tax): BE03446655273
Ondernemingsnummer: 3601287841
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 298,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Atelier 340 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Museums

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Atelier 340
(Get full report from official database of BE for Atelier 340)

Aanvulling soorten activiteiten voor Atelier 340
Addition kinds of activities for Atelier 340

322904. Glasvezelproducten | Glass fiber products
373100. Scheepsbouw en reparatie | Shipbuilding and repairing
07220201. Bessengewassen, machines oogstdiensten | Berry crops, machine harvesting services
30691600. Rubberband | Rubber tape
36130100. Stroomonderbrekers | Power circuit breakers
38250228. Signaalgeneratoren en gemiddeld | Signal generators and averagers
73130102. Televisie en radio tijd verkopen | Television and radio time sales
87439901. Lobbyist | Lobbyist

Werken bij Atelier 340: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Atelier 340: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Atelier 340. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Atelier 340. Looking for open vacancies in other companies

 • Sorteerder Beton 2 ploegen (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: ASAP HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een betonbedrijf in Heusden-Zolder zijn wij opzoek naar een sorteerder in 2 ploegen. Je taken bestaan uit het uit sorteren van klinkers. Vb beschadigde stukken eruit doen.

 • POLYVALENT MEDEWERKER TIJDELIJK (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar iemand die voor een 4-tal weken een aardig centje wil bijverdienen! Je wordt ingezet als allround medewerker, het betreft redelijk fysiek werk.Laat ons snel iets weten bij interesse! ONMIDDELLIJKE OPSTART!

 • Tekenaar (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Maaseik zijn wij op zoek naar een Tekenaar van machines en staalconstructies. Je takenpakket bestaat uit: - Tekenen van staalconstructies - Tekenen van machines - Tekenen met Solid works - Tekenen met Inventor - 3D tekeningen maken

 • Storingstechnieker St Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant met hoofdzetel te Kempen zijn we op zoek naar storingstechniekers voor de regio St Katelijne Waver Uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud aan machines Oplossen van storingen, zowel elektrisch als mechanisch Kennis van reductiekasten, lageringen, sensoren, motoren

 • Poetshulp regio Beveren (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

  Type: Dienstenchequebaan

  Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Beveren is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Sint-Lambrechts-Herk, 12 uur per week. (SINT-LAMBRECHTS-HERK)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-HERK

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Sint-Lambrechts-Herk. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp regio groot Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Okegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OKEGEM)

  Regio: OKEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Bijlesgever informatica (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor informatica aan volwassen leerlingen. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Group Treasurer (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

  Type: Vaste Job

  Adecco Experts is op zoek naar een gemotiveerde Group Treasurer voor een gekende internationale speler in volle expansie! Een ideale job voor iemand die veel verantwoordelijkheden op zich kan nemen en snel wil doorgroeien. Je maakt deel uit van het Finance&Accounting team en je rapporteert aan de CFO. Jouw takenpakket ziet er uit als volgt: Je bent verantwoordelijk voor de Trade Finance: beheer en opvolging van garantielijnen en garanties, beheer van leasing-en kredietlijnen en aanvragen + opmaken borgen en bankgaranties Je bent verantwoordelijk voor cash management: Backup/aansturen van dagelijkse cashmanagement Aankopen en hedging van vreemde valuta Internationale betalingsverkeer aansturen Working Capital beheer en cashflow forecasting Advisering inzake efficiency en kostminimalisatie Renteberekening-en totale financieringskostenbeheer Helpen bij afsluitingen Administratieve taken betreffende bankrekeningen, bankrelaties en autorisaties Mee opzetten van een treasury management system en cashpooling. Je bent verantwoordelijk voor Credit Insurance: de kwartaal rapportage van Credendo buitenlandse projecten Je bent verantwoordelijk voor Project Financiering Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van bankrelaties en relevante instanties

 • Junior JavaScript Developer (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Talentus

  Type: Vaste Job

  Dit bedrijf investeert in de ontwikkeling van software en mobiele apps om zijn operaties te ondersteunen en te verbeteren. Als deel van een klein team ontwikkel en ondersteun je applicaties.  Hun systemen bestaan voornamelijk uit Mean (MongoDB, Express, AngularJS en Node.js) applicaties en worden ontwikkeld volgens de principes van Scrum en Agile.  Als developer ben je verantwoordelijk voor: De ontwikkeling van systeem componenten, zowel front-end als back-end; De ondersteuning van de implementatie van deze componenten in de dagelijkse operaties. Waar nodig, zorg je voor veranderingen en oplossingen zodat de eindgebruikers een product in handen krijgen van hoge kwaliteit; Ondersteuning van eindgebruiker voor het oplossen van problemen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamisch en internationaal bedrijf dat business-to-business diensten aanbiedt.

 • Freelance system engineer (focus SCCM) - Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Freelance system engineer met focus op SCCM - Zaventem - 3 maanden Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van het huidige datacenter team zijn ze op zoek naar een freelance system engineer die hen tijdelijk kan bijstaan. Je gaat aan de slag in een datacenter team van 6 Senior System Engineers. Opdracht voor 3 maanden, 2 november tot en met einde januari 2019. Taken: Opvolgen van service requests voor onze digitale werkplek (Office365, SCCM and AD gerelateerde opdrachten) Je staat mee in voor de optimalisatie en onderhoud van de Microsoft en vmWare datacenter infrastructuur. Je staat samen met het team in voor de opvolging van derdelijns escalaties. Je werkt mee aan datacenter projecten en bent betrokken van design tot oplevering. Je werkt in een team samen met ervaren system engineers.  

Zoek naar antwoorden van Atelier 340 in sociale netwerken
Look for responds of Atelier 340 in social networks

Lees alle opmerkingen voor Atelier 340. Laat een reactie achter voor Atelier 340. Atelier 340 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Atelier 340. Leave a respond for Atelier 340. Atelier 340 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Atelier 340 op de google maps. Adres en contacten Atelier 340
Location of Atelier 340 on the google maps. Address and contacts of Atelier 340

Andere gerelateerde bedrijven als come Atelier 340 Atelier 340: WEST L.B. | KBC | COIFFURE JEANNINE | Bolle Natuursteen BVBA | FRUMAN

Other related companies as Atelier 340: WEST L.B. | KBC | COIFFURE JEANNINE | Bolle Natuursteen BVBA | FRUMAN

Atelier 340 is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Atelier 340, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03446655273. Het bedrijf Atelier 340 bevindt zich op het adres: Dr猫ve de Rivieren 340; 1090; Bruxelles (Jette). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 298,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Museums. Producten gemaakt in Atelier 340 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Atelier 340 is Educatieve diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Atelier 340 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Atelier 340, openstaande posities, locatie van Atelier 340 op de kaart.

Atelier 340 is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Atelier 340, company assigned to the tax number BE03446655273. The company Atelier 340 is located at the address: Dr猫ve de Rivieren 340; 1090; Bruxelles (Jette). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 298,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Museums. Products created in Atelier 340 were not found.
The main activity of Atelier 340 is Educational Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Atelier 340 is not available. You also can look at reviews of Atelier 340, open positions, location of Atelier 340 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Atelier 340, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Atelier 340, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Atelier 340, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Atelier 340, employees, financial statistics.