ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL

Contactgegevens ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Faubourg de Bruxelles 189; 6041; Charleroi (Gosselies), België

Telefoon (phone): 071 37 00 05 (+32-071 37 00 05) 071 37 00 05 (+32-071 37 00 05)

Fax (fax): +32 (82) 286-68-52 +32 (82) 286-68-52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL
Products information ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE04680145263
Ondernemingsnummer: 3941589355
Hoofdstad (capital): 154,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 493,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Museums

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL
(Get full report from official database of BE for ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL
Addition kinds of activities for ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL

1743. Terrazzo, tegel, marmer, mozaïekwerk | Terrazzo, tile, marble, mosaic work
327500. Gipsproducten | Gypsum products
20410109. Haver bloem | Oat flour
33419913. Tin smelting en raffinage (secundair) | Tin smelting and refining (secondary)
34990102. Kisten, brand- of inbraakweerstand: metaal | Chests, fire or burglary resistive: metal
50949905. Zilverwerk of Plated Ware | Silverware or plated ware

Werken bij ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL. Looking for open vacancies in other companies

 • Slachter runderen (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Het slachten van runderen begeleiden in de slachtcel. - Het bedienen van de machines. - Villen van de runderen m.b.v. specifieke messen. - Het kuisen en reinigen van je werkplaats m.b.v. hogedrukreiniger en borstel.

 • Medewerker varkensbedrijf (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  FUNCTIE: Je taken zijn zowel het verzorgen van de dieren als het uitvoeren van allerlei reparaties binnen het varkensbedrijf. Ook het reinigen van de stallen behoort tot jouw takenpakket.

 • Machine operator (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als machine-operator behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: Afhankelijk van jouw tewerkstellingsplaats sta je in voor de opstart en opvolging van de productiemachine Je zorgt voor de controle van de kwaliteit en optimale vooruitgang van het productie/inpakproces Je zorgt voor de grondstofbevoorrading aan de machine – je verwittigt tijdig de verantwoordelijke grondstofbevoorrading of steller voor deze zwaardere zaken Verpakken van afgewerkte producten volgens bepaalde richtlijnen Opgelegde kwaliteitscontroles uitvoeren Invullen van de machine productiebon Verwittigen van steller bij technische problemen. Verwittigen van verantwoordelijke planning / productiemanager bij langere stilstanden = alternatief werk Orde en netheid van en rond de machine.Voorkomen van machine stilstanden door zelf kleine interventies uit te voeren

 • Technieker - Eeklo (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven techniekers! Machines mechanisch en technisch ontleden. Oplossen van storingen en defecten. Plaatsen en installeren van nieuwe machines. Opleiding voorzien bij de klant.

 • Technieker binnendienst (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Genk, gespecialiseerd in fullservice onderhoud en herstellingen van industriële aandrijvingen en pompen zoeken wij een gedreven technieker binnendienst. Je bent gepassioneerd door techniek en technologie Je staat in voor preventief onderhoud, oplossen van problemen, ... Schade en oorzaken kunnen bepalen Nodige controles en metingen uitvoeren

 • BANKETBAKKER CONFISEUR PRODUCTIE DAG (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een toonaangevende confiserie, zijn wij op zoek naar een PATISSIER KOK / CONFISEUR. Als kok ben je de verantwoordelijke voor de bereiding en afwerking van het snoepgoed. Je bereid de productie voor en staat in van de dagelijkse productie van het snoepgoed. Je bent verantwoordelijk voor het juist en nauwkeurig toepassen van de recepturen en het bereidingsproces. Je zorgt er ook voor dat het product op de juiste manier verder wordt behandeld om zo te komen tot een kwalitatief eindproduct.

 • Monteur bouwliften met rijbewijs C of CE (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Xtra Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een monteur van bouwliften met een rijbewijs C of CE Je taken bestaan uit: - Leveren, plaatsen en monteren van liften. - Je werkt met een kraan op de vrachtwagen. - Je levert en plaats in gans België, het aantal uren dat je werkelijk met de vrachtwagen rijdt is beperkt

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Ravels-Arendonk-Retie (RAVELS)

  Regio: RAVELS

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Huishoudhulp Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Adecco Dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

 • Student frituur Waasmunster (weekend/woensdag) (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Studentenjob

  Voor een frituur-eethuis zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die een centje willen bijverdienen op woensdagnamiddag of in het weekend. Jouw taken zullen oa bestaan uit: bestellingen opnemen inpakken kassa eventueel afwas ....

 • student (WERCHTER)

  Regio: WERCHTER

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in regio Leuven zijn we op zoek naar studenten die graag een centje willen bijverdienen. Je begeeft je in regio Leuven naar een of meerdere posten om schoon te maken het betreft de schoonmaak van kantoorruimtes, sanitair, keuken,...

 • Ervaren monteur (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een producent van zonneweringen gelegen te Gullegem. Men zoekt een monteur die naast montage ook elektrische bedrading kan trekken in zonneluifels. Taken: - montage van zonneluifels met handgereedschap - trekken van elektrische leidingen in zonneluifels en deze aansluiten op LED verlichting, spotjes,... Profiel: - u hebt een basiskennis van elektriciteit en vooral elektrische bedrading trekken - u bent handig en kan werken met handgereedschap Aanbod: - dagwerk vanaf 7 uur s morgens - interimopdracht tot aan de verlofperiode (rond 21 juli) om daarna verder te werken vanaf 15 augustus - goede verdienste aangevuld met maaltijdcheques Interesse? Contacteer dan vliegensvlug Konvert Interim Menen op het nummer 056/51.92.72

Zoek naar antwoorden van ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL in sociale netwerken
Look for responds of ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL. Laat een reactie achter voor ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL. ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL. Leave a respond for ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL. ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL op de google maps. Adres en contacten ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL
Location of ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL on the google maps. Address and contacts of ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL: INSTITUUT SHANTI | ROSSEL INTERACTIVE MEDIA (MR MOYSON) | Legrand J Manufacture SA | BARBE (GARAGE) | JEANNINE JORISSEN

Other related companies as ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL: INSTITUUT SHANTI | ROSSEL INTERACTIVE MEDIA (MR MOYSON) | Legrand J Manufacture SA | BARBE (GARAGE) | JEANNINE JORISSEN

ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04680145263. Het bedrijf ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL bevindt zich op het adres: Faubourg de Bruxelles 189; 6041; Charleroi (Gosselies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 154,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 493,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Museums. Producten gemaakt in ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL, openstaande posities, locatie van ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL, company assigned to the tax number BE04680145263. The company ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL is located at the address: Faubourg de Bruxelles 189; 6041; Charleroi (Gosselies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 154,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 493,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Museums. Products created in ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL were not found.
The main activity of ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL is not available. You also can look at reviews of ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL, open positions, location of ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASVi-Tramway Historique Lobbes-Thuin ASBL, employees, financial statistics.