Art Media ASBL

Contactgegevens Art Media ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Art Media ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Art Media ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Defacqz 14; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 403 85 85 (+32-02 403 85 85) 02 403 85 85 (+32-02 403 85 85)

Fax (fax): 02 544 08 35 (+32-02 544 08 35) 02 544 08 35 (+32-02 544 08 35)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Art Media ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Art Media ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Art Media ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Art Media ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Art Media ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Art Media ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Art Media ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Art Media ASBL
Products information Art Media ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE06956512451
Ondernemingsnummer: 2104675292
Hoofdstad (capital): 539,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 133,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Cultural organizations; Halls - Rental

Product categorie (product category): Museums

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Art Media ASBL
(Get full report from official database of BE for Art Media ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Art Media ASBL
Addition kinds of activities for Art Media ASBL

344309. Pijp, staander, en culverts | Pipe, standpipe, and culverts
355401. Papiervormende machines | Paper forming machines
769901. Reparatie van professionele instrumenten | Professional instrument repair services
17110200. Loodgieterswerknemers | Plumbing contractors
20150404. Spel, klein: verwerkt, bevroren | Game, small: processed, frozen
27890301. Alleen bindend: boeken, pamfletten, tijdschriften, enz. | Binding only: books, pamphlets, magazines, etc.
32720207. Silo's, geprefabriceerd beton | Silos, prefabricated concrete
33990106. Zilver poeder | Silver powder
37140500. Motorremsystemen en onderdelen | Motor vehicle brake systems and parts
73639904. Industriële hulpdienst | Industrial help service

Werken bij Art Media ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Art Media ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Art Media ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Art Media ASBL. Looking for open vacancies in other companies

 • Gemotiveerde arbeiders (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de metaalsector in Houthalen zijn we op zoek naar gemotiveerde arbeiders voor verschillende functies (plooier, monteur, schrijnwerker).

 • Huishoudhulp regio Hooglede (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds in Torhout (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 3 gastgezinnen wonende in Torhout. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student bouw - Zele (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Studentenjob

  Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken wij een jobstudent die ongeveer 1 dag per week kan werken. Takenpakket is op het depot zelf: Materiaal sorteren. Het maakt niet uit welke dag.

 • Taxi chauffeur (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: Beringse Taxi

  Type: Vaste Job

  vervoeren van personen. In samenwerking met de belbus.

 • TECHNISCH TEKENAAR (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: MENTOR hr

  Type: Vaste Job

  HR MENTOR de stuwende kracht in jouw carrière! Op zoek naar een leuke job in je regio en heb je kennis van technisch tekenen? Dan is onderstaande misschien iets voor jou. In het kader van groei is HR MENTOR voor haar klant op zoek naar een TECHNISCH TEKENAAR. Onze klant is een toonaangevend bedrijf inzake ontwerp, fabricatie, verkoop en installatie van hoogwaardige keukens. Daarnaast produceert het bedrijf ook badkamermeubelen, slaapkamers, dressings en bureaus. Alle meubelen zijn eigen ontwerp , worden op maat gemaakt en ter plaatste ingewerkt. Dit alles met een sterke focus op kwaliteit. Je job bestaat erin om het verkochte dossier volledig technisch uit te werken. Je tekent het technisch plan uit en pleegt overleg met de verkoper, de productie , voorbereiding. Je geeft uitleg aan de plaatsers. Je doet de voorbereiding voor de productie en plaatst de nodige bestellingen van onderdelen bij de leveranciers. Je werkt samen met een ervaren team.

 • Junior Sales Consultant (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SELLSIOR

  Type: Vaste Job

  Op zoek naar een uitdagende job? Weet je hoe je mensen kan overtuigen? Vind je het onbekende spannend? Lees dan vooral verder! Ben jij de startende salesprofessional met een winning attitude die we zoeken? Ben je ondernemend, doelgericht en proactief in het creëren van kansen en mogelijkheden? Overtuig ons dan van je commerciële skills! Wie zijn we? Sellsior helpt bedrijven groeien! Wij nemen het salesproces van een bedrijf onder de loep, gaan op zoek naar de pijnpunten en groeikansen, en rollen zo een doelgericht plan van aanpak uit, volledig op maat van onze klant. Als sales consultant ben jij hierin een belangrijke schakel. Zo kan je worden ingezet om nieuwe business te genereren door het identificeren en ontwikkelen van nieuwe klantrelaties, het beheren en uitbouwen van bestaande klanten, tot het opleiden van het salesteam bij onze klant en de implementatie van het salesoptimalisatieplan. Jouw commercieel talent en ondernemerschap bepalen de volgende stappen in je loopbaan!

 • Onderhoudstechnieker (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: Talentus

  Type: Vaste Job

  Als ondehoudstechnieker heb je de volgende verantwoordelijkheden: Instaan voor het preventief en curatief onderhoud van de productie-installaties (zowel elektrisch als mechanisch) en dit op basis van de onderhoudsplanning Demonteren en monteren van motoren, roerwerken, reductoren, ventilatoren, hydraliekgroepen, … . Uitvoeren van reparaties, reviseren van machines en/of machineonderdelen, uitvoeren van complexe herstellingen Bij pannes bent u in staat om, op basis van uw technische expertise, de juiste diagnose te stellen en correct advies te verlenen als oplossing van het probleem Proactief (daags voordien), op basis van de onderhoudsplanning, de voorbereidende taken organiseren om de onderhoudsinterventies vlot te laten verlopen (beschikbaarheid van de materialen, beschikbaarheid van de installatie, …) Alert zijn voor en melden van preventief onderhoud bij rondgangen in de productieafdelingen Toepassen en volgen van de juiste procedures in verband met o.a. beveiligen en ontveiligen van de installaties, invullen werkinstructies, registratie van de gewerkte uren per opdracht in SAP, indienstname van de installatie, … Verzorgen van de kwaliteitscontrole na elke onderhoudsinterventie en feedback geven ingeval van anomalieën, defecten, oponthouden, … Toezien op de operationele activiteiten van externe contractoren, indien deze worden ingezet voor onderhoudstaken, en toezien op de voortgang van hun werkzaamheden en de juiste toepassing van de geldende (veiligheids-)procedures Instaan voor een propere en veilige werkomgeving. Correct interpreteren en zorgvuldig invullen van de LMRA (laatste minuut risicoanalyse). Proper achterlaten van de werkomgeving na elke onderhoudsinterventie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een groot voedingsbedrijf te Tienen, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker.

 • Meewerkend werkplaatsverantwoordelijke (MELSELE)

  Regio: MELSELE

  Bedrijf: N.E.N.S. POWER

  Type: Vaste Job

  Je assisteert mee de dagelijkse leiding van de werkplaats en doet (planning van onderhoud en) herstellingen. Je lost (complexe) technische storingen en pannes (zowel mechanisch als elektrisch) snel & efficiënt op, zowel in onze werkplaats als indien nodig op locatie. Je staat in voor het uitvoeren van preventief onderhoud. Je geeft ondersteuning aan technici mbt hun vragen of problemen bij storingen, pannes en onderhoud. Je verzorgt mee het klaarzetten van materiaal voor verhuur.

 • Kinesitherapeut (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: ANNELEEN DRIESEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gezocht gemotiveerde collega Kinesitherapeut M/V op zelfstandige basis voor Praktijk te Achel.

 • Account Manager Oost-Vlaanderen (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ACE MANAGEMENT BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ontwikkelen van een klantenportefeuille door het bezoeken van klanten op afspraak, prospectie en verder uitbouwen van je eigen regio. Het beheren van alle lopende en nieuwe contracten. Je kan zelfstandig werken en bent stressbestendig. Je bent commercieel aangelegd en resultaatgericht. Je bent sociaal, klantvriendelijk, hebt een groot doorzettingsvermogen en beschikt over een commerciële feeling.

 • Bijverdienste/FLEXI HOTELRECEPTIONIST (E) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar een hotelreceptionist/e die ons team kan aanvullen op een aantal uren/dagen per week. Ervaring in de hotelreceptie is een voordeel. In deze functie is het noodzakelijk om minimum 4 talen te kunnen begrijpen en zich kunnen uitdrukken. Vanuit uw persoonlijkheid gaat u graag vriendelijk om met gasten. Ook comerciële inzicht en vlotte computerkennis zijn voor deze taak vereist. Ook werk je al als receptionist/e kom je in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van Art Media ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Art Media ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Art Media ASBL. Laat een reactie achter voor Art Media ASBL. Art Media ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Art Media ASBL. Leave a respond for Art Media ASBL. Art Media ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Art Media ASBL op de google maps. Adres en contacten Art Media ASBL
Location of Art Media ASBL on the google maps. Address and contacts of Art Media ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Art Media ASBL Art Media ASBL: ETINCO SA | VAN DER BRUGGEN | KUVEILLER | PIERRE BERNARD | Ital-Vil Patronato

Other related companies as Art Media ASBL: ETINCO SA | VAN DER BRUGGEN | KUVEILLER | PIERRE BERNARD | Ital-Vil Patronato

Art Media ASBL is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Art Media ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06956512451. Het bedrijf Art Media ASBL bevindt zich op het adres: Rue Defacqz 14; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 539,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 133,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Museums. Lijst met producten zijn Cultural organizations; Halls - Rental.
De hoofdactiviteit van Art Media ASBL is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Art Media ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Art Media ASBL, openstaande posities, locatie van Art Media ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Art Media ASBL is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Art Media ASBL, company assigned to the tax number BE06956512451. The company Art Media ASBL is located at the address: Rue Defacqz 14; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 539,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 133,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Museums. List of products are Cultural organizations; Halls - Rental.
The main activity of Art Media ASBL is Services, Not Elsewhere Classified, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Art Media ASBL is not available. You also can look at reviews of Art Media ASBL, open positions, location of Art Media ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Art Media ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Art Media ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Art Media ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Art Media ASBL, employees, financial statistics.