Andre Garitte Foundation

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • Andre Garitte Foundation
Private companiesChemicals and Allied Products • Andre Garitte Foundation

Contactgegevens Andre Garitte Foundation: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Andre Garitte Foundation: address, phone, fax, email, website, opening hours

Andre Garitte Foundation

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ringlaan 16-18; 2600; Antwerpen (Berchem), België

Telefoon (phone): 03 449 66 14 (+32-03 449 66 14) 03 449 66 14 (+32-03 449 66 14)

Fax (fax): 03 449 66 14 (+32-03 449 66 14) 03 449 66 14 (+32-03 449 66 14)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Andre Garitte Foundation: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Andre Garitte Foundation"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Andre Garitte Foundation"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Andre Garitte Foundation, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Andre Garitte Foundation. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Andre Garitte Foundation, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Andre Garitte Foundation. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Andre Garitte Foundation
Products information Andre Garitte Foundation

BTW identificatienummer (tax): BE09189483642
Ondernemingsnummer: 4181640625
Hoofdstad (capital): 773,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 695,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Andre Garitte Foundation zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Museums

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Andre Garitte Foundation
(Get full report from official database of BE for Andre Garitte Foundation)

Aanvulling soorten activiteiten voor Andre Garitte Foundation
Addition kinds of activities for Andre Garitte Foundation

2052. Koekjes en crackers | Cookies and crackers
01610411. Spinazie boerderij | Spinach farm
20150701. Konijn, verwerkt, NSK | Rabbit, processed, nsk
20389900. Bevroren specialiteiten, nec, nec | Frozen specialties, nec, nec
32910401. Buffer- of polijstwielen, schurende of nonabrasive | Buffing or polishing wheels, abrasive or nonabrasive
35410600. Zagen en zaagmachines | Saws and sawing machines
36529903. Master records of tapes, voorbereiding van | Master records or tapes, preparation of
50840602. Motoren en onderdelen, diesel | Engines and parts, diesel

Werken bij Andre Garitte Foundation: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Andre Garitte Foundation: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Andre Garitte Foundation. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Andre Garitte Foundation. Looking for open vacancies in other companies

 • Zorgkundige (bijwerker) regio Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je zorgkundige en hou je van afwisseling? Dan heeft Randstad je heel wat te bieden. Als gespecialiseerd uitzendkantoor voor de medische sector hebben wij een partnership opgebouwd met tal van zorginstellingen in verschillende regio's. We bieden een brede waaier aan mogelijkheden: een bijverdienste, korte of lange opdrachten, in rusthuizen, week- of weekendwerk, vroege/late/nachtshift, ... Kortom, je kan werken op basis van je eigen voorkeuren, afhankelijk van het aanbod.

 • Inside Sales Medewerker (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten, wereldleider op vlak van ontwikkeling van diesel en gasmotoren, is Adecco Experts op zoek naar een Inside Sales Medewerker. Als Inside Sales Medewerker ben je de ruggengraat voor de BENELUX account managers. Jouw dagelijkse taken zijn: Je stelt prijsoffertes op en geeft ze door aan de klant. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van Claims en je behandelt leveringsproblemen. Je maakt Credit Notes op en volgt deze administratief op. Je communiceert met alle interne departementen (finance, Customer Care,...) en je onderhoudt deze contacten.

 • Ergotherapeut geriatrisch support team en verpleegeenheid geriatrie (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: AZ GROENINGE

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Het zorgprogramma geriatrie van az groeninge telt diverse afdelingen: 4 acute geriatrische afdelingen, de geriatrische daghospitalisatie en een liaisonfunctie onder de vorm van een geriatrisch supportteam (GST). De functie is tweeledig: - Het geriatrisch suportteam faciliteert, geeft ondersteunend advies in functie van de geriatrische zorg aan de +75 jarige gehospitaliseerde patiënt, die niet verblijft op een geriatrische afdeling van het ziekenhuis. - Als ergotherapeut op de geriatrische verpleegeenheid sta je samen met je collega’s in voor de opvolging en de behandeling van de geriatrische patiënt en zijn mantelzorg. Als ergotherapeut - Screen je de mogelijkheden en beperkingen van de patiënt aan de hand van zorgvuldig geselecteerde interventies en gevalideerde observatieschalen, - Evalueer je de draaglast en draagkracht van de omgeving van de patiënt, - Vertaal je deze resultaten in acties en adviezen voor de patiënt en zijn mantelzorger in een eenvoudige taal, - Formuleer je op basis van je testing en observaties een professioneel ergotherapeutisch advies en/of behandelvoorstel naar de huisarts, geriater, neuroloog, psychiater, afdelingsverpleegkundige en/of collega’s paramedici, - Rapporteer je correct, tijdig en nauwkeurig je resultaten via het elektronisch patiëntendossier, - Coördineer je de werking van de geheugenkliniek vanuit je functie als ergotherapeut , - Participeer je actief in het multidisciplinaire team.

 • Bediende verkoper Colruyt Alsemberg (ALSEMBERG)

  Regio: ALSEMBERG

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

 • Magazijnier/heftruckchauffeur te Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Synergie Brussel Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen te Zaventem zijn wij dringed op zoek naar ervaren magazijniers die in het bezit zijn van een heftruck-en/of reachtruckattest of hierin enige ervaring hebben. Je zal voor een bedrijf werken die leverancier is van producten voor verwarming, ventilatie en airconditinioning.Je zal als allround magazijnier vrachtwagens laden en lossen, de zwaardere stukken vervoeren met de heftruck...

 • Technieker - dienst wegenbouw (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: T-INTERIM ASSE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  -       Indienststellingen vannieuwe machines (voornamelijk bestemd voor de wegenbouw en uit volgend gamma: Dynapacwalsen en asfaltafwerkmachines & ATC thermocontainers) bij onze klanten -      Preventiefonderhoud op bovengenoemde machines -      Opsporenen herstellen van storingen aan voorgenoemde machines

 • Procurement Assistant (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Unique Waregem kijkt als rekruterings- en selectiepartner uit naar een Procurement Assistant voor een internationaal bedrijf met vestiging te Deerlijk. Je maakt hierbij deel uit van het Procurement-team. Na je opleiding word je verantwoordelijk voor de inkoop-orderverwerking van een pakket chemicaliën. In overleg met de verantwoordelijke Product Managers bewaak je de voorraden, plaats je de inkooporders, organiseer je het nodige transport en volg je het hele proces tot de facturatie nauwgezet op in ons SAP-systeem. Je bent de schakel tussen de Customer Serviceafdeling waar de bestellingen van onze klanten binnen komen, de voorraadverantwoordelijken die de grondstoffen- en productbehoeften doorgeven en onze leveranciers en transporteurs, die zorgen dat de bestellingen geleverd kunnen worden in het magazijn of rechtstreeks bij de klant. Je rapporteert aan het Hoofd Product Management.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Huishoudhulp dienstencheques Meeuwen-Gruitrode (Regio Maaseik-Bree)

  Regio: Regio Maaseik-Bree

  Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

 • Student weekend verkoop (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: jobmatch

  Type: Studentenjob

  Gekende meubelzaak in het Waasland. Je staat in voor de verkoop van meubels op verschillende afdelingen.

 • Barman Jobstudent (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: THE PUB

  Type: Studentenjob

  Wij zijn opzoek naar een toffe medewerker om ons team te versterken. Je helpt de drankbestellingen uitschenken. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed onderhoud van de bar terrasbediening tewerkstelling in een gezellig volkscafé

 • Natuurlijk gezond consulent (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

Zoek naar antwoorden van Andre Garitte Foundation in sociale netwerken
Look for responds of Andre Garitte Foundation in social networks

Lees alle opmerkingen voor Andre Garitte Foundation. Laat een reactie achter voor Andre Garitte Foundation. Andre Garitte Foundation bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Andre Garitte Foundation. Leave a respond for Andre Garitte Foundation. Andre Garitte Foundation on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Andre Garitte Foundation op de google maps. Adres en contacten Andre Garitte Foundation
Location of Andre Garitte Foundation on the google maps. Address and contacts of Andre Garitte Foundation

Andere gerelateerde bedrijven als come Andre Garitte Foundation Andre Garitte Foundation: Inside | DE WITTE GEERT | DEBOLA | SAMSONITE-AU DEPART | JOSEPH BLOMME

Other related companies as Andre Garitte Foundation: Inside | DE WITTE GEERT | DEBOLA | SAMSONITE-AU DEPART | JOSEPH BLOMME

Andre Garitte Foundation is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Andre Garitte Foundation, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09189483642. Het bedrijf Andre Garitte Foundation bevindt zich op het adres: Ringlaan 16-18; 2600; Antwerpen (Berchem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 773,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 695,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Museums. Producten gemaakt in Andre Garitte Foundation zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Andre Garitte Foundation is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Andre Garitte Foundation is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Andre Garitte Foundation, openstaande posities, locatie van Andre Garitte Foundation op de kaart.

Andre Garitte Foundation is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Andre Garitte Foundation, company assigned to the tax number BE09189483642. The company Andre Garitte Foundation is located at the address: Ringlaan 16-18; 2600; Antwerpen (Berchem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 773,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 695,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Museums. Products created in Andre Garitte Foundation were not found.
The main activity of Andre Garitte Foundation is Chemicals and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Andre Garitte Foundation is not available. You also can look at reviews of Andre Garitte Foundation, open positions, location of Andre Garitte Foundation on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Andre Garitte Foundation, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Andre Garitte Foundation, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Andre Garitte Foundation, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Andre Garitte Foundation, employees, financial statistics.