A.E.L.R. ASBL-VZW

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • A.E.L.R. ASBL-VZW
Private companiesReal Estate • A.E.L.R. ASBL-VZW

Contactgegevens A.E.L.R. ASBL-VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.E.L.R. ASBL-VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.E.L.R. ASBL-VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Parc du Cinquantenaire 3; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 737 79 70 (+32-02 737 79 70) 02 737 79 70 (+32-02 737 79 70)

Fax (fax): 02 732 63 71 (+32-02 732 63 71) 02 732 63 71 (+32-02 732 63 71)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.E.L.R. ASBL-VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.E.L.R. ASBL-VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.E.L.R. ASBL-VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.E.L.R. ASBL-VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.E.L.R. ASBL-VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.E.L.R. ASBL-VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.E.L.R. ASBL-VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.E.L.R. ASBL-VZW
Products information A.E.L.R. ASBL-VZW

BTW identificatienummer (tax): BE08230377197
Ondernemingsnummer: 5468139648
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 270,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in A.E.L.R. ASBL-VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Museums

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.E.L.R. ASBL-VZW
(Get full report from official database of BE for A.E.L.R. ASBL-VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.E.L.R. ASBL-VZW
Addition kinds of activities for A.E.L.R. ASBL-VZW

07230205. Kolenreinigingsdiensten | Grain cleaning services
22210702. Poplin, kunstmatige vezel | Poplin, manmade fiber
32649905. Magneten, permanent: keramiek of ferriet | Magnets, permanent: ceramic or ferrite
50219901. Boekenkasten | Bookcases
50329907. Zand, constructie | Sand, construction
95310402. Behuisingsprogramma's, staatsregering | Housing programs, state government
96110400. Administratie van algemene economische programma's, niveau van de regering | Administration of general economic programs, level of goverment

Werken bij A.E.L.R. ASBL-VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.E.L.R. ASBL-VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.E.L.R. ASBL-VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.E.L.R. ASBL-VZW. Looking for open vacancies in other companies

 • Hotelreceptionist(e) (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: ASAP GEEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het merendeel van de tijd ligt jouw focus op de hotelreceptie. Je staat in voor het in orde brengen van reservaties alsook de bijhorende administratie. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor de hotelgasten en help je hen zo veel mogelijk verder. In drukke perioden is het mogelijk dat je ook een helpende hand bent in de bar, restaurant en seminariezalen.

 • Carrossier in Borgloon (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een garage gelegen in Borgloon zijn we op zoek naar een carrossier. Als carrossier voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Je takenpakket bestaan onder andere uit: - Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren - Monteren en demonteren van onderdelen - Uitdeukwerken - Herstelling van het koetswerk van voertuigen

 • Technisch operator (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een technisch operator m/v: - Opstarten & stilleggen van de productielijnen - Opvolgen & bijsturen van de machines - Oplossen van kleine technische problemen - Bijstaan van de inpakkers - Acties registreren in een logboek - Optimalisatie van de werking van productielijnen (hogere efficiëntie) - Er worden 3 operatoren in de hele productieruimte ingezet - De operatoren zijn niet verantwoordelijk voor één of meerdere lijnen, maar staan in voor de opvolging doorheen de volledige ruimte

 • Dringend Inpakker(s) Cosmetica Dagdienst (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten te Heist op den Berg, rekruteert Forum Jobs gemotiveerde inpakkers. Onze klant in kwestie is gespecialiseerd in het maken van cosmetica (lotions, crèmes, ..) en medische hulpmiddelen.   Je zal werken in dagdienst (8u tem 16u30) Takenpakket: Het afvullen in verschillende verpakkingsmaterialen (plastic flessen, tubes, sprays, ..) Het labelen/etiketteren van deze producten Het inpakken van de cosmetica producten (bijsluiters bij de verpakking toevoegen) Binnen het bedrijf, wissel je regelmatig van werkplaats, je hebt zo ook een wisseling in zittend en staand werk.  

 • Bekister (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Konvert Construct Torhout

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Brugge gaan we op zoek naar een extra bekister. Je hebt ervaring met systeembekisting en planlezen. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Rollegem 16 u per week (ROLLEGEM)

  Regio: ROLLEGEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Rollegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag,dinsdag,donderdag en vrijdag .U staat in voor het onderhoud van het huis alsook voor het poetswerk en strijk en andere huishoudelijke taken zals bv soep maken, kasten schoonmaken, enz....U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, u kan ,indien gewenst,direct opstarten. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP REGIO Wijnegem (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Eigen vervoer is noodzakelijk. www.group-f.be

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Monteur (526-256) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: vanAnaarBETER.com

  Type: Vaste Job

  Ben jij een handige Harry en heb je gezonde interesse in fijne mechaniek? Dan ben jij de MONTEUR die wij zoeken! Onze klant is een engineeringbedrijf dat ook actief is in de machinebouw. Zij bouwen voornamelijk prototypes maar leveren ook stukwerk in kleine tot middelgrote oplages. Voor de groei van hun activiteiten zoeken ze vandaag een monteur. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch monteren van machines Je staat in voor de elektrische bekabeling van machines

 • Schoonheidsspecialiste (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: IN HARMONIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

 • Brainbridge - Experienced Project Manager IT (BRAINE-L'ALLEUD)

  Regio: BRAINE-L'ALLEUD

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Description    The objectives of the role will be to drive a number of digital patient and stakeholder solution projects for the Immunology Patient Value Unit (iPVU) from initiation to succesful implementation. In this role, the succesful candidate will contribute to boosting patient satisfaction and adherence by creating superior digital patient experiences (Web and mobile). The role requires a proven ability in managing digital projects, business analysis and product ownership. The succesful candidate will have experience in digital and multi-channel projects in multiple countries and pharma experience is a strong plus.     Responsibilities Roll out of mobile app, existing website & online services to other countries, strong project management competencies required Creativity and a user/patient-centric mindset are important qualities for this role, particularly when developing new online experiences such as mobile apps and patient support websites For both activities, the role includes: leading requirements definition and working with the development team to ensure the solutions are delivered to requirements, planning, monitoring and reporting on the progress of the project managing the project dependencies with other projects and departments (compliance, legal)     Competencies 4 to 7 years of experience as Business Analyst / Project Manager English is a must, French & / or Dutch is a plus

 • Productiemedewerker met doorgroeimogelijkheden- 3-ploegensysteem (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Werfreserve

  Voor één van onze bedrijven die composteerbare zakken en folies produceren uit hernieuwbaar materiaal zijn we opzoek naar productiemedewerkers die willen doorgroeien tot operatoren. Je takenpakket zal bestaan uit: - het inpakken van de geproduceerde producten - het uitvoeren van kwaliteitscontrole - Het stockeren van de goederen - het oplossen van kleine technische storingen aan de machines Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

Zoek naar antwoorden van A.E.L.R. ASBL-VZW in sociale netwerken
Look for responds of A.E.L.R. ASBL-VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.E.L.R. ASBL-VZW. Laat een reactie achter voor A.E.L.R. ASBL-VZW. A.E.L.R. ASBL-VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.E.L.R. ASBL-VZW. Leave a respond for A.E.L.R. ASBL-VZW. A.E.L.R. ASBL-VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.E.L.R. ASBL-VZW op de google maps. Adres en contacten A.E.L.R. ASBL-VZW
Location of A.E.L.R. ASBL-VZW on the google maps. Address and contacts of A.E.L.R. ASBL-VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come A.E.L.R. ASBL-VZW A.E.L.R. ASBL-VZW: La Huche | WILLY VANDERGOTEN | HORLAIT PAUL & ALAIN | Gr茅try | EDISON

Other related companies as A.E.L.R. ASBL-VZW: La Huche | WILLY VANDERGOTEN | HORLAIT PAUL & ALAIN | Gr茅try | EDISON

A.E.L.R. ASBL-VZW is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.E.L.R. ASBL-VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08230377197. Het bedrijf A.E.L.R. ASBL-VZW bevindt zich op het adres: Parc du Cinquantenaire 3; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 270,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Museums. Producten gemaakt in A.E.L.R. ASBL-VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.E.L.R. ASBL-VZW is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.E.L.R. ASBL-VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.E.L.R. ASBL-VZW, openstaande posities, locatie van A.E.L.R. ASBL-VZW op de kaart.

A.E.L.R. ASBL-VZW is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.E.L.R. ASBL-VZW, company assigned to the tax number BE08230377197. The company A.E.L.R. ASBL-VZW is located at the address: Parc du Cinquantenaire 3; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 270,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Museums. Products created in A.E.L.R. ASBL-VZW were not found.
The main activity of A.E.L.R. ASBL-VZW is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A.E.L.R. ASBL-VZW is not available. You also can look at reviews of A.E.L.R. ASBL-VZW, open positions, location of A.E.L.R. ASBL-VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.E.L.R. ASBL-VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.E.L.R. ASBL-VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.E.L.R. ASBL-VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.E.L.R. ASBL-VZW, employees, financial statistics.