MONUMENTAL

Contactgegevens MONUMENTAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MONUMENTAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

MONUMENTAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LUIPEGEM 77; 2880; BORNEM, België

Telefoon (phone): 38890169 (+32-38890169) 38890169 (+32-38890169)

Fax (fax): +32 (13) 337-57-43 +32 (13) 337-57-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MONUMENTAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MONUMENTAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MONUMENTAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MONUMENTAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MONUMENTAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MONUMENTAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MONUMENTAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MONUMENTAL
Products information MONUMENTAL

BTW identificatienummer (tax): BE02858612060
Ondernemingsnummer: 9529235839
Hoofdstad (capital): 292,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 791,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in MONUMENTAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen; Zalen voor culturele evenementen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MONUMENTAL
(Get full report from official database of BE for MONUMENTAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor MONUMENTAL
Addition kinds of activities for MONUMENTAL

1752. Vloeren leggen en vloeren | Floor laying and floor work, nec
07230300. Groentegewassen marktvoorbereiding diensten | Vegetable crops market preparation services
31310305. Welting, snij voorraad en vinden | Welting, cut stock and finding
36990109. Partikel versnellers, hoogspanning | Particle accelerators, high voltage
63249900. Ziekenhuis- en medische dienstplannen, nec | Hospital and medical service plans, nec
73899949. Tape snijden | Tape slitting

Werken bij MONUMENTAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MONUMENTAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MONUMENTAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MONUMENTAL. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektromechanieker torenkranen (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Elektomechanieker torenkranen: - Je staat in voor zowel het mechanische als het elektrische onderhoud van torenkraanonderdelen. Taken: - Onderhoud en herstellingen uitvoeren aan kraanonderdelen in het atelier - Preventieve onderhoud van mechanische uitrustingen uitvoeren - Defecte stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen - De conformiteit van de werking van de installaties verzekeren - Opsporen van elektronische storingen en zorgen voor een oplossing - Herstellingen zelfstandig of in team uitvoeren - ...

 • Operator pers (twee ploegen) (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als operator persen werk je in een heel warme omgeving (ovens). Je rolt de rollen rubber die van de persen komen over op de band. Je inspecteert de rollen ook visueel op eventuele afwijkingen. Je houdt de werkplaats ordelijk en netjes. Je werkt op een veilige kwaliteitsbewuste en milieuvriendelijke wijze.

 • Payroll Advisor in regio Brussel (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Payroll Advisor (M/V) voor een advocatenkantoor actief in het Brusselse. Na de initiële uitzendopdracht maak je kans op een vast contract. Als Payroll Advisor heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je staat in voor de loonberekeningen; - Je werkt samen met SD Worx; - Je bent het centraal aanspreekpunt voor werknemers met vragen betreffende hun verloning/ziekte/verlof/…; - Andere HR taken. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Declarant export m/v (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van verhuizingen en logistiek Je bent als Declarant Export verantwoordelijk voor het zorgvuldig behandelen van algemene exportformaliteiten en bijhorende administratie binnen het gestelde tijdskader. Je schat de mogelijke problemen en valkuilen juist in Je geeft feedback aan klanten bij foutieve/ontbrekende info op opdrachten Je bent verantwoordelijk voor het correct opmaken en opvolgen van de importopdrachten, volgens de AEO-procedures Je bent je bewust van de financiële verwerking van de documenten

 • Logistiek bediende (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als logistiek bediende zorg je voor een correcte en tijdige verwerking van de los- en laadgegevens. Je staat in voor de administratieve afhandeling van lossingen en ladingen en crossdock activiteiten  door middel van software programma’s Apollo/Artemis en ECSTRA. Je maakt CMR en andere transportdocumenten op na grondige controle van alle los/laaddata. Het databestand vul je aan met transportgegevens. Vervolgende behandel je Kwaliteitsincidenten volgens de correcte procedure en rapporteer je aan de teamleader, manager en klanten. Je werkt in een wisselend ploegsysteem van 4 weken 06u-14u, 1 week 08u-16u en 1 week 12u-20u.

 • DRINGENDE POETSHULP TE ZINGEM (ZINGEM)

  Regio: ZINGEM

  Bedrijf: AVANTI

  Type: Dienstenchequebaan

  Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zingem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Heusden-Zolder – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP Grobbendonk - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Woon je niet in Grobbendonk? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • Huishoudhulp regio Machelen(Zulte) (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: AMBY

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Jobstudent bakkerij, deli of AGF (18+) (KOERSEL)

  Regio: KOERSEL

  Bedrijf: Agilitas Houthalen

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in Beringen zoeken wij gemotiveerde jobstudent winkelmedewerkers. Dit is voor één van de volgende afdelingen: bakkerij, delicatessen (kaas en charcuterie) of AGF (afdeling groeten en fruit). Je mag bij jouw sollicitatie vermelden op welke afdeling je het liefst zou werken. Voor deze studentenjobs moet je 18 jaar of ouder zijn. Jouw takenpakket omvat: Het helpen lossen van vrachtwagens Het aanvullen van de rekken Het spiegelen van de rekken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Op de bakkerij afdeling: broodjes afbakken, brood snijden met een machine, afbakbroodjes uit de diepvries gaan halen, de ovens schoonmaken... Op de deli afdeling: producten aanvullen, af en toe kaas en charcuterie snijden (de meeste producten zijn reeds voorgesneden- en verpakt), de snijmachine schoonmaken ... Op AGF (afdeling groeten en fruit): bakken met groeten en fruit aanvullen (opgelet: dit zijn zware bakken!), vervallen producten eruit halen, ...

 • R&D Test Engineer (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: EKINOPS BELGIUM NV

  Type: Vaste Job

  Als R&D System Test Engineer werk je mee aan de validatie en verificatie van professionele datacommunicatie routers. Je werkt in een internationaal team van test ingenieurs, ontwerpt en test gesimuleerde netwerk omgevingen van klanten (netwerk operatoren), met bijhorende manuele en geautomatiseerde testen.

 • Assistent projectleider HVAC (LAARNE)

  Regio: LAARNE

  Bedrijf: VERHERBRUGGHEN

  Type: Vaste Job

  Als assistent projectleider ondersteun je de projectleider in de uitvoering van projecten in HVAC en sanitair, zowel op huishoudelijk vlak als voor de KMO en industrie. Concreet heb je volgende verantwoordelijkheden: ➢ De projectleider heeft het eerste contact met de klant en op basis van een zo nauwkeurig mogelijke beschrijving, doe je de calculatie en stel je een passende offerte op. ➢ Je koopt op vraag van de projectleider het nodige materiaal aan, volgt de werkzaamheden op en bent een aanspreekpunt voor de verschillende ploegen monteurs.

Zoek naar antwoorden van MONUMENTAL in sociale netwerken
Look for responds of MONUMENTAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor MONUMENTAL. Laat een reactie achter voor MONUMENTAL. MONUMENTAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MONUMENTAL. Leave a respond for MONUMENTAL. MONUMENTAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MONUMENTAL op de google maps. Adres en contacten MONUMENTAL
Location of MONUMENTAL on the google maps. Address and contacts of MONUMENTAL

Andere gerelateerde bedrijven als come MONUMENTAL MONUMENTAL: SOCIETES COOPERATIVES AGRICOLES REUNIES DES REGION | JOSE VANNIEUWENHUYSE | ECOLE FOND. COMMUNALE | DEKNUDT (FOTOGRAFIE) | Van Roy P

Other related companies as MONUMENTAL: SOCIETES COOPERATIVES AGRICOLES REUNIES DES REGION | JOSE VANNIEUWENHUYSE | ECOLE FOND. COMMUNALE | DEKNUDT (FOTOGRAFIE) | Van Roy P

MONUMENTAL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MONUMENTAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02858612060. Het bedrijf MONUMENTAL bevindt zich op het adres: LUIPEGEM 77; 2880; BORNEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 292,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 791,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Musea and historische gebouwen; Zalen voor culturele evenementen. Producten gemaakt in MONUMENTAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MONUMENTAL is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MONUMENTAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MONUMENTAL, openstaande posities, locatie van MONUMENTAL op de kaart.

MONUMENTAL is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is MONUMENTAL, company assigned to the tax number BE02858612060. The company MONUMENTAL is located at the address: LUIPEGEM 77; 2880; BORNEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 292,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 791,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Musea and historische gebouwen; Zalen voor culturele evenementen. Products created in MONUMENTAL were not found.
The main activity of MONUMENTAL is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MONUMENTAL is not available. You also can look at reviews of MONUMENTAL, open positions, location of MONUMENTAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MONUMENTAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MONUMENTAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MONUMENTAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MONUMENTAL, employees, financial statistics.