CENTRUM ST.PIETERS

Contactgegevens CENTRUM ST.PIETERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRUM ST.PIETERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRUM ST.PIETERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-PIETERSPLEIN 9; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92439730 (+32-92439730) 92439730 (+32-92439730)

Fax (fax): +32 (53) 451-61-45 +32 (53) 451-61-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRUM ST.PIETERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRUM ST.PIETERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRUM ST.PIETERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRUM ST.PIETERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRUM ST.PIETERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRUM ST.PIETERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRUM ST.PIETERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRUM ST.PIETERS
Products information CENTRUM ST.PIETERS

BTW identificatienummer (tax): BE04664764404
Ondernemingsnummer: 4075622558
Hoofdstad (capital): 510,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 821,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in CENTRUM ST.PIETERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen; Zalen voor culturele evenementen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRUM ST.PIETERS
(Get full report from official database of BE for CENTRUM ST.PIETERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRUM ST.PIETERS
Addition kinds of activities for CENTRUM ST.PIETERS

072303. Groentegewassen marktvoorbereiding diensten | Vegetable crops market preparation services
201199. Vleesverpakkingsinstallaties, nec | Meat packing plants, nec
24991404. Politieagents clubs, hout | Policemen's clubs, wood
28650311. kresolen | Cresols
34629902. Ankers, gesmeed | Anchors, forged
50120103. Vrachtwagens, niet-commercieel | Trucks, noncommercial
92239900. Correctionele instellingen, nec | Correctional institutions, nec
94319901. Kanker detectie programma administratie, overheid | Cancer detection program administration, government

Werken bij CENTRUM ST.PIETERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRUM ST.PIETERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRUM ST.PIETERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRUM ST.PIETERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker gevelbezetting / buitenbezetting (GIERLE)

  Regio: GIERLE

  Bedrijf: PUBRO & CO

  Type: Vervanging brugpensioen

  Je zal instaan voor het isoleren en bepleisteren van buitengevels zoals crepi of sierpleister. Verder renoveer en onderhoud je de "oude bezetting". Verder maak je de materialen klaar en zorg je voor de orde en netheid van het werkmateriaal en de werven. 's Ochtends wordt er om 6u vertrokken vanuit het atelier in Gierle. De werven zijn gelegen in de provincie Antwerpen. Bij voorkeur woon je dus in een straal van 30 km rond Gierle.

 • Productiemedewerker - seizoenswerk eindejaar m/v (WESTROZEBEKE)

  Regio: WESTROZEBEKE

  Bedrijf: Start People Roeselare LA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Meehelpen met de vleesbereidingen voor het eindejaarsseizoen: gourmet en fondue schotels, eindejaarsplateau's... Meehelpen op de verpakkingsafdeling

 • Chauffeur CE - Terbergchauffeur / Spotter - Zellik (ZELLIK)

  Regio: ZELLIK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je op zoek naar een échte uitdaging als chauffeur CE? Voor onze klant uit de voedingssector zoeken wij voor de maanden juli, augustus en september chauffeurs die met een terberg kunnen rijden of dit graag willen leren. Ook minder ervaren maar gemotiveerde chauffeurs komen in aanmerking en je hoeft NIET in het bezit te zijn van een code95. Ben je dus een kei in manouvreren of zou je dit graag willen worden? Dan is dit de kans van je leven! Je verplaatst de aanhangwagens tegen en van de kaai, je koppelt deze op een correcte manier aan en af, je zet deze weer vertrekkensklaar en bent zo dus de meest onmisbare schakel in dit efficiënt transportproces. Je werkt van maandag tot vrijdag tussen de 8 en 10 uur per dag, het opstartuur kan wekelijks veranderen en zo werk je soms ook s'nachts.

 • Chauffeurs CE regio Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant een transportfirma regio Genk gespecialiseerd in sneltransport zijn we op zoek naar een chauffeurs CE! Ben jij gedreven? Heb je wegenkennis? Dan ben jij diegene die we zoeken! Je werkt in dagritten of in vaste nachtritten.

 • Afwerker natuursteenbewerker (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: KEMPENLAND

  Type: Vaste Job

  Als afwerker gebruik je technieken als manueel frainen, kappen, profileren (maluurkes maken) om verzaagde elementen zoals marmer, arduin of graniet af te werken zodat er afgewerkte elementen voor de bekleding van gebouwen zoals dorpels, deuromlijstingen, trappen, elementen en bladen voor keukens en badkamer ontstaan.

 • .NET webdeveloper (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Talentus Herentals

  Type: Vaste Job

  Als .NET webdeveloper maak je deel uit van een jong gemotiveerd team die dagelijks wordt ingeschakeld bij het uitvoeren van IT-projecten. Je zet functionele en technische analyses om in een correcte oplossing op maat. Kortom, onze klanten en dossierbeheerders rekenen op jouw expertise. Bedrijfsprofiel: Graag stel ik jou voor aan een gedreven organisatie die ten dienste staat van ondernemers. Zij begeleidt ondernemers, werkgevers en gezinnen bij het aansluiten van verzekeringen, het invullen van documenten en meer. Je komt terecht binnen een gemotiveerd team vol passie en drive. We garanderen meteen een vast contract binnen een voltijdse tewerkstelling. Er heerst een toegankelijke mentaliteit met ruimte voor zelfontplooiing.

 • Application engineer (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: Talentus Gent

  Type: Vaste Job

  Als application engineer ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van WMS/EDI implementaties. Dit zal je doen voor nieuwe klanten alsook voor bestaande klanten. Tot jouw takenpakket behoren onderstaande taken: Je bent verantoordelijk voor het leiden van functionele en technische gesprekken met de klant en met het projectteam. Je defineert vernieuwde en innovatieve supply chain oplossingen met een geïntegreerd IT concept. Je toets de operationele haalbaarheid af en verfijnt dit met interne partijen. Je stelt een functoneel en technisch solutions design op. Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van een EDI architectuur tussen de klant, firma, transporteurs en eindklanten. Je analyseert de samenhang tussen de bedrijfsprocessen, de gebruikers en de operationele software. Je geeft advies over de inrichting van nieuwe bedrijfsprocessen. Je biedt 2nd line-support.

 • Automecanicien (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor een klant te Hasselt zijn we dringend op zoek naar een zelfstandige automecanicien. Je staat in voor het onderhoud van personenwagens.

 • zelfstandig psycholoog (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: MOVIMENTO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bij groepspraktijk Movimento zijn we op zoek naar klinisch psycholoog om ons team te versterken. Ons team bestaat momenteel uit een diëtiste/sportdiëtiste en een kinderpsycholoog. - Als psychologe/psycholoog huur je een praktijkruimte. Dit kan per dag(deel) - Je bepaalt zelf de te presteren uren/ dagen en krijgt de kans stap voor stap te groeien. - Naast je eigen praktijk bouw je mee aan multidisciplinaire groepsprogramma's. - huidige Doelgroep: patiënten met overgewicht, emotie eters, eetstoornissen, laag zelfbeeld, ...zowel kinderen, adolescenten als volwassenen. - Naast de huidige doelgroep, ben je vrij je eigen praktijk uit te bouwen Extra: - Je bent bereid om groepsessies/workshops te geven.

 • Account Manager (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: JobIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de Business 2 Business klanten in jouw regio. Dit doe je door zelf afspraken te maken en deze ook zelfstandig af te ronden. Je volgt de gemaakte afspraken goed op en zorgt ervoor dat administratief alles correct verloopt. Later krijg je ook de mogelijkheid om een team voor je regio uit te bouwen.

 • Centric - PMO Administrator (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Job description Technical support of and improvements via the tools that are in use in the VPMO to improve project management, its data, its quality as well as its efficiency and efficacy. Key Roles & Responsibilities Keep the TG Project and Time registration Portal (on SharePoint) running, process the data to and from SAP and continue the migration to tools and platforms not used for TG specifically. Together with other team member, reporting (consolidating) on project financials combining information from Fusion and SP Technical support and configuration in the tools used by PMs and PMO: CA PPM (Clarity), SharePoint, advanced Excel (Office 365) Assist in the assessment and possible replacement of the current (version of the) project management tools used Required Licenses/Certifications Technical knowledge of CA PPM (Clarity), Oracle Fusion and SharePoint is a big plus, but can be compensated by strong technical skills and the capability of learning new tools very quickly. Also knowledge of Prince2 / PMI is a plus. Both are not absolutely required to be able to do the job well but a good understanding of project management is required to ensure that the delivered work is functionally efficient and effective. Same goes for (though smaller plusses) Confluence, Agile. Mindset and working mentality (constructive, flexible,..) are very important, same for accuracy and the ability to distinguish well between means and goals... Language: English is a must, Flemish and French are a plus.

 • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Turnhout 2018 (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Turnhout zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

Zoek naar antwoorden van CENTRUM ST.PIETERS in sociale netwerken
Look for responds of CENTRUM ST.PIETERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRUM ST.PIETERS. Laat een reactie achter voor CENTRUM ST.PIETERS. CENTRUM ST.PIETERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRUM ST.PIETERS. Leave a respond for CENTRUM ST.PIETERS. CENTRUM ST.PIETERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRUM ST.PIETERS op de google maps. Adres en contacten CENTRUM ST.PIETERS
Location of CENTRUM ST.PIETERS on the google maps. Address and contacts of CENTRUM ST.PIETERS

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRUM ST.PIETERS CENTRUM ST.PIETERS: Decrock A | Willems L | TELECR?DIT | Decaluw茅 Herman | Boclinville Meubles

Other related companies as CENTRUM ST.PIETERS: Decrock A | Willems L | TELECR?DIT | Decaluw茅 Herman | Boclinville Meubles

CENTRUM ST.PIETERS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRUM ST.PIETERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04664764404. Het bedrijf CENTRUM ST.PIETERS bevindt zich op het adres: SINT-PIETERSPLEIN 9; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 510,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 821,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Musea and historische gebouwen; Zalen voor culturele evenementen. Producten gemaakt in CENTRUM ST.PIETERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRUM ST.PIETERS is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRUM ST.PIETERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRUM ST.PIETERS, openstaande posities, locatie van CENTRUM ST.PIETERS op de kaart.

CENTRUM ST.PIETERS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRUM ST.PIETERS, company assigned to the tax number BE04664764404. The company CENTRUM ST.PIETERS is located at the address: SINT-PIETERSPLEIN 9; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 510,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 821,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Musea and historische gebouwen; Zalen voor culturele evenementen. Products created in CENTRUM ST.PIETERS were not found.
The main activity of CENTRUM ST.PIETERS is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRUM ST.PIETERS is not available. You also can look at reviews of CENTRUM ST.PIETERS, open positions, location of CENTRUM ST.PIETERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRUM ST.PIETERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRUM ST.PIETERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRUM ST.PIETERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRUM ST.PIETERS, employees, financial statistics.