AUTOMUSEUM OLD TIMER

Contactgegevens AUTOMUSEUM OLD TIMER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTOMUSEUM OLD TIMER: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTOMUSEUM OLD TIMER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TEMPELARE 12; 8647; LO-RENINGE, België

Telefoon (phone): 57400442 (+32-57400442) 57400442 (+32-57400442)

Fax (fax): +32 (68) 331-94-70 +32 (68) 331-94-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTOMUSEUM OLD TIMER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTOMUSEUM OLD TIMER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTOMUSEUM OLD TIMER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTOMUSEUM OLD TIMER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTOMUSEUM OLD TIMER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTOMUSEUM OLD TIMER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTOMUSEUM OLD TIMER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTOMUSEUM OLD TIMER
Products information AUTOMUSEUM OLD TIMER

BTW identificatienummer (tax): BE03259613037
Ondernemingsnummer: 9249084472
Hoofdstad (capital): 263,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 272,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in AUTOMUSEUM OLD TIMER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen; Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTOMUSEUM OLD TIMER
(Get full report from official database of BE for AUTOMUSEUM OLD TIMER)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTOMUSEUM OLD TIMER
Addition kinds of activities for AUTOMUSEUM OLD TIMER

421202. Liquid transfer diensten | Liquid transfer services
22990201. Akoestische velden | Acoustic felts
26750301. Kant, papier, matrijs: gemaakt van gekochte materialen | Lace, paper, die-cut: made from purchased materials
28799902. ontbladeringsmiddelen | Defoliants
34630102. Pomp- en compressor smeedstukken, nonferrous | Pump and compressor forgings, nonferrous
47319904. Spoorwegbureau | Railroad freight agency
76990303. Tank- en ketelreiniging | Tank and boiler cleaning service

Werken bij AUTOMUSEUM OLD TIMER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTOMUSEUM OLD TIMER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTOMUSEUM OLD TIMER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTOMUSEUM OLD TIMER. Looking for open vacancies in other companies

 • Dakdekker hellende daken (LEDEGEM)

  Regio: LEDEGEM

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Izegem zijn we opzoek naar een dakwerker hellende daken. Je kan al enige ervaring voorleggen als dakdekker..

 • Lasser (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Vivaldis Interim Kortrijk zoekt voor haar klant, expert in het vervaardigen van staalconstructies, een lasser-monteur voor de regio Waregem, kennis TIG lassen, in onderhoudsploeg meedraaien met nadruk op maken en monteren van diverse constructies, in 2-ploegensysteem. Functie: In deze functie werk je mee aan het plaatsen van constructies voor de afdeling Projects. Onder leiding van de projectleider breng je jouw opdracht tot een goed einde. Hij start samen met jou de opdracht op, ondersteunt je, en voorziet je van de benodigdheden. De projectleider neemt het meeste klantencontact op zich, maar het is zo dat vele klanten ook ter plekke bij jou eens een kijkje komen nemen. In dit opzicht is het belangrijk dat je klantgericht werkt. Samen met het team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen. Gezocht profiel: Je beschikt over een technisch diploma Je hebt ervaring in de metaalsector Je bent verantwoordelijk en kan zelfstandig werken. doch bent u ook een teamplayer, een uitstekende collega. Je beschikt over het nodige technisch inzicht en kan plan lezen Kennis halfautomatisch en elektrodelassen Je bent flexibel ingesteld en beschikt over een groot doorzettingsvermogen. Werkstukken voorbereiden of in elkaar zetten: Hulpdraagconstructies Aanbod en voordelen: Een uitdagende functie met ruimte voor eigen inbreng in een jong en dynamisch bedrijf. Doorgroeimogelijkheden, en een aantrekkelijk salaris gebaseerd op uw diploma en competenties. Interesse ? Neem vandaag nog contact op met Vivaldis Interim Kortrijk: Bel ons op nummer 056/21.81.28 of mail uw cv naar [email protected]

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Merelbeke (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Deurne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulpen in Aalter (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

 • Persoonlijk assistent - 1 avond zwemmen in de week - regio Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een doof-blinde man zoeken we een student die tijdens de week één dag wil werken als persoonlijk assistent.Op welke dag dit in de week zal plaatsvinden, is bespreekbaar. De zwemactiviteit duurt ongeveer van 19u - 22u. Hij zoekt iemand die beschikbaar is van september tot december 2018.

 • Bekister (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Synergie Aalst Construct

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant actief binnen restauratiewerken, zoeken wij een bekister. Je sluit aan bij een bestaande ploeg regio Brussel.

 • Operationeel Manager (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

   Als Operationeel Manager behoort het volgende tot jouw takenpakket: Je motiveert en stuurt een klein team van operationele bedienden en operationele arbeiders aan Je volgt alle logistieke operaties op  Je tracht de operationele en administratieve systemen continue te verbeteren Je beheert en analyseert alle KPI's Je volgt het HSEQ beleid op en verbetert het riskmanagement  Je neemt beslissingen en berekent de gevolgen op korte en lange termijn Klantencontact behoort ook tot jouw pakket Bedrijfsprofiel: Een dynamisch bedrijf actief in de logistieke sector, gelegen in de haven van Antwerpen.

 • Customer Service Medewerkers (m/v) (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: Square City

  Type: Vaste Job

  Voor één van de grotere logistieke spelers, zoeken wij Customer Service Medewerkers (m/v). Is bij jou de klant altijd koning en los jij problemen meteen op? Dan is deze vacature zeker iets voor jou. De missie: Je bent verantwoordelijk voor een correcte klanteninformatie – pro-actief communiceren; Je dient tevens de klantadministratie in orde en up to date te houden; Je reageert snel op vragen van klanten en behandelt indien nodig de klachten. Je zorgt voor administratieve orderverwerking en vlotte communicatie met carriers; Je behandelt transportgerelateerde administratie, alsook douane gerelateerde administratie Import/Export.

 • PLAATSER ALU-CONSTRUCTIES (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: VERALCO SAVERAN

  Type: Vaste Job

  Jouw dagtaak bestaat uit het plaatsen van allerlei aluminiumconstructies zoals ramen en deuren. Het beglazen ervan zal tevens deel uitmaken van de job.

 • Application engineer (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: Talentus Gent

  Type: Vaste Job

  Als application engineer ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van WMS/EDI implementaties. Dit zal je doen voor nieuwe klanten alsook voor bestaande klanten. Tot jouw takenpakket behoren onderstaande taken: Je bent verantoordelijk voor het leiden van functionele en technische gesprekken met de klant en met het projectteam. Je defineert vernieuwde en innovatieve supply chain oplossingen met een geïntegreerd IT concept. Je toets de operationele haalbaarheid af en verfijnt dit met interne partijen. Je stelt een functoneel en technisch solutions design op. Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van een EDI architectuur tussen de klant, firma, transporteurs en eindklanten. Je analyseert de samenhang tussen de bedrijfsprocessen, de gebruikers en de operationele software. Je geeft advies over de inrichting van nieuwe bedrijfsprocessen. Je biedt 2nd line-support.

 • Bachelor/Master in de podologie (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

Zoek naar antwoorden van AUTOMUSEUM OLD TIMER in sociale netwerken
Look for responds of AUTOMUSEUM OLD TIMER in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTOMUSEUM OLD TIMER. Laat een reactie achter voor AUTOMUSEUM OLD TIMER. AUTOMUSEUM OLD TIMER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTOMUSEUM OLD TIMER. Leave a respond for AUTOMUSEUM OLD TIMER. AUTOMUSEUM OLD TIMER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTOMUSEUM OLD TIMER op de google maps. Adres en contacten AUTOMUSEUM OLD TIMER
Location of AUTOMUSEUM OLD TIMER on the google maps. Address and contacts of AUTOMUSEUM OLD TIMER

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTOMUSEUM OLD TIMER AUTOMUSEUM OLD TIMER: LE CH?TEAU | DHAENENS-VAN DIJCK | Drugmand P | Pink Noise SPRL | Vantomme Roger

Other related companies as AUTOMUSEUM OLD TIMER: LE CH?TEAU | DHAENENS-VAN DIJCK | Drugmand P | Pink Noise SPRL | Vantomme Roger

AUTOMUSEUM OLD TIMER is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTOMUSEUM OLD TIMER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03259613037. Het bedrijf AUTOMUSEUM OLD TIMER bevindt zich op het adres: TEMPELARE 12; 8647; LO-RENINGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 263,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 272,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Musea and historische gebouwen; Voertuigen. Producten gemaakt in AUTOMUSEUM OLD TIMER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTOMUSEUM OLD TIMER is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTOMUSEUM OLD TIMER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTOMUSEUM OLD TIMER, openstaande posities, locatie van AUTOMUSEUM OLD TIMER op de kaart.

AUTOMUSEUM OLD TIMER is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTOMUSEUM OLD TIMER, company assigned to the tax number BE03259613037. The company AUTOMUSEUM OLD TIMER is located at the address: TEMPELARE 12; 8647; LO-RENINGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 263,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 272,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Musea and historische gebouwen; Voertuigen. Products created in AUTOMUSEUM OLD TIMER were not found.
The main activity of AUTOMUSEUM OLD TIMER is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTOMUSEUM OLD TIMER is not available. You also can look at reviews of AUTOMUSEUM OLD TIMER, open positions, location of AUTOMUSEUM OLD TIMER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTOMUSEUM OLD TIMER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTOMUSEUM OLD TIMER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTOMUSEUM OLD TIMER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTOMUSEUM OLD TIMER, employees, financial statistics.