DOMEIN TERBIEST

Contactgegevens DOMEIN TERBIEST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOMEIN TERBIEST: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOMEIN TERBIEST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TERBIEST 108; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11692904 (+32-11692904) 11692904 (+32-11692904)

Fax (fax): +32 (12) 505-33-19 +32 (12) 505-33-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOMEIN TERBIEST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOMEIN TERBIEST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOMEIN TERBIEST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOMEIN TERBIEST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOMEIN TERBIEST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOMEIN TERBIEST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOMEIN TERBIEST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOMEIN TERBIEST
Products information DOMEIN TERBIEST

BTW identificatienummer (tax): BE04205535888
Ondernemingsnummer: 5506042480
Hoofdstad (capital): 858,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 176,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in DOMEIN TERBIEST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen; Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOMEIN TERBIEST
(Get full report from official database of BE for DOMEIN TERBIEST)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOMEIN TERBIEST
Addition kinds of activities for DOMEIN TERBIEST

28229903. Gekloreerde rubbers, synthetisch | Chlorinated rubbers, synthetic
28349908. Eigen geneesmiddelen | Proprietary drug products
34489901. Docks, geprefabriceerde metalen | Docks, prefabricated metal
37149900. Onderdelen en toebehoren van motorvoertuigen, nec | Motor vehicle parts and accessories, nec
50650206. Paging en signalering apparatuur | Paging and signaling equipment
50650207. Openbare adresapparatuur | Public address equipment

Werken bij DOMEIN TERBIEST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOMEIN TERBIEST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOMEIN TERBIEST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOMEIN TERBIEST. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator (m/v) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ACTIEF DEINZE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Zoek jij werk als operator en heb jij interesse in kunststofverwerking of techniek? Dan is deze job iets voor jou! Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en bijsturen van diverse blaasextrusie machines. Door een goede opstart van de machines na te doen na een weekendstilstand, verzeker je de kwaliteit van de producten. Je staat in voor de kwaliteit van de vervaardigde flessen en geeft deze informatie rechtstreeks in het computersysteem in. Ook analyseer je de kwaliteitsresultaten. Bij problemen ga je actief op zoek naar oplossingen. Je neemt initiatief en denkt mee aan verbeteringen zodat ons blaasproces geoptimaliseerd kan worden. Je start in een 3-ploegenstelsel en bent bereid om op termijn, indien nodig, over te stappen naar een 5-ploegensysteem.

 • Orderpicker chemie te Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: ADECCO GEEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb jij ervaring als magazijnier of orderpicker en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de chemiesector? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Voor een chemisch bedrijf te Geel, gespecialiseerd in opslag en verdeling van chemicaliën, zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Na positieve screening kom je terecht op de poollijst en kan een mogelijke opstart snel verlopen. Als orderpicker chemie zal je aan de hand van bestellijsten en een handscanner de juiste goederen picken en sorteren. Je zal er werken in een 2 ploegen stelsel en dagelijks zo'n 12 km wandelen tijdens de shift.

 • Meewerkend begeleider (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: ASAP KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma te Kuurne zijn wij op zoek naar een meewerkend begeleider op de afdeling groendienst. Zowel voor particuliere klanten als bedrijven. Je neemt de leiding over een 8-tal personen.

 • Polyvalent Bouwarbeider (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant regio Nieuwpoort zijn wij dringend op zoek naar een POLYVALENT BOUWARBEIDER Je staat in voor: Het industrieel isoleren Het plaatsen van dakgoten Het correct kunnen passen en meten Een verzorgde afwerking

 • Senior Accountant (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een autonome Senior Accountant. Heb je ervaring in de boekhouding van A tot Z en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Jouw takenpakket als Senior Accountant: Je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor de boekhouding van A tot Z, gevoerd in Microsoft Dynamics AX (Axapta), van diverse vennootschappen en tijdelijke handelsvennootschappen voor je rekening. verwerken van de inkomende facturen dagelijks verwerken van de financiële verrichtingen beheer van het betalingsverkeer in KBC Reach inboeking van lonen, afschrijvingen etc. opvolgen van de grootboekrekeningen Je dient correct en tijdig de BTW- en intrastataangiften in (zowel België als Frankrijk); Je bent het intern aanspreekpunt voor de collega's voor boekhoudkundige en BTW gerichte problemen; Je beheert in samenspraak met de Financial Controller het cash management, en bereidt de betalingen voor ; Je assisteert de Financial Controller bij de maand- en jaarafsluitingen, begrotingen en forecasts, fiscale aangiften, interne en externe audits.. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financial Controller en werk je als rechterhand met hem samen. Naast de operationele taken dien je door te groeien in je expertise én in je people skills om te evolueren naar een leidinggevende functie.

 • Student Host/Hostess - Wilrijk (Campus Drie Eiken UA) (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Voor een congres van 2 dagen op de Campus Drie Eiken van de Universiteit Antwerpen zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten. Uw taken: - In orde zetten van de congreszalen - Onthaal van de genodigden - Bedienen van drankjes en hapjes - Begeleiden van de genodigden naar de juiste zaal - Opruimen van de zalen

 • Deeltijds student Adecco permanentiedienst m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: The Adecco Group

  Type: Studentenjob

  Als Customer Service agent permanentiedienst verzeker je aan de klanten en prospecten van The Adecco Group een maximale beschikbaarheid buiten de openingsuren van de agentschappen. Je verzekert het snelle en correcte beheer van de aanvragen en de onmiddellijke follow-up van de kandidaten. Bovendien lever je ondersteuning aan onze National Accounts klanten op vlak van rekrutering. Je werkt 28u/week in shiften. Jouw taken: Je verzorgt de permanentie voor alle de kantoren na sluitingstijd door de inkomende oproepen bij Adecco 24/7 te beheren. Dit betekent onder meer het aannemen en registreren van aanvragen, het onmiddellijk zoeken en contacteren van mogelijke kandidaten, het voorstellen van deze kandidaten aan de klant, het opmaken van het contract, het informeren van het kantoor, de opvolging van de aanvraag en het aanleggen van een rekruteringsreserve. Voorbeelden van oproepen: de annulatie van 40 uitzendkrachten; een uitzendkracht die niet is komen opdagen en vervangen moet worden; de nood aan extra uitzendkrachten door een piek in het werkproces. Je verzorgt enige administratieve opvolging van de Adecco 24/7 en de nationale klanten. Zoals het opvolgen van afwezige associates, het verzamelen van timesheets en het doorgeven van mogelijke verleningen, rapportering van de uitgevoerde acties naar de betrokken kantoren.

 • MOTO MECHANIEKER (leidinggevend) (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Vaste Job

  Je geeft leiding in de werkplaats aan 4 mechaniekers moto Je herstelt moto s Bedrijfsprofiel: Voor een garage omgeving Hasselt-Zonhoven zijn we op zoek naar een MECHANICIEN VOOR MOTO S met ervaring

 • Diensthoofd dienst informatica (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: P. C. SINT AMANDUS

  Type: Vaste Job

  De Dienst Informatica (5 medewerkers) maakt deel uit van het facilitair departement en staat in voor het hardware-, software- en netwerkbeheer van het Psychiatrisch Centrum. Je werkt als diensthoofd van de dienst informatica. Je geeft leiding aan de medewerkers van de dienst informatica (ca. 4 medewerkers). Je doet beleidsvoorbereidend werk voor het informaticabeleid in het centrum en werkt hierin samen met de Centrale Dienst Informatica van de vzw Provincialaat der Broeders van Liefde. Je bent een belangrijke partner bij de informatisering van zorg- en andere processen binnen het centrum (deelname aan werkgroepen). Je staat in voor het netwerkbeheer en voor de uitwerking en opvolging van taken, projecten en helpdesk. Je bent verantwoordelijk voor het hardware- en softwarebeheer. Je bent verantwoordelijk voor de informaticabeveiliging in samenwerking met de informatieveiligheidsconsulent. Je voert contractuele onderhandelingen met leveranciers van de hardware en applicaties. Je volgt de informaticabudgetten op. Je rapporteert aan de Facilitair Directeur.

 • Tweetalige (NL/FR) Management Assistant - Nossegem - DIRECT VAST CONTRACT (NOSSEGEM)

  Regio: NOSSEGEM

  Bedrijf: Synergie Diegem Careers

  Type: Vaste Job

  Als HR Consultancy bedrijf, biedt onze klant diensten op maat aan in het kader van strategisch, organisatie- en HR advies, rekrutering, selectie en talentmanagement. De oplossingen die ze aanreiken, steunen op de nauwe samenwerking met onze klant, de kennis, de expertise en het teamwerk van onze consultants. Om tot een maximaal resultaat te komen, geloven ze in het samen investeren in een open en transparante lange termijn relatie, een partnership waarin wederzijds vertrouwen en verantwoordelijkheid de belangrijkste waarden zijn. Als geboren planner en organisator orkestreer je in het secretariaat de optimale werking van onze vestiging. Je staat in voor agendabeheer, regelt alle correspondentie en onderhoudt telefonische en rechtstreekse contacten met klanten en kandidaten. Je reageert alert op hun vragen en noden en zorgt voor een goede informatiedoorstroming naar de consultants. Je onthaalt dagelijks de kandidaten en begeleidt hen bij de opstart van hun testen. Meer concreet start je de testafname op en verzorg je de administratieve flow van afgewerkte rapporten naar onze opdrachtgevers. Verder beheer je de voorraad van kantoor- en onderhoudsmateriaal. Je werkt nauw samen met de Managing Consultant, alsook met het volledige team van consultants.

 • DIGITAL DESIGN ENGINEER (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1672624-inline.html?cid=Partner_VDAB Hays Wavre * System-on-Chip architecture * FPGA & ASIC design * VHDL/Verilog Hays is looking for a Digital Design Engineer with proven experience in SoC and DSP-based architecture, digital design and verification. As a Digital Design Engineer, you will be involved in projects focusing on designing new electronic products. Your focus will be on the design and verification of advanced digital circuits for digital and mixed-signal ASICs. This involves front-end design, verification and testing of new and existing functions for image sensing and image processing ASICs. Some of the functional blocks might first be developed as functional IP blocks on FPGA based platforms to enable system verification prior to ASIC implementation. As a Digital Design Engineer, you will thus define digital architecture, driving a robust and efficient design methodology. You will conduct system analysis in order to improve the overall system performance and will follow-up on probe and final test development. You hold a master's degree and a proven experience in micro-electronics or related industries. You are proficient in digital top level design and formal verification, mixed-signal experience would be an advantage. Experience in SoC and DSP-based architectures would be an asset. You are familiar with digital verification flow and UVM methodology. Knowledge of the following EDA tools is a plus: Synopsys DC, Tetramax, Formality, PrimeTime, SpyGlass. Knowledge of one of the logic simulators is required: ModelSim/QuestaSim, vcs, ncsim as well as a good knowledge of VHDL/Verilog. You have knowledge in FPGA and ASIC design and you are able to drive activities to closure, including proper communication in the organization. Fluency in English is a must. If you recognize yourself, we can offer you the opportunity to gain multidisciplinary experience with advanced mixed-signal, digital and system design. You will receive an in-house training and opportunities to follow courses relevant for the job description. This role is based in Belgium in the Brussels area, and open both to people working on Freelance or employee status. Interested? Apply here! Don't hesitate to contact Ms Kateryna Hamandiy at +32 10 233 866 to get some more information about this role.

 • Flexijob weekend winkelmedewerker (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Flexijob

  Voor een supermarkt te Staden zijn we op zoek naar een flexijobber die op zaterdag en/of zondag kan komen werken in de winkel. Je zal instaan voor kassawerk of de easypay kassa.

Zoek naar antwoorden van DOMEIN TERBIEST in sociale netwerken
Look for responds of DOMEIN TERBIEST in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOMEIN TERBIEST. Laat een reactie achter voor DOMEIN TERBIEST. DOMEIN TERBIEST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOMEIN TERBIEST. Leave a respond for DOMEIN TERBIEST. DOMEIN TERBIEST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOMEIN TERBIEST op de google maps. Adres en contacten DOMEIN TERBIEST
Location of DOMEIN TERBIEST on the google maps. Address and contacts of DOMEIN TERBIEST

Andere gerelateerde bedrijven als come DOMEIN TERBIEST DOMEIN TERBIEST: Dolce Moda | VAN EECKHOUDT BVBA | TWEEDEHANDSHAL MARC | BAKKERIJ ADAM-LESAGE M. | CREATV PRODUCTION

Other related companies as DOMEIN TERBIEST: Dolce Moda | VAN EECKHOUDT BVBA | TWEEDEHANDSHAL MARC | BAKKERIJ ADAM-LESAGE M. | CREATV PRODUCTION

DOMEIN TERBIEST is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DOMEIN TERBIEST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04205535888. Het bedrijf DOMEIN TERBIEST bevindt zich op het adres: TERBIEST 108; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 858,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 176,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Musea and historische gebouwen; Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in DOMEIN TERBIEST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DOMEIN TERBIEST is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOMEIN TERBIEST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOMEIN TERBIEST, openstaande posities, locatie van DOMEIN TERBIEST op de kaart.

DOMEIN TERBIEST is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is DOMEIN TERBIEST, company assigned to the tax number BE04205535888. The company DOMEIN TERBIEST is located at the address: TERBIEST 108; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 858,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 176,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Musea and historische gebouwen; Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in DOMEIN TERBIEST were not found.
The main activity of DOMEIN TERBIEST is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DOMEIN TERBIEST is not available. You also can look at reviews of DOMEIN TERBIEST, open positions, location of DOMEIN TERBIEST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOMEIN TERBIEST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOMEIN TERBIEST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOMEIN TERBIEST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOMEIN TERBIEST, employees, financial statistics.