SPEELGOEDMUSEUM

Contactgegevens SPEELGOEDMUSEUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPEELGOEDMUSEUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPEELGOEDMUSEUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NEKKERSPOEL 21; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15557075 (+32-15557075) 15557075 (+32-15557075)

Fax (fax): +32 (13) 412-43-12 +32 (13) 412-43-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPEELGOEDMUSEUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPEELGOEDMUSEUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPEELGOEDMUSEUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPEELGOEDMUSEUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPEELGOEDMUSEUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPEELGOEDMUSEUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPEELGOEDMUSEUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPEELGOEDMUSEUM
Products information SPEELGOEDMUSEUM

BTW identificatienummer (tax): BE03869079589
Ondernemingsnummer: 7313018798
Hoofdstad (capital): 550,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 124,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in SPEELGOEDMUSEUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen; Speelgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPEELGOEDMUSEUM
(Get full report from official database of BE for SPEELGOEDMUSEUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPEELGOEDMUSEUM
Addition kinds of activities for SPEELGOEDMUSEUM

3255. Klei vuurvaste materialen | Clay refractories
508399. Landbouw- en tuinmachines, nec | Farm and garden machinery, nec
783299. Bewegende theaters, behalve inrijlaan, nec | Motion picture theaters, except drive-in, nec
33390202. Platina groepsmetaal raffinage (primaire) | Platinum group metal refining (primary)
58120108. Italiaans restaurant | Italian restaurant
79991305. Loterij tickets, verkoop van | Lottery tickets, sale of

Werken bij SPEELGOEDMUSEUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPEELGOEDMUSEUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPEELGOEDMUSEUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPEELGOEDMUSEUM. Looking for open vacancies in other companies

 • Bordenbouwer (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Go4Jobs Geel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bordenbouwer sta je in voor: - montage van elektrische borden - het samenbouwen van de kast of kastengroep - montage van alle onderdelen aan de hand van een plan - het bedraden van alle onderdelen - af en toe aanpassingen uitvoeren op locatie bij diverse klanten

 • Redder (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar een job als redder? Lees dan zeker verder! Voor een subtropisch zwembad in regio Gent zoeken we gemotiveerde redders met een brevet 'Hoger Redder'. Je zal instaan voor de veiligheid van de zwembadbezoeker en de optimale klantentevredenheid. Bedrijfsprofiel: Een toonaangevend sport -en recreatiecentrum in Gent

 • Plaatser van vangrails (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen te Beringen is Konvert Construct opzoek naar een gemotiveerde wegenwerker. Je voornaamste taak bestaat uit het plaatsen van vangrails. Voor in aanmerking te komen voor deze functie moet je in het bezit zijn van rijbewijs C en fysiek goed in orde zijn. Ben jij de persoon die we zoeken? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 011/60.33.37 of via mail op [email protected]

 • Productiearbeider voeding (M/V) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingsbedrijf in Oostende zijn wij op zoek naar productiearbeiders. U kunt terecht komen op de verschillende afdelingen van het bedrijf: Afdeling bakkerij: maken van deeg, bakken van brood, voornamelijk namiddag en avondwerk Afdeling logistiek: bestellingen klaarzetten per vrachtwagen: voornamelijk avond en nachtwerk Afdeling patisserie: afwerken van taarten, boterkoeken, ..., voornamelijk dagwerk

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Gullegem (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

 • Huishoudhulp dienstencheques Roeselare - Oekene - Rumbeke - Beveren (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Zutendaal - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZUTENDAAL)

  Regio: ZUTENDAAL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • DRINGEND: bijverdienste/student magazijnier (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het sorteren, het scannen en het labelen van (zware) pakketten, alsook het sorteren & het in- en uitladen van vrachtwagens, Wil je iets bijverdienen en schrikt zwaar werk je niet af? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

 • HEAD OF HR OPERATIONS (BE769604) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: TUI

  Type: Vaste Job

  Onze klant TUI België (www.tui.be), met kantoren te Oostende en Zaventem, maakt deel uit van de internationale TUI Group. TUI België is de grootste Belgische toerismegroep en typeert zich als een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Samen met een team van 2.000 gedreven collega’s maken zij hun belofte 'Discover your smile' elke dag opnieuw waar. Momenteel zijn wij voor de corporate HR-afdeling (Oostende en Zaventem) op zoek naar een (m/v): HEAD OF HR OPERATIONS Gedreven implementator van HR-systemen & -processen met oog voor continue optimalisering en sterke interpersoonlijke vaardigheden Functie Je bent de eindverantwoordelijke voor een gestructureerde, efficiënte en kwalitatieve uitvoering van de salaris- en personeelsadministratie. Je staat in en zorgt voor een effectieve HR-administratie & -optimalisering van payroll en HR-processen teneinde een correcte uitvoering van de dagelijkse payroll. Je zorgt voor het implementeren en continu optimaliseren van de HR-systemen en -processen die bijdragen aan een efficiënte organisatie voor zowel HR, leidinggevenden als medewerkers. Je maakt voorstellen en werkt ideeën uit rond de optimalisering en harmonisatie van de dienstverlening aangaande personeelsadministratie en dit ook op termijn voor de TUI Employee Self Service en Manager Self Service. Je zorgt voor het managen van de externe partners zoals het sociaal secretariaat en verzekeringsmaatschappijen teneinde tot een hecht partnership en een win-winsituatie te komen voor alle entiteiten binnen TUI België. Je bent verantwoordelijk voor de jaarlijkse communicatie en operationele verwerking van het cafetariaplan, oneShare-aandelenplan en bent ook verantwoordelijk voor het managen van externe relaties zoals bv. de Sociale Inspectie. Je ondersteunt je HR Business Partner- en Social Legal-collega’s met betrekking tot het sociaal overleg met de ondernemingsraad en vakorganisaties. Je zorgt voor het aanleveren van juiste en tijdige relevante informatie aan de organisatie en het HR-team en adviseert het management en de directie bij de analyse van de HR-KPI's en bij het nemen van de juiste acties. Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor het aansturen, coachen en ontwikkelen van je team (12-tal medewerkers op 2 locaties). Je houdt je kennis up-to-date met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen en weet deze optimaal binnen de organisatie toe te passen. Je rapporteert aan de HR Director BeNe.

 • Accountant / Dossierbeheerder - Groei naar vennoot - Herent (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Dit accountantskantoor in Herent is momenteel op zoek naar een ervaren Accountant / Dossierbeheerder om hun team van 7 dossierbeheerder te versterken. Ze hebben dit jaar hun 40 jarig bestaan gevierd en sinds de oprichting heeft de vennoot een interessant en gevarieerd portfolio opgebouwd dat bestaat uit eenmanszaken en vennootschappen. De relaties met deze klanten zijn uiteraard zeer goed onderbouwd en worden met een persoonlijke aanpak onderhouden. Accountant / Dossierbeheerder - Taken Je krijgt de volledige eindverantwoordelijkheid voor de dossiers die voorbereid worden door de je collega's. Dossiers afsluiten en optimaliseren Adviezen opstellen en bespreken met klanten Bijstand leveren bij fiscale controles Begeleiden van fusies, splitsingen, herstructureringen,… … Je wordt de rechterhand van de vennoot en neemt met verloop van tijd steeds meer verantwoordelijkheden op inzake het beleid van het kantoor.

 • Klinisch Psycholoog volwassenen GEEL (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de vestiging GEEL en/of Antwerpen • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

Zoek naar antwoorden van SPEELGOEDMUSEUM in sociale netwerken
Look for responds of SPEELGOEDMUSEUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPEELGOEDMUSEUM. Laat een reactie achter voor SPEELGOEDMUSEUM. SPEELGOEDMUSEUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPEELGOEDMUSEUM. Leave a respond for SPEELGOEDMUSEUM. SPEELGOEDMUSEUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPEELGOEDMUSEUM op de google maps. Adres en contacten SPEELGOEDMUSEUM
Location of SPEELGOEDMUSEUM on the google maps. Address and contacts of SPEELGOEDMUSEUM

Andere gerelateerde bedrijven als come SPEELGOEDMUSEUM SPEELGOEDMUSEUM: SCHOENEN MAGGY | LECOMTE | AMON LACA | Duquesne de la Vinelle Bruno | TATTOO EDDY

Other related companies as SPEELGOEDMUSEUM: SCHOENEN MAGGY | LECOMTE | AMON LACA | Duquesne de la Vinelle Bruno | TATTOO EDDY

SPEELGOEDMUSEUM is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPEELGOEDMUSEUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03869079589. Het bedrijf SPEELGOEDMUSEUM bevindt zich op het adres: NEKKERSPOEL 21; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 550,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 124,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Musea and historische gebouwen; Speelgoed. Producten gemaakt in SPEELGOEDMUSEUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SPEELGOEDMUSEUM is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPEELGOEDMUSEUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPEELGOEDMUSEUM, openstaande posities, locatie van SPEELGOEDMUSEUM op de kaart.

SPEELGOEDMUSEUM is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPEELGOEDMUSEUM, company assigned to the tax number BE03869079589. The company SPEELGOEDMUSEUM is located at the address: NEKKERSPOEL 21; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 550,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 124,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Musea and historische gebouwen; Speelgoed. Products created in SPEELGOEDMUSEUM were not found.
The main activity of SPEELGOEDMUSEUM is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SPEELGOEDMUSEUM is not available. You also can look at reviews of SPEELGOEDMUSEUM, open positions, location of SPEELGOEDMUSEUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPEELGOEDMUSEUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPEELGOEDMUSEUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPEELGOEDMUSEUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPEELGOEDMUSEUM, employees, financial statistics.