FIEVEZ

Contactgegevens FIEVEZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FIEVEZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

FIEVEZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE PLADA 2; 7890; ELLEZELLES, België

Telefoon (phone): 68645322 (+32-68645322) 68645322 (+32-68645322)

Fax (fax): +32 (51) 746-66-90 +32 (51) 746-66-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FIEVEZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FIEVEZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FIEVEZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FIEVEZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FIEVEZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FIEVEZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FIEVEZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FIEVEZ
Products information FIEVEZ

BTW identificatienummer (tax): BE08402313232
Ondernemingsnummer: 7505554199
Hoofdstad (capital): 359,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 618,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in FIEVEZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen; SMEEDWERK, METAALBEWERKING AND POEDERMETALLURGIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FIEVEZ
(Get full report from official database of BE for FIEVEZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor FIEVEZ
Addition kinds of activities for FIEVEZ

225803. Net- en nettingproducten | Net and netting products
20660302. Chocoladerepen, solide | Chocolate bars, solid
24290202. Houtwol, excelsior | Wood wool, excelsior
35240000. Gras- en tuinapparatuur | Lawn and garden equipment
35490000. Metaalbewerkingsmachines, niet inbegrepen | Metalworking machinery, nec
87449901. Basishouding (voortdurend personeel verstrekken) | Base maintenance (providing personnel on continuing basis)

Werken bij FIEVEZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FIEVEZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FIEVEZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FIEVEZ. Looking for open vacancies in other companies

 • Installateur elektrische laadpunten | residentieel elektricien | voltijds (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in Herenthout, actief in residentiële elektriciteit, zonnepanelen en elektrische laadpunten, zijn wij op zoek naar een installateur voor laadpunten van hybride en elektrische wagens. Je takenpakket omvat: Installatie van elektrische laadpunten voor auto's Zelfstandig zekeringkasten aansluiten en nakijken Opmaken van elektrische schema's Foutopsporing Je werkt voltijds in een 38-urenweek. Je start telkens tussen 6 en 7 uur 's morgens vanuit Herenthout en je werkt op verplaatsing in de brede regio Antwerpen/Kempen/Vlaams-Brabant.

 • Operator voeding 2 ploegen M/V (BAVEGEM)

  Regio: BAVEGEM

  Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Operator gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Ben jij de machine operator die wij zoeken? Kijk snel verder! Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en kijkt na of alles juist is verpakt. Je staat in voor het voorbereiden van de productiemaatregelen: reinigen en sterilisatie van yoghurt rijpingstanks en opstarten van het yoghurtrijpingsproces.

 • PLC Technieker (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een PLC Technieker. Vanuit je passie voor techniek ga je aan de slag met storingen, oplossingen bedenken en deze vervolgens ook uitvoeren. Verder denk je mee met het bedrijf en doe je voorstellen tot verbetering en optimalisatie.

 • Event en Incentive planner (KOEKELBERG)

  Regio: KOEKELBERG

  Bedrijf: ADECCO ASSE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb jij een diploma Toerisme op zak en zou je graag tijdelijk aan de slag als event en incentive planner? Dan bieden wij jou een boeiende job aan in Koekelberg. Je bent perfect tweetalig Nederlands en Spaans. Je krijgt een training on the job zodat je hotels, excursies en gidsen kan inplannen in Brussel.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Bazel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAZEL)

  Regio: BAZEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp met dienstencheques regio Wijnegem, Schilde en Brecht (SCHILDE)

  Regio: SCHILDE

  Bedrijf: Gezinszorg Villers

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Brecht en Sint-Job.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terecht kan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Professioneel schilder (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: COLORA

  Type: Vaste Job

  Als ervaren schildersvakman ondersteun je onze colora-klant bij zijn verfklus. Je geeft tips en toont voor hoe hij op een kwalitatieve manier schildert. Dankzij jouw hulp werkt de klant z’n project af als een echte professional. Wil een klant helemaal ontzorgd worden, dan word je ingeschakeld om kleine of middelgrote schilderwerken zelfstandig uit te voeren. Je werkt op afspraak en je klanten bevinden zich in de Brugse regio.

 • Recruiter (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Solvus

  Type: Vaste Job

  Zeven uur. Wekker. Opstaan en genieten van een gezond ontbijt voor je op weg gaat naar je Unique-kantoor te AALST en de dag overloopt met je collega's bij een tas koffie. Die wordt druk: in de voormiddag verwelkom jij de nieuwe kandidaten die langskomen. Omdat je de openstaande vacatures goed kent, kan je tijdens die gesprekken vooral focussen op het inschatten en testen van je kandidaten. In je hoofd ben je dan al bezig met de zoektocht naar de perfecte vacature. In de namiddag ga je verder met de matchmaking. Tussendoor bel je ook met klanten om kandidaten aan te prijzen en nieuwe kansen op te snorren. En dan is er ook nog dat leuke nieuws natuurlijk: twee van je kandidaten mailen je dat ze nog even langskomen om hun nieuwe contract te ondertekenen. Met een supergevoel sluit je je pc af. Zo zien wij je functie als consultant: Onze consultants zijn de schakel tussen kandidaten en onze klanten. Dat is een functie met best veel verantwoordelijkheid. Kandidaten zitten immers op hete kolen: zij hopen dat je snel met een leuke en gepaste job op de proppen komt. Intussen wachten klanten op een nieuwe collega. Tussen die twee partijen ben jij de schakel en dat vind je best een prettige rol. Wat zijn je taken als consultant: Je voert gesprekken met kandidaten, test en screent ze, en beoordeelt hun cv. Je vergelijkt kandidaten met vacatures en maakt perfecte matches. Je overtuigt de klant van je match en begeleidt het proces tot aan de ondertekening van het contract. Je belt spontaan klanten op om te vragen of ze nieuwe vacatures voor je hebben, en prijst kandidaten aan bij bedrijven waar we nog niet voor werken. Je gedraagt je als een ondernemer die kansen grijpt, nieuwe mogelijkheden ziet en nastreeft.

 • Auticoach (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

  Type: Zelfstandige activiteit

  Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren met autisme. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

 • Verpleegkundige op zelfstandige basis (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: VRIJDAGHS JOHAN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Verpleegkundige op zelfstandige basis thuisverpleging voor voltijds

 • Installateur centrale verwarming en schouwrenovatie (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: MEULEMANS MICHAEL

  Type: Leercontract

  Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen Defecte onderdelen vervangen of herstellen De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …)

Zoek naar antwoorden van FIEVEZ in sociale netwerken
Look for responds of FIEVEZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor FIEVEZ. Laat een reactie achter voor FIEVEZ. FIEVEZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FIEVEZ. Leave a respond for FIEVEZ. FIEVEZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FIEVEZ op de google maps. Adres en contacten FIEVEZ
Location of FIEVEZ on the google maps. Address and contacts of FIEVEZ

Andere gerelateerde bedrijven als come FIEVEZ FIEVEZ: ANRA | Carlier S | KATOEN NATIE BULK TERMINALS NV | MAURICE VANDERSMISSEN | auberge du vieux cedre

Other related companies as FIEVEZ: ANRA | Carlier S | KATOEN NATIE BULK TERMINALS NV | MAURICE VANDERSMISSEN | auberge du vieux cedre

FIEVEZ is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FIEVEZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08402313232. Het bedrijf FIEVEZ bevindt zich op het adres: RUE PLADA 2; 7890; ELLEZELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 359,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 618,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Musea and historische gebouwen; SMEEDWERK, METAALBEWERKING AND POEDERMETALLURGIE. Producten gemaakt in FIEVEZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FIEVEZ is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FIEVEZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FIEVEZ, openstaande posities, locatie van FIEVEZ op de kaart.

FIEVEZ is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is FIEVEZ, company assigned to the tax number BE08402313232. The company FIEVEZ is located at the address: RUE PLADA 2; 7890; ELLEZELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 359,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 618,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Musea and historische gebouwen; SMEEDWERK, METAALBEWERKING AND POEDERMETALLURGIE. Products created in FIEVEZ were not found.
The main activity of FIEVEZ is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FIEVEZ is not available. You also can look at reviews of FIEVEZ, open positions, location of FIEVEZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FIEVEZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FIEVEZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FIEVEZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FIEVEZ, employees, financial statistics.