KASTEEL VAN OOIDONK

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • KASTEEL VAN OOIDONK
Private companiesEducational Services • KASTEEL VAN OOIDONK

Contactgegevens KASTEEL VAN OOIDONK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KASTEEL VAN OOIDONK: address, phone, fax, email, website, opening hours

KASTEEL VAN OOIDONK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OOIDONKDREEF 9; 9800; DEINZE, België

Telefoon (phone): 92823570 (+32-92823570) 92823570 (+32-92823570)

Fax (fax): +32 (51) 313-85-94 +32 (51) 313-85-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KASTEEL VAN OOIDONK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KASTEEL VAN OOIDONK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KASTEEL VAN OOIDONK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KASTEEL VAN OOIDONK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KASTEEL VAN OOIDONK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KASTEEL VAN OOIDONK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KASTEEL VAN OOIDONK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KASTEEL VAN OOIDONK
Products information KASTEEL VAN OOIDONK

BTW identificatienummer (tax): BE09555603027
Ondernemingsnummer: 7901885986
Hoofdstad (capital): 138,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 117,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in KASTEEL VAN OOIDONK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen; Ruimtes voor conferenties, recepties and feesten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KASTEEL VAN OOIDONK
(Get full report from official database of BE for KASTEEL VAN OOIDONK)

Aanvulling soorten activiteiten voor KASTEEL VAN OOIDONK
Addition kinds of activities for KASTEEL VAN OOIDONK

763100. Horloge, klok en juwelen reparatie | Watch, clock, and jewelry repair
15420100. Bedrijfs- en kantoorbouwbedrijven | Commercial and office building contractors
16230203. Telefoon- en communicatielijnconstructie | Telephone and communication line construction
38290303. Niveaus en tapes, opmeting | Levels and tapes, surveying
51930201. Bloemen, vers | Flowers, fresh

Werken bij KASTEEL VAN OOIDONK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KASTEEL VAN OOIDONK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KASTEEL VAN OOIDONK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KASTEEL VAN OOIDONK. Looking for open vacancies in other companies

 • Technische Customer Agent | Evere (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Technische Customer Agent zijn dit uw volgende taken: De Customer Service- afdeling vormt de centrale spil binnen de organisatie voor alle processen waar klanten direct mee te maken hebben. Binnen deze processen dient de klant een optimale klantervaring te beleven. Je staat mee in voor de ondersteuning en opvolging van de eindklanten vakhandels en vertegenwoordigers. Je zorgt voor de goede afwikkeling van orders van bestelling tot levering en je staat vakhandels en eindklanten bij met technische en commerciële informatie over de systemen.

 • Chauffeur CE (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klant regio Maasmechelen, zijn we op zoek naar frigochauffeurs. 

 • Technisch operator (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gezocht bij Procter & Gamble in Mechelen: operator met technische kennis in 3 ploegen. Zowel mogelijkheden voor starters en schoolverlaters als ervaren operatoren. Procter & Gamble is een internationaal gerenomeerd bedrijf. Jij gaat aan de slag in de afdeling waar vaatwastabletten gemaakt worden. Als Operator met technische kennis draag je samen met jouw collega's de volledige technische verantwoordelijkheid van deze productielijn. Jouw takenpakket: Opstarten van de productielijn en shut -downs, volgens de uitgeschreven procedures Aanvoeren van materialen Regelmatig controles uitvoeren Oplossen van problemen aan de machines Preventief onderhoud: machine proper houden, smeerbeurten en machinecontroles. Je houdt hiervan een logboek bij waarin je alles bijhoudt wat er tijdens het productieproces gebeurt. Daarnaast neem je deel aan teammeetings om resultaten te bespreken en samen te zoeken naar verbeteringen.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS IN Ronse en omgeving (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

  Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

  Bedrijf: GREENHOUSE RONSE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Kluisbergen, Maarkedal, Etikhove en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 18 uur per week (LINDEN)

  Regio: LINDEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 18 uren per week, te presteren in 3 dagen (liefst op dinsdag, donderdag en vrijdag), voor een gastgezin wonende te Linden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen doen en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Ardooie (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voltijds/deeltijds.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, koken,strijken,poetsen,... Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • DRINGEND 10 Magazijnmedewerkers VAST JOBSTUDENT (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: Konvert Interim Boom

  Type: Studentenjob

  Voor een firma in Londerzeel die in onderaanneming werkt gaan we op zoek naar magazijnmedewerkers (zowel vaste arbeiders als jobstudenten) die al zeker donderdag 06/09/2018 (8u-16u30) en/of vrijdag 07/09/2018 (8u-14u45) kunnen werken in een magazijn in Willebroek. Interesse? Bel ons NU op 03/458.74.90 of stuur een mailtje naar [email protected]!

 • Lesgever Dans (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TASTE ART

  Type: Studentenjob

  TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Studio 101' en 'Clipdance' geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. Deze activiteit werkt rond kinderdans en zang.

 • Chauffeur CE (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: HEUMATOP

  Type: Vaste Job

  Als chauffeur lever je de bouwmaterialen met een autolaadkraan bij onze klanten. Bij voorkeur heb je dus ervaring met kraanwerk. Je levert aan werven van aannemers, andere BMB vestigingen en bij particulieren.

 • ZELFSTANDIG BANKAGENT CRELAN (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Hays Gent

  Type: Zelfstandige activiteit

  * Zelfstandig bankagent & makelaar verzekeringen * Commerciële ervaring in de bank * Ondernemer & people manager Crelan is een coöperatieve bank die zich onderscheidt door haar persoonlijke aanpak en transparant productaanbod. Via een uitgebreid kantorennetwerk verspreid over heel België biedt Crelan een volledige bankservice aan 930.000 klanten, hoofdzakelijk gezinnen, kmo's en landbouwers. Op vandaag zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen op zoek naar een zelfstandig agent om een bestaand Crelanagentschap in de ruime regio rond Kortrijk over te nemen. In deze job als zelfstandig kantoorhouder neem je een bestaand, gekend agentschap over met een mooi groeipotentieel. Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de bestaande klantenportefeuille (particulieren, zelfstandigen, kmo's, landbouwers) en doet aan actieve cross-selling met bank- en verzekeringsproducten. Hiervoor is het belangrijk om je te integreren in de regio en nieuw potentieel aan te trekken. Voor de dagdagelijkse werking van het kantoor word je ondersteund door één of meerdere bedienden. Je motiveert en coacht jouw medewerkers en zorgt voor een goede operationele werking van het agentschap.

 • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1671101-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is a multidisciplinary product development design and engineering firm. It is part of the Verhaert Group Masters in Innovation. Most of our employees work at the customer's site. To support our customer in the Leuven region, we are looking for an embedded software engineer. As a member of the R&D-team, you will be working on the next generation solid-state, laser-based sensors for autonomous driving. You will improve the performance of optical systems and will be involved in both research and product development activities. You will invent, design and test the clients future products, using your skills in FPGA design, VHDL/Verilog, C++, algorithms for parallel architecture and vision technology.

 • Interim Verpleegkundige BLANKENBERGE (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  Voor een woonzorgcentrum in Blankenberge zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis willen bijwerken (volgens de eigen beschikbaarheden).

Zoek naar antwoorden van KASTEEL VAN OOIDONK in sociale netwerken
Look for responds of KASTEEL VAN OOIDONK in social networks

Lees alle opmerkingen voor KASTEEL VAN OOIDONK. Laat een reactie achter voor KASTEEL VAN OOIDONK. KASTEEL VAN OOIDONK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KASTEEL VAN OOIDONK. Leave a respond for KASTEEL VAN OOIDONK. KASTEEL VAN OOIDONK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KASTEEL VAN OOIDONK op de google maps. Adres en contacten KASTEEL VAN OOIDONK
Location of KASTEEL VAN OOIDONK on the google maps. Address and contacts of KASTEEL VAN OOIDONK

Andere gerelateerde bedrijven als come KASTEEL VAN OOIDONK KASTEEL VAN OOIDONK: Fidros BVBA | MARC PIAZZA | Imprimerie Clerebaut S.P.R.L. | Van den Broeck Ch | Rizzo L

Other related companies as KASTEEL VAN OOIDONK: Fidros BVBA | MARC PIAZZA | Imprimerie Clerebaut S.P.R.L. | Van den Broeck Ch | Rizzo L

KASTEEL VAN OOIDONK is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KASTEEL VAN OOIDONK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09555603027. Het bedrijf KASTEEL VAN OOIDONK bevindt zich op het adres: OOIDONKDREEF 9; 9800; DEINZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 138,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 117,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Musea and historische gebouwen; Ruimtes voor conferenties, recepties and feesten. Producten gemaakt in KASTEEL VAN OOIDONK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KASTEEL VAN OOIDONK is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KASTEEL VAN OOIDONK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KASTEEL VAN OOIDONK, openstaande posities, locatie van KASTEEL VAN OOIDONK op de kaart.

KASTEEL VAN OOIDONK is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is KASTEEL VAN OOIDONK, company assigned to the tax number BE09555603027. The company KASTEEL VAN OOIDONK is located at the address: OOIDONKDREEF 9; 9800; DEINZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 138,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 117,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Musea and historische gebouwen; Ruimtes voor conferenties, recepties and feesten. Products created in KASTEEL VAN OOIDONK were not found.
The main activity of KASTEEL VAN OOIDONK is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KASTEEL VAN OOIDONK is not available. You also can look at reviews of KASTEEL VAN OOIDONK, open positions, location of KASTEEL VAN OOIDONK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KASTEEL VAN OOIDONK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KASTEEL VAN OOIDONK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KASTEEL VAN OOIDONK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KASTEEL VAN OOIDONK, employees, financial statistics.