DOMEIN BOKRIJK

Contactgegevens DOMEIN BOKRIJK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOMEIN BOKRIJK: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOMEIN BOKRIJK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PROVINCIAAL DOMEIN; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 11265300 (+32-11265300) 11265300 (+32-11265300)

Fax (fax): +32 (50) 763-43-24 +32 (50) 763-43-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOMEIN BOKRIJK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOMEIN BOKRIJK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOMEIN BOKRIJK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOMEIN BOKRIJK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOMEIN BOKRIJK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOMEIN BOKRIJK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOMEIN BOKRIJK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOMEIN BOKRIJK
Products information DOMEIN BOKRIJK

BTW identificatienummer (tax): BE08686035156
Ondernemingsnummer: 4872406005
Hoofdstad (capital): 346,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 190,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in DOMEIN BOKRIJK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen; Recreatie- and lunaparken; Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOMEIN BOKRIJK
(Get full report from official database of BE for DOMEIN BOKRIJK)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOMEIN BOKRIJK
Addition kinds of activities for DOMEIN BOKRIJK

509400. Sieraden en edelstenen | Jewelry and precious stones
14990110. Turquoise mijnbouw | Turquoise mining
25140205. Krukjes, huishoudelijk, opgevuld of vlak: metaal | Stools, household, padded or plain: metal
35310814. lieren | Winches
51590503. Pinda's (bulk), ongeroerd | Peanuts (bulk), unroasted
57190502. Linens | Linens
76920000. Las reparatie | Welding repair
87319900. Commercieel fysisch onderzoek, nec | Commercial physical research, nec

Werken bij DOMEIN BOKRIJK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOMEIN BOKRIJK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOMEIN BOKRIJK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOMEIN BOKRIJK. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijniers Diest - snelle opstart! (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Synergie Genk Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar enthousisaste orderpickers voor een klant in Diest - Halen. Het is een groot distributiecentrum van auto onderdelen. Het bedrijf is een internationale speler, in de automotive sector met als grootste vestiging het distributiecentrum in Diest. In het bedrijf zijn verschillende afdelingen die kunnen gaan van kleine tot grote onderdelen. Voor de grote onderdelen is een hef- of reachtruck attest vereist. Als je voor deze functie in aanmerking wil komen, moet je een test afleggen op de computer. Als je hierop geslaagd bent, wordt er een kort interview afgelegd. Je wordt uitgenodigd bij het bedrijf voor een onthaaldag. Wanneer het bedrijf er een positief gevoel bij heeft, heb je de kans om onmiddellijk op te starten op een afdeling naar keuze. Takenpakket: - klaarmaken bestellingen - orderpicking - binnenkomende onderdelen - intern transport - stockeren van de binnengekomen onderdelen

 • Elektromecanicien (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: move interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Functie: Preventief onderhoud en herstelling van houtbewerkingsmachines Ondersteuning opstart nieuwe installaties Installatie van handling (rollenbanen, heftoestellen,…) Infrastructurele aanpassingswerken (vb. verlichting, stopcontacten, perslucht etc.)

 • Wals Machinist M/V (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Walsmachinist ben je onderdeel van de asfaltploeg volgende taken behoren ondermeer tot jouw takenpakket: Het besturen van de walsmachine deze wordt gebruikt om de eindverdichting van de asfaltverharding te realiseren; Bovendien assisteert hij/zij in de uitvoering van manuele handelingen zoals het verwerken van asfalt; De machine op de juiste manier bedrijfsklaar maken en onderhouden (dagelijks); Het verzorgen van onderhoud en kleine reparaties aan de walsmachine.

 • Onderhoudstechnieker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: T-INTERIM WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - je bent verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de inpaklijnen. - je voorziet in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden en de continue goede werking van de installatie verzekerd kan worden. Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat inpak-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. •Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van elektriciteit, elektronica, meet- & regeltechniek, PLC-sturingen, mechanica, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en inpakoperatoren, zodat onze machines optimaal gebruikt kunnen worden.

 • HUISHOUDHULP (M/V) BACHTE-MARIA-LEERNE (voltijds) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

  Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • HUISHOUDHULP VOOR SINT MARTENS LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Sint Martens Latem.

 • HUISHOUDHULP in Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: AKSI THUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

 • Student magazijn tijdens de week | Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar studenten die enkele dagen per week kan werken in het magazijn. Je zal vnl. ondersteunende magazijnstaken uitvoeren zoals laden en lossen van de vrachtwagens, orderpicken, ... Je wordt tewerkgesteld van 8u30 tot 17u.

 • Business Developer Industriële Machines (GITS)

  Regio: GITS

  Bedrijf: DB & S MACHINES

  Type: Vaste Job

  U bent integraal verantwoordelijk voor het uitbouwen van de professionele business unit industriële machines. Dit houdt o.m. in : - analyseren van het marktpotentieel - definiëren van de marktbenaderingsstrategie - persoonlijke approach en salesopvolging van industriële projecten incl. het afsluiten van contracten - advies geven m.b.t. de lay-out en logistieke flow op de werkvloer - onderhandelen over financieringsmodaliteiten - geven van opleidingen en demo's - overleggen met de leveranciers m.b.t. de technische oplossingen voor klanten

 • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: BERT BEUSEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

 • TAALTRAINERS IN BEDRIJVEN (Regio Mouscron)

  Regio: Regio Mouscron

  Bedrijf: CALLINWEST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wens je Engels te onderwijzen? Genoot je een bachelor- of masteropleiding? Dan kan jij misschien onze ploeg taaltrainers vervoegen: we zoeken trainers die zich kunnen verplaatsen met de auto. We zoeken kandidaten voor de regio Moeskroen en de regio Doornik.

 • Security Officer M/V - Geel - Voltijds/deeltijds - Werfreserve (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Werfreserve

  Je staat in voor de bewaking en de toegangscontrole op de site van een wereldbefaamd bedrijf gesitueerd in de Antwerpse Kempen en dit zowel overdag, s 'nachts alsook in het weekend. Je weet bezoekers en leveranciers correct aan te spreken, te registreren en bent aldus het eerste aanspreekpunt waar je optreedt als een “host”(gastheer) met aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat o.a. ook mee in voor de veiligheidsopleidingen die contractors en leveranciers dienen te volgen alvorens ze de site kunnen betreden. Je bent dan ook verantwoordelijk voor de daarmee gepaarde administratieve taken. Een goede talenkennis is dan ook van groot belang voor deze functie zijnde Nederlands, Frans en Engels. Je staat ook in voor controlerondes op de site en je signaleert en rapporteert alle mogelijke onveilige en ongewenste situaties en waarbij je ook steeds weet het hoofd koel te houden teneinde de juiste acties te ondernemen. In deze verantwoordelijke en afwisselende functie werk je soms alleen maar ook regelmatig samen met verschillende collega's waar teamwork van groot belang is. Onthaal van bezoekers en leveranciers in een internationale omgeving Registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Bezoekers informatie geven over de veiligheidsregels Bezoekers wegwijs maken op de site Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security Hulp en bijstand bieden aan personen of de hulpdiensten ontvangen Onregelmatigheden en incidenten voorkomen en rapporteren zoals omschreven in de procedures. De stroom van binnen- en buitengaande personen en goederen controleren Interventie- en activiteitendocumenten invullen (rapporten, nota's, veiligheidsverslagen, ...) Toegangen, plaatsen en de veiligheids- en preventiesystemen en -uitrustingen controleren (afsluitingen, aanwezigheid van objecten of personen, ...) doormiddel van bewakingsrondes met een ronderegistratiesysteem

Zoek naar antwoorden van DOMEIN BOKRIJK in sociale netwerken
Look for responds of DOMEIN BOKRIJK in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOMEIN BOKRIJK. Laat een reactie achter voor DOMEIN BOKRIJK. DOMEIN BOKRIJK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOMEIN BOKRIJK. Leave a respond for DOMEIN BOKRIJK. DOMEIN BOKRIJK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOMEIN BOKRIJK op de google maps. Adres en contacten DOMEIN BOKRIJK
Location of DOMEIN BOKRIJK on the google maps. Address and contacts of DOMEIN BOKRIJK

Andere gerelateerde bedrijven als come DOMEIN BOKRIJK DOMEIN BOKRIJK: ARGENTARIA-B.B.V.A. | C.I.U. HOPITAL AMBROISE PARE | CR?CHE LE GAI S?JOUR | NEWSENGINE | MERTENS JOS

Other related companies as DOMEIN BOKRIJK: ARGENTARIA-B.B.V.A. | C.I.U. HOPITAL AMBROISE PARE | CR?CHE LE GAI S?JOUR | NEWSENGINE | MERTENS JOS

DOMEIN BOKRIJK is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DOMEIN BOKRIJK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08686035156. Het bedrijf DOMEIN BOKRIJK bevindt zich op het adres: PROVINCIAAL DOMEIN; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 346,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 190,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Musea and historische gebouwen; Recreatie- and lunaparken; Restaurants. Producten gemaakt in DOMEIN BOKRIJK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DOMEIN BOKRIJK is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOMEIN BOKRIJK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOMEIN BOKRIJK, openstaande posities, locatie van DOMEIN BOKRIJK op de kaart.

DOMEIN BOKRIJK is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is DOMEIN BOKRIJK, company assigned to the tax number BE08686035156. The company DOMEIN BOKRIJK is located at the address: PROVINCIAAL DOMEIN; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 346,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 190,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Musea and historische gebouwen; Recreatie- and lunaparken; Restaurants. Products created in DOMEIN BOKRIJK were not found.
The main activity of DOMEIN BOKRIJK is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DOMEIN BOKRIJK is not available. You also can look at reviews of DOMEIN BOKRIJK, open positions, location of DOMEIN BOKRIJK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOMEIN BOKRIJK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOMEIN BOKRIJK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOMEIN BOKRIJK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOMEIN BOKRIJK, employees, financial statistics.