SEAFRONT

Contactgegevens SEAFRONT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SEAFRONT: address, phone, fax, email, website, opening hours

SEAFRONT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VISMIJNSTRAAT 12; 8380; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50551415 (+32-50551415) 50551415 (+32-50551415)

Fax (fax): +32 (87) 489-99-80 +32 (87) 489-99-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SEAFRONT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SEAFRONT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SEAFRONT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SEAFRONT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SEAFRONT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SEAFRONT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SEAFRONT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SEAFRONT
Products information SEAFRONT

BTW identificatienummer (tax): BE02611419677
Ondernemingsnummer: 8469055175
Hoofdstad (capital): 359,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 442,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in SEAFRONT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen; Pretparken, kermissen and recreatiedomeinen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SEAFRONT
(Get full report from official database of BE for SEAFRONT)

Aanvulling soorten activiteiten voor SEAFRONT
Addition kinds of activities for SEAFRONT

355501. Drukpersen | Printing presses
805900. Verpleging en persoonlijke verzorging, nec | Nursing and personal care, nec
20879901. Bitters (smaakconcentraten) | Bitters (flavoring concentrates)
20920204. Visgerechten, bevroren | Seafood cakes, frozen
20999913. pectine | Pectin
26210303. Condensator papier | Capacitor paper
34440400. Metalen vloeren en zijwanden | Metal flooring and siding
35829905. Rugschoonmaak-, droog- of napping machines: commercieel | Rug cleaning, drying, or napping machines: commercial

Werken bij SEAFRONT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SEAFRONT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SEAFRONT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SEAFRONT. Looking for open vacancies in other companies

 • HR Asssistant (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grote Europese transportspeler zijn wij op zoek naar een HR / Management Assistant. Als assistent van het management sta je hen bij in allerhande voornamelijk administratieve taken. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor het personeel als HR Assistant. De HR afdeling is jouw eigen bevoegdheid met ondersteuning van een jurist en een sociaal secretariaat.

 • Meewerkend chauffeur C/CE (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio EKE zijn we op zoek naar een arbeider met rijbewijs C. Je zal ingezet worden voor werken op de openbare weg en meer specifiek het aanbrengen van wegmarkeringen. Je houdt ervan om dagelijks in de buitenlucht te werken. Je werkt graag samen met collega's en leert van hen de knepen van het vak.

 • Technisch operator inpak (2 ploegen) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ASAP ROESELARE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Na een grondige opleiding zal je, als verpakkingsoperator, instaan voor het correct en vlot afvullen en verpakken van producten op nieuwe en sterk  geautomatiseerde verpakkingslijnen. - Je bedient en volgt zelfstandig de doseer- en inpakmachines op. - Als verpakkingsoperator voer je voorgeschreven controles uit. - Je leeft strikt de hygiëne-, kwaliteit-, milieu- en veiligheidsvoorschriften na. - De verpakkingsoperator rapporteert aan de meestergast.

 • Polyvalent Tig lasser (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio Poperinge zoeken wij een polyvalent TIG LASSER Functie: - Je staat in voor het lassen van constructies op verplaatsing - Je staat in voor het plaatsen van constructies onder leiding van de projectleider - Je werkt klantgericht, want klanten kunnen een bezoek brengen bij jou ter plaatse - In team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd

 • ROLBRUGBESTUURDER MULTINATIONAL 2PL TOPVERDIENSTE! (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een marktleider in de metaalsector zoekt Forum een rolbrugbestuurder die in 2ploegen kan werken. Je manipuleert constructies of onderdelen ervan met behulp van een rolbrug.

 • Gemotiveerde HUISHOUDHULP - Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: AKSI THUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als huishoudhulp? Dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar! Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken! :-)

 • Productiemedewerker (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE IZICO

  Type: Studentenjob

  Wist je dat de enige echte Bicky Burger in Bocholt wordt gemaakt? Izico is internationaal marktleider op het gebied van frikandellen, hamburges en frituursnacks. Voor dit bedrijf zijn we dringend op zoek naar medewerkers die 2 dagen (donderdag en vrijdag) per week willen werken. Dit voor de komende 6 weken. Heb je zin om je tanden te zetten in een smakelijke job in een supertoffe werkomgeving? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Je zal instaan voor: Het op de band leggen van de mini frikandellen Het van de band halen van de mini frikandellen en in kratten tasten Opbouwen van palletten Labelen, temperatuur en de olie in de gaten houden Eventueel help je bij het reinigen van het olie bad Je werkt in de nacht of in de vaste morgenpost.

 • Gemotiveerde student | Regio Halen (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: OFFICETEAM

  Type: Studentenjob

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gemotiveerde student ter ondersteuning van het HR departement. Voor een van onze klanten, een stabiele onderneming, zoeken wij momenteel een student om ondersteuning te bieden op administratief vlak. Takenpakket: Je hebt contacten met interimkantoren; Je controleert de facturen van de uitzendkantoren; Je neemt enquêtes af van de interne werknemers; Je verzorgt het klassement; Je springt bij waar nodig. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Enthousiaste student gezocht om fietsen te monteren (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een firma die fietsen least aan bedrijven zijn wij op zoek naar een student die fietsen zal monteren. Uw taken :Fietsen monteren tot rijklare exemplaren. Je krijgt hiervoor een basis opleiding. Onderdelen monteren en vast zetten. Banden op druk zetten en detailafwerking.

 • Onderhoudsmanager (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Na een intensieve opleiding zal je instaan voor de coördinatie van het team van een 6-tal techniekers. Je plant de werkorders en volgt al de technische werkzaamheden en herstellingen in de afdeling op. Je stuurt het team van techniekers aan en coacht hen. Je assisteert bij het analyseren van technische problemen en zo vind je samen een efficiënte oplossing. Je bent nauw betrokken wordt bij diverse investeringsprojecten en nieuwe installaties. Je doet overleg met de techniekers en productieverantwoordelijken en rapporteert. Je volgt de werkwijze van het wisselstukkenmagazijn op.

 • Maintenance Manager (tijdelijk) (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: USG Engineering

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een tijdelijke functie (minimum 6 maanden) ben ik op zoek naar een Maintenance Manager. Onze internationale én familiale klant levert sensoren met ingewerkte meettechnologieën voor vloeibare metalen. Je staat, samen met uw team (20 technici) , in voor het correctief onderhoud van machines en produktie-installaties met als doel de veilige continuïteit van het productieproces te garanderen. Uiteraard ben je vooral verantwoordelijk voor de operationele taken (opvolgen techniekers, onderhoud, planning, bestellingen). Je streeft ernaar om processen en onderhoudssystemen continu te verbeteren. Je coacht jouw medewerkers, bepaalt hun opleidingsnoden en creëert een werkomgeving waarin ieders potentieel volledig tot ontplooiing kan komen. Je stelt de onderhoudsprioriteiten op, in overleg met produktie- en engineeringsverantwoordelijken. Je hebt een duidelijke inspraak in de engineering van nieuwe installaties en jouw opmerkingen worden graag gehoord bij aankoop van nieuwe machines.

 • Splendit - Functional Analyst (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  We are currently on the lookout for functional analysts for Brussels, Gent and Antwerp. As an experienced Functional Analyst you are the spokesperson between the development team and the management team. Functional Analyst Responsibilities Be an authority in his area of specialization Analyse the existing systems and highlight areas of improvement Enhance opportunities by identifying new software/service to be developed Analyse and decompose complex requirements Perform gap analysis and recommend solutions Fulfil the role of a subject matter expert in requirement elicitation Document requirements, create functional specifications and prepare wireframes/flowcharts Oversee the development of the product as per the specifications Facilitate change and configuration management Monitor performance, discover variances and propose necessary actions. Validate the functionality of the end product according to the requirement specifications Prepare technical user manuals, system configuration documents and other technical reports Skill set Thorough knowledge of the area of specialization Analytical and investigation skills Ability to understand the bigger picture Working knowledge of data and process modelling Elicitation and comprehension skills Grip over database concepts like Dbms, ETL and SQL Good command over spoken and written communication Organizational and presentation skills Interpersonal and managerial skills You speak fluent English, Dutch and/or French Our consultants share their experiences and are given every opportunity to enhance them at the projects with our partners. We offer you all this in return for your enthusiasm and flexibility. Are you an It'er in body and mind and looking to join our team of professionals? Do not hesitate to contact us.

Zoek naar antwoorden van SEAFRONT in sociale netwerken
Look for responds of SEAFRONT in social networks

Lees alle opmerkingen voor SEAFRONT. Laat een reactie achter voor SEAFRONT. SEAFRONT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SEAFRONT. Leave a respond for SEAFRONT. SEAFRONT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SEAFRONT op de google maps. Adres en contacten SEAFRONT
Location of SEAFRONT on the google maps. Address and contacts of SEAFRONT

Andere gerelateerde bedrijven als come SEAFRONT SEAFRONT: Pettine | Delhaize L | EDDY RYCKEBOER | GAR JOZEF BICKE | LCL Belgium NV

Other related companies as SEAFRONT: Pettine | Delhaize L | EDDY RYCKEBOER | GAR JOZEF BICKE | LCL Belgium NV

SEAFRONT is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SEAFRONT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02611419677. Het bedrijf SEAFRONT bevindt zich op het adres: VISMIJNSTRAAT 12; 8380; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 359,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 442,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Musea and historische gebouwen; Pretparken, kermissen and recreatiedomeinen. Producten gemaakt in SEAFRONT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SEAFRONT is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SEAFRONT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SEAFRONT, openstaande posities, locatie van SEAFRONT op de kaart.

SEAFRONT is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is SEAFRONT, company assigned to the tax number BE02611419677. The company SEAFRONT is located at the address: VISMIJNSTRAAT 12; 8380; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 359,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 442,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Musea and historische gebouwen; Pretparken, kermissen and recreatiedomeinen. Products created in SEAFRONT were not found.
The main activity of SEAFRONT is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SEAFRONT is not available. You also can look at reviews of SEAFRONT, open positions, location of SEAFRONT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SEAFRONT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SEAFRONT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SEAFRONT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SEAFRONT, employees, financial statistics.