TORENVERPLAATSINGSMUSEUM

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • TORENVERPLAATSINGSMUSEUM
Private companiesEducational Services • TORENVERPLAATSINGSMUSEUM

Contactgegevens TORENVERPLAATSINGSMUSEUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TORENVERPLAATSINGSMUSEUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

TORENVERPLAATSINGSMUSEUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSSTRAAT 2; 3950; BOCHOLT, België

Telefoon (phone): 89460483 (+32-89460483) 89460483 (+32-89460483)

Fax (fax): +32 (84) 262-58-39 +32 (84) 262-58-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TORENVERPLAATSINGSMUSEUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TORENVERPLAATSINGSMUSEUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TORENVERPLAATSINGSMUSEUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TORENVERPLAATSINGSMUSEUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TORENVERPLAATSINGSMUSEUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TORENVERPLAATSINGSMUSEUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TORENVERPLAATSINGSMUSEUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TORENVERPLAATSINGSMUSEUM
Products information TORENVERPLAATSINGSMUSEUM

BTW identificatienummer (tax): BE02453216552
Ondernemingsnummer: 5990539550
Hoofdstad (capital): 294,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 603,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in TORENVERPLAATSINGSMUSEUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TORENVERPLAATSINGSMUSEUM
(Get full report from official database of BE for TORENVERPLAATSINGSMUSEUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor TORENVERPLAATSINGSMUSEUM
Addition kinds of activities for TORENVERPLAATSINGSMUSEUM

3585. Koel- en verwarmingsapparatuur | Refrigeration and heating equipment
025999. Pluimvee en eieren, nec, nec | Poultry and eggs, nec, nec
28420102. Reinigings- of polijstmiddelen, niet inbegrepen | Cleaning or polishing preparations, nec
51929900. Boeken, tijdschriften en kranten, nv | Books, periodicals, and newspapers, nec
80110109. Pulmonale specialist, arts / chirurg | Pulmonary specialist, physician/surgeon
86610110. Kerk van de Nazarener | Church of the nazarene

Werken bij TORENVERPLAATSINGSMUSEUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TORENVERPLAATSINGSMUSEUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TORENVERPLAATSINGSMUSEUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TORENVERPLAATSINGSMUSEUM. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier / receptie voeding (m/v) (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een goede magazijnmedewerker (m/v) voor de receptie. - afdeling opstarten en afsluiten - stockbeheer: dagelijkse opvolging - zorgen voor orde en netheid frigo's, afdeling, werkomgeving en buitenomgeving - ingangskeuring groenten - controle van inkomende en uitgaande bestellingen - controle van kwaliteit en hygiëne - administratieve opvolging en registratie tijdens productie - organiseren van de werkplaats

 • Kinderbegeleider (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar flexibele kinderverzorg(st)ers om in de brede regio van Gent (straal van 20km) te werken. Je kan je vlot verplaatsen naar Gent, Wondelgem, Evergem, Zwijnaarde, Gentbrugge, Destelbergen... Je geeft zelf aan welke dagen je beschikbaar bent om ingeschakeld te worden en we houden hier rekening mee bij de planning. Als kinderbegeleider sta je in voor de verzorging en begeleiding van kindjes tussen 0 en 3. Belangrijk is dat je vlot bent in het omgaan met kinderen, in communicatie met ouders en dat je goed kan werken in team. Je zal de kinderen begeleiden bij het leren van dagelijkse handelingen en (spel)activiteiten voor hen organiseren.

 • Grondwerker (ZOMERGEM)

  Regio: ZOMERGEM

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim met optie "vast werk"

  GRONDWERKERS met ervaring M/V Je legt rioleringen, waterafvoer en andere leidingen aan. Je plaatst en herstelt verhardingslagen voor wegen, inritten, voetpaden, parkeerterreinen, stapelplaatsen enz. Je bent mee verantwoordelijk voor de veiligheid van openbare wegen en infrastructuur. Je hebt min 5 jaar relevante ervaring.

 • Ervaren magazijnier(ster) (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: ADECCO ASSE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de magazijnier met verantwoordelijkheidsgevoel die wij zoeken? Dan bieden wij jou een job met afwisseling in een dynamisch familiebedrijf in Dilbeek (Groot-Bijgaarden). Je zal aan de slag gaan bij een distributeur van verpakte vleeswaren en kazen. Jij neemt de verantwoordelijkheid op jou om controle uit te oefenen aan de laadkade. Dat houdt in dat jij de juistheid en volledigheid van de bestellingen controleert. Je checkt of het juiste soort kratten gebruikt wordt, dat het aantal bakken correct is dat je efficiënt het leeggoed stapelt en de administratie ervan bijhoudt. Etiketten kijk je na op volledig en juisheid. Jij kijkt na of de bakken en paletten klaarstaan voor de juiste route. Je evalueert of het volume past in de vrachtwagen of camionette en kan verschuivingen doorvoeren indien mogelijk. Door jouw verantwoordelijkheidszin zullen problemen vermeden worden zoals verkeerde goederen bij de foute klant, verloren gaan van goederen, ... Indien nodig zal je hulp bieden aan het onthaal, hulp bij wegzetten van goederen, in het magazijn of bij retour van goederen.

 • HR Consultant Londerzeel (m/v) (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als consultant ben jij degene die kandidaten en bedrijven overtuigt met Actief Interim samen te werken. Samen met je collega's ben je het gezicht van je kantoor en wil je zoveel mogelijk uitzendkrachten aan het werk en zoveel mogelijk bedrijven in je klantenportefeuille. Door je kennis van de arbeidsmarkt, inzicht in andermans skills en tomeloos enthousiasme zorg je niet enkel voor de match kandidaat-bedrijf; jij bent zélf ook de match tussen je uitzendkrachten en jouw klanten/opdrachtgevers! Je zoekt jobsites af naar dé kandidaat, je prospecteert, je negotieert, je publiceert, je interviewt. Geen enkele opportuniteit laat je onbenut. Elke kans grijp je aan om jouw kandidaat naar voor te schuiven!

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio EKE / NAZARETH – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele-Landegem (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERHOUT)

  Regio: MEERHOUT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp regio Kaprijke - voltijds / deeltijds (KAPRIJKE)

  Regio: KAPRIJKE

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Kaprijke zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

 • Mecanicien (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Studentenjob

  Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

 • Business Unit Manager PMO (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: THE PROJECT PILOTS

  Type: Vaste Job

  The Project Pilots, als onderdeel van de Cronos groep, telt intussen 30 consultants. Wij zijn gespecialiseerd in Project Management Services en coaching in tal van sectoren en project domeinen. Gezien het belang van een transparante projectopvolging, uniforme rapportage en administratieve ondersteuning van projecten, focussen wij ons binnen The Project Pilots sinds kort ook op rollen binnen eenProject Management Office. In dat kader zijn wij op zoek naar een Business Unit Manager PMO die onder de noemer van The Project Pilots het PMO-verhaal onder zijn of haar leiding verder wil gaan uitbouwen. Zit het ondernemerschap in jouw bloed, maar wil je dit doen in een gecoördineerde omgeving? In deze job opportuniteit krijg je enerzijds de mogelijkheid om zelf hands-on jouw PMO-skills verder te ontwikkelen en anderzijds om het Projectmanagement Office uit te bouwen en het team van Project Pilots en de klantenportefeuille verder uit te breiden. Jouw takenpakket COACHING en Ondernemerschap Als Business Unit Manager PMO heb je een eigen P&L en bepaal je mee de verdere uitbouw en samenstelling van het team. In dat kader ben je nauw betrokken bij: - Aanwerving van nieuwe medewerkers - Coaching van nieuwe en huidige medewerkers om hun skills en competenties verder te ontwikkelen. - Coördinatormeeting binnen Slingshot bijwonen. Je denkt ook na over ‘next steps’ om het Project Management Office verder uit te bouwen en bekend te maken bij een ruim publiek. Je zal onze services op vlak van IT Project Management Office optimaliseren door gebruik te maken van de nieuwste standaarden en tools. SALES Als Business Unit Manager PMO neem jij de leiding in het vinden van nieuwe potentiële klanten: - Je werkt pre-sales trajecten uit en staat mee in voor het bid management van totaaloplossingen bij de klant of implementaties van PMO-tools. - Je bouwt een goede relatie op binnen Cronos d.m.v. netwerken - Je voert ook AUDIT’s uit bij potentiele klanten om via onsite detectie het maturiteitsniveau omtrent hun projecten te bepalen en bijkomend te detecteren welk type PMO opportuun kan zijn. CONSULTING Je bent zelf ook nog hands-on actief als Project Management Officer bij klanten. - Je zal klanten ondersteunen bij het strategisch verhaal rond PMO of helpt hen bij de opzet van een PMO - Daarnaast kan jij ook deeltijds worden ingezet om de PMO bij de klant op administratief/ strategisch of controlerend vlak te gaan ondersteunen.

 • Gemotiveerde hulpontkister (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken dringend een hulpontkister Onze klant is actief als handelaar in bouw- en afwerkingsmaterialen; Taken: Je maakt bekistingsstukken los en je maakt ze schoon Je ruimt de tafels af door het overblijvend beton en de lijmresten los te maken Je helpt de ontkister als dit nodig is Je legt het ijzer en andere producten klaar en je zorgt voor een propere werkruimte

Zoek naar antwoorden van TORENVERPLAATSINGSMUSEUM in sociale netwerken
Look for responds of TORENVERPLAATSINGSMUSEUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor TORENVERPLAATSINGSMUSEUM. Laat een reactie achter voor TORENVERPLAATSINGSMUSEUM. TORENVERPLAATSINGSMUSEUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TORENVERPLAATSINGSMUSEUM. Leave a respond for TORENVERPLAATSINGSMUSEUM. TORENVERPLAATSINGSMUSEUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TORENVERPLAATSINGSMUSEUM op de google maps. Adres en contacten TORENVERPLAATSINGSMUSEUM
Location of TORENVERPLAATSINGSMUSEUM on the google maps. Address and contacts of TORENVERPLAATSINGSMUSEUM

Andere gerelateerde bedrijven als come TORENVERPLAATSINGSMUSEUM TORENVERPLAATSINGSMUSEUM: GALERIJ PAULUS | ROLAND VANDEVELDE | O'KONTREIR | Roseau Vert (Le) | Van den Bossche Norma

Other related companies as TORENVERPLAATSINGSMUSEUM: GALERIJ PAULUS | ROLAND VANDEVELDE | O'KONTREIR | Roseau Vert (Le) | Van den Bossche Norma

TORENVERPLAATSINGSMUSEUM is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TORENVERPLAATSINGSMUSEUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02453216552. Het bedrijf TORENVERPLAATSINGSMUSEUM bevindt zich op het adres: DORPSSTRAAT 2; 3950; BOCHOLT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 294,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 603,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in TORENVERPLAATSINGSMUSEUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TORENVERPLAATSINGSMUSEUM is Educatieve diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TORENVERPLAATSINGSMUSEUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TORENVERPLAATSINGSMUSEUM, openstaande posities, locatie van TORENVERPLAATSINGSMUSEUM op de kaart.

TORENVERPLAATSINGSMUSEUM is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is TORENVERPLAATSINGSMUSEUM, company assigned to the tax number BE02453216552. The company TORENVERPLAATSINGSMUSEUM is located at the address: DORPSSTRAAT 2; 3950; BOCHOLT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 294,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 603,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in TORENVERPLAATSINGSMUSEUM were not found.
The main activity of TORENVERPLAATSINGSMUSEUM is Educational Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TORENVERPLAATSINGSMUSEUM is not available. You also can look at reviews of TORENVERPLAATSINGSMUSEUM, open positions, location of TORENVERPLAATSINGSMUSEUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TORENVERPLAATSINGSMUSEUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TORENVERPLAATSINGSMUSEUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TORENVERPLAATSINGSMUSEUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TORENVERPLAATSINGSMUSEUM, employees, financial statistics.