TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF

Contactgegevens TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHILDESTEENWEG 79; 2520; RANST, België

Telefoon (phone): 33834680 (+32-33834680) 33834680 (+32-33834680)

Fax (fax): +32 (12) 876-70-56 +32 (12) 876-70-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF
Products information TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF

BTW identificatienummer (tax): BE02021179199
Ondernemingsnummer: 7987579345
Hoofdstad (capital): 528,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 181,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF
(Get full report from official database of BE for TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF
Addition kinds of activities for TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF

091200. Vinvis | Finfish
371401. Motorvoertuigen motoren en onderdelen | Motor vehicle engines and parts
651202. Woningoperatie, winkelbedrijf | Property operation, retail establishment
01610204. Snap boan farm (struik en pole) | Snap bean farm (bush and pole)
22580107. Kant, breien, nec | Lace, knit, nec
34430705. Drijvende deksels, metalen plaat | Floating covers, metal plate
35450312. Diamant dressing en wielverhinderende bijlagen | Diamond dressing and wheel crushing attachments
35680305. Sprockets (krachtoverbrenging apparatuur) | Sprockets (power transmission equipment)
50820103. Tracklaying apparatuur | Tracklaying equipment

Werken bij TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF. Looking for open vacancies in other companies

 • Machineoperator (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, gelegen in Kruishoutem, is AGO Jobs & HR op zoek naar een machine-operator. Als machine-operator sta je in voor het klaarzetten van de hulpstoffen voor het opstarten van de productie. Daarnaast ben je binnen je functie ook verantwoordelijk voor het coördineren van de hulp-operator en de inpakkers. Je werkt daarbij de vooropgestelde machine-order af en controleert de fruitcontainers voor en na gebruik.. Alsook zal je alle noodzakelijke kwaliteitscontroles uitvoeren, zoals gewichtscontrole en staalname. Naast deze hoofdtaken zal je ook instaan voor het manueel reinigen van de machines, samen met je collega\\\'s.

 • Hulzenafbrander nacht (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een textielfirma in Lokeren zijn wij op zoek naar een hulzenafbrander in 2 ploegen. Als hulzenafbrander ben je verantwoordelijk voor het verwijderen van overtollige draden aan textielrollen. Je zal ook meehelpen op andere posten (bv. bobijnenmuur,..)

 • Chauffeur C leveren goederen tankstations, warenhuizen en fast-foodketens (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een gerenomeerd bedrijf is op zoek naar chauffeurs C voor de levering van goederen naar tankstations, warenhuizen, fast-foodketens en kantines. Je start de dag in het verdelcentrum van Temse tussen 4u en 6u 's morgens. Je bezoekt per dag een 15 tal klanten. Er wordt zeker en vast rekening gehouden met je woonplaats. De klanten het dichtst bij je woonplaats worden dan als laatste ingepland (indien mogelijk!) Je hebt de kans om de vrachtwagen mee te krijgen naar huis na een proefperiode van 2 weken. Laden en lossen gebeurt met palletten of rolkarren. Je werkt ongeveer 11 à 12u per dag van maandag tot vrijdag. Heel soms werk je eens de zaterdag. Verloning? Dit bedrijf betaalt je meer dan het baremaloon! Je maakt ook kans op een vast contract. Indien je graag opgeleid wil worden naar CE chauffeur is dat bij dit bedrijf zeker ook mogelijk.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Deurne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP ZWALM (ZWALM)

  Regio: ZWALM

  Bedrijf: DOMOCURA

  Type: Dienstenchequebaan

  DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

 • Consultant Rekrutering & Selectie (EDINGEN)

  Regio: EDINGEN

  Bedrijf: VERPOUCKE CONSULTING

  Type: Vaste Job

  Na een grondige analyse van de klantenbehoeften en de functiebeschrijving van het gezochte profiel, ben je als Consultant verantwoordelijk voor het rekruteringsproces van A tot Z. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Bij de opstart van een vacature, stel je een catchy advertentietekst op die de juiste kandidaten zal aantrekken. Via alle mogelijke kanalen en sociale media zoek je naar de juiste profielen en benader je deze op een actieve manier. Je screent potentiële kandidaten, voert interviews volgens de STAR-methodiek, redigeert rapporten, vraagt referenties na, … kortom: je doet er alles aan om de juiste kandidaten te selecteren. Het opbouwen van een goed contact met de klanten (veel van onze klanten zijn gerenommeerde bedrijven waar we reeds een jarenlange samenwerking hebben mee uitgebouwd). Als lid van het team Recruitment & Selection werk je hand in hand met je collega’s op een efficiënte en resultaatgerichte manier. Je werkt vanuit de uitvalsbasis in Edingen en rapporteert aan de teamleader R&S. Trefwoorden: Recruiter, HR, search, hunting, rekrutering en selectie, kanaal, sociale media, recruitment, human resources, werving en selectie, direct search, headhunting, headhunter, uitzendconsulent, uitzending, interim, ….

 • Technisch bediende voor werkvoorbereiding en planning van techniekers (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Je verwerkt en analyseert de inkomende opdrachten, stelt de werkorders op en communiceert hierover met de collega’s (technisch/magazijn/administratie). Je beheert de werkplanning voor de techniekers en informeert hen over de uit te voeren werkzaamheden. Je zorgt voor een vlotte en correcte verwerking van de werkopdrachten, ter voorbereiding van een vlotte facturatie. Je volgt de materiaalnoden van de techniekers en van de werkplaats op en verzorgt het inkoopproces.

 • Procesoperator (2-pl) (RUMBEKE)

  Regio: RUMBEKE

  Bedrijf: ZOUTMAN N.V.

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en controleren van de productie-installaties die instaan voor het verwerken en verpakken van zout (Voeding, waterbehandeling,…). Je voert kleine onderhouds-, reinigings- en herstellingswerkzaamheden uit Je staat in voor de afvoer van afgewerkte paletten met de vorkheftruck Je werkt afwisselend in een vroege (5u – 13u) en late (13u – 21u) ploeg

 • Docent Frans (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • onderhoud centrale verwarming sanitair (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: RENOVA-TECH

  Type: Zelfstandige activiteit

  onderhouden van centrale verwarming nieuwe of herstellen van ketels renoveren van woningen

 • Brainbridge - Migration Expert Database SQL Server or VMware (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Location: Brussels Job type: Database DWH and BI Or System and infrastructure     Responsibilities   Als Migratie expert "DBA Microsoft SQL Server", helpt u met volgende taken: correct in scope brengen wat er gemigreerd dient te worden opstellen van de scripts of procedures om deze migratie uit te voeren afstemmingsmeetings bijwonen om het migratie traject in detail te overlopen effectieve uitvoering van de migratie (export) rapporteren aan de team-lead en bijhouden van de gedane migraties aanpassen van de CMDB en het decom proces initiëren volgens de geldende processen ...     Technical skills In staat om kennis door te geven, een goede technische oplossing te vinden voor eender welk problem kan snel bestaande situaties inschatten en analyseren begrijpt ICT architectuur schema's Windows Server Microsoft SQL Server 2005 --> 2014 Basic Microsoft & Unix systems, network: VLAN, VRF, routing, Firewall, proxy, reverse proxy, load balancing. Plus = Sun Solaris) Basic scripting: Perl, Phyton, SH, Bash, KSH, PowerShell ITIL Foundations Data Center management PC Operating System Windows Data migration tools / replication (interruptive & non-interruptive modus Informatica-toepassingen   OF     Description   Als Migratie expert "Wintel (Windows & x86) en VMware virtualisatie" helpt u met volgende taken: correct in scope brengen wat er gemigreerd dient te worden opstellen van de scripts of procedures om deze migratie uit te voeren afstemmingsmeetings bijwonen om het migratie traject in detail te overlopen effectieve uitvoering van de migratie (export) rapporteren aan de team-lead en bijhouden van de gedane migraties aanpassen van de CMDB en het decom proces initiëren volgens de geldende processen   Technical skills In staat om kennis door te geven, een goede technische oplossing te vinden voor eender welk problem kan snel bestaande situaties inschatten en analyseren begrijpt ICT architectuur schema's Windows Server Virtualisatie (VMware) Basic Microsoft & Unix systems, network: VLAN, VRF, routing, Firewall, proxy, reverse proxy, load balancing. Plus = Sun Solaris) Basic scripting: Perl, Phyton, SH, Bash, KSH, PowerShell ITIL Foundations Data Center management PC Operating System Windows x86 infrastructure Informatica-toepassingen Scripting (PowerShell, PowerCLI, enz..) Microsoft Office pakket (Word, Excel, PowerPoint)

 • Keukenhulp (flexijob) (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: DE ENGEL

  Type: Flexijob

  Je helpt onze chef bij het bereiden van de koude gerechten. Je zet alle bestellingen klaar om door te geven. Je helpt bij het opkuisen van de keuken.

Zoek naar antwoorden van TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF in sociale netwerken
Look for responds of TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF. Laat een reactie achter voor TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF. TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF. Leave a respond for TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF. TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF op de google maps. Adres en contacten TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF
Location of TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF on the google maps. Address and contacts of TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF

Andere gerelateerde bedrijven als come TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF: EURODAL NV | IKIZLER IMPORT EXPORT | SOBELTU | Richir O | ZAKENKANTOOR BEUSELINCK

Other related companies as TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF: EURODAL NV | IKIZLER IMPORT EXPORT | SOBELTU | Richir O | ZAKENKANTOOR BEUSELINCK

TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02021179199. Het bedrijf TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF bevindt zich op het adres: SCHILDESTEENWEG 79; 2520; RANST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 528,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 181,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF, openstaande posities, locatie van TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF op de kaart.

TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF, company assigned to the tax number BE02021179199. The company TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF is located at the address: SCHILDESTEENWEG 79; 2520; RANST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 528,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 181,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF were not found.
The main activity of TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF is not available. You also can look at reviews of TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF, open positions, location of TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TEXTIEL-EN KOSTUUMMUSEUM VRIESELHOF, employees, financial statistics.