SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM
Private companiesMiscellaneous Retail • SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM

Contactgegevens SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEAUVOISLAAN 98; 2920; KALMTHOUT, België

Telefoon (phone): 36666485 (+32-36666485) 36666485 (+32-36666485)

Fax (fax): +32 (60) 950-67-86 +32 (60) 950-67-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM
Products information SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM

BTW identificatienummer (tax): BE07796142578
Ondernemingsnummer: 1055755615
Hoofdstad (capital): 767,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 696,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM
(Get full report from official database of BE for SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM
Addition kinds of activities for SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM

2491. Houtbescherming | Wood preserving
232101. Heren en jongens jurkoverhemden | Men's and boys' dress shirts
367800. Elektronische connectoren | Electronic connectors
20829903. Dranken, mout | Liquors, malt
36219902. Generatorsets: benzine, diesel, of dual-fuel | Generator sets: gasoline, diesel, or dual-fuel
38260110. Reflectoscopes | Reflectoscopes
39449904. Dart- en dartspellen | Darts and dart games
51360201. Nachtkleding, mannen en jongens | Nightwear, men's and boys'

Werken bij SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM. Looking for open vacancies in other companies

 • Cijfermatig administratief bediende te Brussel (SINT-JANS-MOLENBEEK)

  Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een tijdelijke vacature in de banksector regio Brussel zijn wij op zoek naar een cijfermatig administratief bediende. Je wordt ingezet bij de afdeling Fund Accounting & Administration. * Medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van onze dagelijkse business waar NAV-berekening, boekhouding en rapportering de voornaamste taken zijn. Jouw focus ligt op het boekhoudingsdeel. * opstart en vereffening van fondsen * onderhoud van de fondsenboekhouding met bijhorende controles * opstellen van jaarrekeningen voor de beleggingsfondsen * opmaken van statistieken voor de regelgever * uitvoeren van interne en externe betalingsopdrachten * opmaken maand- en kwartaalrapporteringen * onderhoud van het nominatief register

 • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker/maintenance engineer M/V (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: ASAP KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In eerste instantie (als inwerkperiode) zal je ingezet worden voor volgende taken: - Uitvoeren van preventief onderhoudstaken volgens FOM 044 planning en volgens de uitgeschreven preventief onderhoudsinstructie per machine - Uitvoeren van taken, losse opdrachten die binnen het kennisdomein vallen en opgelijst staat FOM 187 (lopende projecten) - Uitvoeren van de mondelinge opdrachten Head Maintenance - Uitvoeren van ondersteunende taken voor de storingstechnieker - Uitvoeren van de administratie hieromtrent: inschrijven uitgevoerde taken: aftekenen op datum  Inschrijven van verbruikte goederen en melding van minimum stock - Detecteren van abnormiteiten en feedback geven aan Head Maintenance - Eventueel in orde brengen van gedetecteerde abnormaliteiten - Meewerken S5 Het doel is dat je wordt ingezet als storingstechnieker/maintenance engineer.  Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opstoren, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.  Dit ongeacht de discipline: elektrisch, mechanisch, pneumatisch, hydraulisch, elektronisch, PLC, ... Bij niet beschikare onderdelen, ga je op zoek naar de geschikte vervangingsonderdelen. Gezien de tijdsdruk ben je in staat om de juiste prioriteiten te stellen en waar nodig eventueel te werken met tussen oplossingen die je mogelijks zelf uitwerkt. Je kan ook ingezet worden voor allerlei verbeterwerken, zeker binnen jouw specilisatie.  Concreet is de klant bezig met een transformatie naar automatisering en kunnen bepaalde automatiseringsprojecten aan jou toevertrouwd worden. Je staat in om de administratie op punt te houden van je activiteiten (registratie van problem solving, voorraad spare parts, preventief onderhoudsschema's, nieuwe machines, ....)

 • Polyvalente arbeider m/v 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Sint-Eloois-Vijve zoeken we dringend een polyvalente arbeider ( m/v ). Als polyvalente arbeider (m/v ) zal je vooral fungeren als vlinder binnen de onderneming. Jouw taken zullen zich situeren binnen 2 verschillende afdelingen. Je kan ingeschakeld worden voor: mengen van verschillende produkten aan de hand van een produktiefiche die je zal ontvangen van de verantwoordelijke die geproduceerde goederen dan afvullen in de daartoe bestemde verpakking ( adhv parameters die je instelt in machine, toezien op kwaliteit, kwantiteit, correcte verpakking,... ) verplaatsen van de kuipen na schoonmaken ( met een elektrische transpallet ), containers wegbrengen naar de koer, klaarzetten van de machine, de leidingen uitkuisen,...

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO NEVELE (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Glabbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

  Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student Verkoopsmedewerker (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: T-INTERIM KORTRIJK

  Type: Studentenjob

  U gaat aan de slag als verkoopsmedewerker in één van de grootste modewinkels. U kan zich flexibel opstellen  U bent bepaalde dagen in de week vrij en kan ook tijdens weekends en schoolvakanties aan de slag. U kan de klanten bijstaan met modeadvies. U houdt de winkel op orde.

 • Bunz - Jobstudent zaalhulp (m/v) (DUDZELE)

  Regio: DUDZELE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een klant in de regio van Knokke-Heist zijn wij op zoek naar een jobstudent (m/v) voor het helpen in de zaal en/of keuken.

 • LESGEVER OMNISPORT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les omnisport op 10 december 2018 (14:30-15:30) in Gent zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • MICROSOFT DYNAMICS AX SPECIALIST (BISSEGEM)

  Regio: BISSEGEM

  Bedrijf: Hays Brugge

  Type: Vaste Job

  Technische ervaring met Microsoft Dynamics AX No-nonsense Regio Kortrijk Voor onze klant, een toonaangevende leverancier van industriële projecten in regio Kortrijk, zijn wij vanuit Hays IT op zoek naar een Microsoft Dynamics AX specialist. Als Microsoft Dynamics AX specialist ben je, in nauwe samenwerking met de externe partner, verantwoordelijk voor alles wat betreft het ERP-pakket binnen de firma. Het is jouw verantwoordelijkheid om de beschikbaarheid en goede werking van het pakket te garanderen voor alle gebruikers. Je fungeert als schakel tussen de business en IT. In deze rol analyseer je de verschillende noden en vertaal je deze naar praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen. Waar mogelijk ontwikkel je zelf het nodige maatwerk. Bij te complexe zaken stuur je de externe consultants aan. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de ERP service desk en sta je in voor de nodige interne opleidingen voor alle ERP-software.

 • Werfleider nutsleidingen voor stabiel bedrijf (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: vind! Engineering Gent

  Type: Vaste Job

  Als werfleider leid je de ploegen, bezoek je de werven en ga je de nodige opmetingen doen.

 • Logopedist(e) (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: LOGOPEDIE JOKE GEIRNAERT - ARCUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste logopedist(e) om ons team te versterken. Afhankelijk van het aantal nieuwe aanmeldingen kan er onmiddellijk met een aantal uren gestart worden. Vanaf januari/februari - mei 2019 betreft het bijkomend een voltijds uurrooster van bepaalde duur (zwangerschapsvervanging). De behandelingen gaan door op scholen regio Zwevegem of in de praktijk. Na de vervanging is het mogelijk om een eigen uurrooster verder uit te bouwen. In de praktijk zijn alle materialen beschikbaar. Je werkt op zelfstandige basis, maar je krijgt ondersteuning op administratief en therapeutisch vlak. Het is mogelijk om therapieën op voorhand mee te volgen. Zowel pas afgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Heb je interesse of verdere vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Kan je slechts een deel van de vervanging overnemen, neem ook dan gerust contact op.

Zoek naar antwoorden van SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM in sociale netwerken
Look for responds of SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM. Laat een reactie achter voor SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM. SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM. Leave a respond for SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM. SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM op de google maps. Adres en contacten SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM
Location of SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM on the google maps. Address and contacts of SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM

Andere gerelateerde bedrijven als come SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM: Fiscaver BVBA | DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM | Alain Joset sprl | KOEKJESFABRIEK DENEVE | FRANCOIS DIRICQ

Other related companies as SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM: Fiscaver BVBA | DE PATRICK SERCU VRIENDEN - IZEGEM | Alain Joset sprl | KOEKJESFABRIEK DENEVE | FRANCOIS DIRICQ

SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07796142578. Het bedrijf SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM bevindt zich op het adres: BEAUVOISLAAN 98; 2920; KALMTHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 767,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 696,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM is Diversen Detailhandel, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM, openstaande posities, locatie van SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM op de kaart.

SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM, company assigned to the tax number BE07796142578. The company SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM is located at the address: BEAUVOISLAAN 98; 2920; KALMTHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 767,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 696,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM were not found.
The main activity of SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM is Miscellaneous Retail, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM is not available. You also can look at reviews of SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM, open positions, location of SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SUSKE EN WISKE KINDERMUSEUM, employees, financial statistics.