STED. MUS. OUD-HOSPITAAL

Contactgegevens STED. MUS. OUD-HOSPITAAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STED. MUS. OUD-HOSPITAAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

STED. MUS. OUD-HOSPITAAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE VISMARKT 13; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53702660 (+32-53702660) 53702660 (+32-53702660)

Fax (fax): +32 (10) 711-86-40 +32 (10) 711-86-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STED. MUS. OUD-HOSPITAAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STED. MUS. OUD-HOSPITAAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STED. MUS. OUD-HOSPITAAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STED. MUS. OUD-HOSPITAAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STED. MUS. OUD-HOSPITAAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STED. MUS. OUD-HOSPITAAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STED. MUS. OUD-HOSPITAAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STED. MUS. OUD-HOSPITAAL
Products information STED. MUS. OUD-HOSPITAAL

BTW identificatienummer (tax): BE03675445556
Ondernemingsnummer: 2732543945
Hoofdstad (capital): 662,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 237,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in STED. MUS. OUD-HOSPITAAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STED. MUS. OUD-HOSPITAAL
(Get full report from official database of BE for STED. MUS. OUD-HOSPITAAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor STED. MUS. OUD-HOSPITAAL
Addition kinds of activities for STED. MUS. OUD-HOSPITAAL

3081. Niet-ondersteunde kunststoffolie en vel | Unsupported plastics film and sheet
3713. Vrachtwagen- en buslichamen | Truck and bus bodies
357901. Mailing, letter handling en adressering machines | Mailing, letter handling, and addressing machines
594500. Hobby, speelgoed en speelwinkels | Hobby, toy, and game shops
824999. Beroepsopleidingen, nec, nec | Vocational schools, nec, nec
16230100. Olie- en gasleiding en compressorstationbouw | Oil and gas line and compressor station construction
22980200. Twine, koord en koord | Twine, cord and cordage
23999908. parachutes | Parachutes
51459901. Snoep | Candy
80490302. Spraaktherapeut | Speech therapist

Werken bij STED. MUS. OUD-HOSPITAAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STED. MUS. OUD-HOSPITAAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STED. MUS. OUD-HOSPITAAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STED. MUS. OUD-HOSPITAAL. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemewerker voeding 2-ploegen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Plukon Olen is een voedingsbedrijf dat verschillende kant-en-klare maaltijden en vleesproducten maakt. Heb je altijd al willen weten hoe kip cordon blue gemaakt wordt? Of misschien wil je graag een deel uitmaken van het proces om voeding in een supermarkt te krijgen? Plukon Olen heeft momenteel een vacature openstaan voor nieuwe productiemedewerkers. Er is een mogelijkheid om flexibel te werken. Je zal instaan voor het inpakken, verwerken en etikettering van rauwe en gebakken vleesproducten. Loon: 13,1572 euro/uur + ploegenpremie + maaltijdcheques

 • Elektricien - regio Oostkamp (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een elektricien voor een elektriciteitsbedrijf regio Oostkamp. Je doet aansluitingen op werven regio Brugge. Je hebt sterke interesse in elektriciteitswerken.

 • Electricien (m/v) (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ACTIEF IEPER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor verschillende klanten regio Ieper zijn we op zoek naar elektriciens. - Zowel voor woningbouw als industriële projecten. - Zowel nieuwbouw als renovatie. - Installeren van elektrische nutsvoorzieningen in woningen en bedrijven: verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, communicatie en voeding van apparaten. - Werven vooral regio Ieper - Poperinge

 • Stacker / Heftruckchauffeur (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar een toegewijde en gemotiveerde heftruckchauffeur. Je zal tewerkgesteld worden in een logistieke firma waar je oa verantwoordelijk bent voor het verplaatsen van goederen met de heftruck, maar ook van de containers op de terminal.

 • Winkelbediende (30u/w) (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: JOBMATCH GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor een lokale handelaar in Sint-Martens-Latem. Je verantwoordelijkheden zouden zijn: Verkopen van charcuterie en vleeswaren Bedienen van klanten Het hygiënisch houden van de werkplaats Kassawerk Je doet dit volgens dit uurrooster: week 1: ma - vr. : 8u - 12u30 + zaterdag: 8u - 18u30 week 2: ma - vr : 13u30 - 19u (geen zaterdagwerk)

 • Schrijnwerker rijbewijs C (BONHEIDEN)

  Regio: BONHEIDEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Bonheiden zijn we op zoek naar een schrijnwerker met rijbewijs C. Het bedrijf is gespecialiseerd in verpakkingen op maat, zoals: houten kisten en kratten multiplexkisten paletten en bodems glasverpakkingen Je zal voor 30% ingeschakeld worden als chauffeur C voor het uitvoeren van leveringen en voor 70% als schrijnwerker voor vervaardiging van deze verpakkingen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem,Rumbeke,Roeselare. (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt,dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • RELATIEBEHEERDER BANK EN VERZEKERINGEN (WACHTEBEKE)

  Regio: WACHTEBEKE

  Bedrijf: Hays Gent

  Type: Vaste Job

  Relatiebeheerder bank & verzekeringen Ervaring in beleggingen of kredieten of verzekeringen Commercieel en klantgericht Onze klant is het Argenta bankkantoor in Wachtebeke en is reeds meer dan 10 jaar een gevestigde waarde in de regio. Wegens de sterke groei van het kantoor zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen momenteel voor hen op zoek naar een ervaren relatiebeheerder bank & verzekeringen. In de job van relatiebeheerder werk je actief mee aan de verdere uitbouw van het kantoor. Hiervoor voer je adviesgesprekken over alle domeinen heen (sparen, beleggen, kredieten, verzekeringen). Je detecteert proactief opportuniteiten en nodigt de klanten en prospecten uit voor een kennismakend gesprek op kantoor. Tijdens deze gesprekken breng je de persoonlijke situatie van de klanten in kaart en stel je passende producten voor die bij hun profiel passen. Verder zorg je voor een correcte administratieve afhandeling van de dossiers. Indien nodig vervang je de collega die aan het loket zit. Samen met de kantoorhouder zet je commerciële acties op. Op termijn kan je je verder specialiseren in een bepaald domein waarbij je back-up blijft voor de andere domeinen.

 • Ervaren Dossierbeheerder / Accountant voor IAB kantoor -Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Ben je een accountant of boekhouder in een fiduciaire, accountantskantoor of boekhoudkantoor? Zoek je om je carrière in 2016 een nieuwe wending te geven? Dit jong en dynamisch accountantskantoor is op zoek naar een nieuwe werknemer! In 2008 zijn ze ontstaan uit de samenvoeging van het cliënteel van twee vennoten en ondertussen verder ontwikkelt tot 13 mensen met een constante groei in het klantenbestand. In 2015 heeft het kantoor zijn derde vennoot verwelkomt. Dossierbeheerder / Accountant - De functie? Je werkt in rechtstreekse samenwerking met de nieuwe vennoot om klanten te ondersteunen bij al hun boekhoudkundig en fiscale vragen. Je krijgt begeleiding om volwaardig A tot Z dossierbeheerder te worden en op termijn klantenbesprekingen zelfstandig te voeren.

 • Projectleider | sterk bouwbedrijf klasse 7 (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Als projectleider hebt u verantwoordelijkheden binnen aankoop, project realisatie, facturatie, kwaliteit en veiligheid. U verzorgt contacten met de klant, architect, ingenieur en onderaannemers U legt onderaannemers vast na commerciële besprekingen U tekent het werfinrichtingsplan uit U start de werf op U houdt toezicht op de uitvoering door de werfleider U werkt de uitvoeringsdetails uit en legt de algemene werfplanning en opvolging vast U woont werfvergaderingen bij U controleert de werf, de werken van het eigen personeel en de onderaannemers U bewaakt het budget van de werf U bespreekt de facturatie, maakt de vorderingsstaten, meerwerken, meetstaten en nacalculatie op U werkt mee aan de kwaliteit en veiligheid op de werf

 • Assistent Filiaalleider DIY-keten (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

  Type: Vaste Job

  Als assistent filiaalleider zal je verschillende verantwoordelijkheden hebben zoals: Motiveren van je werknemers en zorgen dat de vooropgestelde doelen behaald worden. Zorgen voor de tevredenheid bij zowel de eigen werknemers als de klanten. De uitvoering van de commerciële strategie in alle facetten gaande van promotie en merchandising tot de assortimenten. Op deze manier waak je over de langetermijnvisie van het commerciële plan. Medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de werkvloer en zorgt voor controle op jouw verschillende afdelingen.

 • CNC-DRAAIER-FREZER (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Leercontract

  Voor een bedrijf in de regio zijn we dringend op zoek naar een cnc-draaier, iemand die kan bedienen en instellen. Een minimum aan ervaring (machines instellen) is vereist (goede schoolse voorkennis of concrete werkervaring). Gemotiveerde schoolverlaters komen dus zeker ook in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van STED. MUS. OUD-HOSPITAAL in sociale netwerken
Look for responds of STED. MUS. OUD-HOSPITAAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor STED. MUS. OUD-HOSPITAAL. Laat een reactie achter voor STED. MUS. OUD-HOSPITAAL. STED. MUS. OUD-HOSPITAAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STED. MUS. OUD-HOSPITAAL. Leave a respond for STED. MUS. OUD-HOSPITAAL. STED. MUS. OUD-HOSPITAAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STED. MUS. OUD-HOSPITAAL op de google maps. Adres en contacten STED. MUS. OUD-HOSPITAAL
Location of STED. MUS. OUD-HOSPITAAL on the google maps. Address and contacts of STED. MUS. OUD-HOSPITAAL

Andere gerelateerde bedrijven als come STED. MUS. OUD-HOSPITAAL STED. MUS. OUD-HOSPITAAL: VERSCHAEVE MICHEL NV | FLEURO-ART NV | AGORA | HUIS HOEK | DE FRUITHAL

Other related companies as STED. MUS. OUD-HOSPITAAL: VERSCHAEVE MICHEL NV | FLEURO-ART NV | AGORA | HUIS HOEK | DE FRUITHAL

STED. MUS. OUD-HOSPITAAL is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STED. MUS. OUD-HOSPITAAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03675445556. Het bedrijf STED. MUS. OUD-HOSPITAAL bevindt zich op het adres: OUDE VISMARKT 13; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 662,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 237,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in STED. MUS. OUD-HOSPITAAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STED. MUS. OUD-HOSPITAAL is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STED. MUS. OUD-HOSPITAAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STED. MUS. OUD-HOSPITAAL, openstaande posities, locatie van STED. MUS. OUD-HOSPITAAL op de kaart.

STED. MUS. OUD-HOSPITAAL is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is STED. MUS. OUD-HOSPITAAL, company assigned to the tax number BE03675445556. The company STED. MUS. OUD-HOSPITAAL is located at the address: OUDE VISMARKT 13; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 662,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 237,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in STED. MUS. OUD-HOSPITAAL were not found.
The main activity of STED. MUS. OUD-HOSPITAAL is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of STED. MUS. OUD-HOSPITAAL is not available. You also can look at reviews of STED. MUS. OUD-HOSPITAAL, open positions, location of STED. MUS. OUD-HOSPITAAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STED. MUS. OUD-HOSPITAAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STED. MUS. OUD-HOSPITAAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STED. MUS. OUD-HOSPITAAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STED. MUS. OUD-HOSPITAAL, employees, financial statistics.