ST.GODELIEVEMUSEUM

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • ST.GODELIEVEMUSEUM
Private companiesOil and Gas Extraction • ST.GODELIEVEMUSEUM

Contactgegevens ST.GODELIEVEMUSEUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ST.GODELIEVEMUSEUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

ST.GODELIEVEMUSEUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ABDIJSTRAAT 84; 8470; GISTEL, België

Telefoon (phone): 59278671 (+32-59278671) 59278671 (+32-59278671)

Fax (fax): +32 (67) 925-23-74 +32 (67) 925-23-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ST.GODELIEVEMUSEUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ST.GODELIEVEMUSEUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ST.GODELIEVEMUSEUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ST.GODELIEVEMUSEUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ST.GODELIEVEMUSEUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ST.GODELIEVEMUSEUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ST.GODELIEVEMUSEUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ST.GODELIEVEMUSEUM
Products information ST.GODELIEVEMUSEUM

BTW identificatienummer (tax): BE08013671875
Ondernemingsnummer: 5588714599
Hoofdstad (capital): 744,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 875,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in ST.GODELIEVEMUSEUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ST.GODELIEVEMUSEUM
(Get full report from official database of BE for ST.GODELIEVEMUSEUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor ST.GODELIEVEMUSEUM
Addition kinds of activities for ST.GODELIEVEMUSEUM

2084. Wijnen, brandewijn en brandewijngeesten | Wines, brandy, and brandy spirits
286901. Alcoholen, niet-dranken | Alcohols, non beverage
07230307. Groentenvoorkooldiensten | Vegetable precooling services
22111207. Hickory strepen, katoen | Hickory stripes, cotton
23949900. Canvas en aanverwante producten, nec | Canvas and related products, nec
34480201. Panelen voor geprefabriceerde metalen gebouwen | Panels for prefabricated metal buildings
39490502. Boogschieten apparatuur, algemeen | Archery equipment, general
48220102. Telefoto diensten | Telephoto services
50850600. Industriële gereedschappen | Industrial tools

Werken bij ST.GODELIEVEMUSEUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ST.GODELIEVEMUSEUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ST.GODELIEVEMUSEUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ST.GODELIEVEMUSEUM. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator metaal afdeling liggers - 2 ploegen (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Start People Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van een machine voor staalbewerking. Je komt tussen bij storingen en fouten, je bent alert en kan de storingen zelfstandig oplossen. Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen en het bedienen van de apparaten. Je doet de opstart van de machine en neemt stalen volgens de aangegeven normen. Je rapporteert aan de teamleader op het einde van je shift.

 • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Itzu Home

  Type: Dienstenchequebaan

  In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere [email protected]), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

 • Consulent(e) Dienstencheques regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: DANIKA

  Type: Dienstenchequebaan

  Je werkt nauw samen met een 15-tal collega’s om 500 poetsdienstmedewerkers en 3000 klanten aan te sturen en te begeleiden. Jij wordt de eerste contactpersoon van klanten en medewerkers en het gezicht van het bedrijf. Jouw taak bestaat er niet alleen in om alle meldingen (zowel telefonisch als aan de balie) binnen het onthaal aan te nemen en correct te verwerken, maar vooral om als verantwoordelijke jouw buitendienstmedewerkers op een motiverende manier te begeleiden in alle facetten van hun tewerkstelling. Dit houdt ondermeer concreet in dat je contacten met klanten onderhoudt i.f.v. planningen en een efficiënte werkrelatie met de medewerker. Verder wordt er verwacht dat je medewerkers permanent motiveert d.m.v. de opbouw van een vertrouwensband, frequente contacten, functioneringsgesprekken, regelmatige overlegmomenten met jouw teamcoördinator… Daarnaast dien je al deze zaken administratief te verwerken binnen het planningsprogramma (D-plan) dat ons bedrijf hanteert en waarvoor er een opleiding op de werkvloer voorzien wordt. Kortom, jouw sociale vaardigheden zijn van groot belang en gaan hand in hand met jouw zin voor administratie en nauwkeurigheid. Je voert ook vaak gelijktijdig verschillende specifieke taken uit zonder daarbij de grote lijnen uit het oog te verliezen. Daarom is een goed organiserend vermogen, een hoge mate van zelfstandigheid, stressbestendigheid, klantvriendelijkheid en assertiviteit jouw tweede natuur. Als consulent(e) zal je vooral in onze regio Geraardsbergen aan het werk gaan. Start tewerkstelling voorzien zo snel mogelijk.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Rozebeke (ROZEBEKE)

  Regio: ROZEBEKE

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Werken als huishoudhulp Wiekevorst (WIEKEVORST)

  Regio: WIEKEVORST

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Verkoper - weekendwerk (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

  Type: Studentenjob

  Voor een beenhouwerij regio Ninove zijn we op zoek naar iemand die graag in het weekend een centje wilt bijverdienen. Je zal werken op zaterdag- en/of zondagvoormiddag De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien

 • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Ieper. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

 • Jobstudent - Willebroek (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: JYSK

  Type: Studentenjob

  Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

 • Jobstudent (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Verkoper Bloemenwinkel - Middelkerke (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het onderhouden en proper houden van de winkel. Ook het onderhoud van de planten behoort tot je takenpakket. Daarnaast ontvang je alle klanten in de winkel en rekent af aan de kassa.

 • Verpleegkundige in thuisverpleging full time - afdeling Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: WIT-GELE KRUIS TIENEN

  Type: Vaste Job

  De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’. De afdeling Tienen bestaat uit Tienen, Boutersem, Hoegaarden en Landen.

 • Leerkracht Multimedia (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: Athena campus Heule

  Type: Werfreserve

  Je bent vaardig met alle Adobe programma's (Photoshop, Illustrator, Première...). Daarnaast beheers je HTML en CSS om websites te bouwen.

Zoek naar antwoorden van ST.GODELIEVEMUSEUM in sociale netwerken
Look for responds of ST.GODELIEVEMUSEUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor ST.GODELIEVEMUSEUM. Laat een reactie achter voor ST.GODELIEVEMUSEUM. ST.GODELIEVEMUSEUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ST.GODELIEVEMUSEUM. Leave a respond for ST.GODELIEVEMUSEUM. ST.GODELIEVEMUSEUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ST.GODELIEVEMUSEUM op de google maps. Adres en contacten ST.GODELIEVEMUSEUM
Location of ST.GODELIEVEMUSEUM on the google maps. Address and contacts of ST.GODELIEVEMUSEUM

Andere gerelateerde bedrijven als come ST.GODELIEVEMUSEUM ST.GODELIEVEMUSEUM: Dardenne J | FENA B | d'Ieteren S.A. | HUIS 'T HOEKSKE | JBC Mode nv

Other related companies as ST.GODELIEVEMUSEUM: Dardenne J | FENA B | d'Ieteren S.A. | HUIS 'T HOEKSKE | JBC Mode nv

ST.GODELIEVEMUSEUM is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ST.GODELIEVEMUSEUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08013671875. Het bedrijf ST.GODELIEVEMUSEUM bevindt zich op het adres: ABDIJSTRAAT 84; 8470; GISTEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 744,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 875,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in ST.GODELIEVEMUSEUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ST.GODELIEVEMUSEUM is Olie- en gaswinning, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ST.GODELIEVEMUSEUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ST.GODELIEVEMUSEUM, openstaande posities, locatie van ST.GODELIEVEMUSEUM op de kaart.

ST.GODELIEVEMUSEUM is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is ST.GODELIEVEMUSEUM, company assigned to the tax number BE08013671875. The company ST.GODELIEVEMUSEUM is located at the address: ABDIJSTRAAT 84; 8470; GISTEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 744,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 875,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in ST.GODELIEVEMUSEUM were not found.
The main activity of ST.GODELIEVEMUSEUM is Oil and Gas Extraction, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ST.GODELIEVEMUSEUM is not available. You also can look at reviews of ST.GODELIEVEMUSEUM, open positions, location of ST.GODELIEVEMUSEUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ST.GODELIEVEMUSEUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ST.GODELIEVEMUSEUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ST.GODELIEVEMUSEUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ST.GODELIEVEMUSEUM, employees, financial statistics.