ST. BAAFSKATHEDRAAL

Contactgegevens ST. BAAFSKATHEDRAAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ST. BAAFSKATHEDRAAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ST. BAAFSKATHEDRAAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GANDASTRAAT 1; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92251585 (+32-92251585) 92251585 (+32-92251585)

Fax (fax): +32 (2) 327-99-46 +32 (2) 327-99-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ST. BAAFSKATHEDRAAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ST. BAAFSKATHEDRAAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ST. BAAFSKATHEDRAAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ST. BAAFSKATHEDRAAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ST. BAAFSKATHEDRAAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ST. BAAFSKATHEDRAAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ST. BAAFSKATHEDRAAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ST. BAAFSKATHEDRAAL
Products information ST. BAAFSKATHEDRAAL

BTW identificatienummer (tax): BE05627990722
Ondernemingsnummer: 8056793212
Hoofdstad (capital): 704,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 357,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in ST. BAAFSKATHEDRAAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ST. BAAFSKATHEDRAAL
(Get full report from official database of BE for ST. BAAFSKATHEDRAAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ST. BAAFSKATHEDRAAL
Addition kinds of activities for ST. BAAFSKATHEDRAAL

021300. Hogs | Hogs
229600. Bandenkoord en stoffen | Tire cord and fabrics
36529905. Phonograph records, vooraf opgenomen | Phonograph records, prerecorded
50750105. Compressoren, airconditioning | Compressors, air conditioning
52110504. Kalk en gips | Lime and plaster
87139902. Lucht digitale beeldvorming | Aerial digital imaging

Werken bij ST. BAAFSKATHEDRAAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ST. BAAFSKATHEDRAAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ST. BAAFSKATHEDRAAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ST. BAAFSKATHEDRAAL. Looking for open vacancies in other companies

 • Bediende weegbrug (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in Gent, een bouwbedrijf in de Gentse Kanaalzone, zijn wij dringend op zoek naar een weegbrugbediende als vervanging voor een ziekte. Als weegbrugbediende zal je instaan voor het administratief beheer voor alle inkomende en uitgaande goederen op de site. Je bent op de hoogte van alle specificaties met betrekking tot leveranciers en soorten materialen. Je taken bestaan uit onderstaande zaken: Onthaal van leveranciers en transporteurs Beheer, codering en follow-up van weegdocumenten - weegbiljetten en verzending van leveringsbonnen Beheer en opvolging van vervoersdocumenten Toepassing van geldende normen ivm radio-activiteit, vervuiling, veiligheid,...

 • Onderhoudstechnieker kaaimachines (m/v) (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gevestigd in Zeebrugge zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud kaaimachines. Het bedrijf is gespecialiseerd in het onderhoud en herstellen van metaal constructies, machinevoertuigen en algemene onderhoudswerken met betrekking van infrastructuur. Alsook het onderhouden en herstellen van trailers, skelly's, containers en mafi's. Je staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines zoals forklifts, reachstackers, tugmasters,... Daarnaast staat u ook in voor herstellingen alsook verzorgt u interventies op de kaai.

 • Parkeerwachter (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Konvert Interim Waregem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Konvert Waregem is op zoek naar een tijdelijke parkeerwachter voor een grote stockverkoop te Deerlijk. Dit is voor een distributiemagazijn van kledij. Het takenpakket: - Toezicht op het naleven van het parkeerreglement - Dialoog en interactie met de burger omtrent de toepassing van het parkeerreglement. - Administratieve taken

 • Wever (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een Waregems bedrijf dat zich specialiseert in het produceren van (werk)kledij zijn we op zoek naar een WEVER (m/v) Je staat in voor het vervaardigen van weefsel conform de voorafbepaalde planning en tekening door de aansturing en het beheer van een batterij weefgetouwen. Je bevoorraadt de weefgetouwen door het opzetten van inslagbobijnen om de continuïteit van het weefproces te garanderen. Je volgt de productie van de getouwen in jouw beheer op de voet. Door preventief actie te ondernemen tracht je eventuele stilstanden tot een minimum te beperken. Je controleert de kwaliteit van de weefsels op afwijkingen en fouten. Ook het herstellen van kettingdraden en inslagbreuken behoort tot je takenpakket. Je volgt de veiligheidsinstructies ten allen tijde nauwgezet op en werkt steeds ordelijk en net. Je vormt een hecht team met je collega’s en rapporteert aan de Meestergast Weverij.

 • Huishoudhulp (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: t-interim Puurs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp (M/V) in de regio Bornem/Puurs/Sint-Amands. Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Huishhoudhulp (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken met dienstencheques isweggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en eenpositieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen opindividuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van hetdagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis,namelijk: ·     Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen ·     Wassen en strijken ·     Kleine naaiwerken ·     Bereiden van maaltijden ·     Boodschappen doen

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zandhoven (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: IN-Z NOORDERKEMPEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zandhoven en omgeving

 • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp regio Groot Leuven - voltijds (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • jobstudenten tijdens de week en/of tijdens de vakanties gezocht (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Studentenjob

  Het Synergie kantoor in Aalter zoekt op regelmatige basis jobstudenten die zich tijdens de week en/of tijdens de vakanties kunnen vrijmaken om bij één bepaalde klant aan de slag te gaan. Je kan op verschillende afdelingen binnen de firma ingeschakeld worden. Dit kan in de productie, in het magazijn, ed. zijn. Ben je tijdens de week af en toe en dag vrij om te werken en zou je graag een centje bijverdienen? Dan is deze job zeker interessant!Daarnaast zullen we voor de komende vakantie(s) ook nog jobstudenten kunnen inschakelen. Laat ons gerust weten wanneer je tijdens de grote vakantie beschikbaar bent om te werken. We hebben momenteel nog geen concrete studentenplanning, maar vaak krijgen we van deze klant last minute nog extra nog aanvragen door.

 • Student(e) Verkoopster CKS Nieuwpoort (Regio Veurne)

  Regio: Regio Veurne

  Bedrijf: FNG Group

  Type: Studentenjob

  Als Benelux-modegroep bouwen wij aan de merken Fred&Ginger, CKS, Claudia Sträter, Brantano, Miss Etam, Expresso, Ginger, Promiss, Steps en Baker Bridge. De FNG-familie bestaat uit meer dan 3000 medewerkers: van styling tot verkoop, van logistiek over marketing… iedereen is creatief op zijn of haar manier. Mensen met passie en een hart voor mode zitten bij ons op de juiste plaats. We zijn op zoek naar een enthousiaste Student(e) Verkoopster CKS Nieuwpoort Jobomschrijving: Je staat in voor het onthaal, begeleiding en verkoop aan de klanten op een commerciële manier. Een aantrekkelijke winkelpresentatie en etalage kent voor jou geen geheimen meer. Orde en netheid in de winkel daar sta je voor.

 • Machine operator ( contract bepaalde duur) (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Als machine operator word je ingeschakeld aan verschillende productielijnen; je staat in voor het bedienen, instellen, controleren, bijsturen van de inpakinstallatie en toebehoren. Alsook voor het manueel inpakken van koeken in dozen en op paletten om zo een correcte verpakking van de koeken volgens de normen te garanderen. Wat bieden wij jou? Een afwisselende job in één van de grootste koekjesfabrieken in Europa. Een opleiding in het bedrijf. Een mooie verloning (min. 16.47€/u incl ploegenpremie ) aangepast met extra legale voordelen ( verhoogde woonwerkvergoeding/fietsvergoeding, maaltijcheques van 8€/dag) Onmiddellijk een contract van bepaalde duur na 4 weken

 • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

Zoek naar antwoorden van ST. BAAFSKATHEDRAAL in sociale netwerken
Look for responds of ST. BAAFSKATHEDRAAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ST. BAAFSKATHEDRAAL. Laat een reactie achter voor ST. BAAFSKATHEDRAAL. ST. BAAFSKATHEDRAAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ST. BAAFSKATHEDRAAL. Leave a respond for ST. BAAFSKATHEDRAAL. ST. BAAFSKATHEDRAAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ST. BAAFSKATHEDRAAL op de google maps. Adres en contacten ST. BAAFSKATHEDRAAL
Location of ST. BAAFSKATHEDRAAL on the google maps. Address and contacts of ST. BAAFSKATHEDRAAL

Andere gerelateerde bedrijven als come ST. BAAFSKATHEDRAAL ST. BAAFSKATHEDRAAL: JOSETTE GILLES | AU VIEUX H?TRE | Tom R | Imper Couture SA | J. SAP

Other related companies as ST. BAAFSKATHEDRAAL: JOSETTE GILLES | AU VIEUX H?TRE | Tom R | Imper Couture SA | J. SAP

ST. BAAFSKATHEDRAAL is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ST. BAAFSKATHEDRAAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05627990722. Het bedrijf ST. BAAFSKATHEDRAAL bevindt zich op het adres: GANDASTRAAT 1; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 704,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 357,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in ST. BAAFSKATHEDRAAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ST. BAAFSKATHEDRAAL is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ST. BAAFSKATHEDRAAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ST. BAAFSKATHEDRAAL, openstaande posities, locatie van ST. BAAFSKATHEDRAAL op de kaart.

ST. BAAFSKATHEDRAAL is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ST. BAAFSKATHEDRAAL, company assigned to the tax number BE05627990722. The company ST. BAAFSKATHEDRAAL is located at the address: GANDASTRAAT 1; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 704,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 357,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in ST. BAAFSKATHEDRAAL were not found.
The main activity of ST. BAAFSKATHEDRAAL is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ST. BAAFSKATHEDRAAL is not available. You also can look at reviews of ST. BAAFSKATHEDRAAL, open positions, location of ST. BAAFSKATHEDRAAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ST. BAAFSKATHEDRAAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ST. BAAFSKATHEDRAAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ST. BAAFSKATHEDRAAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ST. BAAFSKATHEDRAAL, employees, financial statistics.