SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM
Private companiesTextile Mill Products • SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM

Contactgegevens SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BESELARESTRAAT 18; 8890; MOORSLEDE, België

Telefoon (phone): 56500545 (+32-56500545) 56500545 (+32-56500545)

Fax (fax): +32 (83) 968-85-93 +32 (83) 968-85-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM
Products information SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM

BTW identificatienummer (tax): BE02886627197
Ondernemingsnummer: 5749389648
Hoofdstad (capital): 801,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 195,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM
(Get full report from official database of BE for SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM
Addition kinds of activities for SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM

011200. Rijst | Rice
207500. Sojabonen oliefabrieken | Soybean oil mills
23890303. Theatrale kostuums | Theatrical costumes
32690402. Rokersartikelen, aardewerk | Smokers' articles, pottery
34330106. Oliebrander, huishoudelijk of industrieel | Oil burners, domestic or industrial
39499913. Stokken: hockey, lacrosse, enz. | Sticks: hockey, lacrosse, etc.
51990902. Plastics schuim | Plastics foam
80930201. Respiratoire therapie kliniek | Respiratory therapy clinic

Werken bij SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier grondstoffen M/V in Turnhout (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Start People Geel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Afhankelijk van de nood van de organisatie zal je worden ingeschakeld als magazijnier grondstoffen of magazijnier productie. Als magazijnier grondstoffen ben je verantwoordelijk voor het afroepen van de vereiste hoeveelheden bulkgrondstoffen. Daarnaast sta je in voor het ontvangen, controleren, stockeren en intern distribueren van grondstoffen. Wanneer je wordt ingeschakeld als magazijnier productie ben je verantwoordelijk voor diverse interne transportwerkzaamheden. Enerzijds sta je in voor het tijdig afvoeren van (half-)afgewerkte producten vanuit de inpakafdeling naar het magazijn. Anderzijds sta je in voor diverse aanvoer werkzaamheden waar onder vb. bevoorraden van de inpakafdeling met diverse hulp- en verpakkingsmaterialen. Buiten de dag uren ben je verantwoordelijke voor het samenstellen en het verzend klaarmaken van paletten met afgewerkte producten teneinde een tijdige uitlevering aan klanten te realiseren.

 • Chauffeur C / arbeider (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Aalst zijn we op zoek naar een chauffeur C, die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je werkt overdag, starten om 7u. Dit van maandag tot vrijdag. Je rijdt naar werven, waar je meehelpt om partytenten op te zetten. Je bent dus niet bang om je handen uit de mouwen te steken en fysieke arbeid te verrichten.

 • Bekister ruwbouw (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Konvert Construct Bree

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn wij op zoek naar een ruwbouw bekister met ervaring. Heb je ervaring? Werk je graag in teamverband? En ga je steeds zorgvuldig te werk? Solliciteer dan onmiddellijk.

 • CHAUFFEUR CE (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het vervoer van groenten en fruit.

 • POETSHULP / HUISHOUDHULP IN BERLARE - OVERMERE - KIES EEN (ELEKTRISCHE) FIETS OF BEDRIJFSWAGEN! (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp REGIO Kapelle-op-den-bos (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

  Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

  Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

 • HUISHOUDHULP Gierle, Lille, Poederlee, Wechelderzande - Direct VAST contract mét Maaltijdcheques (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen meteen een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Lille, Gierle, Poederlee en Wechelderzande. Woon je niet in Lille? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten en deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Tienen-Linter-Glabbeek (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

  Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Studentenjob hartje Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: FORUM CALL AALST

  Type: Studentenjob

  Het nieuwe Customer Care Center in Aalst heeft ondertussen met succes zijn eerste verjaardag gevierd en we zijn op zoek naar studenten die doorheen het jaar hun commerciële talenten willen verder ontplooien hier in het hartje van Aalst. Als commercieel talent neem je via de telefoon contact op met nieuwe en bestaande klanten. Je bekijkt hun situatie, luistert naar wat ze nodig hebben, speelt daarop in, legt uit wat je aanbiedt en... verkoopt. Bovendien zit je samen met de klant om eventuele problemen op te lossen of vragen te beantwoorden. Kortom: je krijgt de kans om het contact met de klant te onderhouden, hun verder te helpen met eventuele problemen/vragen en jouw commercialiteit volop aan te sterken. Je krijgt verschillende boeiende projecten voorgeschoteld. Bij elk nieuw project krijg je waardevolle skills aangeleerd die onmisbaar zijn voor commerciële talenten.

 • metselaar (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: BOUWONDERNEMING HOFMAN

  Type: Vaste Job

  uitvoeren van metselwerken uitvoeren van tal van andere bouwkundige taken (grond- en funderingswerken, rioleringswerken en vloeren) de werkpost voorzien van materiaal en producten bevoorrading controleren producten aanmaken

 • WERFLEIDER / PROJECTLEIDER INFRA - Regio Herentals - Westerlo (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: SERTEC nv

  Type: Vaste Job

  Als werf-/projectleider infra ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op de werf. opvolgen van de voorgang der werken opmaken en bewaken van de uitvoeringsplannen en bijsturen indien nodig Afroepen van materieel en materiaal, opvolgen van kosten en opbrengsten Maandelijks vorderingstaten voorbereiden Werfvergaderingen bijwonen Communiceren met werftoezichters

 • ADMINISTRATIEVE & COMMERCIELE BEDIENDE (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: ALCIMEX

  Type: Vaste Job

  Aanmaken en onderhouden databases voor websites, ERP en kassa software. Communicatie met leveranciers Informeren en begeleiden van collegas en klanten in gebruik nieuwe software.

Zoek naar antwoorden van SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM in sociale netwerken
Look for responds of SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM. Laat een reactie achter voor SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM. SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM. Leave a respond for SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM. SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM op de google maps. Adres en contacten SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM
Location of SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM on the google maps. Address and contacts of SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM

Andere gerelateerde bedrijven als come SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM: SLAGERIJ WAUTERS GEBRS | COIFFURE BOUCLE D'OR | Cat-Rent Geel | Arlequin (L') | LA PETITE BOUTIQUE

Other related companies as SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM: SLAGERIJ WAUTERS GEBRS | COIFFURE BOUCLE D'OR | Cat-Rent Geel | Arlequin (L') | LA PETITE BOUTIQUE

SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02886627197. Het bedrijf SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM bevindt zich op het adres: BESELARESTRAAT 18; 8890; MOORSLEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 801,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 195,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM is Textielmolenproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM, openstaande posities, locatie van SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM op de kaart.

SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM, company assigned to the tax number BE02886627197. The company SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM is located at the address: BESELARESTRAAT 18; 8890; MOORSLEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 801,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 195,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM were not found.
The main activity of SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM is Textile Mill Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM is not available. You also can look at reviews of SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM, open positions, location of SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPEARHEAD OORLOGSMUSEUM, employees, financial statistics.