Cat-Rent Geel

Contactgegevens Cat-Rent Geel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cat-Rent Geel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cat-Rent Geel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Antwerpseweg 126; 2440; Geel, België

Telefoon (phone): 014 59 14 66; 0800 94 400 (+32-014 59 14 66; 0800 94 400) 014 59 14 66; 0800 94 400 (+32-014 59 14 66; 0800 94 400)

Fax (fax): +32 (12) 189-19-61 +32 (12) 189-19-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cat-Rent Geel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cat-Rent Geel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cat-Rent Geel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cat-Rent Geel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cat-Rent Geel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cat-Rent Geel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cat-Rent Geel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cat-Rent Geel
Products information Cat-Rent Geel

BTW identificatienummer (tax): BE02123901367
Ondernemingsnummer: 6128143310
Hoofdstad (capital): 592,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 399,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Contractors (Materials & equipment for); Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use)

Product categorie (product category): Work platforms

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cat-Rent Geel
(Get full report from official database of BE for Cat-Rent Geel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cat-Rent Geel
Addition kinds of activities for Cat-Rent Geel

6733. Trusts, nec | Trusts, nec
344307. Metalen onderdelen | Metal parts
511201. Schrijfinstrumenten en benodigdheden | Writing instruments and supplies
26790603. Teletypewriter papier, rollen met koolstof | Teletypewriter paper, rolls with carbon
35240104. Rototillers (tuinmachines) | Rototillers (garden machinery)
35599933. Tegelmakende machines | Tile making machines
38229914. Statische drukregelaars | Static pressure regulators
50910705. zeilplanken | Sailboards

Werken bij Cat-Rent Geel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cat-Rent Geel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cat-Rent Geel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cat-Rent Geel. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel elektricien / bordenbouwer m/v (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Beschik jij over een grondige kennis van industriële elektriciteit? Adecco Zeebrugge kan jou aan een interessante job helpen. Als industrieel bordenbouwer bouw je zelfstandig elektrische stuur- en regelborden (op basis van een installatieschema of bord lay-out). Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf het montageraam. Verder plaats je de onderdelen & componenten (oa draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten) en test je de kast.

  • magazijnmedewerker nachtploeg (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hoofdtaak: klaarzetten van de bestellingen voor de verschillende filialen met behulp van een voicepickingsysteem. Verder help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens en het aanvullen van de piklocaties. Hierbij respecteer je de geldende procedures en FiFo-normen (FiFo = First In First Out, dus wat er eerst binnenkomt van goederen, moet ook als eerste het magazijn verlaten). Dus de laatst bijgekomen producten, plaats je achteraan in het rek. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2 graden) of diepvriestemperatuur (-18 graden).

  • HULP IN HET HUISHOUDEN (REGIO KOEKELARE - ICHTEGEM) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: VZW BLINK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken medewerkers die huishoudelijk werk doen bij gezinnen voornamelijk in de regio Veldegem - Zedelgem - Koekelare & Ichtegem. Vooral poetsen, maar ook eten klaarmaken, boodschappen doen en strijken. Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag, uurrooster is bespreekbaar. Woonachtig in de regio en die over een wagen beschikt.

  • HUISHOUDHULP (M/V) NIEUWPOORT (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS NIEUWPOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student huishoudhulp met dienstencheques Regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student huishoudhulp voor het schoonmaken van particuliere woningen in de regio Hasselt d.w.z. poetsen algemeen, ramen wassen,... Uren overeen te komen. (afhankelijk van je lessenrooster)

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 provincie Oost-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt?het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten?om?het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak?in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Oost-Vlaanderen.? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen?6u en 21u (meestal deeltijds).

  • STORINGSTECHNIEKER PLOEGEN (m-v) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Vaste Job

    Heb jij het inzicht om technische verbeteringen aan te brengen bij verschillende machineparken om zo het rendement te verhogen, maar ben je niet bang om zelf de handen uit de mouwen te steken? Wil je hiernaast ook nog een jonge en dynamische werkgever? Dan ben je bij Maxicon aan het juiste adres! Wij zoek een storingstechnieker dat zal instaan voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • Keukenadviseurs/keukenverkopers voor toonaangevend familiebedrijf"EGGO" voor LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: EURO CENTER

    Type: Vaste Job

    Zoek jij een uitdagende job in de COMMERCIËLE sector? Ben jij gebeten door al wat met INTERIEUR te maken heeft? Met name vooral KEUKENDESIGN? Ben jij creatief, communicatief vaardig en ENTHOUSIAST? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar keukenadviseurs/keukenverkopers die ons creatief en hecht team kunnen versterken! JOBOMSCHRIJVING Als verkoper sta je in één van onze Eggo-winkels. Hierbij ligt de focus op het enthousiast benaderen van de klant en hun behoeftes in kaart te brengen. Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z. ZIN OM BIJ ÈGGO TE WERKEN ?... https://youtu.be/srWMXuvOC5o Reageer dan NU via volgende link en stuur je cv via onze site: www.eggo.be/nl/jobs

  • Endocrinoloog (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    In dit ziekenhuis krijg je de kans om een goede basiszorg op vlak van endocrinologie te kunnen voorzien. Hierbij zal je bijgestaan worden door een gemotiveerd en goed werkend team van diabetes educatoren. Tevens en is er een goede samenwerking met andere diensten in het ziekenhuis alsook met huisartsen uit de streek. Binnen dit ziekenhuis is er zeker ruimte om eigen accenten te leggen binnen de dienst endocrinologie en is potentieel om dieper in te gaan op osteoporose en/of schildklier chirurgie. Vanuit deze functie zal je de dienst endocrinologie verder kunnen vorm geven en managen.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Consulent(e) victoria juwelen (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

  • Flexijob voor foodcorner Cargo M! (M/V) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Cargo M!

    Type: Flexijob

    Je bereidt met ons vast team broodjes en salades met zorg. Je zet de puntjes op de "i" van de trendy broodjes en frisse slaatjes. KORTOM een afwisselende, uitdagende en sociale job.

Zoek naar antwoorden van Cat-Rent Geel in sociale netwerken
Look for responds of Cat-Rent Geel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cat-Rent Geel. Laat een reactie achter voor Cat-Rent Geel. Cat-Rent Geel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cat-Rent Geel. Leave a respond for Cat-Rent Geel. Cat-Rent Geel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cat-Rent Geel op de google maps. Adres en contacten Cat-Rent Geel
Location of Cat-Rent Geel on the google maps. Address and contacts of Cat-Rent Geel

Andere gerelateerde bedrijven als come Cat-Rent Geel Cat-Rent Geel: AALSTERSE BALLONSHOP | NASSEN DIRK | Van Nuffel L | CAMA-CONSEILS | FELIX HUSQUES

Other related companies as Cat-Rent Geel: AALSTERSE BALLONSHOP | NASSEN DIRK | Van Nuffel L | CAMA-CONSEILS | FELIX HUSQUES

Cat-Rent Geel is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cat-Rent Geel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02123901367. Het bedrijf Cat-Rent Geel bevindt zich op het adres: Antwerpseweg 126; 2440; Geel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 592,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 399,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Work platforms. Lijst met producten zijn Contractors (Materials & equipment for); Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use).
De hoofdactiviteit van Cat-Rent Geel is Textielmolenproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cat-Rent Geel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cat-Rent Geel, openstaande posities, locatie van Cat-Rent Geel op de kaart.

Cat-Rent Geel is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cat-Rent Geel, company assigned to the tax number BE02123901367. The company Cat-Rent Geel is located at the address: Antwerpseweg 126; 2440; Geel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 592,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 399,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Work platforms. List of products are Contractors (Materials & equipment for); Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use).
The main activity of Cat-Rent Geel is Textile Mill Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Cat-Rent Geel is not available. You also can look at reviews of Cat-Rent Geel, open positions, location of Cat-Rent Geel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cat-Rent Geel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cat-Rent Geel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cat-Rent Geel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cat-Rent Geel, employees, financial statistics.