SINT-PAULUSKERK

Contactgegevens SINT-PAULUSKERK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SINT-PAULUSKERK: address, phone, fax, email, website, opening hours

SINT-PAULUSKERK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-PAULUSSTRAAT 20; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32323267 32323267

Fax (fax): +32 (12) 572-21-53 +32 (12) 572-21-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SINT-PAULUSKERK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SINT-PAULUSKERK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SINT-PAULUSKERK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SINT-PAULUSKERK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SINT-PAULUSKERK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SINT-PAULUSKERK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SINT-PAULUSKERK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SINT-PAULUSKERK
Products information SINT-PAULUSKERK

BTW identificatienummer (tax): BE08313873291
Ondernemingsnummer: 6026245117
Hoofdstad (capital): 607,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 897,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in SINT-PAULUSKERK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SINT-PAULUSKERK
(Get full report from official database of BE for SINT-PAULUSKERK)

Aanvulling soorten activiteiten voor SINT-PAULUSKERK
Addition kinds of activities for SINT-PAULUSKERK

2296. Bandenkoord en stoffen | Tire cord and fabrics
24999911. Oars en peddels, hout | Oars and paddles, wood
35520203. Heddles voor loom harnas, draad | Heddles for loom harnesses, wire
39429900. Dolls en gevulde speelgoed, nec | Dolls and stuffed toys, nec
60820000. Buitenlandse handel en internationale banken | Foreign trade and international banks
80620000. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen | General medical and surgical hospitals
82449902. Commerciële school | Commercial school

Werken bij SINT-PAULUSKERK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SINT-PAULUSKERK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SINT-PAULUSKERK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SINT-PAULUSKERK. Looking for open vacancies in other companies

 • Commercieel Assistent (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij de commercieel assistent die we zoeken? We zijn namelijk voor de regio Anderlecht op zoek naar een commercieel medewerker. Ben je de komende 6 maanden beschikbaar? Heb je commerciële skills? Hou je van klantencontact? Lees dan zeker verder ! Je staat in voor het ondersteuning van het sales team Je maakt offertes op en volgt deze op Je helpt bij audits Je zorgt voor een up-to-date klanteninformatie in het systeem

 • Mecaniekers gezocht (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In deze functie ben je verantwoordelijk om verschillende bedrijven operationeel te houden. Je voert onderhoudswerkzaamheden uit, detecteert storingen en lost deze op aan de hand van herstellingen, vervangingen,… op locatie in heel Oost-Vlaanderen.

 • Chef / gerant (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: Compass Group Belgilux

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  * Voor onze uitbating te Sint Pieters Woluwe zijn we op zoek naar een gedreven horecaprofessional wie een grote passie voor kwaliteitscatering uitstraalt. * Als chef-gerant van deze uitbating ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de keukenmedewerkers en schrikt het jou niet af om zelf de handen uit de koksmouwen te steken. * Je bent verantwoordelijk voor en neemt deel aan de productie van maaltijden alsook het opstellen van de menu's * Je bent verantwoordelijk voor het coachen van een team van 6 personen: je legt de taken van uw team vast rekening houdend met de motivatie en teamspirit * Je staat in voor de praktische organisatie, uitvoering en controle van de werkzaamheden . * Je zorgt voor efficient werkvoortgang en lost problemen op. * Je waarborgt de naleving van richtlijnen i.v.m. productie (keukenactiviteiten), kwaliteit & hygiëne (HACCP) * Je doet de bestellingen via intranet. * Je controleert en je beheert de foodcost. * Je controleert de leveringen (overeenstemming, kwaliteit, hoeveelheid, respect van de leveringsprocedures) * Je zorgt daarenboven voor een optimaal food cost beheer van jouw keuken waarbij je er steeds in slaagt om kwaliteitsvolle & gezonde maaltijden voor te stellen.

 • Chemisch procesoperator (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een scheikundig bedrijf te Houthalen, deel uitmakend van een Amerikaanse multinational, zijn wij dringend op zoek naar gedreven operatoren. Je takenpakket bestaat uit: - pigmenten thermisch behandelen - afwegen grond- en kleurstoffen - parameters instellen en installatie starten - vullen van ketels met grond- en kleurstoffen - kippen van pigment in bakken en zorgen voor juiste notatie - aansturen assisterende hulpoperator bij het voorbreken van pigment - uitvoeren van testen tijdens en na reacties en eventuele procesbijsturing - beoordelen van de status van het product met bijhorende actie - aansturen assisterende hulpoperator bij het transporteren van pigmenten naar juiste bestemming

 • Monteur op verplaatsing (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Roeselare, gespecialiseerd in metalen schoorstenen, zijn wij op zoek naar een monteur op verplaatsing. Omschrijving: Onze monteurs (per 2) gaan op veprlaatsing en monteren de schouwen bij onze klanten Je gaat op verplaatsing en krijgt de nodige begeleiding van je collega Je laadt iedere avond de materialen voor de volgende dag Je legt elke avond de volledig bestelwagen terug netjes en vult de montagematerialen terug aan De werkregio is voornamelijk West- en Oost-Vlaanderen.

 • Handige student gezocht! (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor de opbouw van een showroom te Oudenaarde zoeken wij een student polyvalente medewerker (m/v) Deze winkel is gespecialiseerd in decoratiemateriaal voor onder andere de kerstdagen en paasartikelen. Gezien het seizoen voor de deur staat, zullen zij hun showroom aanpassen en compleet vernieuwen. Hiervoor zoeken zij een handig persoon die hen hierbij kan helpen. Je helpt mee met het afbreken van de huidige showroom. Je pakt ook het oude materiaal zorgvuldig in. Eens dit klaar is, help je met de opbouw van de nieuwe showroom. Je voorziet de muren van een nieuwe kleur en staat de timmerman bij met de opbouw van nieuwe constructies. Je werkt steeds van maandag tot en met vrijdag in dagploeg. De opstart is onmiddellijk en de opdracht zal lopen tot eind december.

 • Student weekend verkoop (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: jobmatch

  Type: Studentenjob

  Gekende meubelzaak in het Waasland. Je staat in voor de verkoop van meubels op verschillende afdelingen.

 • Bordenbouwer (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: ELEKTRO BUTTENAERE

  Type: Vaste Job

  Als technicus sta je in voor het assembleren van elektrische borden, het onderling verbinden van de borden en het uiteindelijke testen. Dit in een 40 uren week.

 • Verkoper bouwmaterialen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Het gaat om een afwisselende functie waarbij je klanten advies verleent over bouwmaterialen maar ook administratieve taken uitoefent m.b.t. de bestellingen en leveringen. Je werkt nauw samen met je collega baliemedewerkers, onze magazijniers en onze chauffeurs. Verantwoordelijkheden: Advies verlenen aan klanten zowel telefonisch als aan de balie Opmaken van offertes Ingeven en opvolgen van bestellingen Opmaken van afhaalbonnen Aanpassen van prijslijsten Aanvullen van de producten in onze shop

 • Bulk internationaal - chauffeur CE (VAC016) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

  Type: Vaste Job

  Voor een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in dedicated transport, zijn wij op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs CE uit de omgeving van Antwerpen voor bulk transport. Je staat in voor de leveringen van materialen en grondstoffen voor de bouw zoals bv cement, vulstoffen, zand en grind. Ook zal je bereid moeten zijn om 5 overnachtingen te doen. Regio Benelux - Noord-Frankrijk en Duitsland. Je vertrekt tussen 5u - 6u 's morgens en werkt ongeveer 12 à 15u/dag.

 • teamcoördinator - payroll services (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Liantis talent services

  Type: Vaste Job

  Als teamcoördinator - payroll services stuur je een team van klantenadviseurs - payroll services aan. Samen met je team sta je garant voor een correcte en vlotte service met een tevreden klant als resultaat. Je waakt erover dat de principes van Partners for Life “Ken je klant” worden toegepast om zo een goede klantenrelatie op te bouwen, te behouden en te verbeteren. Je voert centraal aangestuurde commerciële acties in samenwerking met de kantoormanager uit. Je ondersteunt de kantoormanager bij de praktische organisatie van het kantoor. Aan de functie van teamcoördinator - payroll services worden specialisaties toegewezen. Je neemt de verantwoordelijkheid van minstens één onderwerp en bent hiervoor het aanspreekpunt in de zone.

 • TAALTRAINERS IN BEDRIJVEN (Regio Ath)

  Regio: Regio Ath

  Bedrijf: CALLINWEST

  Type: Zelfstandige activiteit

  WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

Zoek naar antwoorden van SINT-PAULUSKERK in sociale netwerken
Look for responds of SINT-PAULUSKERK in social networks

Lees alle opmerkingen voor SINT-PAULUSKERK. Laat een reactie achter voor SINT-PAULUSKERK. SINT-PAULUSKERK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SINT-PAULUSKERK. Leave a respond for SINT-PAULUSKERK. SINT-PAULUSKERK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SINT-PAULUSKERK op de google maps. Adres en contacten SINT-PAULUSKERK
Location of SINT-PAULUSKERK on the google maps. Address and contacts of SINT-PAULUSKERK

Andere gerelateerde bedrijven als come SINT-PAULUSKERK SINT-PAULUSKERK: FLUNIBOX BVBA | JBC MODE | PERINOR | RITA WOUTERS | MURIEL BURLET

Other related companies as SINT-PAULUSKERK: FLUNIBOX BVBA | JBC MODE | PERINOR | RITA WOUTERS | MURIEL BURLET

SINT-PAULUSKERK is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SINT-PAULUSKERK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08313873291. Het bedrijf SINT-PAULUSKERK bevindt zich op het adres: SINT-PAULUSSTRAAT 20; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 607,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 897,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in SINT-PAULUSKERK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SINT-PAULUSKERK is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SINT-PAULUSKERK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SINT-PAULUSKERK, openstaande posities, locatie van SINT-PAULUSKERK op de kaart.

SINT-PAULUSKERK is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is SINT-PAULUSKERK, company assigned to the tax number BE08313873291. The company SINT-PAULUSKERK is located at the address: SINT-PAULUSSTRAAT 20; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 607,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 897,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in SINT-PAULUSKERK were not found.
The main activity of SINT-PAULUSKERK is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SINT-PAULUSKERK is not available. You also can look at reviews of SINT-PAULUSKERK, open positions, location of SINT-PAULUSKERK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SINT-PAULUSKERK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SINT-PAULUSKERK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SINT-PAULUSKERK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SINT-PAULUSKERK, employees, financial statistics.