SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY
Private companiesOil and Gas Extraction • SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY

Contactgegevens SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT - PIETERSPLEIN 14; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92447373 (+32-92447373) 92447373 (+32-92447373)

Fax (fax): +32 (87) 367-41-59 +32 (87) 367-41-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY
Products information SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY

BTW identificatienummer (tax): BE06071014404
Ondernemingsnummer: 2106872558
Hoofdstad (capital): 988,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 545,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY
(Get full report from official database of BE for SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY
Addition kinds of activities for SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY

0971. Jagen, vangst, spelvermeerdering | Hunting, trapping, game propagation
241199. Logging, nec | Logging, nec
769924. Diverse reparatiediensten voor auto's | Miscellaneous automotive repair services
24219900. Zaagmolens en schavingsfabrieken, algemeen, nec | Sawmills and planing mills, general, nec
28229908. Neopreen, chloropreen | Neoprene, chloroprene
38250310. Instrumenten voor het meten van elektrische hoeveelheden | Instruments for measuring electrical quantities
47310200. Vrachtvervoer | Freight forwarding
54110105. Supermarkten, 66.000 - 99.000 vierkante meter | Supermarkets, 66,000 - 99,000 square feet

Werken bij SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY. Looking for open vacancies in other companies

 • Bekister/Ijzervlechter (m/v) (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je geeft vorm aan betonconstructies in gebouwen. Je leest plannen en werktekeningen. Met houten planken en panelen maak je mallen, die in de bouwsector bekisting worden genoemd. Je timmert en monteert de bekisting en voegt ze samen. Of je monteert gemoduleerde bekistingpanelen. Je verwerkt uitzettingsvoegen, dichting- en stortvoegen in de bekisting. Je stort het beton in de bekisting. Wanneer het beton is uitgehard tot een bouwelement, verwijder je de bekisting.

 • Afwerker meubelen (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jij bent dé persoon voor deze uitvoering als je houdt van perfectie! Als afwerker sta jij in voor het perfect spuiten en afwerken van de meubelen, voornamelijk eik. Verder zal je ook monteren en samenstellen van de meubelen na het ontcijferen van het technisch plan met behulp van sloten, scharnieren, ladegeleiders, assemblage en tal van andere kleine gereedschappen. Je bent dus kortom een duizendpoot! Een duizendpoot die terechtkomt in een bedrijf met een goeie vibe, losse sfeer en waar iedereen elkaar te vriend houdt.

 • Onderhoudsmedewerker (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: T-INTERIM IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als poetshulp sta je in voor een kwalitetieve schoonmaak binnen het trransportbedrijf. Je onderhoudt de bedrijfsgebouden. Jouw taken zijn de volgende: afstoffen van kasten en bureaus, poetsen van de verschillende ruimtes, planten water geven, vuilzakken leegmaken, koffie maken, afwassen,...

 • TEAMLEADER - REGIO AALTER (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een metaalverwerkend bedrijf in de regio van Aalter, zijn we op zoek naar een leidinggevende persoon die een team kan aansturen en coachen. Je verdeelt en coördineert het werk van de ploeg in de afdeling. Je stuurt de planning bij in samenspraak met de planner en afdelingsleiding. Je draagt informatie over naar je team en je collega's. Je coacht, motiveert en evalueert je medewerkers. Je ziet toe op het respecteren van de veiligheidsvoorschriften en het gebruik van veiligheidsmiddelen en onderneemt preventieve acties om ongevallen te vermijden. Je volgt de productkwaliteit- en kwantiteit en de toepassing van de kwaliteitsvoorschriften op en grijpt in waar nodig. Je volgt de productie- en procesparameters op en stuurt bij waar nodig. Je verzekert de correcte toepassing va de ondersteunende administratieve systemen. Je voert projecten uit in functie van de continue verbetering.

 • Commercieel bediende binnendienst (KORTENBERG)

  Regio: KORTENBERG

  Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je administratief sterk en vind je een goede service geven aan klanten zeer belangrijk? Ben je op zoek naar een voltijdse functie in Kortenberg? Voor onze klant zoeken wij een commercieel bediende voor de binnendienst (M/V). Je zal verantwoordelijk zijn voor het klantenbestand in Nederland. Je taken bestaan onder ander uit: Orderinput Backorderlijst verwerken Opvolging van leveringen Opvolgen van facturatie Oplossen van verzendingsproblemen Opvolgen van voorraad Klachtenbehandeling : garanties behandelen en opvolgen Assistentie van de vertegenwoordigers Klanten opbellen en opvolgen (gaande van productvragen, voorraden doorgeven, prijzen, klachten, ...) Regelmatig in contact met klanten via evenementen, bezoeken, ... Vervullen van ad hoc administratieve taken : telefonie, bijhouden van dealerlijsten, onderhouden van klantengegevens, bestellen van kantoormateriaal, plannen van benodigdheden voor beurzen en evenementen, ...

 • Huishoudhulp in Bornem (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • STUDENTENJOB: magazijnwerk 2 dagen/week (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Ben je een hogeschool- of universiteit student en minimum 2 dagen per week beschikbaar? Je wenst graag wat centjes bij te verdienen? Wij zoeken een student om mee te helpen in een magazijn: laden/lossen, eenvoudig administratief werk, meehelpen in het atelier,...

 • Orderpicker tuinbouw - enkel tewerkstelling op dinsdagen (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

  Type: Studentenjob

  Voor een tuinbouwbedrijf zijn we op zoek naar een arbeider die 1 dag per week kan werken. Deze tewerkstelling zal voornamelijk op dinsdagen vallen (bij uitzondering kan dit aangepast worden naar een andere dag) U zal meehelpen in het magazijn, het etiketteren, het herverdelen van de planten, ... U bent arbeider of student en kan u 1 dag per week vrijmaken.

 • VOLWAARDIG DOSSIERBEHEERDER HASSELT | In dit boekhoudkantoor... (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  ...werken 5 gedreven collega's samen om de klanten te ondersteunen, ...heerst er dagelijks een fijne sfeer onderling, ...bestaat er een vlakke structuur, waardoor jij dicht bij de zaakvoerder en je klanten staat. Hun vacature momenteel gaat uit naar een ervaren dossierbeheerder die graag zelfstandig dossiers zou behandelen en veel ruimte krijgt voor groei binnen het kantoor. Deed jij al enkele jaren ervaring op en zie je jezelf wel werken in deze omgeving? Contacteer ons dan nu voor meer informatie! Volwaardig Dossierbeheerder | Boekhoudkantoor | De jobomschrijving Na een grondige inwerking behandel je een eigen portfolio aan dossiers van A tot Z, Hierbij horen de fiscale aangiftes, het opstellen van de balansen en een correcte afsluiting, Voer jij graag zelf besprekingen met de klanten? Hier ondersteunt de zaakvoerder je graag mee in combinatie met het behalen van een titel!

 • SUPERVISOR (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Hays Response Gent

  Type: Vaste Job

  Supervisor in daguren bij Volvo Trucks Gent Voor onze partner Volvo Trucks Gent zijn wij zoek naar een supervisor. Technische affiniteit Coachen en motiveren van team Nederlands - Engels Als teamcoach ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van een deel van het productieproces. Je zorgt voor de coaching, het aansturen en het motiveren van je medewerkers, zodat je samen met hen de vooropgestelde objectieven bereikt. Hiervoor ben je continu aanwezig op de werkvloer om een dialoog aan te gaan met de medewerkers. Verder coördineer en organiseer je de activiteiten op een efficiënte manier, zodat flexibel kan ingespeeld worden op wijzigende omstandigheden. Je bent de drijvende kracht achter het continu optimaliseren van de processen en de resultaten in je werkgebied. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de opmaak van de planning voor de bestelling van trailers. Bij dit alles hou je rekening met de voorschriften op vlak van kwaliteit, veiligheid, milieu en ergonomie voor de medewerkers.

 • Zelfstandige kinderverzorg(st)er (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: ' T PETOETERKE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken versterking voor ons team! Als kinderverzorg(st)er sta je in voor de verzorging en begeleiding van kinderen van 0 tot 3 jaar. – Naast verzorging (eten geven, luiers verversen,...sta je ook in voor de begeleiding en animatie van kinderen van 0 tot 3 jaar (activiteiten doen, knutselen, – Ook logistieke taken behoren tot deze job (ruimtes proper houden,... – Je staat mee in voor het onthaal van ouders, invullen van heen-en weerschriftjes,... Je werkt 4 dagen per week op dinsdag-woensdag-donderdag en vrijdag Op Maandag moet je niet werken

 • Freelance projectverpleegkundige regio Halle (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Hierbij kan je ook kiezen of je voltijds, deeltijds en/of flexibele uren kan werken. Heb je zin in afwisseling, wil je graag werken met een zelfstandig statuut, wil je veel bijleren, ...? Dan is dit wellicht ideaal voor jou. Voor meer informatie contacteer ons zeker en dan gaan we verder aan de slag.

Zoek naar antwoorden van SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY in sociale netwerken
Look for responds of SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY. Laat een reactie achter voor SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY. SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY. Leave a respond for SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY. SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY op de google maps. Adres en contacten SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY
Location of SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY on the google maps. Address and contacts of SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY: Vancrombrughe G | FORTIS | Bavier G | Van Damme Zakenkantoor BVBA | Danzas

Other related companies as SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY: Vancrombrughe G | FORTIS | Bavier G | Van Damme Zakenkantoor BVBA | Danzas

SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06071014404. Het bedrijf SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY bevindt zich op het adres: SINT - PIETERSPLEIN 14; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 988,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 545,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY is Olie- en gaswinning, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY, openstaande posities, locatie van SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY op de kaart.

SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY, company assigned to the tax number BE06071014404. The company SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY is located at the address: SINT - PIETERSPLEIN 14; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 988,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 545,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY were not found.
The main activity of SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY is Oil and Gas Extraction, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY is not available. You also can look at reviews of SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY, open positions, location of SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHOOLMUSEUM MICHEL THIERY, employees, financial statistics.